725
Art of Murder: FBI Confidential
-
#605 nekem is sikerült a bombás rész:)nagyon köszi a segítséget:) -
#604 Túl vagyok a bombás részen sikerült:) -
#603 Tovább jutottál a bombánál? Mit kell elvágni? -
#602 Köszi, de nekem is ez van meg:) -
ancsa265 #601 Ez holland végigjátszás.
-
ancsa265 #600 http://gamesolves.prophp.org/a/aom/aom3_nl.htm a végigjátszása. -
#599 Ott egy vasrudat kell betenni és elforgatni, a vasrudat a kisbusz ablaküvegéről lehet levenni. -
#598 azokat a csavarokat sikerült is.Csak utána nem tom mit kezdjek azzal a lyukkal azon a bigyuszonXD. -
#597 Pedig mintha azt írtad volna, hogy neked sikerült kicsavarni.
A 3. szinten van, középen. -
#596 a-a :Shabár felsem bírtam nyitni.Nekem semmit sem csinál:s probáltam kombinálni az eszközöket,akk ott a lézeres doboznál próbálkoztam de semmi.Hol van egyáltalán a bomba?XDXDXD. -
#595 Hát aahogy felnyitottam a bombát benne tele van kék dróttal. Nálad nem? -
#594 hol találtad őket?légyszi segíts:)akk én is tudok neked:) -
#593 Nálam sok kék drót van:D -
#592 LOOL én egy drótot se tatálokXD hol vannak a drótok?xd -
#591 na, most ki tud segíteni, hogy mit csináljak a bombával? Van annyi drót, hogy az csuda:D -
#590 Már sikerült, nem reszeltem meg a csavarhúzót az volt a baj:) -
#589 mail cimem: [email protected] -
#588 Szépen megkérlek nem tudnál egy mentést elküldeni nekem? Csak a kicsavarozás utáni állapot kellene.
Újra kezdtem, és már ötletem sincs, hogy mit lehet még csinálni, mert nem sok minden van amit kellett nézni. A papirt is jól átvizsgáltam, megnéztem a fekvő csajszit is. Kérlek segíts rajtam. -
#587 :Shát nincs ötletem h hogyan húzd ki a csavarokat,de am hasonló eset volt már velem a 2-dik részében amikor a kardot kikellett húzni a tartóból.Mindent megcsináltam és semmi.Ezért újra kezdtem azt a részt ahol elmentettem és utána már engedte.Nem tom h ez mennyit segít,de ha gondolod próbáld meg úgy. -
#586 Ez a baj, hogy hiába teszem oda a csavarhúzót nem csavarja ki. Ezért gondoltam, hogy valamit nem csináltam meg. Te hányat csináltál meg abból lézeres dobozokból?
A kék drótot kell elvágni. -
#585 ha minden eszközt felszedtél meg mindent megvizsgáltál akk semmit nem hagytál ki.Nekem sikerült kicsavarni próbáld a csavar fölé helyezni a csavar húzót.Am még én se tartok szinte sehol ennél a résznélXD mert a csavarok kihúzása után nem nagyon tudom mit kezdjek a lézerekkel anélkül h ne robbanna fel az egész épület. -
#584 akkor segíts majd légyszi, nem tudom a csavarokat kicsavarni hiába teszem oda a csavarhúzót, valamit kihagytam volna? -
#583 oksi köszi:)mostmár én is a bombás résznél vok:) -
#582 a hordóknál tedd le a követ amit találtál és használd az ásót. De előtte nézzél bele a nézőkébe és utána is. -
#581 Kell nálad lenni egy sárga pvc darabnak. Azt tedd be a satuba, és amit kiegyenesítettél szöget, azzal csinálj rá lyukat, ha ez kész kombináljad a madzaggal, és ezt tedd a kiskocsi alá, mert ez megfékezi ha áramot csinálsz, nem indul el egyből. -
#580 Szia!Elakadtam a vidám parkos résznél.A céllövöldét már megcsináltam és a security szobában is már mindent.A hűtőt is kinyitottam.A szellemvasútnál is már majdnem mindent megcsináltam,de amikor beakarom indítani jelzi,h valami még nem működik.Körül néztem de nem tudom mit lehet tenni a sínnel.Aztán ott a hordóknál sincs már ötletem h mit kéne csinálni.Előre is nagyon köszi a segítséged:) -
#579 hogyhogy nem elemzi? Rá kell kattintani az arcra és a bal felsősarokra és akkor a nagyítót megnyomni. És kell lenni a kártya hátlapjának is, azt középen kell megjelölni. -
ancsa265 #578 http://media.pc.ign.com/media/038/038996/imgs_1.html. Itt vannak képek a játékról,látom a kártyásat is de nem engedi valamiért. -
ancsa265 #577 Miért nem engedi,a kártyát elemezni,csak az ujjlenyomatot mutassa csak,már nem tudom hogy csináljam? -
#576 A papíron alulról a második karikára klikkelj, és úgy elemezd. -
ancsa265 #575 Köszönöm,még nem sikerült megcsinálnom ,remélem hamarosan sikerül -
#574 hát én megint elakadtam XD miután a kóddal kinyitottam a dobozt és kivettem belőle a papírt és az érmét nem tudom mit kell csinálni. A számítógépben már elemeztem az érmét és a papírt de semmi nem találtam rajta,de senkivel nem tudok beszélni.kérlek segíts:) -
#573 Szívesen:) Ha a bombához érsz segíthetnél nekem, hogy hogyan jutok fel a 3. szintre. -
#572 http://www.picktorrent.com/download/c5/4195001/art-of-murder:-cards-of-destiny-%282009%29/ innen letudod szedni a játékot csak sajna német nyelvű.Angol nyelvűt nem találtam. -
#571 Nagyon szépen köszönöm!!:)ez volt a kód:) -
#570 A bombát hogy hatástalanítsam? -
#569 Nekem úgy sikerült, hogy bejelölöd a kártya előlapján a fejrészét, és a bal sarkot, nagyitóval megvizsgáltatod, aztán a hátoldalán középen jelölsz egyet, és megvizsgáltatod, erre jónak kell lennie. -
ancsa265 #568 Segítenél, sajnos én is ugyan ott vagyok elakadva hiába nyomkodok kattingatok nem csinál semmit.Már velem sem beszél senki sem,nem csinál semmit ha a nagyítónál vagyok sem. -
#567 igen a 3. részével játszunk, sajnos nem tudom, mert én is csak úgy kaptam kölcsönbe. -
csibe70 #566 akkor ti most a 3. résszel nyomultok ,hol szerezhetném be ??