490
Hogyan kapcsolódnak a földönkívüliek az emberiséghez?
-
#171 Wow, pár perce még 4. helyen volt. Haladunk :)! -
#170 Apróság?? Én is ezen gondolkozom Bár a fene tudja meddig voltunk ott -
#169 Mindenhol ott vannak!!! egyébként a hsz-ből kiderül hogy néhány perc alatt odaértek? -
Hajnalcat #168 Népszerű témák
1. Football Manager
2. Földönkívüliek jelenléte <-----------
3. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
4. Photoshop Munkák
5. SilkRoad Online
6. Overlord
7. Jaccunk mi is szoláncot
8. F1CHL - Retro
9. Harry Potter 5
10. SG's first Connection: Miskolc -
#167 Felkeltsem az anyám? Itt alszik mellettem, megkérdezem. De ha ráérne reggel? Kifaggatom újra. -
#166 ne akadjunk fel ilyen apróságon :D -
#165 Hogyan kerültek ki bármelyik kormányszerv percek alatt a szántás mellé?
jogos! -
qper #164 én abszolut elhiszek egy ilyen történetet, csak nálam az egész a rendszám nélküli autón bukik.
egy kicsit túl romantikus és túlmisztifikált szál a rendszám nélküli titkosszolgálati autó. -
#163 juj... toplista -
#162 És hogyan? Beteszik a 12 éves gyereket meg az anyját a fókuszba, hogy igen, igen ufót láttunk! megint ittvan hogy nincs bizonyíték -
#161 Hali!
Én is mesélek egy két dolgot amit apu mesélt.
Szóval az első, hogy apu meg anyu jöttek haza ismerősöktől este éjjel
teljesen sötét volt és egy erdős részen jöttek autóval és az út mellet is mindkét oldalon erdő vette körül és mondta apu h egy autóval nem találkoztak. Na tehát egyszer csak jöttek autóval és az erdőből egy hatalmas fénycsóva világitótt felfelé mindenfelé de ez télleg egy olyan hely volt ami teljes erdő tehát nem lehettet disco meg ilyenek az erdőböl ... Apu lassitott és meg akarta nézni miaz dehát anyu nem engedte :D ugy hogy mentek tovább. Jah és ez a helyszin Darány felé volt.
Ez események után apu hallota h a közelbe bementek valami üzletbe és elvittek minden olyan cuccost ami ufokkal foglalkozott. Tehát semmi mást nem vitek el semmi pénzt csak az ilyen ufos ujságok ...
A másik amit mondok azt is apu mesélte h korán hajnalba jött hazafelé és akkor se találkozott autokkal stb. És egyszercsak egy nagyon fényes féncsóva ment el elötte azt mondta h kivilágitotta az eglsz úttestet és nygon gyorsan ment el.
Bocs h hosszú lett. -
qper #160 nojó, tegyük fel hogy mondjuk a Nemzetbiztonság rendszám nélküli autóval volt ott. Mennyi ideig tartott az egész? Hol volt ez pontosan?
Nekem ez a rendszám nélküli autó a gyanús. Milyen szerv lenne olyan hülye hogy leveszi a rendszámot a kocsiról? Miért keltene feltűnést? Még az NSA-val és CIA-val megtűzdelt országokban is a szervezetek autóinak a rendszámán ott van a goverment vagy gov felirat.
Hogyan kerültek ki bármelyik kormányszerv percek alatt a szántás mellé? -
Hajnalcat #159 "TÖBB rendszám nélküli kocsi érkezett"
Egyértelmű, hogy nincs rendszámuk. Ez alap ilyen eseteknél.
"A helyi kocsmában már meglelték addigra a választ. Valamit valakitől elloptak, és ezért helyszínelés volt."
