702
Logikai, ügyességi és független fejlesztésű játékok
-
#262 [center]
Farm Frenzy 3: Ice Age
Shaman Odyssey: Tropic Adventure
Fix it up: Kate's Adventure
Ancient Quest of Saqqarah
Great Adventure Lost in Mountains
The Lost City of Z
-
#261 [center]
Youda Legend: The Curse of the Amsterdam Diamond
Puzzlegeddon
I Spy Fun House
Tory'S Shop N'Rush
10 Days To Save The World
10 Days Under The Sea
-
#260 Az én kedvencem a Touhou Project, mint mini játék. Fut xp-n, vistán, win7n egyaránt...
Információk a játékról
Torrenten lelehet tölteni az összes részét, 3,75 GB, max sebességgel jön, én is innen szedtem, akit érdekel, klikk.
Az első TH01 - TH05 része csak win95-98-n megy, ahhoz kellene külön program, de azt ki is hagyom, a TH06 ~ The Embodiment of Scarlet Devil verzióval játszok kb 3 hete, unaloműzésre nagyon jó, gyakorlat teszi a mestert...egy kis ízelítő videó
TH06 ~ verzió látható a videón, ez a verzió 7 bosst tartalmaz, az 5. bossig sikerül bemutatnom e videó alapján...többi verzióba csak belenéztem, mind1ik nagyon tetszik, de először ezt a verziót akarom kijátszani...ugyebár ez japán játék, angol nyelven tölthető le ezen a torrenten, és egy animet dolgoz fel, szóval anime/manga rajongók +1 :D -
                         Starguard
                         kotzka
                         bigyóak -
#258 A Hammerfight megjelent steam-en, 7euro :) -
#256 #245, #248
epic játék mindkettő, egész nap ezekkel játszok -
#255 De igen, csak átnevezték. -
#254 Ez nem ugyanaz, mint a Dyson? -
#253 Hmmm, azt hittem azok a tulajdonságok a meteorokra vonatkoznak és nem az ott születö kis izékre :D
De akkor értem :) -
#252 alapból minden körnek (meteoritnak) van tulajdonsága, ami meghatározza az ott születő geciket (erő-gyorsaság-sebesség) ezt és a létszámot figyelembe véve máris látszik melyik csapat az erősebb... -
#251 Igazából én most abbahagytam ott ahol az elsö ellenségek felbukkannak... Valahogy nem érzem át hogy most mitöl függ, hogy kik nyernek. Ha többet küldök oda mint amennyi az ellenség akkor automatikusan azt a helyet én szerzem meg, vagy hogy megy ez? -
#250 köszi, érdekes játék :) -
#249 Tökjó! Köszi :)
és a legjobb a játékban hogy ha lerakom tálcára akkor is fut a háttérben, ergó van pár bolygóm, most is épp termelődnek a gecik amíg írok, mire visszamegyek lesz 200 és mehet a dzsata :D -
#248 Eufloria
Itt lelehet szedni :) -
#247 nem tudjátok miért fordul az elő, hogy egy olyan 10-15 perc játék után lefagy, belassul az egész... -
n003 #246 köszi naonjóó :D már ott tartok amikor a zenészeknek kell visszaszerezni az alkatrészeket .. mondjuk itt egy csöppet elakadtam :O :D -
xido #245 machinarium full -
xido #244 Lucasarts:Lucidity
a játék
a tartaloma videó
köszönet a "screenshotok játékokból" fórum egyik résztvevőjének:) -
xido #243 Mystic mine
nem tudom már mikor és ki linkelt ide videót róla,de megjelent -
xido #242 Ajánlom a készítők honlapján a flash games-t...isten hangulatú némelyik:)
Amanitadesign -
xido #241 machinarium
kijött a demo:) -
#240 Insanely Twisted Shadow Planet mikor jön ki? -
#239 Hát ez nem igaz
Vírus.. -
#238 Nah mindjárt lejön a Gish, kicsit régebbi már, de a demoval játszottam és most rávettem magam a teljesre :) -
#237 Valaki nem tudja honnan szerezhetem meg a The Wonderful End of the World zenéit?:/ -
#236 jah, az nekem is tetszett ilyen egyszerű FPS gondolkodós -
#235 és hogy hordják ilyen gyorsan fel az elemeket :) -
#234 huhh ez a Tag nagyon tetszik, elég jó játéknak tünik :) -
#233 azt már meg sem kérdezem hogy a daru hol áll...   -
#232 úgy, hogy nem valóságszimulátor, hanem játék :) annak is egészen jó szórakozás. -
#231 videók alapján:
Ez hogy nem dől össze??? -
#230 2,3 jónak tűnik -
#229 Tower Bloxx Deluxe - mobiltelefonok után PC-re is, ott nagyon jó móka volt :)
-
#228 jóak :) -
-
xido #226 Toltal overdose/Just Cause/Cartoon Network...kb ez ugrott be a nézése közben..nagyon várós:) -
#225 WANTIT! -
#224 yea -
-
xido #222 "Rájöttem,hogy a játék betöltéséhez nem a start gombra kell klikkelni,csak bárhová a képernyőn,miután profil választás jön be,ahol okéznod kell.Megcsináltam,elkezdett tölteni,erre összeomlott az alábbi hibára hivatkozva.Valakinek ötlete?Klassz játék amúgy."
hevenyészett fordítás,majd valaki pontosítja