506
Pride - melegfelvonulás
-
#302 Évszázadok óta így (is) szokták kifejezni az emberek nemtetszésüket.
Az alábbi jelzőid tán a publikus seggbekukira és tangában nyivákolásra nem illenek ugyanúgy? -
#301 És Lolka és Bolka? :D -
#300 Akkor jelentsék fel őket b.meg!
A tojásdobálás meg undorító, primitív, legalja büdös balkáni cigány szokás, ha törvénytelen, ha nem. -
#299 Lengyelorszag nem a legjobb pelda, ott meg a Teletubbies is buzi, es be akartak tiltani ;) -
Vlala #298 Pont erről "ugattam". -
#297 Valamelyik nap a tojásdobálást nem minősítette törvénytelennek a bíróság. A szeméremsértés tudtommal pedig még mindig az. -
#296 usa-ban, ahol egy bizonyos réteget bassza az unalom és ezért kitalálta h végülis trendy melegnek lenni attól még egy még félig kommunista országban kelet európában ami bűzlik a cigányoktól a románoktól és a szélsőjobbos turulmadaras autistáktól, te őszintén látsz esélyt arra, hogy itt ez így legyen? -
#295 Igen, de Lengyelországban ezt betiltották, mondjuk ott meg szabad kezet adtak a neonáci rendezvényeknek köztereken szóval az se sokkal jobb. Más országokban még mindig sokkal intoleránsabbak ez iránt, és én úgy látom hogy nem sok jó származna nekünk abból ha ez elburjánzana. -
#294 Pedig néhány fórumon az illetékes szóvivők kitértek rá, hogy NEM a melegekkel van bajuk, hanem ezzel az exhibicionista, férfitangás, fényesnappal azonos neművel smárolás egy színpadon hozzáállással/menettel.
-
harcu #293 Ezzel a buzi és leszbimenettel lassan azt a hatást érjük el, hogy az lesz a rosszfiú, aki legalább egyszer nem rakott seggbe egy másik embert. Ha a homoszexualitás a szakirodalomban deviancia, akkor ne hozzuk már példaként másoknak. Legyenek tőlem boldogok a buzik egymás között, de maradjon ez meg a hálószobájukon belül. Ne ilyen példát mutassunk már a gyerekeknek.
Eljutunk oda, hogy sajtótájékozatót tart XY képviselő, aki nagy merészen fel meri vállalni a nyilvánosság előtt, hogy HETERO. Erre az összegyűlt újságírók egy része kifütyüli, a többi meg megtapsolja, hogy milyen bátor ember.
A buzik (és nem melegek) addig nem zavarnak, amíg nincsenek a közelemben. Ha valamelyik csak egyszer is hozzám ér, annak a fogait átrendezem.
Van erre egy vicc:
Gyerek megy haza az apjához:
-Apám, meleg vagyok.
-Aztán van-e neked Rolls-od, tengerparti nyaralód, meg száz millád a bankban?
-Nincs apám.
-Akkor te nem meleg vagy, hanem csak egy kis buzi!
Egyből ez jutott az eszembe, amikor az ominózus politikus bevallotta, hogy mi is ő valójában. -
#292 Ha nem tetszik a felvonulást, lépjél fel ellene törvényes keretek között. Az ilyen fellépésre NEM LÉTEZIK OK!
De mégegyszer mondom: nem lenne felvonulás, főleg nem ilyen médiavisszhang mellett, ha faszkalap dobálók nem tennének róla, hogy odafigyeljünk rá. Kösszépen. -
#291 Hidd el nemcsak nálunk vannak ilyen menetek, (sőt!) úgyhogy a külföldi nem fog meglepődni. :) -
#290 szerintem ide lazán ideggázt lehetett volna dobni, a normálisabbik melegje biztos, hogy nem ment el rózsaszín tangában rázni, ahogy a budapest parádéra is lehetne azonnal ölő mérget dobni, a normálisabbik ember oda se ment el. semmiben nem különböznek szvsz a heteroktól, csak azért mert feltűnési viszketetsége van (függetlenül a szexuális hivatartozástól) még nem kell a fél várost lezárni. -
tirpitz #289 Persze, ebben igazad van. Nem is azt vitatom, hogy a felvonulás néhol ne lett volna izléstelen, nem gyerekeknek való, de az ellentüntetők inkább a melegek ellen tiltakoztak, mint a felvonulás ellen. Legalábbis a hangosabbja, akik a videón szerepelnek biztosan. -
#288 Egy szóval se említettem semmilyen pártot. Az ilyen primitív barmokkal meg tartson össze a halál! Az ilyeneket ki kell rekeszteni a civilizált társadalomból. -
#287 AZT AZ IGAZI SZAKMUNKÁS BAJSZOT FIGYELD A:SF::ADS -
#286 Úgy látom azért hozod az IQ szintjét azoknak a bizonyos cirkuszi majmoknak akiket az előbb emlegettél.
