Art of Murder

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm,még nem sikerült megcsinálnom ,remélem hamarosan sikerül<#nevetes1>
Moncsy89
hát én megint elakadtam XD miután a kóddal kinyitottam a dobozt és kivettem belõle a papírt és az érmét nem tudom mit kell csinálni. A számítógépben már elemeztem az érmét és a papírt de semmi nem találtam rajta,de senkivel nem tudok beszélni.kérlek segíts😊

bogyoka
Szívesen😊 Ha a bombához érsz segíthetnél nekem, hogy hogyan jutok fel a 3. szintre.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Moncsy89
http://www.picktorrent.com/download/c5/4195001/art-of-murder:-cards-of-destiny-%282009%29/ innen letudod szedni a játékot csak sajna német nyelvû.Angol nyelvût nem találtam.

Moncsy89
Nagyon szépen köszönöm!!😊ez volt a kód😊

bogyoka
A bombát hogy hatástalanítsam?

bogyoka
Nekem úgy sikerült, hogy bejelölöd a kártya elõlapján a fejrészét, és a bal sarkot, nagyitóval megvizsgáltatod, aztán a hátoldalán középen jelölsz egyet, és megvizsgáltatod, erre jónak kell lennie.

Segítenél, sajnos én is ugyan ott vagyok elakadva hiába nyomkodok kattingatok nem csinál semmit.Már velem sem beszél senki sem,nem csinál semmit ha a nagyítónál vagyok sem.
bogyoka
igen a 3. részével játszunk, sajnos nem tudom, mert én is csak úgy kaptam kölcsönbe.

akkor ti most a 3. résszel nyomultok ,hol szerezhetném be ??
bogyoka
Nekem német nyelven van meg, aztán nem tudom,hogy másoknak angolul van-e meg.

zzeN
Ez még német nyelvû ugye?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bogyoka
Ez a 3. része.

bogyoka
kétségbe voltam esve, hogy nem tudtam tovább haladni a játékban😄

szia,,,,,azt szeretném megtudni ,hogy ennek az art of murder-nek hány része jelent meg 2?
Hu hogy te mennyit írsz egymás után😄😄

every damn day

bogyoka
Már sikerült, tovább jutottam😊

bogyoka
tudom, hogy a nagyitót kell megnyomni, hogy elemezze a kártyát😊

bogyoka
Sikerült odáig eljutnom, hogy a monitorban a kártyát elemezhetem, de nem csinál semmit, rábökök két pontra és semmi. A hátulját a kártyának hogy nézhetem meg?

bogyoka
A kód 6812 ha minden igaz😊

bogyoka
Itt a kép az elõbb nem sikerült😊

bogyoka
Szió! Sajnos én még nem tartok ott, én még az elején vagyok, mikor Nick már eltünik, a kártyáról bescennereltem az ujjlenyomatot, de már senki nem beszél velem, se Ruth se Wang, és a földszinten az a bombaszakértõ vagy kicsoda az.😊
Nagyon jó lenne, ha tudnál segíteni 3 napja egy helyben állok vele.
Itt a kép, ez van csak nálam, a véres papirlappal nem tudok mit csinálni.

Moncsy89
Szió!Én is az Art of murder Cards of destinyvel játszom😊és hátha tudok segíteni csak ehhez írd le légyszíves részletesebben h hogy hartassz😊jaa és ha tudsz képet is küldhetsz😊Am ez is szintén az FBI épületében van h kapok a gyilkostól egy csomagot és a csomagban van egy fém dobozka amit 4 számból álló kód nyit.Kaptam is csomag mellé egy papírt amire rá van írva a kód,csak nagyon bonyolultan és nem tudom mi a kódXD szal ha te is tudsz nekem segíteni azt nagyon megköszönném😊

bogyoka
Elakadtam az Art of murder cards of definy címû játékban.
Az FBI épületben vagyok, már ujjlenyomatot megvan, lõttem is de senki nem beszél már velem, nem tudom mit kell csinálni, már mindent megcsináltam amit lehetett.

