490
Hogyan kapcsolódnak a földönkívüliek az emberiséghez?
-
#131 XD -
#130 ezek jelzik az új hsz-ek kezdetét. -
#129 :P Nasca vonalak :P (jól írtam?) -
#128 Egyik szemem sír, másik nevet. Tudom magamról hogy láttam egy olyat, ami nem Földi, bizonyítva MAGAMNAK hogy nem vagyunk egyedül.
De egyúttal szomorú vagyok, hogy ahoz a többséghez tartozom, akik nem tudják ezt az egészet bebizonyítani. :( -
csgj #127 Na most ez olyan, amit 1000-ből 890 ember hisz el :P De vmiért vmi azt súgja, hogy higgyek neked... mégis kicsit nehéz... főleg, hogy többen látták, és nem hallottam róla máshonnan -
qper #126 hogyne! :)
mik ezek a piros vonalak a fórumban?
gondolom ezek azért még nem földönkívüli erők :) -
#125 Azt hiszem valami biológustól szedte az író, de ez csak elmélet... -
#124 Tudom, nem írtam le olyan izgalmasan mint egy újságban egy ilyen cikket szoktak, azok hihetőbbek, de hát az csinálva van -
#123 akarjuk :D -
#122 Akarjátok lerajzolom majd :) -
qper #121 ha szeretnétek a témában izgalmas filmet látni, szerezzétek be a Steven Spielberg's: Taken c. filmsoroztatot. Brutálisan jó! -
#120 Na szóval...
12 éves voltam, meg mondom őszintén azt hogy hol történt, nem tudom.
Hajnal volt, és mentünk édesanyámmal egy úton. Nem volt forgalmas. Szántóföldek övezték.
Mentünk, és láttuk hogy álnak kocsik az út szélén. Lelassítottunk, az ember megnézi ilyenkor hogy baleset történt stb.
Láttuk hogy néznek valamit. Hát azthiszem életemben "ott szartam be" a legjobban. Szó mi szó, egy "verda" parkolt a gabonában. És láttam.
Azóta lettem mániákus, és azóta fáj hogy eltitkolnak tőlünk sokmindent. -
#119 és ezt honnan tudják? bár ha ez tényleg így van, akkor elég durva -
csgj #118 mindegy, ha kisérletezésről van szó, nagyon nemtom, hogy el fogom e hinni neked, de írjad csak... -
#117 Jah most olvastam egy ilyen könyvet hogyha az emberi magzat egy mesterséges méhben fejlődne tovább több mint 9 hónapig akkor ha megszületne rendkívül hasonlítana egy "kis szürkére" mert nem akadályozná a fejlődését az emberi méhek kis mérete. Nekem mondjuk hülyeségnek tűnik, habár az embriók tényleg nagyon hasonlítanak rájuk. -
qper #116 nagyobb ketrecet adtak nekünk? :) -
#115 Fú de szarul fogalmaztam... Én se hinném el magamnak ha nem látom -
#114 Ha már itt vagyunk... Látom szakértő társaságról van szó... :)
Nehez ilyenről beszélni, félve a fikázástól meg a hihetetlenkedéstől...
Én már láttam "őket" =/ Csak az esemény hogy is mondjam hosszú volt
De majd mindjárt leírom
Aki akar hisz nekem, aki nem akar nem hisz. -
csgj #113 Te, mi van, ha az egész világegyetem egy nagy akvárium egy laboratóriumban? :D Figyelgetnek minket a gigantikusan nagy földönkívüliek... -
#112 Olyasmi lehet ez mint amit mi csinálunk a patkányokkal a laboratóriumban. Csak ők már kicsit "feljebb léptek" a körülményeket illetően -
csgj #111 ezt anatómiailag kéne elemezni... például, hogy miként lát ez a szerencsétlen földönkívüli -
eLiXir #110 köszönöm! -
#109 Addig tényleg hülyeségnek hangzik amíg tényleg el nem rabolnak =/ (ezt most úgy mondom mintha engem már elvitek volna) :D -
#108 Szerintem ha már itt vannak a Földön sok ezer éve (barlangrajzok...) lényegében mindent tudhatnak már rólunk. -
#107 Lehet hogy bizonyos értelemben rokonok vagyunk... -
csgj #106 olvastam egyszer egy UFO-s oldal fórumán (magyar) sok tahóságot arról, hogy "elraboltak az UFO-k", "kíséleteztek rajtam" és "megjelöltek" :D De az volt benne az ijesztő, hogy ezek tényként állították, azt amit írtak! :P Pedig az ilyen állítások nyilvánvalóan hülyeségek -
#105 Én szerintem (a milliónyi valamennyire azonos leírás alapján) gyanús hogy hasonlítanak ránk.
