Földönkívüliek jelenléte

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocsi, nem vagyok jartas foldonkivuli filmekben, ez a jelek cimu film most moziban megy?

jól van na, akartam vmi lelkesítést is 😄 😛
Fallout? hoppá 😊
Davidus
ok csak az a baj hogy az nem úgy mûködik ám hogy "ok elfogyott az olaj akkor most átállunk vízre"
ahogy fogy az olaj úgy nõ majd a feszültség... aztán majd az utolsó cseppel együtt az emberek is elfogynak-.-

V9ykn8_TZL0

Pistike 007
ja :/

Davidus
a "Nyersanyag-készletek fogynak" egyáltalán nem nagy baj! Hidd el, már rég kitalálták, hogy mivel lehet helyettesíteni pl a kõolajat... Mát mikor kitalálták pl a vízgõzzel mûködõ autót? Csak azért nem használják ezeket a nyersanyagokat, mert még van olaj, és az olaj PÉNZ! A PÉNZ a kulcsszó... sajnos... de kezdünk offba menni, sorry
Pistike 007
Sajnos ez a jövõkép... Globális felmelegedés... Nyersanyag-készletek fogynak...

jah... ez igaz. Sztem egy atomháborúban szétölik majd egymást az emberek... szép jövõkép, mi? Ja, vagy a Föld visszacsap! Vajon, miért van most nyáron is ennyi nagy vihar meg jégesõ? Ez nem természetes dolog... de nem is a földönkívüliekhez kapcsolható 😄
ez mekkora 😄

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

szküzémoá: Tattooine

Davidus

V9ykn8_TZL0

hehehe... ebben például nem 😄
Sztem ha az ember ilyen ütemben használja ki és rombolja a Földgolyót, elõbb hal ki az emberiség, mintsem hogy buckalakókkal focizhasson egyet a Tattoine-on.

Pistike 007
Ha akarjuk észleljük, ha akarjuk nem. :S

JAG1
Fingom nincs, hogy van e a Földön kívül élet, de ha van és ide tud jönni, akkor olyan technológiával rendelkezik, hogy ha akarja, mi észre sem vesszük. Nem, hogy lelõni, meg lezuhan...

Marhaság. Ha akarja észleljük, ha akarja nem...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Pistike 007
off tessék:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
konvergenciaprogram
on x)

Pistike 007
Én örülnék a legjobban ha igazat mondott.

á, azért az öregek csak hisznek benne 😊 Én legalábbis szeretném ha hinnének benne... én is szeretek néhány elképzelhetetlen dologban hinni 😄
Pistike 007
Na de mi lesz ha az ember kerül olyan szerepbe, hogy lehetõsége nyílik megszállni majd egy bolygót! Belegondolni is rossz. Lassan mi is belecsöppenünk egy eddig általunk nem ismert világba. Persze ez a nagyon távoli jövõ 😄 Elõbb fel kéne még fedezni pár élõlényt az óceánjaink mélyén😊

kuci06
szerintem meg egyszerû turista-csalogatás 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

viszont túl sok az a "szélsõséges szánalmas rasszista megnyilvánulás"... sajnos 😞 Amúgy lehet igaz, amit írtál... sok teória lehetséges, minden lehetséges (ahogy szoktam mondani 😄)
sztem a Loch Ness inkább a business-en alapul, mint a hiten. És ezt nagyon jól tudják a helyiek is. Kell nekik a turizmus, hiszen ebbõl élnek. A szörny "létezése" nélkül a loch nessi tó melletti települések nem lennének többek mint szürke angol falvak/városok.

miért kamuzna valaki a halálos ágyán? heccbõl? nem hiszem.

másrészrõl ahhoz már nagyon nagy kollektív hülyeség kellene, hogy a világ minden tájáról azonos élményeket tapasztaljanak az emberek.

azért kizárni valaminek a létezését, nem tudni róla mert nem tapasztaljuk sztem nem túl okos dolog.

Frosty01
utsó bekezdésedben az elsõ rész baromság. honnan tudod hogy az elsõ világháborúban rendelkeztek olyan technológiával? nem tudod. ha rendelkeztek volna akkor megtehették volna. de még nem tették meg. az is lehetséges hogy még nem rendelkeznek olyan technológiával O_o

Az ufós filmekben meg azok a földet meginváziózó ufók emberek agyszüleményei. Eddig a földön csak az ember olyan hülye hogy kiirt fajokat... tehát nem meglepõ a vászonra vitt fikció fajirtó mivolta sem <#confused>

practitioner of the forbidden arts of death

nem kell bizonyíték, ott az emberek hite... ami ma már kezd mindenben elveszni. A Loch Ness-i szörny is 99%, hogy nem létezik, mégis az ottani emberek többsége hisz benne... és sztem akarnak is hinni benne
Pistike 007
Ha azt vesszük õ is azt mond, amit akar. Látsd #62 😊

Pistike 007
Ezért nyitottam a topicot. Amíg nincsen bizonyíték, mindenkinek lesz egy elmélete.

Dynamic
De komolyan mutass egy kézzelfogható bizonyítékot azonkívül, hogy emberek leírtak valamit könyvekben, amit nem tudsz ellenõrizni, de végül is hihetõ.
Az egyik helyen azt írod, hogy gyorsan fejlõdtünk az õskorban és pont akkor jelentek meg valami rajzok.Lásd be, ennek semmi értelme nincsen.Ez olyan nevetséges, mintha azt mondanám hogy az ezer évvel ezelõtt az egyik tóban pusztulni kezdtek a halak, és feljegyzésekbõl azt is tudjuk, hogy kb. akkor járt arra valami üstökös akkor nagy valószínûséggel ennek hatására történt a halpusztulás.Szal érted.Ilyen erõvel bármit össze lehet mosni.Aki hinni akar, annak bármit be lehet magyarázni.
Pistike 007
Jóak 😄

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Match
Mert kamu mind...

