725
Art of Murder: FBI Confidential
  • marta26
    fel tudom már fújni a kereket és utánna mit kell csinálni???
  • marta26
    Sziasztok! Elakadtam a halálos marionettben. Spanyolországban vagyok és nem tudom, hogy kell megjavítani a motort. Légyszi segítsetek.
  • Robi546
    Hali!

Más helyen nem találtam ennek a játéknak ezért ide írom hogy:

Az Art Of Murder The Hunt For The Puppeteer-ben át lehet valahol állítani a képernyő felbontást ?? Mert 24-es Samsung SyncMaster monitorom van és nagyon kicsi képben van és úgy elég nehéz játszani akkorka képben. :S Ezért ezt szeretném kérdezni hogy valaki pls megmondja hogy hol tudom állítani a képernyő felbontást ? Mert az Optionsban, a beállításokban nem találtam. :SSS Pls Segítsetek! Előre is thx! :)
  • Robi546
    Nah próbáltam de nem jó! :( mert amikor felhívom azt a számot akkor foglalt vagy mi mert felhívom és csak úgy pittyog! :(( akkor mit kelll még csinálni???
  • Robi546
    jah ok köszönöm! Megpróbálom!
  • Benevolens
    le kell fotózni a táskát a telefonoddal, és fel kell hívni a képen lévő telefonszámot
  • Robi546
    Sziasztok!

Segítsetek léci!
    Ott vagyok annál a pályánál hogy Thugs Hideout amikor az utcán vagyok vagy a sikátorban vagy hol na és ott nem tudok tovább jutni! Amikor fent vagyok az emeleten vagy hol és ott a másik szobában van az őr vagy ki és akár hová akarok lépni azt mondja a csajszi "Nem mehetek oda még utóbb meg lát" vagyis ilyesmit mond! Mit kell itt csinálni??? PLS segítsetek!
    THX!
  • jancsio
    sziasztok én a piramisoknál akatam el edig ment de a leszakadt hid utánn ben a 3 vagy 4 piramisnál nem tudom mit kell csinálni csegitcsetekk lécci
    van a jobb középső piramisnál egy panel azt se tudtam meg oldani
    ha valaki tud segiteni azt köszönőm

elöre is köcce mindent
    üdv Jani
  • bogyoka
    Most olvastam, hogy jön az újabb rész 2010 szeptemberre van kiírva.

Art of Murder: FBI Top Secret címen.
  • once
    Valamit még biztos nem találtál meg,vagy nem oldottál meg.
    http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcAa/Artofmurder2/ArtofMurder2.htm
    Kövesd végig a ballet szobás részt hogy így játszottad e végig,lehet valamin átsiklottál velem is sokszor előfordult.

Most a Cards of Destiny-vel szeretnék játszani,igaz h nincs magyarítása igy nehezebb lesz,de elkezdem mert már alig várom:) AZ előző részek is tetszettek,remélem hogy ez is fog.
  • maltesicsg
    Sziasztok!
    Segítségeteket szeretném kérni. A "halálos marionett"-ben már az elején elakadtam.A bizonyítékok közül a parketta, az újjlenyomat, a fabábu,a kristályos vattapamacs,a 6 foto,és a tánctermet használók névsora megvan és mégse megy ki a bálteremből. Köszönettel aki tud segíteni.
  • Netka2
    Nagyon koszi hogy segiteni probálsz, de ott nem lehet sehol sem felvenni semmit, a kerék alol meg nem lehet ki vennni azt a vasat, olvasgattam végig játszásokat de ott sem volt elég értheto mert azt irta hogy le kell nyomni a kéziféket és az auto elkezd magátol lefelé gurulni, de nem gurul söt még meglokni sem lehet. Válaszodat nagyon várom és koszonom, hogy segitesz.
  • Robi546
    ja segítek!! ott azt kell hogy fel veszed azt a feszítő vasat és avval a kerék alól kiszeded azt ami a alatta vagy a kerék mögött van és kihúzod a kézi féket!
  • Netka2
    Sziasztok egy kis segitség kéne elakadtam a sikátorba amikor a kéziféket kell lenyomni nem akar elindulni az autó. Mindenkinek elore is koszonom hogy segit igy nem tudok tovább játszani.
  • Robi546
    Nah már nem kell mert már átt jutottam :)))
  • Robi546
    Hello All!!

