725
Art of Murder: FBI Confidential
-
#685 A kályhába gyújtottál tüzet? Lehet, hogy előbb az kell. -
#684 de van az amit Blaketől kaptam a teás résznél,de nem engedi meggyújtani:S -
#683 Hát nincs nálad gyufa? Kell lenni, azzal lehet meggyújtani. -
mate888 #682 sziasztok nekem lenne egy olyan problémám az elején hogy felveszem az olajos üveget de a pincértől nem kapom meg az olajat segítsetek -
#681 halíí!elakadtam a mocsárnál nem tom hogyan kell meggyújtani a petróleum lámpát.már a vízre letettem a tányért meg azt a dobozt a tányérra.segíts kérlek:)előre is köszi:) -
#680 ok,nézem.most estem haza melóból... -
#679 A kártyát tedd zacskóba, és tedd le Wang mellé az asztalra, akkor ki tudsz menni, és mennyél beszélj a bombaszakértővel, és lőjjél is célba. -
#678 nem. végeztem a vonatbalesetnél, múvi, aztán Wang-irodája, rövid duma, h nem ad belépés a pc-be, aztán magamra hagy. ennyi.
nem zavarhatom, de ki sem enged, amig meg nem néztem mindent. teló halott, Wang meg szöszmötöl háttal. -
#677 Voltál lőni? Beszéltél mindenkivel? Nem tudom mitől, de egyszer csak megjelent az ujjlenyomat ellenőrző a képernyőn, A kártyát bescennerelted? -
#676 a "balesetes" helyszínről ide dobott, Wang-hoz. vettem fel kesztyűt, meg műanyagzacskókat, volt a véres papír-ill. a kártyalap, amit kézbe veszek. innen meg vagyok lőve(pedig nem is fps...) -
#675 Akkor valamit még nem csináltál meg, de ezt már nem tudom, próbálj beszélgetni még vagy valami. -
#674 nem, semmi. azt mondja, majd a saját gépemen fogadom-ki viszont nem enged.a gépen körbe forog az fbi cimere. -
#673 ujjlenyomat sem jelenik meg? -
#672 a monitoron "csak" az FBI-jel van kinn, "jobb, ha nem piszkálom"-mondja a csajszi.Wang-ot sem zavarhatom, csak a scanner működik-de így minek... -
#671 megnézem, köszönöm! -
#670 Tedd a kártyát a scennerbe a nyomtató mellett ami van, és ha bescennerelted, jobb egérgombbal forditsd meg a kártyát és azt is scennereld be, aztán mennyél a monitorhoz, ott lesz a kártya két oldala,az első oldalán az arcot, és a bal felső sarkát jelöld be és nyomd meg a nagyitót, aztán a kártya hátoldalán középen jelöld be és nyomd meg a nagyitót. -
#669 1kártyalap van nálam kesztyűn, zacsik, és a vérfoltos levél a címről. semmit sem tudok "kijelölni" a kártyalapon, max. forgatom a kezemben. se nagyítóm, semmi, csak a scanner-rel tudnék kezdeni valamit-ha kijelölhetném, mit nézzen....:/ -
cefibali #668 Sziasztok,elakadtam az irodámba,van két térképem,de akárhogyan cserélgetem és rakom fel a nagy térképre nem tom használni a zöld filcet,köszi -
csebe11 #667 Sziasztok!
Art of murder:halálos marionett-ben tudnátok nekem segíteni??A széf kinyitásával küzdöm már jó pár napja. A kód megvan a bika szobor aljáról,de nem tudom vele kinyitni. Olyan sorrenben kell a számokat felhasználni? Merre kell forgatni a gombot?Bal egér gombal fixálni kell az egyes számokat?Szerintem már mindent kipróbáltam,de nem sikerül kinyitnom.Lehet hogy vmi elkerülte a figyelmemet...Ha vkinek van vmi ötlete kérlek segítsetek!!!Köszi -
#666 A kártya mindkét oldalát kell elemezni, a kártya első oldalán az arcot kell bejelölni, aztán a bal felső sarkot, a kártya hátoldalán középen kell bejelölni és akkor jó lesz. -
#665 ja, a kép a #555-ön van. -
#664 alábbi képen látható Wang-"irodában" vagyok, először, FBI-kártya, és nagyító nélkül. minden másom megvan, de hiába elemeztetek, nincs eredmény se a telón, se a nyomtatón. mi maradt ki? Wang-et nem zavarhatom már, tel. nem tudok-ennyi.
valaki tudna segíteni? -
Csabcsi81 #663 Az Art of Murder első részében ott járok amikor a gengszterek lakásából nem tudok kijönni,mert a redőny nem megy fel.Olvastam a magyarítást de így sem sikerül.
A kulcsokat megszereztem és az ajtót már kinyitottam,de a fedlapot nem tudom levenni az érmével,mert egyfolytában "Idióta ötletnek" tartja a karakterem...Egy fél napja szenvedek vele! -
Csabcsi81 #662 Tudnátok segíteni??? -
zizike20 #661 én is elakadtam. ott tartok hogy fel kéne jutnom a világítótoronyba,de egyszerűen nem tudom beindítani a motort.már megvan minden,(benzin,a csőbe a cigi,stb) de az övet nem engedi meghúzni,és így nem indul el a motor. pedig már minden alkatrész a helyén. -
#660 Na, örülök neki, szerintem is nagyon jó volt, igaz nehéz volt néha, de át lehetett vészelni.:) -
gasparta #659 Sziasztok
Nah végre a végére értem a AOM 3- nak klassz kis játék volt.
Köszönöm a segítséget. -
cefibali #658 kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -
#657 Nem tudsz hozzá menni, mert nem vagy kész a bombával, le kell csavarozni a tetejét a nálad lévő kulccsal, és az óraszerkezetbe betenni a csavarhúzót. -
cefibali #656 Sziasztok,a bombás résznél sikerült elcsípnem a jó zsinórt,de az óra gyorsan pörög és a súly jön lefelé,nem tudjátok hogy a csajhoz hogy tudok átmenni,kiszabadítani?köszi -
cefibali #655 úgy néz ki alakul a helyzet,megvolt a szellemvasút,most jött a tulaj a motorral,akkor lehet hogy csak most lesz jelentősége, azért nagyon köszönöm a segítséget -
cefibali #654 állítólag a hordóknál kell használni,csak elötte bele kell nézni a távcsőbe ami arra néz,na nekem az nem megy -
cefibali #653 mert nem tudtam így használni a fadarabot,vagy kődarab és az ásót -
cefibali #652 köszi az már megvan,de nemlényeg hogy a hordónál nem csináltam semmit? -
#651 A kilyukasztott pvc-t tedd a kis kocsi alá, és inditsd be a gépet. -
cefibali #650 a céllövöldében megvan a boszi,a hátán a kulcskarika,megvan a pvc,átlyukasztva,befűzve a madzag,hűtőböl kivéve a kulcs,kulcsos dobozból kivettem a 2-es és 14-es kulcsot,mert a 9-es nincs meg. -
#649 Akkor nézz még körül, valamit kell csinálni, nem tudom miket csináltál eddig. -
cefibali #648 egyedül maradtam mint a kisújjam -
cefibali #647 még nem jött,a többiek meg már elmentek
-
#646 Jött már motorral a tulaj? Nem emlékszem pontosan, hogy honnan kaptam érmét, de valahonnan lesz egy érméd, ami jó lesz abba a távcsőbe.