Na ne mondja már senki, hogy mi már itt kísérletezgetünk, és sikerrel gyártunk olyan ruhát, ami megjeleníti a mögötte lévõ képet, ezek meg eljönnek több száz fényévnyirõl, és szambáznak az égen, hogy figyi már itt vagyunk... :/

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Pistike 007
Elsõ lehetõség: nem kapsz levegõt az izgalomtól és remeg a kezed
Második lehetõség: photoshopos barátaink az elsõ lehetõséget akarjánk velünk elhitetni 😄

öhhmm... ezt kár kihagyni, de félek beszúrni, úgyhogy csak linkeltem...

Amúgy meg miért van az, hogy szinte az összes UFOkról készült képen az UFO fekete, vagy sötét és homályos? 😄
Pistike 007
De! Csak én se tudom eldönteni... Bár ilyen közelrõl... :S

Pistike 007
Ebben van igazság. (eleje) 😄

kuci06
ez biztos, hogy fake <#nevetes2>

mi az? ez is kapcsolódik a témához, nem??
Davidus
lehet hogy mi csak egy valóságsó vagyunk^^
van egy bolygó kibaszottul fejlett technológiával... hajlítják a teret meg ilyenek-,-
eljöttek ide 5 millárd éve lepakolni az életet és itt hagyták a kamerákat(UFO^^)
most is ott ülnek a holo TV elött és röhögnek. vagyis már nem mert most jöttem rá az igazságra<#nezze>

V9ykn8_TZL0

Az hogy az egyesült államokdéli részén miért látnak több megmagyarázhatatlan fényjelenséget, mint a mexikói oldalon, nagyon egyszerû lehet a magyarázata. A határ amerika oldalától 500 km re található ugyanis az 51-es körzet, ami sokak szerint sok titok örzõje, viszont hivatalosan csak egy kísérleti repülõgép-bázis. Namost magyar viszonylatban az 500 km igen sok, de amerika méreteit nézve nem nagy kaland. Ha a gépek amik az 51 es körzetbõl indulnak ki, és még a mexikói határ elõtt megfordulnak, mondjuk 50-60 km-rel akkor az amerikai oldalon sokkal több ilyen gépet láthatnak, mint a mexikóin......lehet hogy azok nem is UFO-k.Vagyis UFO-k, mivel az amerikaiakon kívül senki nem tudja mik azok(tehát azonosítatlanok), bár mégis földi eredetûek.

Egyébként meg szerintem is léteznek földönkívüliek és ha az lenne a szándékuk, hogy elpusztítsanak minket, nemhiszem hogy vártak volna arra , hogy jelenlegi fejlettségi szintünkre eljussunk. Ugyanis már az elsõ, második világháborúban sõt ahogy elõttem mondtátok már sokkal régebben rendelkeztek olyan technológiával ami számunkra felfoghatatlan, így akkor is megtehették volna. De szerintem nem akarják. Gondoljunk csak bele, hogy van-e olyan lény a földön amelyiknek célja lenne egy faj teljes kiírtása(némely szélsõséges szánalmas rasszista megnyilvánulástól eltekintve)? Nincs. Mert ki akarná a világ összes hangyáját kiírtani?Senki...
Szerintem nekik se nem oszt se nem szoroz, hogy a világon vagyunk-e, de ha ki akarnának nyírni minket, már megtették volna...

Match
Az is lehet...jó messze volt mindenesetre...
Még nem láttam gömbvillámot, de a fantáziám szerint kb úgy nézett ki...csak baszott messze volt...meg gyors, meg faszért állt annyit egyhelyben 😄

Mondom, nem téma igazából...sok dolog van, amire valszeg van logikus válasz, de a sok hülye rögtön szalad vele valamelyik médiához hogy ufót láttam...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Pistike 007
<#conf>

uhhh... ez kemény, kár, hogy sztem nem igazi...

KÉPEK
Pistike 007
Õm... Ez is egy elmélet!

kuci06
én is valami ilyesmire gondoltam 😄
de lehet, hogy csak a zseblámpával játszottak xP

Pistike 007
Elhiszem, nem vagyok nagy meteorológus. 😊
Mondjuk már volt szerencsém találkozni vele. Huncut teremtmény.

Barátom házában.
Ültünk a konyhában...
Emelet: gömbvillám be
Földszint: gömbvillám ki
(nyitott ablakokon)
A létezõ ÖSSZES elektromos berendezésnek szevasz.

Dynamic
Úristen!Milyen aktát?Honnan veszed, hogy vannak ilyen akták?Azért mert valaki leírta a könyvében?ETTÕL hihetõvé válik?A földönkívüliek valószínûleg léteznek, de hogy nincsenek a Földön, nem rabolnak embereket, és nem is látogatnak minket az biztos.
kuci06
Ahhoz sztem nem kell felhõ. <#rolleyes>

érdekes... a fénynyaláb okés, az létezhet, csak franc tudja, hogy mi akar lenni. Egy jelzés? Ha a végtelen világûrbe irányul, lehet, hogy a célja egy másik bolygó... vagy esetleg egy álló ûrhajó/ûrbázis 😊 Jelzés, hogy tudják, hogy hol van a Föld... hogy mindig kapcsolatban legyenek vele. Na jó, hát ez egy saját teória 😄 Ilyen infók jól jönnek nekem, írói és rajzolói fantáziámat erõsítik 😛