490
Hogyan kapcsolódnak a földönkívüliek az emberiséghez?
  • Herold
    Na akkor úgy 200 post után összefoglalnám a tudnivalókat.

A Naprendszerben több földönkívüli faj van jelen. Vannak bázisok a Földön a tenger alatt, illetve a hegyek gyomrában. Vannak űrállomásaik a bolygóközi térben is, de azokat még a Hubble sem láthatja, mert álcázva vannak. Továbbá jelen vannak a Holdon, és a Marson is a felszín alatti kolóniákban.

A jelenlétüknek több célja van. Van olyan faj, amelyik földi kormányok beleegyezésével kísérleteket folytat az embereken. Ezek általában genetikai jellegű próbálkozások, céljuk az idegenek (konkrétan az egyik "szürke" fajról van szó) elkorcsosult génállományának (a túlzásba vitt génmanipuláció eredménye!) "feljavítása" emberi génekkel. Más idegenek célja ennél sokkal sötétebb. Bizonyos módszerekkel bizonyos emberi népcsoportok körében gondolati/érzelmi manipulációkat végeznek (távolról), nem kimondottan jó szándékkal. Az egyik ilyen befolyásolt népcsoport földrajzilag a közel-keleten él. Annyit tudni kell,hogy nem a "békére" hangolják szerencsétleneket, épp ellenkezőleg...

Ami a közös ezekben az idegen fajokban, hogy valamilyen mértékben mindegyik igényt tart a földi élettérre (!). Tenni azonban nem tehetnek sokat, mivel hallgatólagos megegyezés van közöttük, bármelyik fél részéről történne egy esetleges agresszív próbálkozás (invázió), azt a többi faj provokációnak fogná fel, és kiszámíthatatlan következményei lennének a lépésnek. Szóval megijedni nem kell, egyhamar nem fognak elpusztítani minket. Megtesszük azt mi magunk is, többek között ezért is történik az előbb említett gondolati manipuláció...

Gyakorlatilag mindegyik fajról elmondható,hogy a jelenlétük másodlagos célja stratégiai, azaz pusztán a jelenlét, a megfigyelés miatt tartózkodnak itt. Továbbá azért, mert a Föld az élővilág szempontjából igen egyedülálló a galaxisnak ezen részében, ugyanis a legtöbb, intelligens faj által lakott bolygó felszínén már nincs élet. Egyébként vannak kimondottan jóindulatú, segítőkész fajok is, mint pl. a szíriusziak.

Rosswellről: tudom, sok ufó-hívőnek nem fog tetszeni, de bizonyos információk alapján azt állíthatom, hogy a rosswelli esetnek nincs köze az ufókhoz, vagy pedig nem szeretnék, hogy közük legyen hozzá. Történnek ufó-katasztrófák időnként, mivel ők is technikát használnak, és a technika elromolhat, de ilyenkor mindig evakuálják a legénységet, és a roncsokat sem hagyják a helyszínen.

NBH-ról: nem is gondolnátok, milyen konspirációkra képesek a titkosszolgálatok. Évek alatt felépített virtuális személyiségekkel álcázva magukat próbálják kiugrasztani a nyulat a bokorból... :)
  • ZilogR
    sztem egyáltalán nem érdekel senkit "odakint" az emberiség. amilyen mocskos kis népség vagyunk, már az is érdekes sztori lenne, ha nem a spanyolok indultak volna hamarabb, hanem az inkák Európa felé jól felcuccolva magukat civilizáció-lealázó-ekuipmenttel... :P
  • _Vegeta_
    A legnagyobb poent majdem kihagytam. :D
    http://www.disclosureproject.org/
    Ha van humorerzeketek nezzetek vegig.. bar kicsit hosszu. :D
    http://www.netro.ca/disclosure/npccmenu.htm
  • _Vegeta_
    A foldon kivuli ertelmes eletrol: Biztos vagyok benne hogy sokan vagyunk odakinn es ehhez nem kell egy masik galaxisba mennunk. Eleg ha megnezzuk a civilizacionk tortenelmet ami kb 5000ev. A fiatal bolygonk is tobb milliard eves. Tehat ha egy civilizacionak atlagosan 5000ev kell hogy a fejlettseg ilyen szakaszaba erjen, akkor logikus a feltetelezes hogy mar milio civilizacio kialakulhatott. Arra pedig hogy hany bolygo is lehet amin esetleg elet lehet, van egy egyenlet amitbol pontosan kiszamithatjuk, de ebbe most nem megyek bele.

