Art of Murder

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bogyoka
A reszelõkkel reszeld meg a csavarhúzót.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bogyoka
egymásra kell tenni a két térképet, probálgasd, mert nem tudom melyik legyen felül.

zzeN
ÁÁÁ most a bombás rész készít ki. Van 1 csavarhúzóm, 3 db. reszelõm vagy mim, meg a drótvágóm. Lefagyasztom az idõzítõt, de nem bírom az elõlapot felszedni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zzeN
Már meg volt a kilyukasztott pvc darab, csak én hülye nem kombináltam össze a kötéllel. Köszi a helpet mindkettõtöknek😉.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Én meg megint elakadtam az irodában nem tudom bekarikázni zöld filccel a táblára rakott kinyomtatott térképet mert mind kettõhöz azt mondj hogy nem passzol.
bogyoka
Nálad kell lenni egy sárga pvc darabnak, azt tedd a satuba, a kiegyenesített szöggel csinálj rá lyukat, és a pvc darabot kombináld a zsinórral, azt kell a kocsi alá tenni.

a kerék alá a szeggel kilyukasztott sárga pvc kell amire rákötöd a madzagot és úgy teszed a kerék alá.
zzeN
Köszi, most meg a vidámparkban akadtam el. Mit kellene a vasút kerekéhez rakni, h ne induljon el?

bogyoka
Szivesen és gyere kérdezz csak, ha tudok segítek.😊

bogyoka
A kárya elsõ oldalán az arcot kell, meg a bal felsõ sarokban lévõt jelölni, és aztán nagyitóval elemezni, a hátoldalán csak középen kell bejelölni.

zzeN
Kéne egy kis segítség. Elakadtam a kártyás résznél, amikor az elejét és a hátulját kell elemezni. Elég sok variáció van, vki tudja a pontosat? Vagy random?

Köszi a segítséget, lehet hogy még fogok ide irkálni neked ha elakadtam.

Köszi
bogyoka
Ha már ott vagy a szerkezetnél, akkor a zöld led feletti kék kábelt kell elvágni, aztán a kulccsal kicsavarni a csavarokat, és az óraszerkezetbe bele tenni a csavarhúzót.

Sziasztok!

Ha tud valaki segíteni az AOM 3 ban,a bombás résznél hogy mit kell csinálni, hogy mit kell elõszõr és mit mit másodszor?

valaki írja le nekem légyszíves.

elõre is köszi

sziasztok
Na rájöttem hogy mi volt a hiba.
csak akkor sikerül elemezned a kártyát ha mind a két oldal be van szennelve azaz elõször szkenneled az elõlapot majd másodszor miután a szennerre rakod baloldali egérgombbal megfordítod utána szkenneled ezután már mûködnek a bogyoka által leírtak.
bogyoka
Na, lejátszottam, nagyon tetszett a játék, persze néha már mérges voltam magamra, hogy nem tudtam megoldani egy-két dolgot, de csak sikerült😊

bogyoka
már 1 órája forgatgatom a ventilátort és még mindig nem tudok átbújni, egyáltalán jó helyen vagyok?

bogyoka
Köszike, már a ventillátoros résznél vagyok, csak nem sikerült még átjutnom😊

Moncsy89
ha elmész a hajóhoz vissza és a mocsárnál felvetted azt a kis drót darabot,akk ráklikkelsz és egy kis hurok lesz rajta akk vissza mész az akkumlátorhoz és ráteszed.aztán meg ragasztó szalaggal megragasztod.remélem tudtam segíteni😊

bogyoka
A kunyhónál vagyok, nem tudok mit kezdeni az akkumulátorral, nem jó rá semmi, pedig van vörösrézdrótom, és az sem jó rá.Segítség!

Moncsy89
nekem is sikerült a bombás rész😊nagyon köszi a segítséget😊

bogyoka
Túl vagyok a bombás részen sikerült😊

bogyoka
Tovább jutottál a bombánál? Mit kell elvágni?

bogyoka
Köszi, de nekem is ez van meg😊

Ez holland végigjátszás.
http://gamesolves.prophp.org/a/aom/aom3_nl.htm a végigjátszása.
bogyoka
Ott egy vasrudat kell betenni és elforgatni, a vasrudat a kisbusz ablaküvegérõl lehet levenni.

