Nokia 6300
← ElőzőOldal 6 / 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jha :-)
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Elonyok:
- Nincs Symbian, igy mondjuk valamivel kevesebbet 'eszik'. 300 ora koruli keszenleti, de sajnos csak max. 4 ora beszelgetes ido.
- Nagyfelbontasu kijelzo, rendes fenyerovel.
- Atlathato menurendszer
- Kezreallo gombok, a kozepso navi is jol tapinthato
- Acel burkolat
Hatranyok:
- Nincs Symbian :-)
- A kamera csak 2 megapixeles (mondjuk erre pont sz*rok, de lehet valakinek fontos)
Kb. ennyi a sajat velemenyem 😊
- Nincs Symbian, igy mondjuk valamivel kevesebbet 'eszik'. 300 ora koruli keszenleti, de sajnos csak max. 4 ora beszelgetes ido.
- Nagyfelbontasu kijelzo, rendes fenyerovel.
- Atlathato menurendszer
- Kezreallo gombok, a kozepso navi is jol tapinthato
- Acel burkolat
Hatranyok:
- Nincs Symbian :-)
- A kamera csak 2 megapixeles (mondjuk erre pont sz*rok, de lehet valakinek fontos)
Kb. ennyi a sajat velemenyem 😊
Together we'll fly someday...
😄 <#idiota>#idiota>
Nemrossz, mondjuk nekem 6101 van <#levele>#levele>
Nemrossz, mondjuk nekem 6101 van <#levele>#levele>
Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!
ööö...most minden játéknak nyitni kell 1 topicot?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#wilting>#wilting><#lama>#lama><#bdead>#bdead>
Az, hogy érdemes-e megvenned, attól függ, mit is akarsz egy telefontól..
Nekem nincs ez a tipus, de vlahogy a nokiák nem is jöttek be nekem. Letelt a gari, be is krepált...
A kollégák közül is 10-bõl 8 nak...
De persze lehet hogy csak kifogtuk. Csak az a bibi, hogy különféle tipusok voltak...
Nekem nincs ez a tipus, de vlahogy a nokiák nem is jöttek be nekem. Letelt a gari, be is krepált...
A kollégák közül is 10-bõl 8 nak...
De persze lehet hogy csak kifogtuk. Csak az a bibi, hogy különféle tipusok voltak...
élni és égni....
← ElőzőOldal 6 / 6