A topicrol: felesleges, elfert volna mahol is.

A ufo rablasokrol: A penn es teller asszem elso evadjaban van az a resz amiben ezzel a kerdessel foglalkoznak, ajanlom megnezesre mindenkinek aki "hisz". :D Azutan majd nemfog. :D

A latogatasokrol: Elegge logikatlan hogy egy technologiailag fejlett faj ellatogat hozzank, de ha meg is tenne nem az volna a legfontosabb szamukra hogy lathatatlanok legyenek?? De. A multban meglatogattak minket? Nemtudom, de szinten logikatlannak tunik hogy egy még a gepiesedest se elero fajt meglatogatnak.. Miért tennek? A mitologia nem bizonyitek hogy a multban jartak nalunk, a mitologa csak egy kitalalt, fabrkialt tortenet mint a biblia. :D

Az eszlelesekrol: Meg egy csomo jelenseget nem ismerunk es gyakran felreertelmezzuk a latottakat. En is lattam mar úfót.. legalabbis szamomra az volt. Elegge tisztan lattam, fel is ment a vernyomasom szerintem annyira hogy a szivem majd kiugrott a helyerol. De 10perc alatt lenyugodtam es rajottem hogy csak a kepzeletem szulemenye volt hisz eleve este volt, iszonyat faradt is voltam stb. Az emberi agy nagyon fura dolgokat muvel neha. Nem letezik olyan hogy "megmagyarazhatatlan" vagy "termeszet feletti" a termeszet felett nem allhat semmi, es mindenre van logikus ertelmes magyarazat.

Loch nessrol: Nem letezik ilyen allat.

Roswellrol: Na ez az egyetlen egy erdekes tema. Valszeg szazadunk egyik legnagyobb titka. En logkiusnak tartanek egy ilyen magyaraatot: Valoban lezuhat valami, csakhogy miutan begyujtotte a hadsereg a maradvanyokat, az idegenek visszajottek ertuk es egyszeruen "eltranszportaltak". :D Ezutan a hadsereg inkabb azt alitotta hogy egy ballon volt mivel nem volt bizonyitekuk. Nem akartak hulyenek kinezni, inkabb hagytak hogy egy osszeeskuves elmelet bontakozodjon ki. :)
    Bar lehet mas magyarazat is, de azt az egyet nevetsegesnek tartom, hogy az usa kormanya egyuttmukodik az idegenekkel. :D

Es akkor a kedvenc UFO videom. :)
  • ZilogR
    hát, ha még egy embert kerítetek, akkor bármit rám tudtok kenni, ha egyöntetűen állítjátok - na, persze ez nem ilyen egyszerű, de már közel van...
  • lord nihilus
    Ha jól tudom az észak-amerikai indián kulturák mitológiájában van földönkívüliekkel kapcsolatban lévő dolgok(például a szókincsükbe van egy ősi beékelődött szó ami teljesen fedi a föld.kív.lényt stb.). Van vkinek erről bővebb infója? igazán kíváncsi lennék rá
  • ZilogR
    azt hiszem mindenki jól ÉRZI a két dolog közötti különbséget - de én azt gondolom, a valódi különbség az, hogy:

- gyilkosság a mi általunk KITALÁLT szabályrendszerből való "kilógás", ami ugyanezen szabályrendszer miatt BÜNTETENDŐ - a jog és alkalmazása mondvacsinált (ugye itt mindenkihez bekopogtak a honatyák, hogy végigellenőrízzék a BTK összes pontját, h arról mi a véleményed... :P )

- másrészt az ufonauták létezése TÉNYkérdés. itt nincs mese, mint a lapos Föld dolognál sem: vagy IGAZ, vagy NEM!

És ezt SEMMILYEN kitalált szabályrendszer nem vonhatja kétségbe! Ugyanis olyan NEM LÉTEZIK, hogy péntekenként kettőtől ötig nem hiszünk az elektromágneses tér létezésében, ezért akkor a rádiók nem fognak működni!

