Pride - melegfelvonulás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem érted hogy errõl szól ez az egész demokrácia? Nem pedig arról, hogy valaki csinál valamit, és odamegyek tojásokkal megdobálni, és agyonverni azért, mert MÁS?
Ha nem vonulnak, nem rázzák a vörös posztót az orrom elõtt, észre sem veszem õket.
Csak maguknak köszönhetik a megkülönböztetett figyelmet.
Ha meg fel akarták hívni a figyelmet magukra akkor vállalják azt is, hogy jónéhány embernek ez nem tetszik.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nem ünnepeltem én semmit, sem ezt sem azt. Viszont ezt több ezren ünnepelni AKARTÁK, és ebben megakadályozták õket, a másikat (a pozsonyi csatádat) pedig SENKI nem akartam megünnepelni, de mégis azzal példálódzol. Én komolyan féltem a tömeg mellett elhaladva, és nem a buziktól, hanem ettõl az ordibáló csûrhétõl.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Together we'll fly someday...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Sokkal fontosabb dolog a tangában nyivákolás, így van.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Ha egy héttel korábban vagy késõbb lett volna, akkor meg a 300 éve x helyen zajló csata évfordulójára esik. Ne gyere már ilyen baromságokkal, álszentség, mondd ki hogy zavar az egész és kész, ne takarózz évfordulókkal.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Egyébként, kisebbik kormányzópártunk bõszen támogat egy csomó "egyenjogúsági" indítványt, mint a homoházasságot, gyerekvállalást miközben pl. a lombikbébi programot lerombolták. Ez egy kis ízelítõ abból, hogy mi a bajuk a kormánnyal és miért kapcsolták azt össze ezzel az eseménnyel.
loálbazmeg
Biztos fél hogy senki nem lesz aki fizeti a nyugdíját. Ami azért furcsa, mert pont az ilyen ember szokott hõzöngeni, amikor bevándorlókról van szó.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
táskás meleg: õt valamennyire meg tudom érteni, talán ha ilyenek lennének többnyire jobban elfogadnák õket...
nemzetrésze fiú: igen igaza van, de nem tudom mit várt. Az hogy homo és nemzet része nem üti ki egymást, azok akik büszke rá, mint a "férgese" ott elõl már sokkal inkább
Tényleg nem tudom mit várnak, ha normálisan viselkednek azt leszámítva, hogy nem vonzódnak az ellenkezõ nemhez nyilvánosan akkor nem fogják dobálni és szidni õket. Az hogy otthon mit csinál kivel más kérdés.
Nem kívánom senkitõl, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitõl, hogy mindig ember legyen.
Annyira tipikus ~~
ezen beszartam 😄DD
agglegényadó :ASDasdsadasds
buzi az egész kormány 😄dddddddd
pont az ellenkezõjét állítja!
attól még lehet teljesen jó családanya, késõbb. most éppen próbálja jól érezni magát, csak meglehetõsen idióta módon. neki meg niylván az nem tetszene, ahogy én szórakozom, tehát kvittek vagyunk 😊
Fizessenek... AGGLEGÉNYADÓT!"
Ez a videó legjobb része 😄
Ne aggódj, fogok. <#wave>#wave>
evolúciós pszichológia
Remélem mindenki tiszteletben fogja tartani továbbra is a másik véleményét.
ne kelljen magyarazkodnom, hogy tobb mint 20 eve tolom az infot... anno ekezetek nelkul tanultam meg az "ipart"... ugy hozzaszoktam, hogy ugy keresgetem az ekezeteket, mintha most ultem volna ide...
(de azert bele kell kotnunk valamibe, igaz? <#rolleyes>#rolleyes><#eljen>#eljen>)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nem kívánom senkitõl, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitõl, hogy mindig ember legyen.
pedig ez a példa még csak nem is genetikai szintû kérdés, hanem csak egy rossz szokás.
csodálkoznak, hogy baszogatták õket, meg dobáltál õket, ha ennyire nyilvánosságra akarják hozni ezt az egészet akkor nme tangában kellene "mindenkinek" végigmennie hanem normális öltözetben és nemhiszem, hogy ennyire elszabadultak volna az indulatok ha nem nyaljákfelják egymást az utca közepén ilyen öltözékben...
ez ilyen direkt dolog volt tõlük, de ha el akarják fogadtatni az egészet akkor nem kéne ilyen szinten felháborodást kellteni
Ha normális házasságokból születik mondjuk 2% (vagy nem tudom) homó, akkor logikus hogy buzeranciából 2% lesz normális.
Egyébként, meg nem értem, hogy lehet valaki meleg és mégis akar gyereket. Fogadja el magát, nem lehet és kész.
ha nem akkor honnan tudod?!
nem ez a lényege az egésznek...
Amíg õk ilyen intoleránsak, hogy is várhatják el, hogy majd MI elfogadjuk õket? Persze könnyû úgy, hogy a nagy hazafi politikusaink mögöttük állnak, de a tojásdobálás ebben az esetben egyenlõ volt az önvédelemmel.
A kopaszokról meg neonácikról annyit, hogy nem összetévesztendõk azzal amit itt egyesek árpádsávosként emlegetnek (helyesen Árpád-sávos amúgy). Szervezettebb helyeken kilökik õket a fenébe, ez a Bácsfidiána szerû neonáci bandát a felhajtás tartja életben, nem pedig bármilyen cél...