Casual & Indie játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nagy szürke "valamivel" kell megenni a dolgokat.Eleinte csak sejt szinten a játék végén már bolygókat akár galaxisokat is "ehetünk" a szürke valamivel.
Ez a sejt szint:
Közben folyamatosan növekszik.És a park-tól az óceánig ,majd egy városig minden hol enni kell.Késõbb a levegõben majd az ûrben.
A játék vége nagyon ironikus...
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
elmegy kat
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A játékkal már játszottam, remek fizikája van, érdekes pályák, bár néha a hajamat téptem 😊 Mindenképp érdemes kipróbálni.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

kijön konzolra és PC-re is, multival és HD felbontásban, hogy mikor? az még kérdéses...

van multi módja is, leginkább fiatalabb korosztálynak szól, teljes verzió másfél hét múlva

béta demo már van
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ui.: ha valaki tud haosnlo szinvonalut pls ne tartsa magába 😛
(aztán megnéztem egy FAQ-ot, és kiderült, hogy a felét alig derítettem fel a játéknak 😛 )
bár az ilyen ûrben repkedõs lövöldözõsbõl nálam a Tyrian az etalon PC-n
(konzolon pedig az Ikaruga)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
elég durva amikor kilövöd az ûrhajót és kiesik belõle az ûrhajós <#idiota>#idiota>
(szóval az elején én is bizonytalan voltam ezzel csak azt akartam írni😛)