Moncsy89
azokat a csavarokat sikerült is.Csak utána nem tom mit kezdjek azzal a lyukkal azon a bigyuszonXD.

bogyoka
Pedig mintha azt írtad volna, hogy neked sikerült kicsavarni.
A 3. szinten van, középen.

Moncsy89
a-a :Shabár felsem bírtam nyitni.Nekem semmit sem csinál:s probáltam kombinálni az eszközöket,akk ott a lézeres doboznál próbálkoztam de semmi.Hol van egyáltalán a bomba?XDXDXD.

bogyoka
Hát aahogy felnyitottam a bombát benne tele van kék dróttal. Nálad nem?

Moncsy89
hol találtad õket?légyszi segíts😊akk én is tudok neked😊

bogyoka
Nálam sok kék drót van😄

Moncsy89
LOOL én egy drótot se tatálokXD hol vannak a drótok?xd

bogyoka
na, most ki tud segíteni, hogy mit csináljak a bombával? Van annyi drót, hogy az csuda😄

bogyoka
Már sikerült, nem reszeltem meg a csavarhúzót az volt a baj😊

bogyoka
mail cimem: [email protected]

bogyoka
Szépen megkérlek nem tudnál egy mentést elküldeni nekem? Csak a kicsavarozás utáni állapot kellene.
Újra kezdtem, és már ötletem sincs, hogy mit lehet még csinálni, mert nem sok minden van amit kellett nézni. A papirt is jól átvizsgáltam, megnéztem a fekvõ csajszit is. Kérlek segíts rajtam.

Moncsy89
:Shát nincs ötletem h hogyan húzd ki a csavarokat,de am hasonló eset volt már velem a 2-dik részében amikor a kardot kikellett húzni a tartóból.Mindent megcsináltam és semmi.Ezért újra kezdtem azt a részt ahol elmentettem és utána már engedte.Nem tom h ez mennyit segít,de ha gondolod próbáld meg úgy.

bogyoka
Ez a baj, hogy hiába teszem oda a csavarhúzót nem csavarja ki. Ezért gondoltam, hogy valamit nem csináltam meg. Te hányat csináltál meg abból lézeres dobozokból?
A kék drótot kell elvágni.

Moncsy89
ha minden eszközt felszedtél meg mindent megvizsgáltál akk semmit nem hagytál ki.Nekem sikerült kicsavarni próbáld a csavar fölé helyezni a csavar húzót.Am még én se tartok szinte sehol ennél a résznélXD mert a csavarok kihúzása után nem nagyon tudom mit kezdjek a lézerekkel anélkül h ne robbanna fel az egész épület.

bogyoka
akkor segíts majd légyszi, nem tudom a csavarokat kicsavarni hiába teszem oda a csavarhúzót, valamit kihagytam volna?

Moncsy89
oksi köszi😊mostmár én is a bombás résznél vok😊

bogyoka
a hordóknál tedd le a követ amit találtál és használd az ásót. De elõtte nézzél bele a nézõkébe és utána is.

bogyoka
Kell nálad lenni egy sárga pvc darabnak. Azt tedd be a satuba, és amit kiegyenesítettél szöget, azzal csinálj rá lyukat, ha ez kész kombináljad a madzaggal, és ezt tedd a kiskocsi alá, mert ez megfékezi ha áramot csinálsz, nem indul el egybõl.

Moncsy89
Szia!Elakadtam a vidám parkos résznél.A céllövöldét már megcsináltam és a security szobában is már mindent.A hûtõt is kinyitottam.A szellemvasútnál is már majdnem mindent megcsináltam,de amikor beakarom indítani jelzi,h valami még nem mûködik.Körül néztem de nem tudom mit lehet tenni a sínnel.Aztán ott a hordóknál sincs már ötletem h mit kéne csinálni.Elõre is nagyon köszi a segítséged😊

bogyoka
hogyhogy nem elemzi? Rá kell kattintani az arcra és a bal felsõsarokra és akkor a nagyítót megnyomni. És kell lenni a kártya hátlapjának is, azt középen kell megjelölni.

http://media.pc.ign.com/media/038/038996/imgs_1.html. Itt vannak képek a játékról,látom a kártyásat is de nem engedi valamiért.
Miért nem engedi,a kártyát elemezni,csak az ujjlenyomatot mutassa csak,már nem tudom hogy csináljam?
bogyoka
A papíron alulról a második karikára klikkelj, és úgy elemezd.