Akik állításuk szerint idegent láttak, mind ilyesminek írták le: (sry h csak ilyenem van)
-
#104 Plusz egy csemege hogy senki nem gondol bele hogy jó jó vannak képek a földönkívüliekről meg hajókról csak ahonnan érkeznek a zűrből onnan nem sikerült még képet lekapnunk.Na akkor végülis hogy jönnek ide ? teleportálnak? na ja azt nemhiszem... -
qper #103 off: sokan szídták mint a bokrot, nekem ez a film tetszett a legjobban tőle
nagyon tetszik az a világvége feeling amit az invázió előtt ábrázol. -
csgj #102 ja, már régebbi, M. Night Shyamalan rendezte (A falu rendezője). 2008-ban megint lesz egy sci-fi/thrillere The Happening címen... -
#101 "+fav" -> Dejó, akkor nem csak én vagyok ilyen 'hülye' :D -
#100 Földönkívüliek léteznek, ez nem kérdés, több százmilliárd galaxisban 10 a sokadikon csillag van galaxisonként, azoknak több bolygójuk annyi van, hogy még a véletlennek is többször meg kell történnie a világegyetemben. Mellesleg a szerver anyagnak nagyon gyakori az előfordulása, mindenhol van ahol szénhidrogének vannak, tehát nagy esélye van hogy ezekből élet alakuljon ki. A saját naprendszerünk égitestjeiről sem tudunk szinte semmit, szóval lehet hogy nincs is olyan messze a földönkívüli élet.
Viszont még a saját bolygónkon sem ismerünk minden élőlényt, szóval lehet hogy bizonyos földönkívülinek bélyegzett jelenségeknek az okozói nem is földönkívüliek, hanem nagyon is földiek. -
qper #99 Szerintetek (a szkeptikusok kedvéért: ha léteznek) miként vennék fel velünk a kapcsolatot? Egyszerűen sugárnyalábbal elpárologtatnának minket ahogy Wells írta? vagy minden ország felett megjelenne egy hatalmas cséeszalj mint a Függetlenség napjában? Esetleg a Kapcsolat c. film alapján rádióhullámokon elküldenék nekünk annak az űrhajónak a tervrajzát, ami elvisz hozzájuk?
Itt vannak már közöttünk? Mit tudhatnak rólunk?
szerintetek? -
#98 Ja:) Egyébként ezek komoly dolgok szal óvatosan boncolgassuk a témát :/ -
Hajnalcat #97 +fav
(léteznek) -
mate317 #96 Ha valaki a sok tízezer észlelés meg fénykép után tudna már mutatni egyetlen egy darab megcáfolhatatlan bizonyítékot... Az a baj, hogy az embernek túl nagy a fantáziája, a szomszéd topikban is mindenkinek jedi ereje ven. Ja és a WTC füstjében megjelenő ördögarcok sokkal érdekesebbel, arról is lehetne beszélni -
csgj #95 ha tudnánk az első rákos megbetegedés időpontját, kereshetnénk egy hozzá közeli UFO észlelést... és akkor egy újabb teória lehet kialakulóban :P -
#94 Nem hiszem, én régebben láttam. Tévében volt, nem? -
#93 (nem vagyok őrült, csak kíváncsi) :/ -
#92 Visszatérve a valóságshow-s elmélethez...
Mi volt mindig a műsorban is? Reggel arra ébrednek a lakók hogy ott egy valami és küzdj meg, játszvele/ismerd meg...
Tudom durva, de lehet hogy az aids vagy a rák sem a Földön alakult ki... És ha ez is csak egy kísérlet a rokonok felől? Vagy túl sokan vagyunk?