Casual & Indie játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pozitív értelemben....
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
eddigi legjobb humble szerintem
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Más is az indiedb.com-on szokott keresgélni?Van más hely is?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
kis flashjáték (de van gépre tölthetõ változata is):
Dino Run

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
http://www.indiedb.com/
:3
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
1.8 ghz
1g ram
radeon 9600, 128mb videokártya
Bazinga!
imádom az ilyen játékokat 😊 majd végignézem a topikot, biztos találok benne újat, amit még nem ismerek... de ha van idõtök írhattok ti is egy személyes toplistát a kategóriában... 😊
mutatok én is egyet, pár napja fedeztem fel, nagyon jó kis ügyességi/logikai platform game, ha már volt akkor elnézést
http://www.oio-thegame.com/
Bazinga!
Használt, 1000 óra játék van a CS 1.6on, semmi baj az accal, ismerõstõl van, de a gépem nem birja el a cs + steamet... Nonsteam cs fut, ez meg szaggat mint a ...
Ha tudtok rá megoldást, megköszönöm, vagy ha érdekel valakit 3000-ért eladom a teljes accot.. teljes email fiókkal mindennel együtt. Ha kell gar-t is vállalok, h semmi baja.
CD nincs hozzá, csak a steam név + jelszó + azonosító kód.
Ráadásul atomstabil, gyakorlatilag nem volt bugos. Nagyon jó, aki szerette a star controlt, annak csak ajánlani tudom.
Pszt.