702
Logikai, ügyességi és független fejlesztésű játékok
-
#542 megint
-
#541 újabb humblebundle -
#540 Kingdom Rush-t kijátszottam:) -
#539 Egy kis offszerűség, bár biztos ismeritek az oldalt, én nagyon rá bagyok kattanva, flash gamek, órákig képes vagyok játszani 1-gyel,
a legtöbb RPG szerü, aki nem ismeri annak ajánlom unaloműzőnek, munka mellé kitöltésnek :)
Armorgames -
#538 Hehe... aranyos. -
#537 Bit.Trip.Runner engem ott készített ki, amikor az első világban van az a nagyon hosszú pálya, ahol ha 1-et hibázol, akkor kezdheted elölről. Újra kellett játszanom vagy milliószor mire egyáltalán sikerült végigtolnom azt a pályát. És ráadásul amikor játszottam vele, másnapra beteg lettem és ez miatt most meg rossz érzés keringet, amikor ránézek. Azóta nem nyúltam hozzá. :D -
#536 most végeztem ki, istenjó játék, se nem túl könnyű, se nem túl nehéz, tökéletes. bit trip runner viszont kikészít az utolsó boss-szal :D -
#535 Ma néztem a topikot, láttam a hozzászólást, bementem ezután humorosba, és beleakadtam ebbe az utolsó pár hsz között.. aranyos :)
-
#534 nice! -
#533 Insanely Twisted Shadow Planet-nek pcre semmi nyoma :( -
#532 (újabb hb3 kisjáték: atom zombie shmasher:) -
#531 Annyi, mint a régi humble bundle 2-ben összesen. 11db:) Az meg a HB1-ből tartalmazott játékokat, szóval mindig visszateszik az előzőket :) -
#530 Uram isten mennyi játék ez O_o -
#529 A humble bundle 2-ből 5 játékot is meg lehet venni most a 3-mal -
#528 ideje volt már :DD megvan a program a hétre -
#527 érdekesnek tűnik a videója -
xido #526 oóóó igen,végre:)
limbo -
#525 Kösz az infót -
#524 nade ez hűha HÁROMDÉS:) (a második, omg) egyébként meg azoknak ment akik megvették -
#523 játszottam vele, sok mindent nem hagyott ki aki nem vette meg :) -
#522 aki ezt megvette: még jött egy bonus.
-
#521 mint mondtam én flash játékban játszottam és ott nem lehetett tovább menni mert fizetős volt:) ezek szerint neked a "nagyja" már megvan:) -
#520 az csak az elödje volt :)
aztán csinált egy teljes játékot flash-ben(ezt árulta), most meg átirták C++-ba igy még jobb lett :)
Amugy nagyon geci játék...1-2 rész simán übereli a super meat-boy-t és 1-2szer eléggé kicsapta nálam a biztositékot... :D
Amugy nekem a Cogs meg a VVVVVV már megvolt, kicsit sajnálom, h steam-en nem lehet elgiftelni, vagy külön kodot kérni hozzájuk, de mondjuk annyira nem zavar...nem sajnálom a pénzt a minöségi indie fejlesztöktöl :)
World of goo-t is megvettem kb. 4szer... :D -
#519 tizedesponttal beírni 0.1$-t + Enter = profit (kép) :)) -
#518 Jé ezt a vvvvvv-t még játszottam is flashben. Aztán néztem hogy fizetni kell a teljesért mikor csak ugrálni kell:) De a Bundle jétékcsomag árát viszont szokásosan megint magunk választhatjuk meg. -
#517 The Humble (Indie) Bundle 3!
-
#516 jóas:) -
#515 :) köszi, ez tényleg jónak tűnik -
#514 Ezt nektek :)
Nem próbáltam, biztos jó! -
n003 #513 "you can't make indie games without weird facial hair"
-
#512 mert csodálatra méltó ahogy tovább feszítik a már ultrahangon pendülő húrt,
'la emberi találékonyság :) -
#511 mert? -
#510 yay! :) -
#509 a hideg futkosott a hátamom. <3
[center] -
#508 Naval Warfare
jó kis vizes játék lenne, de nálam úgy szaggat hogy élvezhetetlen (9600GT)
-
xido #507 ránézésre jóság,Hamilton's great adventure
videó
játék -
#506 Capsized, 2D mászkálós
majd kipróbálom egyszer, szeretem az ilyet :))
-
#505 Cargo! The Quest for Gravity
atyaég :DDD
-
#504 Drains milyen? -
#503 Sajna elég gyenge, próbáltam... viszont meghozta a kedvem Shank-ozni :D