Art of Murder

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bogyoka
Akkor valamit még nem csináltál meg, de ezt már nem tudom, próbálj beszélgetni még vagy valami.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

minimize
nem, semmi. azt mondja, majd a saját gépemen fogadom-ki viszont nem enged.a gépen körbe forog az fbi cimere.

No one can stop Death!

bogyoka
ujjlenyomat sem jelenik meg?

minimize
a monitoron "csak" az FBI-jel van kinn, "jobb, ha nem piszkálom"-mondja a csajszi.Wang-ot sem zavarhatom, csak a scanner mûködik-de így minek...

No one can stop Death!

minimize
megnézem, köszönöm!

No one can stop Death!

bogyoka
Tedd a kártyát a scennerbe a nyomtató mellett ami van, és ha bescennerelted, jobb egérgombbal forditsd meg a kártyát és azt is scennereld be, aztán mennyél a monitorhoz, ott lesz a kártya két oldala,az elsõ oldalán az arcot, és a bal felsõ sarkát jelöld be és nyomd meg a nagyitót, aztán a kártya hátoldalán középen jelöld be és nyomd meg a nagyitót.

minimize
1kártyalap van nálam kesztyûn, zacsik, és a vérfoltos levél a címrõl. semmit sem tudok "kijelölni" a kártyalapon, max. forgatom a kezemben. se nagyítóm, semmi, csak a scanner-rel tudnék kezdeni valamit-ha kijelölhetném, mit nézzen....:/

No one can stop Death!

Sziasztok,elakadtam az irodámba,van két térképem,de akárhogyan cserélgetem és rakom fel a nagy térképre nem tom használni a zöld filcet,köszi
Sziasztok!
Art of murder:halálos marionett-ben tudnátok nekem segíteni??A széf kinyitásával küzdöm már jó pár napja. A kód megvan a bika szobor aljáról,de nem tudom vele kinyitni. Olyan sorrenben kell a számokat felhasználni? Merre kell forgatni a gombot?Bal egér gombal fixálni kell az egyes számokat?Szerintem már mindent kipróbáltam,de nem sikerül kinyitnom.<#csodalk><#boxer>Lehet hogy vmi elkerülte a figyelmemet...Ha vkinek van vmi ötlete kérlek segítsetek!!!Köszi
bogyoka
A kártya mindkét oldalát kell elemezni, a kártya elsõ oldalán az arcot kell bejelölni, aztán a bal felsõ sarkot, a kártya hátoldalán középen kell bejelölni és akkor jó lesz.

minimize
ja, a kép a #555-ön van.

No one can stop Death!

minimize
alábbi képen látható Wang-"irodában" vagyok, elõször, FBI-kártya, és nagyító nélkül. minden másom megvan, de hiába elemeztetek, nincs eredmény se a telón, se a nyomtatón. mi maradt ki? Wang-et nem zavarhatom már, tel. nem tudok-ennyi.
valaki tudna segíteni?

No one can stop Death!

Az Art of Murder elsõ részében ott járok amikor a gengszterek lakásából nem tudok kijönni,mert a redõny nem megy fel.Olvastam a magyarítást de így sem sikerül.
A kulcsokat megszereztem és az ajtót már kinyitottam,de a fedlapot nem tudom levenni az érmével,mert egyfolytában "Idióta ötletnek" tartja a karakterem...Egy fél napja szenvedek vele!
Tudnátok segíteni???
én is elakadtam. ott tartok hogy fel kéne jutnom a világítótoronyba,de egyszerûen nem tudom beindítani a motort.már megvan minden,(benzin,a csõbe a cigi,stb) de az övet nem engedi meghúzni,és így nem indul el a motor. pedig már minden alkatrész a helyén.
bogyoka
Na, örülök neki, szerintem is nagyon jó volt, igaz nehéz volt néha, de át lehetett vészelni.😊

Sziasztok

Nah végre a végére értem a AOM 3- nak klassz kis játék volt.

Köszönöm a segítséget.
kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bogyoka
Nem tudsz hozzá menni, mert nem vagy kész a bombával, le kell csavarozni a tetejét a nálad lévõ kulccsal, és az óraszerkezetbe betenni a csavarhúzót.

