Casual & Indie játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Ball

videó

játék
Woodoo dice

videó

játék
az ám !!! a jó öreg bthorne 😄
ez mikor jön
most rakták fel ncore-ra 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

állatul néz ki 😄
a jó öreg Blackthorne-t juttatja eszembe a régi szép idõkbõl 😄 az is királyság volt anno 😄 hátrafele lõni a shotgunnal úgyhogy oda sem nézel 😄
tobias88
Nagyon komoly ez a Shank!
ezt meg azért rakom be,mert nem akarom elfelejteni,így is pár perc volt,mire eszembe jutott a címe😄

videó
Újabb édes gyöngyszemnek látszó fogás az étlapon😊

videó

játék
Narxis
Telón játszottam ilyet, asszem a Gameloft csinálta, nagyon zsír és kösz, végre pc-n is kipróbálhatom. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Aquir
nem tûnik rossznak, bár én maradok a 3D tetrisnél😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ööö..tetris...egy kicsit máshogy😊

videó

játék
tobias88
tényleg nem rossz!
zsolesz92
Találtam egy flash játékot, startlapjatekon, sztem hangulatos 😄

nagyon elvagyok vele, egy próbát mindenképpen megér:

Ink Ball

Narxis
Ez jó lesz!<#wow1>

Desiderata
ez "nagyonbaba"! Worms ninja rope jutott róla eszembe 😊
Ne megint érkezik egy jóság..még csak demo van kint

video

demo
akyyy
cszar

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Aquir
elég mókás😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Narxis
Jónak tûnik.

Desiderata
Mofa racer, motoros játék, próbálta esetleg valaki?
z99999
nem az, de jó játék, köszi a linket 😊

Pszt.

Aquir
hát ez épp nem zombivadászat, hanem zombiterjesztés. ezt már végigjátszottam, elég buta játék 😊

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

z99999
hol? :?

Pszt.

akyyy
kongûn fent van!

z99999
keresek egy játékot, lényegében agyatlan hent a játék zombikra pókokra és egyéb csúnyaságokra, zombie shooterre nagyon hajaz de biztos hogy más a játék elég régi ha vki tudja mirõl van szó lökjön meg egy kis infóval

Pszt.

Desiderata
Hidden Object ("keresd a tárgyat a képen") játékok közül melyik van magyarítva? olaszul is érdekelne, de sehol se találok
Dzsini
természetesen van 😊 bár all-in-one crack nem létezik, inkább precracked változatokat lehet letölteni - a Reflexive-en kívül nincs nagyon olyan cég, aki nem használna valami nagy keretprogramot a letöltéshez vagy futtatáshoz, õk úgy ellenõrzik a jogosultságokat (olyasmit, mint pl. a Steam rendszer)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ah értem akkor tárgytalan majd k9rbenézek biztos van megoldás
Dzsini
nem, csak néhányat, amelyikkel évek után is szívesen játszok, a többit általában tesztelés után le is szedem (arra pedig az esetek többségében bõven elég az az 1-2 óra, amit adnak az oldalak)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ja hogy itt mindenki megveszi õket akkor bocsi 😄
Dzsini
sõt, válogassuk ki neked, hogy melyik a kedvenced, telepítsük fel a gépre, és lehetõleg játsszuk és végig helyetted ugye?

ha kalózkodni akarsz, oldd meg magad.

Zomil
mintha olyan drágák lennének 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

és ezekhez van universal crack? mer a refi ben ez volt a jó hogy ehy crack de az mindenhez
bigfishgames hasonló még szerintem😊
Dzsini
néhány ismertebb:
Big Fish Games, Gamehouse, PopCap Games, iWin, PlayFirst, Mumbo Jumbo, Alawar, Zylom... van rengeteg.

tudtok még valami ilyen oldalt? vagy most hol érdemes nézelõdni?
offline aktiválásról nem tudtam, igy akkor korrekt mondjuk 😊
amazon meg lehet tudja mit csinál de ettõl mgé nem lesznek szimpatikusabbak 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Dzsini
dehogynem újra lehet telepíteni, az online aktiváló szerver mûködik még egy hónapig, utána van egy "offline aktiválás" is, nekem is megvan az offline kódom a játékhoz - volt rá 3 teljes hónap, és még most is van lehetõség letölteni az aktiválókód megadásával, csak a közvetlen felületet kapcsolták le.