Szia mindenkinek. Sikerült megoldanom de most a széfnél vagyok megakadva. Mindent megcsináltam de a kardot nemtudom leszedni a falrol és igy nemis tudom elöre huzni. Itt kéne egy kis segitség. Köszi elöre is.
Sziasztok tudna valaki segiteni?? Elakadtam én is a 2játék részban a kamposnál. Már viszanéztem az oldalt és minden képen forgatam de semit sem csinál. Valaki nemtudna egy elmentet képet felteni,merre nézenek a kampok.Ja és hogy mien sorenben kell forgatni stb. Már 2 napja itt küszködöm segitsetek légyszi. Köszi sziasztok
nincs...
Én a gugli-fordítóval oldottam meg, de van webforditó is 😉
használd a gugli szolgád 😊)

nincs magyar nyelvû végigjátszás?

every damn day

hopp, mostveszem észre, monitorom 3dre volt beállítva😄😄

every damn day

Hát, a figurák két részre oszlanak: egy kékre meg egy pirosra. ahol metszik egymást, normális. Más probléma nincs. Ezt valahol meg lehet oldani?

every damn day

bogyoka
Ezt nem értem, kicsit bõvebben meséld el, hogy mi a probléma.

segítség
a játék szereplõibõl 2 van! egy kék meg egy piros: hogy oldjam meg?

every damn day

Hali.
Én is elakadtam az art of murder 2 játékban, méghozzá a 2. büntet helyszínén a kampós feladatnál. A következõ történik. Beállítom a kampókat a megfelelõ helyzetbe, és nem történik semmi. Csinálni kell valamit, hogy a mögötte lévõ titkos ajtó kinyíljon (és ha igen akkor mit) vagy csak valami probléma van a játékkal.
Elõre is köszi a segítséget.
Ha valaki erre jár kérem segitsen mert nem értem azt olvastam hogy vegyem ki a kerekeket és a sárkányfigirát...csak éppen nem tudom kivenni mert nincs olyan lehetõség:S max meg tudom nézni ennyi...
Nem tudom kivenni az antikváriumban a széfböl a sárkányfigurát...ez miért van? a tõrt se engedi levenni a falról...:S:S
bogyoka

bogyoka
Na mégegyszer megpróbálom😄

bogyoka

bogyoka
November végén jön az új része a sorozatnak Art of Murder: Art of Murder: Cards of Destiny címmel.😊

rayman12
Nah szóval eljutottam a játékautomatáig pénzt kéne szereznem a fényképekre. szóval az lene a gond hogy amikor elinditom a gépet és pörög meg midnen akkor lefagy a gép. Laptop on játszok: proci: intel pentum t3200 2.0 ghz. vidi kártya: SiS mirage 3 graphics. ha valaki tudja mi a baj az léci írjon.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

hi all

a gengeszeteres resznel elakadtam a teloszammal nem tom hogy kell leolvasni

a v.ki leirna a jó szamot azt + köszönném

Üdv
hello végigtoltam a 2õt akit érdekel itt vannak a mentéseim:
http://rapidshare.com/files/269848432/ArtOfMurderTheHuntForThePuppeteersavefiles.rar.html
http://www.jatekleirasok.extra.hu/ itt van leírása a 2nek
Hello a tüzhelynél akadtam el ahol az összetekert újsággal kell
valamit kikotorni kotrom de jön semmi segithetne valaki
Hello akinek kell magyarítás Art Of Murder The Hunt For The Puppeteer innen leszedheti
http://gamesmagyaritas.atw.hu/forum/viewthread.php?thread_id=266
bogyoka
Az nem bábu, hanem halott nõ, amúgy valami port lehet levenni az arcáról, a zongorával semmi dolog nincs és a villanykapcsolónak sincs szerepe, nem érdekes.

és a villannyal mit kell még csinálni?
a bábuval mit kell csinálni és a zongorával?
bogyoka
Pontosabban írd le, így nem tudunk segíteni.

sziasttok a második rész elején elakadtam segitsetek