702
Logikai, ügyességi és független fejlesztésű játékok
-
#462 yay -
#461 Kijött a Revenge of the titans steam-re, akiknek megvolt a humble indie bundle-ben azoknak hozzáadták automatikusan :) -
#460 jah:) -
#459 Amúgy tetszetős egy játék szerintem -
#458 kocsinál csak gyengébb a fék, labdánál meg ha nem lenne, folyamatosan gurulna és lejtőn nem állna meg. De megáll, csak így állították be. -
#457 Nem tudom hogyan csinálta, de jobb...
Pl van súrlódási erő, ami itt nincs.
De van törés is (itt igazából nem is kell) -
#456 ha nem tod akkor miért jobb? a kocsin látszik pl. hogy direkt úgy csinálták meg hogy ne nagyon boruljon fel -
#455 Fogalmam sincs, ahhoz nem értek, én csak a 3d-t vágom :D, az alatta lévő fizikát nem és nem is érdekel, mert nagyon sok matek -
#454 hogyaaan -
#453 Nem rossz, bár a fizikai motorjánál már láttam jobbat még garázsprojektnél is. Sőt, még egyik haver is jobbat csinált -
#452 van egy hangulata, darabig el lehet vele lenni :)
gyakorlóütések
-
#451 golfquestionmark erre régről emlékszem :)
-
#450 nice -
xido #449 na újabb..nekem legalábbis:Nightky
video
játék -
#448 Ennek a kosaras játéknak nem tudjátok mi a neve meg hogy milyen játékgépen ment?
Régi, tudom, de nagy kedvenc :D
Ezen a platformon, amin ez is ment volt egy másik mászkálós, ahol krokodilokon is kellett átugrálni, az se volt semmi:D -
#447 keveset linkelünk :( nekem sincs időm
itt egy társtopik: http://forum.hwsw.hu/topic/145468-indie-es-budget-jatekok/page__st__380 -
#446 Ez tavalyi, meg is van Steamen csak elakadtam az egyik vizes pályán... :D -
#445 Csak egy régebbi hülyeség:)
-
xido #444 idei cukiság:)
videó
játék -
xido #443 év végi...akármi:)
videó
játék -
#442 +revenge of the titans 5/5 -
#441 aha, így már minden világos, köszönöm -
#440 Lugaru = nyulak és farkasok.
Folytatása lesz az Overgrowth = nyulak, farkasok, macskák, patkányok, kutyák -
#439 a Lugaruban akkor most végül is csak a nyulak vannak? mert volt valami trailer ahol azt hiszem 5 különböző állatfaj volt -
#438 +
Cortex Command 5/5
Gish 5/5
Lugaru 4/5 -
#437 Machinarium 5/5
World of Goo 5/5
Braid 4/5
a többi annyira nem lett jó -
#436 legjóabb -
#435 ez a cortex command jónak tűnik. -
#434 Örülök hogy megoszthattam -
#433 innen ami remekmű:
Braid, Machinarium, World of Goo, Gish
Penumbrából ez a rész meg a remekművön is túltesz -
#432 Szvsz már csak a revenge of the titans miatt megérte az árát, eszméletlen jó tower defense játék.
Mondjuk nekem igy a world of goo már 4.-ére van meg :D -
#431 nem akármilyen játékok vannak itt -
#430 Ajánlat
-
#429 Válaszlevél a játékról
Hi, Thanks for your mail :)
PaperPlane was basically just an exercise that we made for our school - The differents items was mainly placed like in a "real environment" : We remember place where we spend holidays, like summer camp - We made also a lot of trip around the countryside, by walking or riding, to find inspiration :).
Pierre Lemasson, graphics designer - -
#428 Áll még ez a kérdés :) És szerintem más lehetőség nincs arra amit találtam.
-
#427 mit ki nem találnak :DD -
#426 nagyon gyorsan végigvihető, ezért nem akkora baj :) -
#425 *és már 2szer is sikerült kilépni -
#424 Kár hogy az ESC-el instant kilép mentés nélkül, és már 2szer sikerül is már kilépnek :D -
#423 ok :) A faházba is vissza tudok már jutni akárhonnan bár nehéz, a legnehezebb rész a biciklin átmenni de már az is megy, a kérdésem még fönnáll:)