Sziasztok,a bombás résznél sikerült elcsípnem a jó zsinórt,de az óra gyorsan pörög és a súly jön lefelé,nem tudjátok hogy a csajhoz hogy tudok átmenni,kiszabadítani?köszi
úgy néz ki alakul a helyzet,megvolt a szellemvasút,most jött a tulaj a motorral,akkor lehet hogy csak most lesz jelentõsége, azért nagyon köszönöm a segítséget
állítólag a hordóknál kell használni,csak elötte bele kell nézni a távcsõbe ami arra néz,na nekem az nem megy
mert nem tudtam így használni a fadarabot,vagy kõdarab és az ásót
köszi az már megvan,de nemlényeg hogy a hordónál nem csináltam semmit?
bogyoka
A kilyukasztott pvc-t tedd a kis kocsi alá, és inditsd be a gépet.

a céllövöldében megvan a boszi,a hátán a kulcskarika,megvan a pvc,átlyukasztva,befûzve a madzag,hûtõböl kivéve a kulcs,kulcsos dobozból kivettem a 2-es és 14-es kulcsot,mert a 9-es nincs meg.
bogyoka
Akkor nézz még körül, valamit kell csinálni, nem tudom miket csináltál eddig.

egyedül maradtam mint a kisújjam
még nem jött,a többiek meg már elmentek
bogyoka
Jött már motorral a tulaj? Nem emlékszem pontosan, hogy honnan kaptam érmét, de valahonnan lesz egy érméd, ami jó lesz abba a távcsõbe.

azt írja hogy nem jó az érme amit a fiókba találtam,nem adott senki
a céllövöldében elfogadta de a távcsõnél nem
köszi,próbáltam már az érmékkel,de nem fogadta el
bogyoka
Tedd oda a két bögrét is,mert abból fognak inni, és a teát is tedd bele.

bogyoka
Majd kapsz érméket a vidámpark tulajától.

Sziasztok,elakadtam a vidámparkba,nem tudok belenézni abba a távcsõbe ami a hordok felé néz,help,köszi
Sziasztok!

Már megint elakadtam a mukinál a mocsárnál. Feltettem a teát fõlni és nem tudok mit csinálni.

Segítség!!!
bogyoka
Ruthnál le kell fénymásolni ami van nálad, és majd hajtogatni kell, hogy megkapjál egy kódot.

Nos sajnos megint elakadtam annál a résznél miszerint kaptam egy csomagot a rendõrség elött. Aztán kinyitottam a ládát kivettem a 2 tárgyat beszkennelte. És ez után mit kell csinálni? Nem jövök rá. Hiána töröm a fejem. Please Help <#csodalk><#guluszem1><#guluszem1><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#guluszem1><#guluszem1>
Oksa Végre sikerült: Csak visszakellett adni a fényképezõt meg a nejlonokat a mukinak. :-) Anyám segíts erre elszúrtam 30 percet hogy rájöjjek. <#vigyor2><#wow1><#dumcsi>
Nekifutottam ismét de most sem akarja a szekrény tetején az a jelet lefotózni. Beszélni akarok a helyszinelõvel de nem engedi .Ienkor mivan?
Azon aszekrényen megpróbálom lefényképezni a jelet de erre azt mondja nem passzol
Megpróbálom köszike :-)
bogyoka
fényképezõgépet ki kell venni onnan, ahol helyszínelnek, az újságdarabot tasakba kell tenni, és lefényképezni a jelet azon a szekrényen. És beszélj a helyszínelõvel is.

meg is van de minden bizonyítékot beszedtem a kártya is megvan.akkor a vonatnál kinyitottam az a fém dobozt vagy mi az. Benne volt egy kivágott cikk meg minden de hiába megyek a mozdony elejéhez nem tudok tovább jutni. Innen hogyan tovább?
bogyoka
konkrétan mit segítsünk? A sorompón van egy kártya azt vedd el.

Sziasztok
Én a balesetnél járok. És ott elakadtam tudtok segíteni?
bogyoka

De ha jó helyre forgatod, összeragadnak az elemek. Próbálgasd, nekem is sokára jött ki ez a forma.😊

zzeN
Kösz! A mikroszkópnál h kellene kinéznie annak az izének? Semmi értelmes forma nem jön ki:S.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ha tud valaki még ilyen játékokat akkor irjátok le a cimeket

köszi