Pride - melegfelvonulás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát menj ki és szervezd meg. Ki akadályoz meg benne?

Nem érted hogy errõl szól ez az egész demokrácia? Nem pedig arról, hogy valaki csinál valamit, és odamegyek tojásokkal megdobálni, és agyonverni azért, mert MÁS?

vizes
Vegyék már végre tudomásul, hogy nem kellene rám erölteni a másságukat!
Ha nem vonulnak, nem rázzák a vörös posztót az orrom elõtt, észre sem veszem õket.
Csak maguknak köszönhetik a megkülönböztetett figyelmet.
Ha meg fel akarták hívni a figyelmet magukra akkor vállalják azt is, hogy jónéhány embernek ez nem tetszik.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Grove4
Ez elég szomorú,hogy senki nem teszi tiszteletét pl.:Árpád fejedelem tettei miatt, hanem a buzikat kell bámulnom BP. utcáin.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Muki100
Szerveztek is, de ahhoz egy maroknyi támogatást kaptak a HM-tõl és ennyi. Amúgy meg a belvárosban nem engednek bármilyen "nemzeti" jellegû rendezvényt szervezni, de az õ kedvükért nyugodtan le lehet zárni bármit. Az, pedig hogy a parlamenti pártok közül valaki csak ezek mellett álljon ki, a megemlékezésrõl pedig hallani sem akarnak kicsit abszurd.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Grove4
Semmi baj nem lett volna azzal ha ugy vonulnak fel ,ahogy a leszbi csaj a videóban,de nem így tették.(mûf*szkereszt,Biblia).Itt a felvonulásmódról van szó.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

"Milyen baromságokkal nemondd már hogy inkább ezt ünnepled mint azt?"

Nem ünnepeltem én semmit, sem ezt sem azt. Viszont ezt több ezren ünnepelni AKARTÁK, és ebben megakadályozták õket, a másikat (a pozsonyi csatádat) pedig SENKI nem akartam megünnepelni, de mégis azzal példálódzol. Én komolyan féltem a tömeg mellett elhaladva, és nem a buziktól, hanem ettõl az ordibáló csûrhétõl.

Lacee
én egyiket sem ünneplem. itt arról van szó, hogy ha valaki szeretné ünnepelni, annak lehessen-e. ha Te a pozsonyi csata hõsei emlékére szerveztél volna egy szép ceremóniát mondjuk a Deák téren, több mint valószínû hogy nem jelentek volna meg forrónacis buzihordák hogy megdobáljanak, sõt, a rendõrség sem vert volna szét. ugyanezt a lehetõséget másnak is érdemes megadni, nem gondolod?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

vizes
igaz... vonulhattak volna tovább is...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Me0w
Persze, mert errol lehet jokat irni, meg tudositani, hogy elfogadas, meg megertes. Majd az operator a riport utan kop egyet, es a kamera elrakasa kozben elmormol egy 'kocsogok'-et a bajsza alatt.

Together we'll fly someday...

vizes
Pontosan erre gondoltam, hogy nekik csak ez fontos... A többinek meg a pofájába röhögnek. Ne csodálkozzunk, hogy elszakad az a bizonyos cérna...

Grove4
Az a nagy baj,hogy sokan védik a buzikat,és ezt õk látják ,így nem fognak visszavenni a "provokálásból" és a tangában járkálástól,és nem a 4 fal között fogják folytatni ezt a dolgot.Egyébként egy baja volt ennek a felvonulásnak,az hogy megáltak.

89
Ja, például az is nagyon fontos volt, hogy a Magyar Köztársaság kormányának személyügyi államtitkára bejelentse, hogy buzi.<#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Grove4
Milyen baromságokkal nemondd már hogy inkább ezt ünnepled mint azt??Jó igen, 1 héttel megint egy ilyen évfordulóra esett volna de attól még nem csak ennek kéne folynia a médiából(kb.200-szor láttam a híradóban és különféle reggeli és esti mûsorokban annak a homitikusnak a beszédét)ünnepeljenek,jó,de attól ez a médiafelhajtás egy kicsit sok.Manapsák jobban érdekli az embert a buzik mint a saját történelme.

Muki100
Ha tetszik ha nem, ha az nincs ma te sem vagy itt valószínûleg...egyébként meg ha megszervezték volna egy másik helyszínre a tiszteletadást akkor valószínû hogy az ellentütetõk többsége elfoglalta volna magát ott. Dehát végülis az államalapítás álszentség, baromság.
Sokkal fontosabb dolog a tangában nyivákolás, így van.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Lacee
öö, és Árpád vezér emlékére épp a belvárosban lett volna valami körmenet-féle amit elnyomtak ezek a rohadék buzik? esetleg bármi hírértékû esemény volt a pozsonyi csata emlékére? nem? akkor nincs min parázni SZVSZ.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

89
Összes <#kocsog> húzzon Leszbosz szigetére és ott éljék ki magukat

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

vizes
Ráadásul nem hiszem, hogy ma itthon ez a legnagyobb probléma amivel foglalkozni kell! Sokkal fontosabb dolgok is lennének...

