Casual & Indie játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
cartoony😊 és tetszik telefonra ez az interface

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

VRSDM
saját tapasztalatokra hagyatkoztam.
lehet másnál gubancok akadnak...
/szintén nem atomerõmû tulaj.

u dont have to listen anybody else but me

Aquir
Low FX graph. settings cfg-vel is egy résznél behalt, pedig simán vitte az 1.-et, sõt, ezt is, csak egy töltés után low pool memoryt ír ki és nem lehetett orvosolni😊

Változtattak rajta, és ennyi erõvel meg a CS:S és a TF2 is ugyanaz a source motor😊 blah

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

VRSDM
figy. ugyan az az engine.
ráhúztak néhány szûrõt.
bekapcsoltak néhány árnyékot.
állítgattak a fényeket és voilá.

persze ezeket mind ki is kapcsolhatod és máris elindul.
de nehogymár mi vegyünk rá :'D

u dont have to listen anybody else but me

zsolesz92
Mondom hogy nincs 3GHz gépigénye, a minumum biztos h 1.83 alatt van, mert szépen fut nálam 😄

Remélem indulni fog😉

Zomil
mivel a portal2 is source motor és kb az a különbség a porta1 és a portal2 között, h a 2 kapott dinamikus árnyék támogatást, meg a folyadékok kezelése, de a motor kb. jobban van optimalizálva, mint az 1 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
jah a steam-en tévesen tüntetik fel...aha... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zsolesz92
de most azt az érdekességet találtam h portal 2-nek is uez a minimumja... utánajárok jobban, lehet meg is veszem ^^

zsolesz92
Minimális gépigény:

CPU: 1.7 GHz Processor
RAM: 512MB RAM

de mind1, nem ezen fogunk összeveszni 😊

zsolesz92
a Portal 1-nek hibás adatait nézed, 1.7GHz kell hozzá nem 3, csak sok helyen tévesen tüntetik fel

zsakosfrodo2
AGP-s vidkari, 1 magos processzor 😄, és csak a textúrák voltak mediumon, simán ment. (rólam volt szó itt, btw 😄)

Zomil
Portal2:
Processor: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 (or higher) or AMD64X2 (or higher)
Memory: 1GB XP / 2GB Vista
Hard Disk Space: At least 7.6 GB of Space
Video: Video card must be 128 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 2.0b (ATI Radeon X800 or higher / NVIDIA GeForce 7600 or higher / Intel HD Graphics 2000 or higher).
Audio: DirectX 9.0c compatible

Portal1:
Pentium 4 processor (3.0GHz, or better), 1GB RAM, DirectXŸ 9 level Graphics Card, WindowsŸ 7 (32/64-bit)/Vista/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection

hol is az a hatalmas különbség hm?...

Zomil
jah hát igen 10éves gépen csoda lenne ha elfutna...
de pl. haverom 7600-as kártyáján meg vmi gagyi 2magos amd procin elég szépen elfutott, pedig azok az alkatrészek 6-7 évesek...

zsolesz92
"alighogy kell egy picivel jobb gép mint portal1-hez..."

haha 😄

CPU: 3.0 GHz

zsolesz92
nekem a 2magos is atomerõmû 😄😄

nem beszélve a videokártyáról meg az 1.8-as processzoromról 😄

z99999
nekem minimál 2magossal elment, évek óta megvan, persze krájziszt azt nem bírja anélkül hogy percenként berángjon de ez pöccenésmentesen megvolt

Pszt.

Zomil
"ahhoz már atomerõmû kell"

haha 😄
alighogy kell egy picivel jobb gép mint portal1-hez...

zsolesz92
2. sajna nem megyel a gépemen, ahhoz már atomerõmû kell

z99999
második ZSENIÁLIS, legjobb amivel valaha játszottam hl után

Pszt.

tobias88
a 2. rész az elsõvel egyetemben simán beillik ebbe a topikba, azt is érdemes kipróbálnod <#kacsint>
zsolesz92
Huh basszus, tegnap végigtoltam a portalt...

az 1-et, 2 nem megy el..
Hát ez iszonyat jó volt... asszem a kieget is leszedem.

Meg most tolom a Machinariumot is, közben meg úton vagyok a boltba a A Vampyre Story-ért, és a
The Whispered World-ért.

Kíváncsi vagyok rájuk

zsolesz92
Na vége is 😞 sajnálom hogy ilyen rövid volt..

Youtube-on van walktrough, a szelepekre én sem jöttem rá, sõt ha utána megnéztem még akkor sem volt egyértelmü...
szelepek, 5:20 felé

ott még nem tartok,csak most jön a 4.pályám,amikor a kis repcsi leérkezett és a végén majd a hajóval kell elmenni😊
z99999
a szelepeket hogy kell kirakni a vízköpõknél? nem bírok rájönni..

Pszt.

tud jó lenni,mire a szemem kigúvad,hol van az utolsó darab akármi😊
zsolesz92
tegnap éjjel azt hiszem majdnem végigvittem, már csak 1 részt kell kiraknom a kirakóból...

Tetszik.. Nem túl bonyolult, de jó!

Fantos
csak nem a Machinarium nyomdokaiban?

kis aranyoska:

videó

játék
Narxis
omg ez nagyon beteg 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
looooooool, ez durva

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

egy beteg darab😊

videó

játék
Rage47
ez kell bmeg😄
Ez kész, bakker! <#merges2> Fenomenális, eszméletlen. <#ijedt> Nem tudok rá jobb szót! <#circling> Kár, hogy nincs projectorom, szivesen kipróbálnám! <#taps> Nézzétek meg a Youtube videót! <#wink>

Desiderata
ez nagyon nagy, amikor jön a kukás csávó guberálni 😊))))
Aquir

zsakosfrodo2
Holnap fog megjelenni ez a kis indie játék steamen. Sárkányos királylányrablós kicsösszeszedõs. Szerintem.
Hoard

Demo-t is találtok hozzá.

Aquir
ilyesmi volt és bonyolult az electric box 2 😊

zsolesz92
Online unalomûzõ, nekem bejön 😊
Link

Nagyon jónak ígérkezik ez a Snapshot! <#merges2> <#eljen> Itt az oldala!

Aquir
yay

Zomil
Kijött a Revenge of the titans steam-re, akiknek megvolt a humble indie bundle-ben azoknak hozzáadták automatikusan 😊

Aquir
jah😊

tobias88
Amúgy tetszetõs egy játék szerintem <#whatever>
Aquir
kocsinál csak gyengébb a fék, labdánál meg ha nem lenne, folyamatosan gurulna és lejtõn nem állna meg. De megáll, csak így állították be.

tobias88
Nem tudom hogyan csinálta, de jobb...
Pl van súrlódási erõ, ami itt nincs.
De van törés is (itt igazából nem is kell)
Aquir
ha nem tod akkor miért jobb? <#buck> a kocsin látszik pl. hogy direkt úgy csinálták meg hogy ne nagyon boruljon fel

tobias88
Fogalmam sincs, ahhoz nem értek, én csak a 3d-t vágom 😄, az alatta lévõ fizikát nem és nem is érdekel, mert nagyon sok matek <#idiota>
Aquir
hogyaaan

tobias88
Nem rossz, bár a fizikai motorjánál már láttam jobbat még garázsprojektnél is. Sõt, még egyik haver is jobbat csinált <#vigyor2>