Casual & Indie játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nonicks

A nagy szürke "valamivel" kell megenni a dolgokat.Eleinte csak sejt szinten a játék végén már bolygókat akár galaxisokat is "ehetünk" a szürke valamivel.
Ez a sejt szint:

Közben folyamatosan növekszik.És a park-tól az óceánig ,majd egy városig minden hol enni kell.Késõbb a levegõben majd az ûrben.

A játék vége nagyon ironikus...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

zsolesz92
Jah ez a Rizikó nevü társasjáték? Értem. oks kösz

probáltam, gyk ua mitn a társasájáték
elmegy kat

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

zsolesz92
A risk 2-t próbáltátok már? kiváncsi vok milyen lehet...
Multiplayer stratégiai játék
Link

Én ott kiléptem és majd ha újraraktam a gépem talán összemazsolázom ateljes verziót valahonnan.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Rip
Ajj, azzal a narancshéjjal mennyit szenvedtem! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Cuki, én most kipróbáltam, és magamra ejtettem egy narancshéjat, az fájt 😞

Rip
Töltsd le netrõl: google-be írd be a dll nevét, vannak direkt ilyen .dll letöltõ oldalak, és másold be a windows/system32 mappába.

A játékkal már játszottam, remek fizikája van, érdekes pályák, bár néha a hajamat téptem 😊 Mindenképp érdemes kipróbálni.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

I-Fluid-ot próbálta valaki? érdekes a karakter, egy vízcseppel kell végigmenni a pályákon
nálam sajnos nem indult el a demo (msvcp71.dll hiány)
képrõl, videóról jónak tûnik

elvileg lehet online is játszani, nem mintha érdekelne

hl1 azért szebb volt 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

kipróbáltam a Mr. Robot-ot, ameddig eljutottam nem sok logikai feladvány volt, inkább "gyere ide", "hozd oda", grafika is elnagyolt, dobozok textúrákkal, half-life 1 kinézet, lehetett volna jobb a hangulata is

Fantos
ez valami nagyon érdekes játék lehet

Agatha Ragata elõzetes

jó hír hogy a Cletus Clay gyurmás platformjáték fejlesztése nem állt le
kijön konzolra és PC-re is, multival és HD felbontásban, hogy mikor? az még kérdéses...

tegnap jelent meg a Puzzlegeddon demója, annyi a lényege hogy négyzeteket kell sorban/oszlopban csúsztatni, majd rakétával kilõni a többieket 😊
van multi módja is, leginkább fiatalabb korosztálynak szól, teljes verzió másfél hét múlva

zsolesz92
kár hogy ilyen rövid 😊

N o N a m e
mostmár tényleg nem fogok lefeküdni napfelkeltéig 😄
Desiderata
Fantastic Contraption, "javítsd meg a gépet" típusú játék, böngészõ miatt kicsit puritán
Hasonló de akkor már inkább Crimsonland, és zonbikat ölök mint embereket. 😛

ez is hasonló, csak oldalnézetes

zsolesz92
huh hát ez engem nem köt le 😊

N o N a m e
SHIFT
SHIFT2
SHIFT3
Ismeritek ezt a játékot? Nekem nagyon bejött... állat egy game 😄 Próbáljátok ki. Megéri 😊
zsolesz92
1et jáccottam vele, Total 1080, 28. pálya jött volna

Biology Battle, amiért tetszett: az irányítás és a lövés különválasztása, elsõre fura, késõbb rááll az ember

béta demo már van

PJack
ez jó 😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Tök jó! 😄

N o N a m e
Ezt a játékot ismeritek? Már egy ideje ezzel játszok, nagyon megfogott 😄
nem tudom, demón se jutottam még túl <#vigyor5>

relfexive games verzioban is van 😊

Zomil
hehe az elsö része van iphone-ra is 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mininován fenn van 105mb az a jó?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

hát igen, igazábol jet'n'guns grafikailag is elég igényes, de akkor majd utána nézek ennek is 😊

Dzsini
grafikailag kicsit régies, de a Tyrian van ennyire összetett, adj neki egy esélyt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nekem eddig müfajban a very best, azota se jött ki hasonlo ami albdába rugna vele,a rengeteg fegyver és upgrade, a poénos story, a pont jó nehézség, stb, nekem eddig ez a top 😊 annyira hogy ez után haosnlo stilusu gamek nem is nagyon birták pár percnél tovább, fõleg a nem létezõ vagy bárgyu (ehez kéepst) upgrade rendszer miatt 😊

ui.: ha valaki tud haosnlo szinvonalut pls ne tartsa magába 😛

Dzsini
jets nagyon jól sikerült, a goldon 2-3x végigmentem, mire mindent meg tudtam venni és felfejleszteni, amire vágytam... (elég durva darálóm lett a végére)
(aztán megnéztem egy FAQ-ot, és kiderült, hogy a felét alig derítettem fel a játéknak 😛 )
bár az ilyen ûrben repkedõs lövöldözõsbõl nálam a Tyrian az etalon PC-n
(konzolon pedig az Ikaruga)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

most épp a Jets'n'Guns-t próbáltam ki, persze sok hasonló volt régen a mûfajban
elég durva amikor kilövöd az ûrhajót és kiesik belõle az ûrhajós <#idiota>

Kaszi46
enigmo 1

enigmo 2

*Posse*T.W.D*

Fantos
11-es pályának mi a megoldása? mindíg az hibádzik hogy nem dõl le az összes és a bukfencezõ domino miatt gondolom

Grat 😄

Fantos
muhahaha rájöttem :C

Fantos
najó elakadtam elsõ pályán mivel hogyan kell mit?

Jól tudod. Néha határozatlan a program, vagy csak néha én nyomom töketlenül a space-t, de azzal mûködik.
(szóval az elején én is bizonytalan voltam ezzel csak azt akartam írni😛)

Rip
Asszem Space.

z99999
nekem nem szedi fel a dominót😞

Pszt.

Dzsini
Ancient Quest of Saqqarah - egyike az igen jól sikerült match3 játékoknak (ráadásul sokféle stílus van 1 játékban, rengeteg pálya, jól néz ki, stb...)

váóó! tesóm kedvenc játéka volt, örülni fog neki 😊

Rip
<#eljen>
Nekem is nagy kedvencem volt, szedem is! Kösz a linket!