"Árpád fejedelem halálának és a Pozsonyi Csata 1100. évfordulójára esett"

Ha egy héttel korábban vagy késõbb lett volna, akkor meg a 300 éve x helyen zajló csata évfordulójára esik. Ne gyere már ilyen baromságokkal, álszentség, mondd ki hogy zavar az egész és kész, ne takarózz évfordulókkal.

Pontosan.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Én megkérdeztem volna tõle, hogy neki hány gyereke van, és hány éves kortól akarna fizettetni "agglegényadót". Meg mit kezdene a meddõ emberekkel... ááá, gondolkodni sem érdemes ilyeneken akkora baromság.

Muki100
Az, hogy mindez Árpád fejedelem halálának és a Pozsonyi Csata 1100. évfordulójára esett, ehhez képest az egész nyálas sajtó csak ezekrõl szólt. Minden jó érzésû ember döntse el melyiknek lett volna nagyobb súlya.
Egyébként, kisebbik kormányzópártunk bõszen támogat egy csomó "egyenjogúsági" indítványt, mint a homoházasságot, gyerekvállalást miközben pl. a lombikbébi programot lerombolták. Ez egy kis ízelítõ abból, hogy mi a bajuk a kormánnyal és miért kapcsolták azt össze ezzel az eseménnyel.

"Adózzanak többet! Fizessenek... AGGLEGÉNYADÓT!"

loálbazmeg

Biztos fél hogy senki nem lesz aki fizeti a nyugdíját. Ami azért furcsa, mert pont az ilyen ember szokott hõzöngeni, amikor bevándorlókról van szó.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Muki100
Copfos "néni": LOL
táskás meleg: õt valamennyire meg tudom érteni, talán ha ilyenek lennének többnyire jobban elfogadnák õket...
nemzetrésze fiú: igen igaza van, de nem tudom mit várt. Az hogy homo és nemzet része nem üti ki egymást, azok akik büszke rá, mint a "férgese" ott elõl már sokkal inkább
Tényleg nem tudom mit várnak, ha normálisan viselkednek azt leszámítva, hogy nem vonzódnak az ellenkezõ nemhez nyilvánosan akkor nem fogják dobálni és szidni õket. Az hogy otthon mit csinál kivel más kérdés.

halexandra
4:10-4:20-ig van egy ertelmes megnyilvánulás,egyébkent lehet én vagyok tulontul hü..e de most komolyan,miköze ehez a kormánynak?max annyi h jováhagyták a felvonulást.

Nem kívánom senkit&#245;l, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkit&#245;l, hogy mindig ember legyen.

Grove4
"Imádjuk a fast"<#gun><#gun><#violent><#violent><#violent><#levele><#levele><#kocsog><#wilting><#wilting>

Grove4
A leszbikus csaj mondott igazat és pl. vele semmi bajom nincs.

"Én is Kossuth-téri tüntetõ vagyok"
Annyira tipikus ~~

😄DDD gyurcsán takaroggy, mint a buzi haverod 😄DDD

ezen beszartam 😄DD

agglegényadó :ASDasdsadasds

buzi az egész kormány 😄dddddddd

Grove4
Ezt jól megaszondta,mindet fiu fiu vagy lad lad,isten megcsinalta ugyis kell maradni,

pont az ellenkezõjét állítja!

Lacee
miért nevelnék a tangából nyivákolásra? abban egyetértünk hogy nem célravezetõ ez a parádés dolog, de hát ez van. a budapest parádén meg láthatsz egy rakás testfestett, meztelen fiatal lányt, akik dugást imitálnak egy kamionon. titlsuk meg nekik is a gyerekvállalást, mert majd erre neveli a kölkét? ugyan már.
attól még lehet teljesen jó családanya, késõbb. most éppen próbálja jól érezni magát, csak meglehetõsen idióta módon. neki meg niylván az nem tetszene, ahogy én szórakozom, tehát kvittek vagyunk 😊

"Adózzanak többet!

Fizessenek... AGGLEGÉNYADÓT!"

Ez a videó legjobb része 😄

Muki100
És a tangában nyivákolás is öröklõdik, vagy azt netán divatból csinálják? Ha egész életében úgy nevelték, hát akkor úgy is fog viselkedni genetika ide vagy oda...mindenkibõl elõ lehet hozni sok féle hajlamot, szerencsére ez nem törik ki sok emberbõl.

<< (de azert kotekedj csak<#eljen>) >>

Ne aggódj, fogok. <#wave>

Lacee
nalátod, pontosan ez az. így szóletzik, nem a szülõk teszik azzá (legalábbis az esetek túlnyomó részében). ha én barna szemûnek születek, és a környezetemben mindenki kék szemá, akkor nem változok én is azzá, max furán érzem magam egy ideig, míg megszokom (gyerekeknél hamar megy az adaptáció)

Lacee
a félreértések elkerülése végett, én sem állítom hogy nincs szerepe a családi hatásoknak a kérdésben, de azért közel sem determinisztikus az összefüggés. megintcsak ajánlom elolvasásra ezt:
evolúciós pszichológia

Grove4
Gondolom ugy értette hogy a nevelésbõl , nem születésbõl.