Igen, éghet a pofánk, hogy magyarok vagyunk, ha idejön egy külföldi (most nem az idevezényelt homókra gondolok) és ezeket az aberrált tangában nyivákolókat látja. Ha megkérdezi mi ez mit mondunk, tolerancia, hogy azt csinál mindenki amit akar? Vagy szabjunk egy határt, hogy esetleg ilyet nem szabad? Ha nem lenne kiváltó ok nem lenne ellentüntetés és dobálás sem, ilyen egyszerű. -
Vlala #285 Guardian Hero, Muki, többiek ("akinek nem inge" alapon):
Nevetséges, amit műveltek, a flém és az önlejáratás magasiskoláját mutatjátok be.
Ha továbbra is egymás pártbeállítottságához kötitek a melegfelvonulást, nem csak a hiteleteket fogjátok elveszíteni. Szerintem egy népet az összetartás, mások elfogadása, és nem a széthúzás, egymásra kiabálás mutatja nagyobbnak.
"Our goal is to live together in peace and harmony" vagy valami hasonló. -
#284 Azért egy erotika kiállítást általában zárt ajtók mögött tartanak, 18+-os belépőkkel. Nagyon más téma... -
#283 Milyen elvtársaim??? Én nem vállalok közösséget egyik oldallal sem. Se a buzikkal, se a tojásdobálókkal. Ha csak baromságot tudsz mondani, ne szóljál be. -
tirpitz #282 Ha csupa 90-60-90-es szőke szilikonmellű csaj adott volna leszbi-showt, vajon az is ilyen erős ellenérzést váltott volna ki? Vagy erotika kiállításra csakis ballib. beállítottságú emberek járnak? Csak azért kérdezem, mert a videókat nézve úgy láttam, hogy a harcinagyikat leszámítva általában férfiak voltak az ellentüntetők, de magamból (is) kiindulva nehezen tudom elhinni, hogy ők még nem álmodoztak arról hogy két csajjal legyenek együtt egyszerre, vagy undorodva kapcsolnák ki a tv-t, ha két nő csókolózik. Pedig a homoszexualitásba ez is beletartozik.
Ettől függetlenül én sem tartom jónak az ilyen felvonulásokat. A céljuk szerintem elvileg az, hogy magasabbra tegyék az ingerküszöböt, azaz ha évente egyszer végigmasíroznak a városon, akkor egy hetero nem blokkol le ha valakiről kiderül hogy meleg. Gyakorlatilag viszont ezt a célt már elérték, nem lehetett hallani durva kirekesztésről, melegverésről, egészen tegnapig. Gondolom az összefüggés nyilvánvaló (bár a rendőröknek lehet még nem esett le...). Mellesleg én is tudom magam türtőztetni az utcán, tömegközlekedésen és nem esek neki a barátnőmnek ott, ahol az másokat zavarna. Innen is nézni kéne a toleranciát, nem csak a melegeknek kéne azt elvárni.
Az ellentüntetők hozták a formájukat, szokásos csak. Azt azért megkérdezném, hogy az Árpád-sávos zászlót itt is történelmi zászlónak kell -e tekinteni, és még csak véletlenül sem asszociálni Szálasira, vagy hogy van ez? Ha valaki Árpádból le tudja vezetni a homofóbiát, akkor az ne tartsa magában.
Melegházasság: örökölni így is tudnak egymás után végrendelettel; ajánlott levelet át tudnak venni egymás helyett írásbeli meghatalmazással; halála esetére az ember kinevezheti a gyerekének leendő gondnokát, azaz egymás gyerekének örökbefogadása sem kell az üdvösséghez. Akkor miért engedélyezzék a házasságot? Én nem támogatom a jelenlegi helyzetben.
Bocs a hosszú hsz-ért.
-
#281 Pontosan hogy a te elvtársaid engedték és támogatják az ilyen majomparádét. Ha nem tudod miről van szó akkor inkább ne szólj bele... -
#280 Csináljál ha akarsz, nekem van jobb dolgom is.
