702
Logikai, ügyességi és független fejlesztésű játékok
-
#502 cartoony:) és tetszik telefonra ez az interface -
xido #501 hmmm
videó
játék -
#500 saját tapasztalatokra hagyatkoztam.
lehet másnál gubancok akadnak...
/szintén nem atomerőmű tulaj. -
#499 Low FX graph. settings cfg-vel is egy résznél behalt, pedig simán vitte az 1.-et, sőt, ezt is, csak egy töltés után low pool memoryt ír ki és nem lehetett orvosolni:)
Változtattak rajta, és ennyi erővel meg a CS:S és a TF2 is ugyanaz a source motor:) blah -
#498 figy. ugyan az az engine.
ráhúztak néhány szűrőt.
bekapcsoltak néhány árnyékot.
állítgattak a fényeket és voilá.
persze ezeket mind ki is kapcsolhatod és máris elindul.
de nehogymár mi vegyünk rá :'D -
#497 Mondom hogy nincs 3GHz gépigénye, a minumum biztos h 1.83 alatt van, mert szépen fut nálam :D
Remélem indulni fog;) -
#496 mivel a portal2 is source motor és kb az a különbség a porta1 és a portal2 között, h a 2 kapott dinamikus árnyék támogatást, meg a folyadékok kezelése, de a motor kb. jobban van optimalizálva, mint az 1 :) -
#495 jah a steam-en tévesen tüntetik fel...aha... :D -
#494 de most azt az érdekességet találtam h portal 2-nek is uez a minimumja... utánajárok jobban, lehet meg is veszem ^^ -
#493 Minimális gépigény:
CPU: 1.7 GHz Processor
RAM: 512MB RAM
de mind1, nem ezen fogunk összeveszni :) -
#492 a Portal 1-nek hibás adatait nézed, 1.7GHz kell hozzá nem 3, csak sok helyen tévesen tüntetik fel -
#491 AGP-s vidkari, 1 magos processzor :D, és csak a textúrák voltak mediumon, simán ment. (rólam volt szó itt, btw :D) -
#490 Portal2:
Processor: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 (or higher) or AMD64X2 (or higher)
Memory: 1GB XP / 2GB Vista
Hard Disk Space: At least 7.6 GB of Space
Video: Video card must be 128 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 2.0b (ATI Radeon X800 or higher / NVIDIA GeForce 7600 or higher / Intel HD Graphics 2000 or higher).
Audio: DirectX 9.0c compatible
Portal1:
Pentium 4 processor (3.0GHz, or better), 1GB RAM, DirectXŸ 9 level Graphics Card, WindowsŸ 7 (32/64-bit)/Vista/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection
hol is az a hatalmas különbség hm?... -
#489 jah hát igen 10éves gépen csoda lenne ha elfutna...
de pl. haverom 7600-as kártyáján meg vmi gagyi 2magos amd procin elég szépen elfutott, pedig azok az alkatrészek 6-7 évesek... -
#488 "alighogy kell egy picivel jobb gép mint portal1-hez..."
haha :D
CPU: 3.0 GHz -
#487 nekem a 2magos is atomerőmű :D:D
nem beszélve a videokártyáról meg az 1.8-as processzoromról :D -
#486 nekem minimál 2magossal elment, évek óta megvan, persze krájziszt azt nem bírja anélkül hogy percenként berángjon de ez pöccenésmentesen megvolt -
#485 "ahhoz már atomerőmű kell"
haha :D
alighogy kell egy picivel jobb gép mint portal1-hez... -
#484 2. sajna nem megyel a gépemen, ahhoz már atomerőmű kell -
#483 második ZSENIÁLIS, legjobb amivel valaha játszottam hl után -
#482 a 2. rész az elsővel egyetemben simán beillik ebbe a topikba, azt is érdemes kipróbálnod -
#481 Huh basszus, tegnap végigtoltam a portalt...
az 1-et, 2 nem megy el..
Hát ez iszonyat jó volt... asszem a kieget is leszedem.
Meg most tolom a Machinariumot is, közben meg úton vagyok a boltba a A Vampyre Story-ért, és a
The Whispered World-ért.
Kíváncsi vagyok rájuk -
#480 Na vége is :( sajnálom hogy ilyen rövid volt..
Youtube-on van walktrough, a szelepekre én sem jöttem rá, sőt ha utána megnéztem még akkor sem volt egyértelmü...
szelepek, 5:20 felé
-
xido #479 ott még nem tartok,csak most jön a 4.pályám,amikor a kis repcsi leérkezett és a végén majd a hajóval kell elmenni:) -
#478 a szelepeket hogy kell kirakni a vízköpőknél? nem bírok rájönni.. -
xido #477 tud jó lenni,mire a szemem kigúvad,hol van az utolsó darab akármi:) -
#476 tegnap éjjel azt hiszem majdnem végigvittem, már csak 1 részt kell kiraknom a kirakóból...
Tetszik.. Nem túl bonyolult, de jó! -
#475 csak nem a Machinarium nyomdokaiban? -
xido #474 kis aranyoska:
videó
játék -
#473 omg ez nagyon beteg :D -
#472 looooooool, ez durva -
xido #471 egy beteg darab:)
videó
játék -
#470 ez kell bmeg:D -
Csokis #469 Ez kész, bakker! Fenomenális, eszméletlen. Nem tudok rá jobb szót! Kár, hogy nincs projectorom, szivesen kipróbálnám! Nézzétek meg a Youtube videót! -
#468 ez nagyon nagy, amikor jön a kukás csávó guberálni :)))))
-
#467 új humble bundle (frozenbyte)
-
#466 Holnap fog megjelenni ez a kis indie játék steamen. Sárkányos királylányrablós kicsösszeszedős. Szerintem.
Hoard
Demo-t is találtok hozzá. -
#465 ilyesmi volt és bonyolult az electric box 2 :) -
#464 Online unaloműző, nekem bejön :)
Link
-
Csokis #463 Nagyon jónak ígérkezik ez a Snapshot! Itt az oldala!