Nokia 6300

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hú nem látam vagy aniyira halvány lenne?DE éna silusos Nokira világitásra gonodoltam amikor 1 szer piros utána kék utána zöld stb..
desigo
nekem is villog ilyenkor...
szucsy89
lol, világít mikor hívnak, mikor nem fogadott hívásod van, mikor üzeneted érkezett stb..😄 legalábbis nekem világít
Csak 1 hülye kérdésem lenne?😄Anyi h oldalt van 2 led ami bekapcsoláskor világit és ennyi máskor nem is!Csak annyit akarok kérdezni h nem lehet e beálítani h akkor is világitson mikor hivnak...!
szucsy89
én is ezt akartam kérdezni h lehet e más mp-t felrakni
Gaben78
lehetne vm szebb mediaplayer hozzá, gondolom nem lehet mást felrakni mint a symbian-os telekre..

Gaben78
szerencse hogy mini jack van rajta, 2,5 átalakító 3,5 mm jackre, 2GB sd, magnó elõlapon jack-IN, úgy nyomom most a zenét a kocsiban. 😊

Gaben78
themes : www.gallery.mobile9.com ott kiválasztod a 6300-t van fent annyi mint a szemét...

Ice Cortez
Át kell állítanod az sms beállításoknál a csökkentett karakter támogatást és akkor az ékezetekért, meg a spec. karakterekért nem számít fel több helyet!

Hi! Nem tudja valaki, hogy mért csinálja azt a nokia 6300-ám, hogy amikor smst akarok írni akkor már 70 karaktertõl másik smst kezd? mert ez így elég költséges.... köszi elõreis a választ.
dc++ keresõbe írd be .nth egy csomót fog kiadni (nekem is onnan vannak)
hali. honnan tudnék leszedni 6300 hoz témát? h valakine van ötlete, szóljon. köszi
Pipör
* Max. 7,8 MB belsõ felhasználói memória
* Bõvíthetõ memória: max. 2 GB-os mikroSD-kártya

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Pipör
enéket, videofelvételeket és fényképeket tárolhatunk az akár 2 GB-os, bõvíthetõ memóriában

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Sziasztok!
Meg tudja mondani valaki hogy mekkora Memóriakártyát képes kezelni maximum ez a telefon?? Köszi.
desigo
szerintem is megéri...
szucsy89
szerintem megéri!

(ez csak a saját véleményem)
doncarlos
Én most tervezek befekteni ilyen teloba.... van a piacon ugyan ennyiért, ami jobb? Mert most kb. 15.000 körül hozzá juthatnék kis bizbisszel... érdemes?

desigo
nics mit...
Na a te 50 játékod már lassan az én 50 játékom is lesz😊 nagyon köszike még 1 szer, h felvettél msn-re és átküldted öket😊)) pussz<#email><#puszis>
desigo
Elég keveset?
Én amikor megvettem a telót letöltöttem kb 50 jar fájlt.
Total commanderrel áthúztam a telóra és azóta is ott pihennek.
<#wow1> Nekem is ilyeeen telcsikém van😊 márrr szeptembertöl, de nem igazán szeretem, na szoval az van, hogy az én telemben csak a .jar végzödésü játékok indulnak el, és ilyet elég keveset találok😞 sajnos, szoval ha valakinek van, az küldhetne nekem e-mail/msn is :[email protected] nagyon szépen köszikeee <#wave><#integet2><#help>
http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=mobilphone feltöltõkre vár nagyon jó oldal pár elemet már feltöltögettem nektek.van mobile meg minden.minden linket elfogadunk.
desigo
2,5-ös a csatlakozója valóban...
Sziasztok!