Azt hiszem már mindent elmondtam ezzel a témával kapcsolatban, nem tudok és nem is kívánok többet hozzátenni.
Remélem mindenki tiszteletben fogja tartani továbbra is a másik véleményét.

Lammer
bocs...
ne kelljen magyarazkodnom, hogy tobb mint 20 eve tolom az infot... anno ekezetek nelkul tanultam meg az "ipart"... ugy hozzaszoktam, hogy ugy keresgetem az ekezeteket, mintha most ultem volna ide...

(de azert bele kell kotnunk valamibe, igaz? <#rolleyes><#eljen>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Grove4
Az nem ugyan az,a dohányzás egy rossz szokás,ez viszont egy betegség(talán hiányzik az Y kromoszómájuk)

Lacee
muhaha, jó vicc. nem a házasságok x százalékából születik buzi, hanem _pároktól_. namost azt gondolom belátod, hogy azonos nemûeknek nem lehet gyerekük, ergo örökbefogadnak. tehát, hogyan öröklõdik az a 2 vagy 98%? 😊

halexandra
Ha az emberek letudnák végre vetközni az önteltségüket akkor a gyereknek nem kellene vért izzadnia az iskolában!Ez ilyen egyszerü!Mellesleg nem csak a magyarokra gondolok.

Nem kívánom senkit&#245;l, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkit&#245;l, hogy mindig ember legyen.

Lacee
figyi, szüleim kiskoromtól kezdve dohányoznak, már nagyon pici koromban is láttam õket bagózni. látható örömmel az arcukon. érdekes módon én mégsem lettem dohányos, mert nem vonz és kész. az elméleted szerint ez nem lehetséges, nem?
pedig ez a példa még csak nem is genetikai szintû kérdés, hanem csak egy rossz szokás.

jah igen, és itt a gond az egésszel, én sem engedtem volna ezt a felvonulást, mert tûzre is dobnám õket, de ez teljesen lényegtelen

csodálkoznak, hogy baszogatták õket, meg dobáltál õket, ha ennyire nyilvánosságra akarják hozni ezt az egészet akkor nme tangában kellene "mindenkinek" végigmennie hanem normális öltözetben és nemhiszem, hogy ennyire elszabadultak volna az indulatok ha nem nyaljákfelják egymást az utca közepén ilyen öltözékben...
ez ilyen direkt dolog volt tõlük, de ha el akarják fogadtatni az egészet akkor nem kéne ilyen szinten felháborodást kellteni

Muki100
Mert szerinted ha pl. fiút fogadnak örökbe, milyen csaj fog majd PONT vele összejönni, ha látja hogy a srác anyja Béla? Meg vajon milyen példát fog látni egész életében, mire fogja bíztatni "anyu", ha nem a seggbekukira?
Ha normális házasságokból születik mondjuk 2% (vagy nem tudom) homó, akkor logikus hogy buzeranciából 2% lesz normális.
Egyébként, meg nem értem, hogy lehet valaki meleg és mégis akar gyereket. Fogadja el magát, nem lehet és kész.

halexandra
Teljes mértekben igazad van!

Annyira szórakoztató értékekrõl pampogó hozzászólást olvasni, amiben nincsenek ékezetek, nagy kezdõbetûk, viszont hemzseg a helyesírási hibáktól, és van benne "lol", "check", "hsz" és "grat".

Lacee
néhány hónappal ezelõtti szélsõjobber gyûlés a Hõsök terén, évenkénti Budapest-parádé... ezek mind egy-egy, sokak szerint deviáns szubkultúra gyûlései voltak a város szívében. csak megjegyzem 😊

ez hülyeség, te megkérdezel minden betörõt, hogy buzi e vagy?

ha nem akkor honnan tudod?!

nem ez a lényege az egésznek...

Grove4
Ne mondd már h nem lenne meleg a gyerek ha kiskorától kezdve ezt látja hogy "két apja" van!

Muki100
Nekem meg hadd ne keljen már azt néznem a TV-ben, hogy mindenféle deviáns alaknak lezárják a fõváros szívét, hogy egy betegséget hirdessenek és közben tangában nyalják-falják egymást.
Amíg õk ilyen intoleránsak, hogy is várhatják el, hogy majd MI elfogadjuk õket? Persze könnyû úgy, hogy a nagy hazafi politikusaink mögöttük állnak, de a tojásdobálás ebben az esetben egyenlõ volt az önvédelemmel.
A kopaszokról meg neonácikról annyit, hogy nem összetévesztendõk azzal amit itt egyesek árpádsávosként emlegetnek (helyesen Árpád-sávos amúgy). Szervezettebb helyeken kilökik õket a fenébe, ez a Bácsfidiána szerû neonáci bandát a felhajtás tartja életben, nem pedig bármilyen cél...