Nokia 6300

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rohamsisak666
Sziasztok!
Keresem a Canal Control nevû játékot erre a mobilra. Meg is találtam neten, de csak kis felbontásban. Létezik ebbõl 240x320as? Vagy esetleg hasonló jellegû játék, mint pl a Pipe Mania?
Köszi!

SHADOWEYES7
Talán idõkorlát van beállitva?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Hali! Vki nem tudja hogyan lehet pl. a memóriakártyát jelszóval levédeni hogy más ne tudja megnézni? Esetleg vki nem tudja mikor hívok vkit vagy engem hívnak akkor miért kapcsol szét fél perc után? Segítsetek please
szucsy89
bocs most nézem nem nokia felirat hanem 2 megapixel..
szucsy89
dehogynem😄 csak félted és nem mered elég erõsen...nyomd meg a ott ahova a nokia felirat van írva majd húzd lefelé...
Emberek, a telefon hátlapját hogy a fenébe tudom levenni? A kézikönyv szerint le kéne nyomni, majd lehúzni, de nem reagál, egy milimétert se mozdul.

szucsy89
igaz
Szevasztok srácok.

6300-át akarok venni, de állítólag 3 napot bír az akksija. Ugye ez nem igaz?
szucsy89
nah közbe sikerült 7.0ra frissítenem...mondjuk sok változást nem látok, max egy új menünézet...gondolom van még más változás is csak én nem látom😊
szucsy89
hmm most nézem nekem még az 5.00ás verzió van😊 szóval nekem se ártana frissíteni😄 ha vki tudja hogy kell leírhatná mert én nem értek az ilyenhez...meg azt már régóta meg akarom kérdezni h valami komolyabb lejátszót nem lehetne letölteni rá mert az alap elég gagyi...:S
szucsy89
mivel tud ez többet amúgy?
SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Hello!
Nem régiben megjelent a 7.0 verziójú software a mobilhoz, de én sehogy nem tudom frissíteni, akármit csinálok azt írja ki hogy a legfrisseb software (6.60) van rajta! Pedig már minden szolgáltatónál elérhetõ a 7.0!
MI tegyek hogy nekem is frissítsen? Elõre is köszi!
SötétBarom
Ezt ugye nem mondod komolyan, hogy képes vagy bármilyen sorozatot/filmet nézni egy ilyen fittyfasz kijelzõn? 😮

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Tényleg szar az aksija. 2 House rész, és le is merül 😞

desigo
Gyárilag BL-4C van hozzá de én pár hét után belefaragtam a BL-5Ct.
azzal kicsit tovább bírja.
Mindkettõ 3,7 Voltos csak nem egyforma a kapacitásuk.
ennyi
Az aksija a gyenge pontja nem bírja sokáig :/.

Az akksijáról mit tudtok a telcsinek?

Mert eredetileg ugye BL-4C jelzésû 820mAh-ssal árulják, de én BL-5C jelzésû 1020mAh-sat kaptam hozzá. (Használtan vettem.)

Mûködik a teló vele, szóval nem nagyon aggódok, csak mindenhol azt írják, hogy csak a BL-4C jó hozzá.
desigo
usb kábellel rádugod gépre és a .jar kiterjesztésû játékokat (persze a kijelzõnek megfelelõ méretût) simán átmásolod total commanderrel...
SHADOWEYES7
usb?
bluetooth ?

Sziasztok!

Most szerváltam én is egy ilyen telót és jó lenne rá egy rakás játék meg néhány téma, de ezeket (a játékokat) hogy kell feltenni?
szucsy89
kinek kell játék-.-

témák, hátterek, csengõhangok minõségik rajta
ez nagyon szar oldal! letöltötem 17 játékot, 15 nem indult el, 2 meg egy ideig jó volt, aztán fizetni kellett volna érte.

desigo
hát igen ezt sûrûn kell töltögetni :/
SHADOWEYES7
ezidáig az akksi nem valami biztató :S

szucsy89
jaja legjobb oldal ilyen téren, nagyon minõségi minden rajta<#eljen>
SHADOWEYES7

szucsy89
azért írtam a majdot😄
SHADOWEYES7
okés
igazándiból még csak 17 óra van meg XD

szucsy89
majd véleményt róla pls😊
SHADOWEYES7
köszi,már sikerült is

desigo
pm ment...
SHADOWEYES7
sziasztok

ma vettem egy 6300-t ,nem tudom egyszerûen bekapcsolni rajta a rezgõ hívásjelzést,hozzáteszem nem is nagyon merültem bele a kézikönyvbe hanem a menüben kutakodtam

valaki help 😊

Nem tud vki olyan oldalt ahonnan játékokat lehet leszedni erre a telora?Aki tud az lécci írja meg.
Köszi
szucsy89
ez így van..és mostanában utcán egyre több ember kezében látom ezt a készüléket, nagyon népszerû lett
Hello!
Nekem is ilyen telom van és nekem nagyon belyön.Elegáns és könnyû,áttekinthetõ a menüje,de van egy-két bibije is.Például igen hamar lemerül és elég halk is,de ez még sztem belefér😊
szucsy89
128as kártya van benne akkor valószínû
ZS90
Hi all! Lenne egy érdekes problémám!

Tegnapi nap apám vett magának egy ilyen telefont, összeraktam és megnéztem milyen memória kártya van benne és meglepõen tapasztaltam hogy egy gyári Nokia 512 Mb-os kártya, ma rádugom gépre hogy töltsek neki rá pár zenét és csak 128 Mb körül látja a számítógép a memóriát, mondom no fene, széthúztam megnéztem a telefon minek látja, az is 128-asnak ilyenkor mivan?

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

sziasztok! aki tett már erre a telefonra filmet, és lejátssza, az kérem vegyen fel MSN-re, mert van 1-2 kérdésem! elõre is köszi!! 😊

[email protected]

***FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE***

desigo
kinek mik az igényei...
én meg vagyok vele elégedve
egyedül az akksi merül le túl gyorsan :/
ifj Hooligan
helosztok
azt szeretném meg kérdezni hogy jó telo a 6300<#worship>

Patesz
Hali! Valaki próbálta a telóval a 4GBás kártyát? viheti a teló?

Hello
Lefrisítettem a szoftvert v.06.60.-raneten keresztül és az a baj hogy csak angol nyelvû lett és ezt a program nem közölte! Segítséget szeretnék kérni hogy hogyan lehet magyarra átokoskodni.
Segítseket elõre is köszönöm, ha lesz!
Tibi7
Valaki nem tud magyarország térképet erre a telóra???
desigo
mi a 63 ezer Ft?
mert a 6300 már csak 30...
Láttam írtátok hogy a mobile9-en mennyi téma van.
Ne töltsön le onna senki meert én szettem le a vadonatúj nokiámra(6300)
63.000Ft és elbaszta a letöltött téma
Nem engedte a pin kódot használni se puk-ot.
Szóval ne szedjetek!

Hajrá Diósgyõr!
SötétBarom
Hasznos fícsör amúgy..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

szucsy89
ok😊
OKé már észre vetem h világit csak lassan azthitem h gyorsabban !
szucsy89
ez csak kéken világít, elegáns üzleti telefon nem bohócoknak való😊