259
Nokia 6300
  • puntooo
    Rájöttem: a program neve: Tequila Cat! Így már a keresőben meg lehet találni!

puntooo
  • szucsy89
    húú ez nekem nagyon kéne! melyik progi és honnan szedhetem le?
  • Klmarti
    Szia! Van egy szupi kis program, amivel txt. kiterjesztésű fájlokat lehet telefonokra konvertálni. Tehát ha PDF, vagy doc kiterjesztésben van, akkor először a mentés másként funkcióval elmented egyszerű szöveg (.txt) formátumban. Utána a Tequila Cut programmmal már tudod telefonra konvertálni a szöveget. Kiválaszthatod a telefon típusát, képernyő méretét, hátteret, betűnagyságot, szóval nagyon okos kicsi program.Angol nyelvű a progi, de nagyon egszerű, könnyen kezelhető, nem kell hozzá nagy tudás:)) Remélem segítettem. Én már rengeteg könyvet raktam a memkarimra:))
  • Eszterem
    Sziasztok!
    Most vettem egy 6300-t, és szeretném a segítségeteket kérni pár dologban.
    Amikor sms-t szeretnék küldeni e-mail címre, a címzettet nem tudom kitölteni, mert csak számokat enged beírni. Fel tudná valaki világosítani a szőke agyamat, hogy ezt hogyan lehet megoldani.
    Második kérdésem az lenne, hogy beszélgetés közben hogyan tudom némítani a vonalat, mármint, hogy akivel beszélek, az ne halljon semmit.
    Nagyon köszi, ha segítenétek nekem!!
    Eszter
  • puntooo
    Abban szeretnék segítséget kérni, hogy létezik-e olyan program, amely más formátumú fájlokat (pld. könyveket) tud olvasni a 6300-on. Egy-két programot letöltöttem, pld. ReadManiac, de nem jötttem rá, hogy hogyan lehet a szövegekkel összehozni. (Persze vannak leölthető könyvek, de nekem pont nem azok közül kéne egy!)

puntooo
  • puntooo
    Köszi, kisst! De igaz ez teljesen más háttérképpel is jár együtt, nem lehet a gyári képen belül változtatni? (Nekem az a virágos, hegyes, tavas gyári lett beállítva, olyan gyönyörűen kihozza a képernyő színeit, hogy sajnálom lecserélni! (A szépségért meg kell szenvedni:-))
  • kisst777
    Sziasztok!
    Puntooo, adnék Neked egy jól látható órát, dátum, óra, napneve látható rajta. Valahogy privátban elküldöm, ha gondolod.

Üdv!
  • Gaben78
    kisütöttem belöle a magyar nyelvet pfff :) frissítettem netről... ezek szerint utólag magyarított a mobil :( most van angol, arab.. nekem jó, csak ha el kéne adni ecccce...
  • puntooo
    "a nav. billentyűvel sztem meg egyedül vagy, pl. nekem tökéletesen működik felfelé is..."

Pech! Az a baj, hogy alig volt már ilyen készülék a Pannonnál, az enyémet is egy ismerős kereskedőtől vettem, 60km távolságból, így nehéz reklamációt intézni... (Egyébként egy rokonom szintén járt már úgy korábban egy nem is alapszintű Nokiával, hogy az egyik billentyű egyszerűen nem működött...p
  • szucsy89
    más témával tudsz max sztem órát váltani...

a nav. billentyűvel sztem meg egyedül vagy, pl. nekem tökéletesen működik felfelé is...

többire majd választ ad más:D
  • puntooo
    Szia! Nagyon jó a készülék, viszont tény, hogy a korábbi Nokiám ugyanezzel az aksival 5-7 napot bírt, ez most tényleg 3 nap körül adja meg magát a 2. feltöltésével. Elsőre 2 napot sem bírt. Viszont ebben benne van, hogy nehéz megállni az embernek, hogy ne zesztelje a lejátszót, a kamerát, ne töltögessen magának képeket. Ha csak telefonálásra használod, biztosan tovább bírja!
  • puntooo
    Sziasztok! Most vettem egy 6300-as telót, és ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:

1: A gyönyörű kijelzőn csak az óra nem tetszik, alig látom a számait. Lehet valahogy formátumot váltani? (digitális maradjon)
    2: Ha bekapcsolom a billentyűzárat, akkor a képernyő teljesen feleslgesen még teljes fénnyel fogyasztja az aksit egy ideig. Ezen lehet állítani?
    3: Bizonyos, a SE K550-nel működtethető alkalmazásoknál a 6300-as Jawa alkalmazás hibát ír ki, olyamit, hogy out of memori. Lehet ezen segíteni?
    4:A navi billentyű olyan, mintha kissé ferdén lenne beépítve. Lefelé tökéletes a nyomáspontja, felfelé viszont szinte csak körömmel lehet benyomni. Más is tapasztalt már ilyet?