Nah persze... :DD Ilyenkor mindig kitalálnak valamit. Tipikus... -
#158 A mi naprendszerünk elég fiatal, szvsz biztos nem mi vagyunk a legfejletebbek. -
csgj #157 Na ok, ez már sok... de ez most komoly? Ne legyen ez a topic gumiszoba topic.... Csak me furcsa, hogy TV-ben, újságban, sehol nem láttam/hallottam errőle az esetről... (pedig ha megtörtént, akkor kellett volna) -
#156 ja... csak az elején leírtam ám #1 -
davidragon #155 Most mit vársz, hogy mindenki egyből hisz neked? Gondolj bele fordított esetben! Teljesen normális, hogy van aki nem hisz neked. Mindenki saját magának hisz csak teljesen. (Néhányan még önmaguknak sem ) -
#154 Muterom mondta hogy nincs rendszámuk, én észre sem vettem őket. És olyan fura érzés volt... Messze volt... És olyan megfoghatatlan. Ja, és se fény, se hang. Mi sem szólaltunk meg. -
Mirk #153 nos hát
én szemléy szerint hiszek abban, hogy a világegyetemben nem mi vagyunk az egyedüli értelmes vagy kevésbé értelmes élőlények. a városok fölött repkedü ledes teáscsészékben meg a diszkófényekben nem hiszek. nyilván ha valaki már olyan fejlett, hogy idejöjjön olyan távolságból, ahova mi még csak el se látunk, nem hogy odamenjünk, nem repülő szivarokkal fog közlekedni, amin színes forgó és csillogó alkatrészek vannak, hogy minél könnyebben lehessen meglátni.
egyébként a másik érdekes dolog, hogy mindenki úgy beszél a földön kívüliekről, mint egyértelműen nálunk fejlettebb civilizációról. ha félretesszük bizonyíthatatlan ufoészleléseket, akkor az is elképzelhető, hogy ezer féle élőlény van még a világegyetemben rajtunk kívül de mind fejletlenebb nálunk.
a kapcsolatfelvételről ennyit: ti fejlettebbek vagytok egy hangyánál? tényleg? akkor beszéljetek vele légyszíves... ja hogy nem megy?
és olvassátok el arthur c. clarke-tól az űrodüsszeiát -
#152 Ilyenekért nem akarja leírni az ember... -
#151 hangok, fények, ilyesmik... ? -
#150 Viccen kívül, olyasmi lehetett. Azért kis hazánkban is vannak rejtélyek... -
qper #149 Rendszám nélküli autója nincs sem az NBH-nak, sem az NBSZ-nek, sem a Hírszerzésnek.
Urban legend lesz ez... :) -
#148 Jah ez is igaz, talán a kerti sövénjére:) -
BIZ0906 #147 Ez most komoly?
Hiszem ha látom... -
#146 Egészen addig én is azt hittem hogy szabvány szöveg hogy korong alakú szürke meg lebeg stb :) -
davidragon #145 és mekkora volt az a búgócsiga? -
#144 Man in black:D -
#143 Däniken mire nem gondolja azt? :DD -
#142 Na vajon... Fémeszürke nem éppen korong alakú... Inkább búgócsiga
És lebegett a földtől pár méterre mozdulatlanul. Egy pár perc múlva elment. Szemet bántóan gyorsan... És felhívtuk az utóbb említett csillagász pasast, aki később mesélte hogy a helyszínre TÖBB rendszám nélküli kocsi érkezett, és szimatoltak. A helyi kocsmában már meglelték addigra a választ. Valamit valakitől elloptak, és ezért helyszínelés volt. Na ez a LOL... -
#141 aham :P
-
#140 Nazca vonalak:)
Daniken ezekre a vonalakra gondolja hogy ufó leszzálló hely nem? -
mate317 #139 Én ilyen emberrel eddig csak fórumokon találkoztam ill. a mónikashowban, élőben sose -
Hajnalcat #138 Szerintem másnapra eltűntették a nyomokat... -
mate317 #137 Valakinek van olyan ismerőse, aki állítja hogy látott idegen űrhajót? -
Hajnalcat #136 Nah igen, én is erre gondoltam. -
csgj #135 hohó, másnap nem volt ott vmi gabonakör, ábrázolás? -
Hajnalcat #134 És mit csináltatok utána, tovább mentetek gyorsan vagy elküldtek titeket vagy hogy volt azután, miután megláttátok? -
qper #133 köszi! -
qper #132 de mégis mit értesz verda alatt? egy kicsit részletesebben is írhatnál arról amit láttál. mert ponta lényeget intézed el kb. három szóban :)