Az emberiség nagy közös szabáyrendszerét legfényesebben akkor igazolod, amikor veszel valamit a boltban: ki találja ki, hogy 1 kiló krumpli, 1 liter tej, 1 üveg kóla ott és akkor annyiba kerül? Megkérdeztek erről téged?
  • Csirke4
    Jahh. Eltöröm a bögrét és hiába mondom hogy az UFOK voltak anyu nemhisz nekem.
    Ha én aztmondom neked még 10 emberrel hogy az üveg fából van akkor elhiszed?
  • davidragon
    xD
  • GVG
    hülyeség...nálunk is van neon a tuningautók alján...fiatal ufók nyaralni jöttek
  • Csirke4
    Ez egy akkora baromság hogy az nemigaz.
    Már most úgy őszíntén ha másik bolgyóra mennék az űrhajóm formálya biztos nem csészealj alakű lenne meg ami it nagyon érdekes hogy mi a reteknek egy csomó lámpa az aljára?:S
    Ez olyan mintha háborúban egy felderítőgép úgy jönne mint egy kivilágított karácsonyfa. -.-
  • GVG
    az a gond hogy túl sok a kamu...

(ez sztem egy összeesküvés-elmélet, hogy az embereknek egyik fülükön be a másikon menjenek az ufos észlelések....tele spammelték a híreket)
  • davidragon
    UFU :DDDDD lol
  • kuci06
    De ebben az UFO-s témában az a gáz, hogy ma már szinte bármit meg lehet hamisítani, akár a szomszéd Pistike is összedobhat valamit, amiről mittomén... 10 éve azt mondták volna, hogy igazi. Szóval sajnos ma már nem lehet hinni a képeknek/videóknak :(
    És ha tegyük fel van 100-ból 5 kép, ami valódi, valszeg már automatikusan arra is a többség azt mondja hogy fake...
  • davidragon
    Egyetértek! Vannak hihetőbb dolgok, amiket be lehet bizonyítani. Egy tárgyaláson sem ítélnek el senkit amíg biztos nem lesz hogy ő a gyilkos!
    Ez a téma viszont más! Sajnos sok ember csak hírnevet akar azáltal szerezni, hogy azt mondja látott UFU-kat. És ők elég sokan vannak.
    Persze lehet, hogy van aki tényleg látott, de válogassa ki valaki, hogy melyik mondd igazat és melyik nem...
  • PíszLávJuniti
    Nem tudom te melyik bolygón születtél, de nálunk sosem volt nyerő pusztán a számok statisztikák tükrében nézni az igazságot.

Hány tízezer ember vallotta azt hogy a föld lapos ? És vajon igazuk lett ?
  • zsakosfrodo2
    Ez sajnos úgy működik, hogy vannak a hihető dolgok, és vannak azok amiket nem akarunk elhinni, ezért hihetetlennek tartjuk őket. Én úgy gondolom hogy vannak más élőlények rajtunk kívűl, viszont amig nem látom... (és ugye ugyanott vagyunk.) Hiába állítják emberek hogy látták, nem tudom elhinni. Viszont ha a bíróságon lennénk, és egy ember meggyilkolását leírja egy vagy kettő tanú pontosan, részletesen, akkor el tudjuk hinni, hogy azután elitéljük a bűnöst (aki nem is biztos hogy az ;-) ).
  • csgj
    Pistike 007, szeretnék én hinni neked, de gondolj bele, ez nem mindennapi dolog... és túl misztikus, és elképzelhetetlen. De mégis, ha igaz, amit írtál, akkor szégyelném magam, hogy nem hittem neked... ááá, ez nem olyan egyszerű...
  • Frosty01
    a véleményem: igazad van D:..... sajnos.....
  • ZilogR
    :D úgy látom, a magvas gondolatok senkinek nem esnek ínyére :P

azért érdekelne a véleményetek:

két ember tanúvallomása elég, hogy valakit halálra ítéljenek. több tízezer ember vallomása nem elegendő, hogy elhiggyék: UFO-kkal utazó lények léteznek. furcsa világ a mienk...
  • Dragooon #191
    azt én akkora nagyon nagyon jó kis ötletnek találtam, hogy fellőttek az űrbe egy lemezt, rajta videókkal és képekkel (meg minden mással).
    ez sztem tök okos húzás volt ^^