Köszönettel: puntooo
  • KisGengsZterr
    üdv.lenne 2 kérdésem
    az egyik az h a telefonra lehet-e feltölteni vlmilyen másik médialejátszót?
    a másik az h ha átküldenek bluetoothon egy 3gp kiterjesztésű videót azt a telefon miért nem jácca le??azt írja ki h a fájl nem nyitható meg....
    válaszotok előre is thx.
  • fook
    kicsit kérdés , de mikro vagy mini usb kábel kell hozzá ?:D
  • szucsy89
    én adattárolás módot szoktam kiválasztani és jó
  • SötétBarom
    Rádugom USB-vel a gépre, beugrik az a kis "új hardver" ablak (sárga, windows xp), és talál egy Nokia 6300at, meg valami mobile storage device-ot - sajnos azonban nem tudja telepíteni (vagy nem tom), és ez a két észlelés felugrik 3 másodpercenként. A múltkor böngésztem a zedge-et, és addig hagytam szenvedni, majd kb fél óra után megtelt a rendszer meghajtó :o

Any ideas?
  • Patesz
    ha játékot akarsz letölteni nézz szét a pappfer.hu oldalon és az oldal forumán! igaz sony ericsson-os oldal de sok game jó nokiára is. én innét szoktam játékokat letölteni.
  • rohamsisak666
    galériában kiválasztod a képet, opciók » kép használata » beállítás háttérképnek.
    ha megnézed az mms adatait, van olyan opció hogy adatok másolása, vagy mentése azt hiszem, és ki tudod menteni az mms-ből a képet, mondjuk a galériába.
  • Viliada
    Sziasztok! Saját háttérképet szeretnék tenni az új NOKIA 6300-asomra. Már megpróbáltam képet mms-ben átküldeni rá, de sehogysem tudok belőle háttérképet varázsolni. Akinek ez már sikerült, segítsen, lécci!
  • szucsy89
    nézz szét zedgén
  • rohamsisak666
    Sziasztok!
    Keresem a Canal Control nevű játékot erre a mobilra. Meg is találtam neten, de csak kis felbontásban. Létezik ebből 240x320as? Vagy esetleg hasonló jellegű játék, mint pl a Pipe Mania?
    Köszi!
  • SHADOWEYES7
    Talán időkorlát van beállitva?
  • Devergo Boy
    Hali! Vki nem tudja hogyan lehet pl. a memóriakártyát jelszóval levédeni hogy más ne tudja megnézni? Esetleg vki nem tudja mikor hívok vkit vagy engem hívnak akkor miért kapcsol szét fél perc után? Segítsetek please
  • szucsy89
    bocs most nézem nem nokia felirat hanem 2 megapixel..
  • szucsy89
    dehogynem:D csak félted és nem mered elég erősen...nyomd meg a ott ahova a nokia felirat van írva majd húzd lefelé...
  • bgabor
    Emberek, a telefon hátlapját hogy a fenébe tudom levenni? A kézikönyv szerint le kéne nyomni, majd lehúzni, de nem reagál, egy milimétert se mozdul.
  • szucsy89
    igaz
  • lesliejunior
    Szevasztok srácok.

6300-át akarok venni, de állítólag 3 napot bír az akksija. Ugye ez nem igaz?
  • szucsy89
    nah közbe sikerült 7.0ra frissítenem...mondjuk sok változást nem látok, max egy új menünézet...gondolom van még más változás is csak én nem látom:)
  • szucsy89
    hmm most nézem nekem még az 5.00ás verzió van:) szóval nekem se ártana frissíteni:D ha vki tudja hogy kell leírhatná mert én nem értek az ilyenhez...meg azt már régóta meg akarom kérdezni h valami komolyabb lejátszót nem lehetne letölteni rá mert az alap elég gagyi...:S
  • szucsy89
    mivel tud ez többet amúgy?
  • SHADOWEYES7
    1 aranyos karácsonyis animált háttérkép :)
  • Zénó13
    Hello!
    Nem régiben megjelent a 7.0 verziójú software a mobilhoz, de én sehogy nem tudom frissíteni, akármit csinálok azt írja ki hogy a legfrisseb software (6.60) van rajta! Pedig már minden szolgáltatónál elérhető a 7.0!
    MI tegyek hogy nekem is frissítsen? Előre is köszi!
  • SötétBarom
    Ezt ugye nem mondod komolyan, hogy képes vagy bármilyen sorozatot/filmet nézni egy ilyen fittyfasz kijelzőn? :O
  • Tre5h
    Tényleg szar az aksija. 2 House rész, és le is merül :(
  • desigo
    Gyárilag BL-4C van hozzá de én pár hét után belefaragtam a BL-5Ct.
    azzal kicsit tovább bírja.
    Mindkettő 3,7 Voltos csak nem egyforma a kapacitásuk.
    ennyi
  • Rundstedt17
    Az aksija a gyenge pontja nem bírja sokáig :/.
  • menyasszony
    Az akksijáról mit tudtok a telcsinek?

Mert eredetileg ugye BL-4C jelzésű 820mAh-ssal árulják, de én BL-5C jelzésű 1020mAh-sat kaptam hozzá. (Használtan vettem.)

Működik a teló vele, szóval nem nagyon aggódok, csak mindenhol azt írják, hogy csak a BL-4C jó hozzá.
  • desigo
    usb kábellel rádugod gépre és a .jar kiterjesztésű játékokat (persze a kijelzőnek megfelelő méretűt) simán átmásolod total commanderrel...
  • SHADOWEYES7
    usb?
    bluetooth ?