725
Art of Murder: FBI Confidential
  • cefibali
    azt írja hogy nem jó az érme amit a fiókba találtam,nem adott senki
  • cefibali
    a céllövöldében elfogadta de a távcsőnél nem
  • cefibali
    köszi,próbáltam már az érmékkel,de nem fogadta el
  • bogyoka
    Tedd oda a két bögrét is,mert abból fognak inni, és a teát is tedd bele.
  • bogyoka
    Majd kapsz érméket a vidámpark tulajától.
  • cefibali
    Sziasztok,elakadtam a vidámparkba,nem tudok belenézni abba a távcsőbe ami a hordok felé néz,help,köszi
  • gasparta
    Sziasztok!

Már megint elakadtam a mukinál a mocsárnál. Feltettem a teát főlni és nem tudok mit csinálni.

Segítség!!!
  • bogyoka
    Ruthnál le kell fénymásolni ami van nálad, és majd hajtogatni kell, hogy megkapjál egy kódot.
  • ceki86
    Nos sajnos megint elakadtam annál a résznél miszerint kaptam egy csomagot a rendőrség elött. Aztán kinyitottam a ládát kivettem a 2 tárgyat beszkennelte. És ez után mit kell csinálni? Nem jövök rá. Hiána töröm a fejem. Please Help
  • ceki86
    Oksa Végre sikerült: Csak visszakellett adni a fényképezőt meg a nejlonokat a mukinak. :-) Anyám segíts erre elszúrtam 30 percet hogy rájöjjek.
  • ceki86
    Nekifutottam ismét de most sem akarja a szekrény tetején az a jelet lefotózni. Beszélni akarok a helyszinelővel de nem engedi .Ienkor mivan?
  • ceki86
    Azon aszekrényen megpróbálom lefényképezni a jelet de erre azt mondja nem passzol
  • ceki86
    Megpróbálom köszike :-)
  • bogyoka
    fényképezőgépet ki kell venni onnan, ahol helyszínelnek, az újságdarabot tasakba kell tenni, és lefényképezni a jelet azon a szekrényen. És beszélj a helyszínelővel is.
  • ceki86
    meg is van de minden bizonyítékot beszedtem a kártya is megvan.akkor a vonatnál kinyitottam az a fém dobozt vagy mi az. Benne volt egy kivágott cikk meg minden de hiába megyek a mozdony elejéhez nem tudok tovább jutni. Innen hogyan tovább?
  • bogyoka
    konkrétan mit segítsünk? A sorompón van egy kártya azt vedd el.
  • ceki86
    Sziasztok
    Én a balesetnél járok. És ott elakadtam tudtok segíteni?
  • bogyoka

De ha jó helyre forgatod, összeragadnak az elemek. Próbálgasd, nekem is sokára jött ki ez a forma.:)
  • zzeN
    Kösz! A mikroszkópnál h kellene kinéznie annak az izének? Semmi értelmes forma nem jön ki:S.
  • gasparta
    Ha tud valaki még ilyen játékokat akkor irjátok le a cimeket

köszi
  • bogyoka
    A reszelőkkel reszeld meg a csavarhúzót.
  • bogyoka
    egymásra kell tenni a két térképet, probálgasd, mert nem tudom melyik legyen felül.
  • zzeN
    ÁÁÁ most a bombás rész készít ki. Van 1 csavarhúzóm, 3 db. reszelőm vagy mim, meg a drótvágóm. Lefagyasztom az időzítőt, de nem bírom az előlapot felszedni.
  • zzeN
    Már meg volt a kilyukasztott pvc darab, csak én hülye nem kombináltam össze a kötéllel. Köszi a helpet mindkettőtöknek;).
  • gasparta
    Én meg megint elakadtam az irodában nem tudom bekarikázni zöld filccel a táblára rakott kinyomtatott térképet mert mind kettőhöz azt mondj hogy nem passzol.
  • bogyoka
    Nálad kell lenni egy sárga pvc darabnak, azt tedd a satuba, a kiegyenesített szöggel csinálj rá lyukat, és a pvc darabot kombináld a zsinórral, azt kell a kocsi alá tenni.
  • gasparta
    a kerék alá a szeggel kilyukasztott sárga pvc kell amire rákötöd a madzagot és úgy teszed a kerék alá.
  • zzeN
    Köszi, most meg a vidámparkban akadtam el. Mit kellene a vasút kerekéhez rakni, h ne induljon el?
  • bogyoka
    Szivesen és gyere kérdezz csak, ha tudok segítek.:)
  • bogyoka
    A kárya első oldalán az arcot kell, meg a bal felső sarokban lévőt jelölni, és aztán nagyitóval elemezni, a hátoldalán csak középen kell bejelölni.
  • zzeN
    Kéne egy kis segítség. Elakadtam a kártyás résznél, amikor az elejét és a hátulját kell elemezni. Elég sok variáció van, vki tudja a pontosat? Vagy random?
  • gasparta
    Köszi a segítséget, lehet hogy még fogok ide irkálni neked ha elakadtam.

Köszi
  • bogyoka
    Ha már ott vagy a szerkezetnél, akkor a zöld led feletti kék kábelt kell elvágni, aztán a kulccsal kicsavarni a csavarokat, és az óraszerkezetbe bele tenni a csavarhúzót.
  • gasparta
    Sziasztok!

Ha tud valaki segíteni az AOM 3 ban,a bombás résznél hogy mit kell csinálni, hogy mit kell előszőr és mit mit másodszor?

valaki írja le nekem légyszíves.

előre is köszi

sziasztok
  • vigeza
    Na rájöttem hogy mi volt a hiba.
    csak akkor sikerül elemezned a kártyát ha mind a két oldal be van szennelve azaz először szkenneled az előlapot majd másodszor miután a szennerre rakod baloldali egérgombbal megfordítod utána szkenneled ezután már működnek a bogyoka által leírtak.
  • bogyoka
    Na, lejátszottam, nagyon tetszett a játék, persze néha már mérges voltam magamra, hogy nem tudtam megoldani egy-két dolgot, de csak sikerült:)
  • bogyoka
    már 1 órája forgatgatom a ventilátort és még mindig nem tudok átbújni, egyáltalán jó helyen vagyok?
  • bogyoka
    Köszike, már a ventillátoros résznél vagyok, csak nem sikerült még átjutnom:)
  • Moncsy89
    ha elmész a hajóhoz vissza és a mocsárnál felvetted azt a kis drót darabot,akk ráklikkelsz és egy kis hurok lesz rajta akk vissza mész az akkumlátorhoz és ráteszed.aztán meg ragasztó szalaggal megragasztod.remélem tudtam segíteni:)
  • bogyoka
    A kunyhónál vagyok, nem tudok mit kezdeni az akkumulátorral, nem jó rá semmi, pedig van vörösrézdrótom, és az sem jó rá.Segítség!