(Amúgy az én szememben a Budapest Parádé ugyanolyan primitív és gusztustalan magamutogatás, mint ez a buzimenet. Nem is megyek egyikre se, ha tévében mutatják, elkapcsolok. Ennyi.) -
Aspyrin #279 Budapest parádé? -
#278 Igazad van, csináljunk akkor hetero felvonulást is...
-
#277 Ha mindenki leszarná ezt az egész felvonulást már rég érdektelenségbe fulladt volna. Mivel az árpádsávos-bibliás cirkuszi majmok csinálják a műsort, garantáltan jövőre is lesz, ugyanígy, az egész ország szégyenére (nem elsősorban a buzik miatt). Gratulálok, szép munkát végeztek az elvtársaid! Jövőre is éghet a pofámról a bőr, hogy magyar vagyok. -
#276 "atombomba se kellett volna mégis ledobták"
Nagyszerű magyarázat ez mindenre... -
#275 Így legalább tudatosult bennük, hogy jövőre nem így kéne esetleg. De úgyis így fogják, mert a politika és a média őket támogatja... a sörösüvegről meg annyit, hogy atombomba se kellett volna mégis ledobták. Lehetett tudni, hogy lesz dobálás, aki kiment oda vállalta a veszélyt. -
AranyKéz #274 A tojás az még hagyjám, de sörösüvegekkel talán nem kéne dobálózni. -
#273 Ilyen fellépést semmi sem indokol. -
#272 Egyetértünk, hogy ez még nem jó érv arra, hogy megöljük a szomszéd tehenét, de ennek a felvonulásnak a színvonala szerintem indokolta a fellépést...ha civilizált keretek között zajlott volna akkor lehet, hogy a másik oldal sem így viselkedett volna. De előre lehetett tudni, hogy fog zajlani, ezért előre el volt tervezve a válasz is (magyarán ott voltak a tojások akármi lesz is). -
Cat #271 TV2 Napló
http://tv2video.hu/videofeed/video_fullscreen.php?id=34651 -
#270 Az a baj ezzel a kurva országgal, hogy senki se a saját kibaszott dolgával törődik. Mindenki marha okosan meg tudja mondani a másiknak, hogy mit kéne meg nem kéne csinálnia, közben meg nem tesz le az asztalra, nem tesz be a közösbe szart se. Asszem a seggünket verhetnénk a földhöz örömünkben, ha az lenne a legnagyobb gondunk, hogy pár idióta buzi végigriszálja-e vagy sem a seggét a városon. Csak gratulálni tudok mindenkinek, aki ezen van kiakadva, nem pedig azon, hogy még mindig ugyanazok a primitív, gusztustalan állatok uralják Magyarország városainak utcáit, akik miatt jóérzésű ember már egy majálisra vagy gyereknapra sem megy ki lassan. Mert ezek a tetvek mindenhol ott vannak, szétkúrnak mindent maguk körül (amit aztán a mi pénzünkön kell rendbehozni), és lezüllesztik a magyar civil szférát balkáni cigány szintre a mocskos viselkedésükkel. És még ők vannak felháborodva... az eszem megáll komolyan! -
#269 ebben egyetértünk, jó dolog egy olyan megemlékezés, amilyenről írsz és valóban kellemetlen hogy nincs körülötte hírverés.
de azt ugye Te is belátod, hogy ez önmagában nem érv arra, hogy egy másik rendezvényt inkább ne engedjenek létrejönni, dögöljön meg a szomszéd tehene (bikája :)) is? -
#268 Mert 100%-osan elhallgatták ezt is, mint megannyi más dolgot. A HM jelképesen támogatja őket igen, mint ahogy a hagyományőrzőket is, véletlenül tudom, hogy abban az esetben miként kunkorodnak felfele a kapcsolatok, ez is valsz. a felsővezetés tudta nélkül megy.
Ezt a "felvonulást" pedig nem lehetett nem meghallani, és ahhoz képest, hogy törpekisebbségről van szó elég jó helyet biztosítottak nekik. Pedig itt szó sem lehet gyerekprogramokról, ilyen-olyan foglalkozásról stb. mint a megemlékezésnél lehetett VOLNA, ha azt hirdetik inkább. -
#267 OK. -
#266 Jogos volt. Elvetettem a sulykot. -
#265 Látom kaptál egy büntipontot a melegek miatt!Sztem teljesen jogtalanul. -
#264 Csak vicc volt,én említettem.tisztában vagyok vele,hogy NEM lenne ÉLETKÉPES. -
#263 Nem, persze. Ingyen volt a felvonulas. Mindenki a sajat kis rozsaszin penztarcacskajabol jarult hozza.