259
Nokia 6300
-
TibiGT #99 dc++ keresőbe írd be .nth egy csomót fog kiadni (nekem is onnan vannak) -
kicsiÉn22 #98 hali. honnan tudnék leszedni 6300 hoz témát? h valakine van ötlete, szóljon. köszi -
#97 * Max. 7,8 MB belső felhasználói memória
* Bővíthető memória: max. 2 GB-os mikroSD-kártya
-
#96 enéket, videofelvételeket és fényképeket tárolhatunk az akár 2 GB-os, bővíthető memóriában -
TibiGT #95 Sziasztok!
Meg tudja mondani valaki hogy mekkora Memóriakártyát képes kezelni maximum ez a telefon?? Köszi. -
#94 szerintem is megéri... -
#93 szerintem megéri!
(ez csak a saját véleményem) -
#92 Én most tervezek befekteni ilyen teloba.... van a piacon ugyan ennyiért, ami jobb? Mert most kb. 15.000 körül hozzá juthatnék kis bizbisszel... érdemes? -
#91 nics mit... -
Nuxy #90 Na a te 50 játékod már lassan az én 50 játékom is lesz:) nagyon köszike még 1 szer, h felvettél msn-re és átküldted öket:))) pussz -
#89 Elég keveset?
Én amikor megvettem a telót letöltöttem kb 50 jar fájlt.
Total commanderrel áthúztam a telóra és azóta is ott pihennek. -
Nuxy #88 Nekem is ilyeeen telcsikém van:) márrr szeptembertöl, de nem igazán szeretem, na szoval az van, hogy az én telemben csak a .jar végzödésü játékok indulnak el, és ilyet elég keveset találok:( sajnos, szoval ha valakinek van, az küldhetne nekem e-mail/msn is :[email protected] nagyon szépen köszikeee -
tom110 #87 http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=mobilphone feltöltőkre vár nagyon jó oldal pár elemet már feltöltögettem nektek.van mobile meg minden.minden linket elfogadunk. -
#86 2,5-ös a csatlakozója valóban... -
jafar33 #85 Sziasztok!
Ahogy elnézegettem erről a telefonról a képeket, nekem úgy tűnt mintha 2,5jack-szerű lenne a headset csatlakozó. Hozzá lehet kötni egy saját 2,5jack-es fülest? -
attosz1120 #84 Hello!Tudnátok segíteni abban,hogy .nth kiterjesztéshez milyen progi kell,hogy a netről tudjak letölteni témát a telora?
Mert minden letöltött téma .nth kiterjesztésű!
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#83 sztem nem lehet...de lehet tévedek -
ronaldo10 #82 csá all. nem tudjátok hogy kell megcsinálni h. a cuccokat alapból a memó kártyára mentse?? -
#81 a zenelejátszója miért csak 12számot tud tárolni? nincs hozzá valami zenelejátszo progi mert ez az alap elég gagyi... -
#80 ugyanúgy egy nap alatt lemerül de mostanság napi 3-4 órát beszélek szóval ez kicsit már sok... -
#79 majd írd meg h mik a tapasztalatok:D -
#78 Nah belefaragtam a BL-5C akkumlátort.
Ez pont ugyanolyan méretű csak egy kicsit vastagabb de kicsit megreszelve belefér:)
Kíváncsi leszek a változásra... -
#77 oh thx.bár energia takarékosság ide, alvás mód oda, tény hogy nem sokáig bírja szusszal:S -
#76 Nokia 6300 - Felhasználói kézikönyv
Energiatakarékosság
Készenléti módban, amikor a készülék semmilyen gombját nem nyomjuk meg, az Energiatakar. mód és az Alvás mód funkció
gondoskodik az akkumulátor kíméléséről. Lehet, hogy ezek a funkciók már aktiválva vannak a készüléken. -
#75 beállítások/kijelző/alvás mód -
#74 Hol láttad ezt az alvás módot?
nekem csak repülés van... -
#73 azigen:) milyen cégnek vagy az igazgatója?:D
amúgy azon gondolkoztam hogy a témák is meríthetik, meg hogy a képernyőkímélő is, szal ezek nélkül nem bírná tovább?(lehet hülyeség)
meg a másik hogy mi az az alvás mód?(a kézikönyvet eltökítettem vhova...) -
toni1790731 #72 Sziasztok!
Milyen kódgenerátor kell a Nokia 6300 telefon kifüggetlenítéséhez?
Tudtok mondani pár linket?
Köszi! -
#71 tegnap 48 hívást bonyolítottam
le is merült egy nap alatt -
#70 Én is így gondolom... -
btw így 3 hónap után azért elmondhatom hogy meg vok elégedve vele teljes mértékben, megérte megvenni -
#68 Nehéz a töltőjét sötétben beledugni -
#67 Csak a hangos rezgésre hirtelen riadok fel:(
Valami puhára kell rakni a telót és akkor nem rezeg úgy... -
#66 Én nem találtam ilyen beállítási lehetőséget. De nem mindegy? Úgyis az a cél, hogy felébredj. -
#65 Ébresztésnél ki lehet kapcsolni valahogy a rezgést?
Mert elég idegesítő,hogy nem a hagra ébredek hanem a rezgésre :( -
#64 Majd meglátjuk:) -
#63 jaja, a zene minőségére tényleg nem lehet panasz, amúgy én azt hallottam hogy nem érdemes venni 2gb-os kártyát, mert belassul tőle a telefon, de ezt csak hallottam vhol, nemtom hogy igaz e... -
#62 Na én tegnap vettem magamnak egy ilyen mobilt. K700i-ről válottam. Mindenképpen nokiát akartam venni, mert a micro SD olcsóbb, mint a SE-be való M2-es, és úgy gondoltam, hogy a telefonáláson, és sms íráson kívül csak zenehallgatásra fogom használni. Egy kis próbálgatás, tesztelés után rájötte, hogy ez a mobil jobb, mint amire számítottam. Most folyik az első töltésem, kb 15 órája lóg a töltőn. Alig várom, hogy beszerezek hozzá egy 2 gigás kártyát, mert a zenelejátszás minősége nagyon bejön nekem, minőségibb, mint az mp3 lejátszóm. -
#61 hát nekem még bírja, majd szólok ha megadja magát...eddig csak a készenléti idő miatt szidtam a többivel meg vagyok elégedve -
dussy #60 Ami késik nem múlik...