Nokia 6300
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keresem a Canal Control nevû játékot erre a mobilra. Meg is találtam neten, de csak kis felbontásban. Létezik ebbõl 240x320as? Vagy esetleg hasonló jellegû játék, mint pl a Pipe Mania?
Köszi!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
6300-át akarok venni, de állítólag 3 napot bír az akksija. Ugye ez nem igaz?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem régiben megjelent a 7.0 verziójú software a mobilhoz, de én sehogy nem tudom frissíteni, akármit csinálok azt írja ki hogy a legfrisseb software (6.60) van rajta! Pedig már minden szolgáltatónál elérhetõ a 7.0!
MI tegyek hogy nekem is frissítsen? Elõre is köszi!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
azzal kicsit tovább bírja.
Mindkettõ 3,7 Voltos csak nem egyforma a kapacitásuk.
ennyi
Mert eredetileg ugye BL-4C jelzésû 820mAh-ssal árulják, de én BL-5C jelzésû 1020mAh-sat kaptam hozzá. (Használtan vettem.)
Mûködik a teló vele, szóval nem nagyon aggódok, csak mindenhol azt írják, hogy csak a BL-4C jó hozzá.
bluetooth ?
Most szerváltam én is egy ilyen telót és jó lenne rá egy rakás játék meg néhány téma, de ezeket (a játékokat) hogy kell feltenni?
igazándiból még csak 17 óra van meg XD
ma vettem egy 6300-t ,nem tudom egyszerûen bekapcsolni rajta a rezgõ hívásjelzést,hozzáteszem nem is nagyon merültem bele a kézikönyvbe hanem a menüben kutakodtam
valaki help 😊
Köszi
Nekem is ilyen telom van és nekem nagyon belyön.Elegáns és könnyû,áttekinthetõ a menüje,de van egy-két bibije is.Például igen hamar lemerül és elég halk is,de ez még sztem belefér😊
Tegnapi nap apám vett magának egy ilyen telefont, összeraktam és megnéztem milyen memória kártya van benne és meglepõen tapasztaltam hogy egy gyári Nokia 512 Mb-os kártya, ma rádugom gépre hogy töltsek neki rá pár zenét és csak 128 Mb körül látja a számítógép a memóriát, mondom no fene, széthúztam megnéztem a telefon minek látja, az is 128-asnak ilyenkor mivan?
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
[email protected]
***FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE***
Lefrisítettem a szoftvert v.06.60.-raneten keresztül és az a baj hogy csak angol nyelvû lett és ezt a program nem közölte! Segítséget szeretnék kérni hogy hogyan lehet magyarra átokoskodni.
Segítseket elõre is köszönöm, ha lesz!
Ne töltsön le onna senki meert én szettem le a vadonatúj nokiámra(6300)
63.000Ft és elbaszta a letöltött téma
Nem engedte a pin kódot használni se puk-ot.
Szóval ne szedjetek!
Hajrá Diósgyõr!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