és szerintem is van élet a földön kívül, de azt nem nagyon tudom elhinni, amit az ufómagazinban írnak az olvasók :)
    meg kérdem én. miért látja az idegeneket szintem mindenki emberalakúnak? :)
  • Hajnalcat
    Mondjuk elteázgatnál velük. :)
  • ZilogR
    :D nagyon remélem, a retkes mindenit az UFO véremnek - ez az én kreált világom

mivel minden hit kérdése, olyan, hogy abszolut igazság - sajnos - nem létezik :) :'(
  • davidragon
    valahogy én is így vagyok vele, énis így gondolom az egész UFO dolgot, de a whiskey-t azért kihagynám :P
  • macleod2005
    Hát én úgy vagyok ezzel, hogy kell létezniük még élőlényeknek ebbe az univerzumba, de nem hiszem hogy engem valaha is meglátogatnának. ha meg mégis, akkor ők azon ritka ismeretlenek közé tartoznak akiket gondolkodás nélkül kínálnék meg a 18 éves whiskeyből.
  • deep
    Én is láttam valamit, kb 10 évvel ezelőtt. A kutyámat sétáltattam egy csendes kisváros még csendesebb utcájában. Amúgy is sokat szoktam nézni az égboltot, imádom a csillagokat fürkészni. Nyár volt, ráértem, kutya hadd szaladgáljon, én meg néztem az eget.

Aztán egyszer csak egy pontot láttam gyorsan mozogni, de először azt hittem hullócsillag, az évnek abban a szakában gyakori jelenség volt. Azt egyszer csak irányt változtatott és úgy tűnt el a szemem elől egy szempillantás alatt, hogy összeszartam magam.

Kb, olyan volt, mint ebben a videoban a 25. másodpercnél mutatott valami.

Lehet hogy UFO volt:)
  • zmeor
    AREA-56

sziasztok
  • Hajnalcat
    Te is megjöttél? ;)
    És neked mi a véleményed erről az egészről?
  • Hajnalcat
    Mert mindenki ZilogR hozzászólásán gondolkodik...
  • desigo
    lassan éjfél
    [mindenki elment az eget kémlelni]
  • qper
    hogy leült a topik :D
  • Pistike 007
    előfordulhat^^ :)
  • PíszLávJuniti
    Az emberiséget is mi teremtettük!
  • Pistike 007
    Ha ezt most többen elolvassák sztem fél sg ezzel fog baszogatni
  • desigo
    Regeld őt is az SGre:)
  • ZilogR
    err, és ha mi vagyunk a földönkívüliek, akiket a fajtársaik egy szépen fejlődésnek induló bolygóra lepakoltak, vagy ennyi lehetőségünk még volt, hogy keressünk egy megfelelő bolygót?! mi van, ha nem kellettünk sehová, nem láttak minket szívesen - egy ilyen balhés banda jobb, ha takarodik kifelé az értelmes társaságból...!

milyen érdekesek is vagyunk, emberek: hatalmas agyunk arra való, hogy a fantáziánkat használva mondvacsinált világot teremtsünk magunk köré és elhitessük a fajtársainkkal, hogy nekik is erre van szükségük: kell neked a barlangfestmény, a szakóca, a selyeming szépen hímezve, az iPod, a P4, a GPS autóba szerelve, a TV sorozat, a stb, stb... olyanok vagyunk, akik a maguk teremtette világban akarnak előre haladni - miközben nem is biztos, hogy a realitásokat érzékeljük és tartjuk fontosnak.

ilyen lényekre kinek van szüksége?! jobb, ha egy virágzó, táplálékot adni képes helyen letelepedünk, ahol élhetünk ennek a fogyatékosságunknak.

akarom hinni, hogy nem letelepítettek minket, hanem mi vonultunk félre - ennyi éleslátást remélek magunktól - mint a skorpió a tnmesében: tagadjam meg önmagam?

-----------------------
    mellesleg:
    két ember tanúvallomása elég, hogy valakit halálra ítéljenek. több tízezer ember vallomása nem elegendő, hogy elhiggyék: UFO-kkal utazó lények léteznek. furcsa világ a mienk....
  • qper
    Megy ez. Már a második :)

1. Football Manager
    2. Földönkívüliek jelenléte
    3. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
    4. Photoshop Munkák
    5. SilkRoad Online
    6. Overlord
    7. Jaccunk mi is szoláncot
    8. F1CHL - Retro
    9. Harry Potter 5
    10. SG's first Connection: Miskolc
  • Pistike 007
    Ezzennel megígérem hogy mindenhova viszek fényképezőgépet!
  • Pistike 007
    Ja! Kocsik út szélén=nézelődők
  • qper
    :)

szegény anyukád sztem a pokolba kívánná a fórumozókat. vagy stílszerűen a világűrbe :))