Újabb problémám van!!
    Az Art of Murder FBI Confidentialban nem tudok tovább jutni még az elején a múzeumban amikor a vázákat kell rakosgatni :SSS
    Ott nem tudok tovább jutni :SSS
    Pls valaki segítene??????
    Légyszíves
  • Robi546
    Hello All!!
    Én az Art of Murder FBI Confidential-ra keresek magyarítás-t de nem találok :SSS
    Ha valaki tudna egy linket a magyarításra akkor tegye ide a fórumba plss!!! Nagyon megköszönném!!
  • laviki
    Sziasztok! Vki esetleg tudna segíteni? mondjuk aki, nemrég játszott. elakadtam a játék elején (halálos marionett). Ujjlenyomat lefotózva, bábú a tasakba, fiók kipakolva, ceruza és a felmosó begyűjtve, balerina lefotózva. mégsem tudok kijutni a balett teremből + a folyosóról.
    előre is köszi!
  • bogyoka
    Akkor valamit még nem csináltál meg, már nagyon nem emlékszem mert régen játszottam vele, de ujjlenyomat stb meg van-e és tasakba van-e minden bizonyíték rakva ilyenek nézz meg.
  • laviki
    Köszi a gyors választ. mégis mikor a súgót kérdezem, kérdőjelet rak a zongorára, kettőt is. Kinn a folyosón a lány meg mindenáron vissza akar menni hátha nem vett mindent észre. szóval bent ragadtam a teremben.
  • bogyoka
    A zongorának nincs jelentősége, nincs rejtélye:)
  • laviki
    sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Az Art of murder kezdő játékosa vagyok, és egyből a második, a halálos marionett az, amivel kezdtem. Sajnos már az elején nehézségeim támadtak a balett teremben, ugyanis nem tudok addig kijutni onnan míg a zongora 'rejtélyét' meg nem fejtem. De úgy tűnik egyedül nem megy. Kérlek segítsetek. Előre is köszönöm!
  • netcimem
    a halálos marionett-nél hogy lehet tovább menni semmit nem enged és meg kéne szereznem az ujjlenyomatot az ablakról meg a keresztel mit kell csinálni illetve világítani kéne a baletterembe SEGITSÉG
  • szalaibori
    Sziasztok!

Nem tud valaki magyarosítást az AOM 3-hoz? megvan angolul, de jobb lenne magyarul:) ha van, előre is köszi, ha valaki elküldi:)
    e-mail címem: [email protected]

(Az is elég ha ide írjátok h hol találhatnék 1-et)
  • urbanani
    Sziasztok! Nekem nagyon bejön ez a játék, bár sok helyen rászorultam a segítségetekre, nagyon jókat írtok igazán nagy segítség vagytok! Most is elakadtam nem boldogulok a lézerekkel, tudnátok valamit írni, hogy melyiket és mikor és merre? Köszönöm előre is.
  • eekson
    Siker.A vetőtőből kivettem az izzót amit előzőleg beleraktam a másikból, utána kitudtam menni a színházból. Hol itt a logika?A lényeg, hogy sikerült. Köszi azért Bogyóka.
  • eekson
    Azon is túl vagyok, azóta a vonat balesetet is áthelyszíneltem. A technikustól kapott fényképezővel kell visszamenni lefotózni az ülésrendet, de másodjára nem tudok kijönni, sőt a kocsmán keresztül se mert a wc ablakot bezárták. Nem lehet, hogy a játékban lévő programozási hiba lehet a gond?
  • bogyoka
    Nézd meg az 5. sor 4-es széket, vagy fordítva 4. sor 5-ös szék, nem emlékszem pontosan, kapsz egy vasrudat azzal kitudod nyitni az ajtót.
  • eekson
    Elakadtam már az elején, de nem tudok rájönni hol. Megtörtént a vonat baleset, lefotózok, és elteszek mindent. Visszamegyek a színházba csinálni egy fotót az ülésrendről, illetve elviszem a filmtekercset. viszont nem tudok kimenni a színházból. Amikor lefotóztam az ülésrendet mondja Nicole, hogy minden meg van, de amikor kimennék az épületből, akkor meg valami hiányzik neki.Mi lehet a gond? köszi
  • rasguardo
    Hell'!

