702
Logikai, ügyességi és független fejlesztésű játékok
-
#582 gondolom ismeritek, csak nem látom a topikban ezért berakom
kis flashjáték (de van gépre tölthető változata is):
Dino Run
-
xido #581 sehonnan,ha valami felkerül a ruszkikhoz,észreveszem és tolom ide:) -
#580 Mar csak par het a kiadasig, mert mar aranylemezre kerult.
-
#579 Hu ennek kéne az xbox360-as verziója.Esetleg tudnátok segíteni hogy honnan tudnám lekapni mert torrenten nem találom.:) -
gosumofo #578 http://www.reddit.com/r/IndieGaming/
http://www.indiedb.com/ -
#577 honnan szeded az újabb indie játékokról a híreket? -
#576 Insanely Twisted Shadow Planet Likely Coming to PC -
xido #575 videó
játék -
#574 Igen ez jónak ígérkezik! Kár, hogy nem lehet előtte kipróbálni..:( Néztem a virágboltban, de nem találtam megfelelő működő verziót..:( -
#573 hm ezek sem rosszak -
#572 nem tudom ki mennyire ismeri ezt a játékot, meg, hogy volt-e már itt a topikban, de nálam szabályosan függőséget okozott. van pc-re androidra és ios-re is. androidon a pályák mások mint pc-n.
-
xxxpaulxxx #571 Ez is jópofa:))
-
#570 hm jó játékok felkiáltójel -
#569 ez is nagyon jó de ez is kifagy randomszerűen :| biztos kevés neki a gépem :)
-
#568 én próbáltam, tényleg jó... csak nálam random időközönként kifagy :( -
#567 Ezt próbáltátok?
Baromi jó. -
#566 nonsteam 1.6 simán fut rajta, a steames nem megy, meret a steam lewhuzza a gépet...
1.8 ghz
1g ram
radeon 9600, 128mb videokártya -
#565 Ejnye valaki torolte a kepet.
-
#564 Masik a Starfarer amire varok.
-
#563 milyen gép nem bír el egy cs 1.6 -ot? vagy 6-8 évvel ezelőtt játszottam azon szerintem... elfut egy "számológépen" is kb :) -
#562 +fav
imádom az ilyen játékokat :) majd végignézem a topikot, biztos találok benne újat, amit még nem ismerek... de ha van időtök írhattok ti is egy személyes toplistát a kategóriában... :)
mutatok én is egyet, pár napja fedeztem fel, nagyon jó kis ügyességi/logikai platform game, ha már volt akkor elnézést
http://www.oio-thegame.com/
-
#561 Offolok egy kicsit fiuklányok, az a helyzet hogy az éjjel vettem egy fasza Counter Strike Anthology packot, steammel együtt, mivel az sem volt eddig.
Használt, 1000 óra játék van a CS 1.6on, semmi baj az accal, ismerőstől van, de a gépem nem birja el a cs + steamet... Nonsteam cs fut, ez meg szaggat mint a ...
Ha tudtok rá megoldást, megköszönöm, vagy ha érdekel valakit 3000-ért eladom a teljes accot.. teljes email fiókkal mindennel együtt. Ha kell gar-t is vállalok, h semmi baja.
CD nincs hozzá, csak a steam név + jelszó + azonosító kód. -
xido #560 és tessenek parancsolni..Shank 2:
video
játék -
lammaer #559 Ez nagyon zsír. Toltam 2-3 hónapja, rendkívül addiktív, kellően komplex, és szórakoztató.
Ráadásul atomstabil, gyakorlatilag nem volt bugos. Nagyon jó, aki szerette a star controlt, annak csak ajánlani tudom. -
#558 Need. -
#557 Ez viszont biztos jo. SPAZ (Space Pirates and Zombies)
-
#556 Áhh ez dögunalom.. 2 kört toltam vele aztán törlés :( -
xido #555 egy kis beteg cucc:)
játék -
#554 ez jónak tűnik
-
#553 aki szerette a robot unicorn attackot, biztos imádni fogja ezt :D -
xido #552 Lehet ez megint egy aranyoska:)
Pitiri
video
játék -
xxxpaulxxx #551 Bárcsak lenne 5 dolcsi a kártyámon:D Milyen jó lenne, ha a steamen ott figyelhetne a Cave story:) -
#550 újabb bundle -
#549 új humble bundle -
#548 karaj -
xido #547 Sideway:New York
videó
játék -
#546 videó alapján nem tetszik a ""fizikája""
az ugrások furcsák, ahogy fordul a kép szerintem azt is meg lehetett volna csinálni, meg olyan papir hatású az egész :S
-
xido #545 Matsuri
videó
játék -
#544 market főoldalán.. :) -
#543 sajna nincs PC-re asszem, nagy kár :/