az amazon meg egyike a nagyon kevés cégnek, ami megúszta (sõt, növekedéssel zárta) a dotkom lufi kipukkadását a 2000-s évek elején - csak tudják mit csinálnak 😊 (másik kettõ az ebay és a google)

valszeg naponta-havonta arány is fennáll szvsz, de ettõl még aki eddig reflexivenél vásárolt nem biztos hogy egybõl az amazon-ra fog rátalálni..., igazából a furcsa az hogy még csak egy linket se dobtak amazonra... vagy lehet csak én nem találtam meg 😄

az hogy idõvel lesz link kérdés hogy mennyire jó lépés, mert most az eddigi vásárlók (akik valszeg becsapva fogják magukat érezni hogy még 1 hónapig aktiválhatják a játékaikat aztán a megvett programjaikat többet nem tudják újratelepíteni...) simán átvándorolnak majd a többi eddigi jelenlévõ céghez szerintem 😊

persze az amazon-t ettõl még nem kell félteni csak szvsz ez nem túl racionális lépés üzletileg se meg sehogy se

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Dzsini
Az Airport Mania-t (time management), a Wik-et (platform), meg a Simplz:Zoo-t (match3) szerintem érdemes kipróbálni, szerintem a legjobban sikerült dolgaik.

Zomil
15 játék van kint, rájöttem, h ebböl csak a Ricochet-et ismerem 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dzsini
mert az amazonnak szerintem így is naponta több látogatója volt, mint a reflexive-nek hetente...

szerintem amúgy idõvel a reflexive.com átalakul a fejlesztõi oldallá, egy linkkel az amazonos boltra.

amúgy jó gyorsan õrölnek a fogaskerekek:
2008 októberében vették meg a Reflexive-et amazonék
2009 februárjában indult meg az amazon casual boltja (már a Reflexive dolgozóival)
2010 márciusában jelentették be, hogy júliussal leállítják a Reflexive oldalt.
most éppen féláron adják az összes Reflexive játékot 😊

ah, értem, ezt nem tudtam hogy eddig amazonnál nem volt casual részleg, de viszont ettõl még miért nem érte meg nekik megtartani a reflexive márkanevet is ha ennyire nem voltak bent a piacon?

Dzsini
az amazon.com ezelõtt nem adott ki casual játékokat, azzal léptek be a piacra, hogy megvették a Reflexive-et és áthelyezték a kiadásnál-terjesztésnél dolgozó személyeket hozzájuk (ahol vélhetõen nagyobb forgalmuk lesz), a cég játékfejlesztõi részlege pedig maradt saját néven, csak most már fizetést az amazontól kapnak, és nem kell kitermelniük terjesztéssel a saját ebédjüket.

jah értem én, ettõl még nem leszek amazon rajongó, reflexive meg szimpatikus cég volt minden szempontból, ennyi

az meg hogy felvásároljuk a kis cégeket hogy megöljük a konkurenciát amúgy se szimpatikus lépés 😊

Dzsini
van ~20-25 kiadó-terjesztõvállalat, aki idáig náluk adott ki, az most az amazonnál.

ott a pont, de azért belátható hogy ebben a mûfajban jelentõs szerepük volt, és szerintem maguknak a játékkészítõknek se jött rosszul +1 ilyen felület..., amazon meg nem a szívem csücske maradjunk annyiban 😊

Dzsini
igen, ha jól rémlik a Ricochet is az övék. Fejlesztõként megmaradnak, úgyhogy nincs semmi gond velük, de az amazon.com-nak meg nem kell két árusítófelület 😊
van jópár játékuk amúgy

amúgy meg szomorú - hány játékot vettél tõlük? híroldal van rajtuk kívül is bõven, vásárolni lehet ugyanilyen áron vagy még olcsóbban. Az egyetlen igazán elõnyös dolog az volt, hogy õk nem használtak semmilyen download/game managert, viszont saját indítója volt minden játéknak. sõt, nagyon sok játék emiatt nagyon késõn jött ki náluk (úgyhogy többet megvettem máshol)

Narxis
És akkor most hol lehet megnézni a játékaikat, amiket eddig csináltak illetve amiket csinálni fognak? Én most hallok róluk elõször. Nekem PopCap és BigFish volt eddig az etalon. 😄