Föltelepítettem a halálos marionettet a gépemre, de indítás előtt mindig kéri a játék cédéjét.
    Mit kéne csinálnom? Valamit még föl kéne tenni a gépre?
    Előre is köszi:)

• csebe11
    Bogyóka!
    A halálos marionettben a ott tartok ahol egy antikváriumban kell kinyitni egy széfet..A kód megvan,de akárhogy próbálom nem sikerül.(merre kell tekergetni a széf gombot?,minden szám után bal klikk,hogy rögzítsük?,....) A végigjátszáson megnéztem, elvileg mindent jól csináltam ezen a pályán,de itt elakadtam.Szerinted van olyan,hogy hibás a játék és azért nem tudom kinyitni?Ezen a pályán az antikváriusnak nincs sem keze sem feje!!!
    Köszi a segítséged!
  • ShaiHulud
    tyu talaltam egy bugot, ahogy neztem sok mas ember is talalkozott ezzel.

szoval amikor van az a resz hogy a noveny magjat kell osszerakni meg kinyomtatni az eredmenyeket stb, akkor miutan megvan mind a 2 nyomtatott lap es jonnek ki a laboratoriumbol, nem enged ki. azt mondja a csaj hogy "I should leave everything as it was, otherwise Wang will be picking on me again" hiaba kapcsolom ki a mikroszkopot, csukom le a scannert.

probaltam mar visszatolteni korabbi mentest es ujra vegigbaszakodni a lepeseket(soot mas sorrendben is) de midnig ez a helyzet. soot mar ahogy belepek a telefonhivas elott a laboratirumba es jonnek ki mar akkor is ezt az i should leave...stb-t dumalja a csaj. :( megoldast nem talaltam ra googlen se.

a keresem az lenne, hogy ha valakinek van a lab utan kozvetlen vagy kozelbe egy mentese akkor megkoszonnem ha irna privit es eljutatna hozzam, vagy felrakna valami tarhelyre es belinkelne, hatha masnak is lesz ezzel majd gondja.
  • mate888
    Sziasztok légyszi segítsetek miért nem kapom meg az olajat a kocsmárostól? pedig mindent meg csináltam! Előre is köszi a választ
  • bogyoka
    Irjad le, hátha tudok segíteni.
  • csebe11
    Sziasztok! Végigjátszotta vki a Art of Murder: HALÁLOS MARIONET-et?
    Elakadtam,segítség kellene.
  • Moncsy89
    Én is kijátszottam:)jó kis játék volt:)
  • Moncsy89
    Sikerült!!:D:D:D
  • Moncsy89
    hát van egy mocsárral teli vödör.próbáltam kombinálni,de nem engedi:SáááXDXDXDD
  • bogyoka
    Ja, bele kell önteni valamit, petróleumot, nálad kell lenni valami olyasminek amit kombinálj a lámpával. Próbálgassad.
  • Moncsy89
    persze azon már túl vagyok már a teát is megitták nem hagytam ki semmit:S:Scsak nem értem h akk miért nem engedi meggyújtani.valami olyasmit mond h valami hiányzik a lámpábólXD de tippem nincs h mit kéne csinálni már mindent megpróbáltam:S