725
Art of Murder: FBI Confidential
-
cefibali #645 azt írja hogy nem jó az érme amit a fiókba találtam,nem adott senki -
cefibali #644 a céllövöldében elfogadta de a távcsőnél nem -
cefibali #643 köszi,próbáltam már az érmékkel,de nem fogadta el -
#642 Tedd oda a két bögrét is,mert abból fognak inni, és a teát is tedd bele. -
#641 Majd kapsz érméket a vidámpark tulajától. -
cefibali #640 Sziasztok,elakadtam a vidámparkba,nem tudok belenézni abba a távcsőbe ami a hordok felé néz,help,köszi
-
gasparta #639 Sziasztok!
Már megint elakadtam a mukinál a mocsárnál. Feltettem a teát főlni és nem tudok mit csinálni.
Segítség!!! -
#638 Ruthnál le kell fénymásolni ami van nálad, és majd hajtogatni kell, hogy megkapjál egy kódot. -
ceki86 #637 Nos sajnos megint elakadtam annál a résznél miszerint kaptam egy csomagot a rendőrség elött. Aztán kinyitottam a ládát kivettem a 2 tárgyat beszkennelte. És ez után mit kell csinálni? Nem jövök rá. Hiána töröm a fejem. Please Help -
ceki86 #636 Oksa Végre sikerült: Csak visszakellett adni a fényképezőt meg a nejlonokat a mukinak. :-) Anyám segíts erre elszúrtam 30 percet hogy rájöjjek. -
ceki86 #635 Nekifutottam ismét de most sem akarja a szekrény tetején az a jelet lefotózni. Beszélni akarok a helyszinelővel de nem engedi .Ienkor mivan? -
ceki86 #634 Azon aszekrényen megpróbálom lefényképezni a jelet de erre azt mondja nem passzol
-
ceki86 #633 Megpróbálom köszike :-) -
#632 fényképezőgépet ki kell venni onnan, ahol helyszínelnek, az újságdarabot tasakba kell tenni, és lefényképezni a jelet azon a szekrényen. És beszélj a helyszínelővel is. -
ceki86 #631 meg is van de minden bizonyítékot beszedtem a kártya is megvan.akkor a vonatnál kinyitottam az a fém dobozt vagy mi az. Benne volt egy kivágott cikk meg minden de hiába megyek a mozdony elejéhez nem tudok tovább jutni. Innen hogyan tovább? -
#630 konkrétan mit segítsünk? A sorompón van egy kártya azt vedd el. -
ceki86 #629 Sziasztok
Én a balesetnél járok. És ott elakadtam tudtok segíteni? -
De ha jó helyre forgatod, összeragadnak az elemek. Próbálgasd, nekem is sokára jött ki ez a forma.:) -
#627 Kösz! A mikroszkópnál h kellene kinéznie annak az izének? Semmi értelmes forma nem jön ki:S. -
gasparta #626 Ha tud valaki még ilyen játékokat akkor irjátok le a cimeket
köszi -
#625 A reszelőkkel reszeld meg a csavarhúzót. -
#624 egymásra kell tenni a két térképet, probálgasd, mert nem tudom melyik legyen felül. -
#623 ÁÁÁ most a bombás rész készít ki. Van 1 csavarhúzóm, 3 db. reszelőm vagy mim, meg a drótvágóm. Lefagyasztom az időzítőt, de nem bírom az előlapot felszedni. -
#622 Már meg volt a kilyukasztott pvc darab, csak én hülye nem kombináltam össze a kötéllel. Köszi a helpet mindkettőtöknek;). -
gasparta #621 Én meg megint elakadtam az irodában nem tudom bekarikázni zöld filccel a táblára rakott kinyomtatott térképet mert mind kettőhöz azt mondj hogy nem passzol. -
#620 Nálad kell lenni egy sárga pvc darabnak, azt tedd a satuba, a kiegyenesített szöggel csinálj rá lyukat, és a pvc darabot kombináld a zsinórral, azt kell a kocsi alá tenni. -
gasparta #619 a kerék alá a szeggel kilyukasztott sárga pvc kell amire rákötöd a madzagot és úgy teszed a kerék alá. -
#618 Köszi, most meg a vidámparkban akadtam el. Mit kellene a vasút kerekéhez rakni, h ne induljon el? -
#617 Szivesen és gyere kérdezz csak, ha tudok segítek.:) -
#616 A kárya első oldalán az arcot kell, meg a bal felső sarokban lévőt jelölni, és aztán nagyitóval elemezni, a hátoldalán csak középen kell bejelölni. -
#615 Kéne egy kis segítség. Elakadtam a kártyás résznél, amikor az elejét és a hátulját kell elemezni. Elég sok variáció van, vki tudja a pontosat? Vagy random? -
gasparta #614 Köszi a segítséget, lehet hogy még fogok ide irkálni neked ha elakadtam.
Köszi -
#613 Ha már ott vagy a szerkezetnél, akkor a zöld led feletti kék kábelt kell elvágni, aztán a kulccsal kicsavarni a csavarokat, és az óraszerkezetbe bele tenni a csavarhúzót. -
gasparta #612 Sziasztok!
Ha tud valaki segíteni az AOM 3 ban,a bombás résznél hogy mit kell csinálni, hogy mit kell előszőr és mit mit másodszor?
valaki írja le nekem légyszíves.
előre is köszi
sziasztok -
vigeza #611 Na rájöttem hogy mi volt a hiba.
csak akkor sikerül elemezned a kártyát ha mind a két oldal be van szennelve azaz először szkenneled az előlapot majd másodszor miután a szennerre rakod baloldali egérgombbal megfordítod utána szkenneled ezután már működnek a bogyoka által leírtak. -
#610 Na, lejátszottam, nagyon tetszett a játék, persze néha már mérges voltam magamra, hogy nem tudtam megoldani egy-két dolgot, de csak sikerült:) -
#609 már 1 órája forgatgatom a ventilátort és még mindig nem tudok átbújni, egyáltalán jó helyen vagyok? -
#608 Köszike, már a ventillátoros résznél vagyok, csak nem sikerült még átjutnom:) -
#607 ha elmész a hajóhoz vissza és a mocsárnál felvetted azt a kis drót darabot,akk ráklikkelsz és egy kis hurok lesz rajta akk vissza mész az akkumlátorhoz és ráteszed.aztán meg ragasztó szalaggal megragasztod.remélem tudtam segíteni:) -
#606 A kunyhónál vagyok, nem tudok mit kezdeni az akkumulátorral, nem jó rá semmi, pedig van vörösrézdrótom, és az sem jó rá.Segítség!