Ahogy elnézegettem errõl a telefonról a képeket, nekem úgy tûnt mintha 2,5jack-szerû lenne a headset csatlakozó. Hozzá lehet kötni egy saját 2,5jack-es fülest?
Hello!Tudnátok segíteni abban,hogy .nth kiterjesztéshez milyen progi kell,hogy a netrõl tudjak letölteni témát a telora?
Mert minden letöltött téma .nth kiterjesztésû!
Segítségeteket elõre is köszönöm.

szucsy89
sztem nem lehet...de lehet tévedek
csá all. nem tudjátok hogy kell megcsinálni h. a cuccokat alapból a memó kártyára mentse??
szucsy89
a zenelejátszója miért csak 12számot tud tárolni? nincs hozzá valami zenelejátszo progi mert ez az alap elég gagyi...
desigo
ugyanúgy egy nap alatt lemerül de mostanság napi 3-4 órát beszélek szóval ez kicsit már sok...
szucsy89
majd írd meg h mik a tapasztalatok😄
desigo
Nah belefaragtam a BL-5C akkumlátort.

Ez pont ugyanolyan méretû csak egy kicsit vastagabb de kicsit megreszelve belefér😊

Kíváncsi leszek a változásra...
szucsy89
oh thx.bár energia takarékosság ide, alvás mód oda, tény hogy nem sokáig bírja szusszal:S
desigo
Nokia 6300 - Felhasználói kézikönyv

Energiatakarékosság

Készenléti módban, amikor a készülék semmilyen gombját nem nyomjuk meg, az Energiatakar. mód és az Alvás mód funkció
gondoskodik az akkumulátor kímélésérõl. Lehet, hogy ezek a funkciók már aktiválva vannak a készüléken.
szucsy89
beállítások/kijelzõ/alvás mód
desigo
Hol láttad ezt az alvás módot?
nekem csak repülés van...
szucsy89
azigen😊 milyen cégnek vagy az igazgatója?😄

amúgy azon gondolkoztam hogy a témák is meríthetik, meg hogy a képernyõkímélõ is, szal ezek nélkül nem bírná tovább?(lehet hülyeség)

meg a másik hogy mi az az alvás mód?(a kézikönyvet eltökítettem vhova...)
Sziasztok!

Milyen kódgenerátor kell a Nokia 6300 telefon kifüggetlenítéséhez?
Tudtok mondani pár linket?
Köszi!
desigo
tegnap 48 hívást bonyolítottam
le is merült egy nap alatt <#szomoru1>
desigo
Én is így gondolom...
szucsy89
<#idiota>

btw így 3 hónap után azért elmondhatom hogy meg vok elégedve vele teljes mértékben, megérte megvenni
desigo
Nehéz a töltõjét sötétben beledugni <#gonosz3>
desigo
Csak a hangos rezgésre hirtelen riadok fel😞
Valami puhára kell rakni a telót és akkor nem rezeg úgy...
Basic
Én nem találtam ilyen beállítási lehetõséget. De nem mindegy? Úgyis az a cél, hogy felébredj.

desigo
Ébresztésnél ki lehet kapcsolni valahogy a rezgést?
Mert elég idegesítõ,hogy nem a hagra ébredek hanem a rezgésre 😞
Basic
Majd meglátjuk😊

szucsy89
jaja, a zene minõségére tényleg nem lehet panasz, amúgy én azt hallottam hogy nem érdemes venni 2gb-os kártyát, mert belassul tõle a telefon, de ezt csak hallottam vhol, nemtom hogy igaz e...
Basic
Na én tegnap vettem magamnak egy ilyen mobilt. K700i-rõl válottam. Mindenképpen nokiát akartam venni, mert a micro SD olcsóbb, mint a SE-be való M2-es, és úgy gondoltam, hogy a telefonáláson, és sms íráson kívül csak zenehallgatásra fogom használni. Egy kis próbálgatás, tesztelés után rájötte, hogy ez a mobil jobb, mint amire számítottam. Most folyik az elsõ töltésem, kb 15 órája lóg a töltõn. Alig várom, hogy beszerezek hozzá egy 2 gigás kártyát, mert a zenelejátszás minõsége nagyon bejön nekem, minõségibb, mint az mp3 lejátszóm.

szucsy89
hát nekem még bírja, majd szólok ha megadja magát...eddig csak a készenléti idõ miatt szidtam a többivel meg vagyok elégedve<#ravasz1>
Ami késik nem múlik... <#beka3>