Földönkívüliek jelenléte
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ahogy fogy az olaj úgy nõ majd a feszültség... aztán majd az utolsó cseppel együtt az emberek is elfogynak-.-
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
V9ykn8_TZL0
Marhaság. Ha akarja észleljük, ha akarja nem...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
másrészrõl ahhoz már nagyon nagy kollektív hülyeség kellene, hogy a világ minden tájáról azonos élményeket tapasztaljanak az emberek.
azért kizárni valaminek a létezését, nem tudni róla mert nem tapasztaljuk sztem nem túl okos dolog.
Az ufós filmekben meg azok a földet meginváziózó ufók emberek agyszüleményei. Eddig a földön csak az ember olyan hülye hogy kiirt fajokat... tehát nem meglepõ a vászonra vitt fikció fajirtó mivolta sem <#confused>#confused>
practitioner of the forbidden arts of death
Az egyik helyen azt írod, hogy gyorsan fejlõdtünk az õskorban és pont akkor jelentek meg valami rajzok.Lásd be, ennek semmi értelme nincsen.Ez olyan nevetséges, mintha azt mondanám hogy az ezer évvel ezelõtt az egyik tóban pusztulni kezdtek a halak, és feljegyzésekbõl azt is tudjuk, hogy kb. akkor járt arra valami üstökös akkor nagy valószínûséggel ennek hatására történt a halpusztulás.Szal érted.Ilyen erõvel bármit össze lehet mosni.Aki hinni akar, annak bármit be lehet magyarázni.
Na ne mondja már senki, hogy mi már itt kísérletezgetünk, és sikerrel gyártunk olyan ruhát, ami megjeleníti a mögötte lévõ képet, ezek meg eljönnek több száz fényévnyirõl, és szambáznak az égen, hogy figyi már itt vagyunk... :/
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Második lehetõség: photoshopos barátaink az elsõ lehetõséget akarjánk velünk elhitetni 😄
Amúgy meg miért van az, hogy szinte az összes UFOkról készült képen az UFO fekete, vagy sötét és homályos? 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
van egy bolygó kibaszottul fejlett technológiával... hajlítják a teret meg ilyenek-,-
eljöttek ide 5 millárd éve lepakolni az életet és itt hagyták a kamerákat(UFO^^)
most is ott ülnek a holo TV elött és röhögnek. vagyis már nem mert most jöttem rá az igazságra<#nezze>#nezze>
V9ykn8_TZL0
Egyébként meg szerintem is léteznek földönkívüliek és ha az lenne a szándékuk, hogy elpusztítsanak minket, nemhiszem hogy vártak volna arra , hogy jelenlegi fejlettségi szintünkre eljussunk. Ugyanis már az elsõ, második világháborúban sõt ahogy elõttem mondtátok már sokkal régebben rendelkeztek olyan technológiával ami számunkra felfoghatatlan, így akkor is megtehették volna. De szerintem nem akarják. Gondoljunk csak bele, hogy van-e olyan lény a földön amelyiknek célja lenne egy faj teljes kiírtása(némely szélsõséges szánalmas rasszista megnyilvánulástól eltekintve)? Nincs. Mert ki akarná a világ összes hangyáját kiírtani?Senki...
Szerintem nekik se nem oszt se nem szoroz, hogy a világon vagyunk-e, de ha ki akarnának nyírni minket, már megtették volna...
Még nem láttam gömbvillámot, de a fantáziám szerint kb úgy nézett ki...csak baszott messze volt...meg gyors, meg faszért állt annyit egyhelyben 😄
Mondom, nem téma igazából...sok dolog van, amire valszeg van logikus válasz, de a sok hülye rögtön szalad vele valamelyik médiához hogy ufót láttam...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
de lehet, hogy csak a zseblámpával játszottak xP
Mondjuk már volt szerencsém találkozni vele. Huncut teremtmény.
Barátom házában.
Ültünk a konyhában...
Emelet: gömbvillám be
Földszint: gömbvillám ki
(nyitott ablakokon)
A létezõ ÖSSZES elektromos berendezésnek szevasz.