Földönkívüliek jelenléte

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuci06
aham :P

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Honda F1
Nazca vonalak:)
Daniken ezekre a vonalakra gondolja hogy ufó leszzálló hely nem?

racing revolution

Én ilyen emberrel eddig csak fórumokon találkoztam ill. a mónikashowban, élõben sose

Szerintem másnapra eltûntették a nyomokat...

Valakinek van olyan ismerõse, aki állítja hogy látott idegen ûrhajót?

Nah igen, én is erre gondoltam.

hohó, másnap nem volt ott vmi gabonakör, ábrázolás?
És mit csináltatok utána, tovább mentetek gyorsan vagy elküldtek titeket vagy hogy volt azután, miután megláttátok?

köszi!

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

de mégis mit értesz verda alatt? egy kicsit részletesebben is írhatnál arról amit láttál. mert ponta lényeget intézed el kb. három szóban :)

Pistike 007
XD

kuci06
ezek jelzik az új hsz-ek kezdetét.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Pistike 007
:P Nasca vonalak :P (jól írtam?)

Pistike 007
Egyik szemem sír, másik nevet. Tudom magamról hogy láttam egy olyat, ami nem Földi, bizonyítva MAGAMNAK hogy nem vagyunk egyedül.
De egyúttal szomorú vagyok, hogy ahoz a többséghez tartozom, akik nem tudják ezt az egészet bebizonyítani. :(

<#wow1> Na most ez olyan, amit 1000-bõl 890 ember hisz el :P De vmiért vmi azt súgja, hogy higgyek neked... mégis kicsit nehéz... fõleg, hogy többen látták, és nem hallottam róla máshonnan
hogyne! :)

mik ezek a piros vonalak a fórumban?

gondolom ezek azért még nem földönkívüli erõk :)

Honda F1
Azt hiszem valami biológustól szedte az író, de ez csak elmélet...

racing revolution

Pistike 007
Tudom, nem írtam le olyan izgalmasan mint egy újságban egy ilyen cikket szoktak, azok hihetõbbek, de hát az csinálva van

kuci06
akarjuk :D

Pistike 007
Akarjátok lerajzolom majd :)

ha szeretnétek a témában izgalmas filmet látni, szerezzétek be a Steven Spielberg's: Taken c. filmsoroztatot. Brutálisan jó!

Pistike 007
Na szóval...

12 éves voltam, meg mondom õszintén azt hogy hol történt, nem tudom.
Hajnal volt, és mentünk édesanyámmal egy úton. Nem volt forgalmas. Szántóföldek övezték.
Mentünk, és láttuk hogy álnak kocsik az út szélén. Lelassítottunk, az ember megnézi ilyenkor hogy baleset történt stb.
Láttuk hogy néznek valamit. Hát azthiszem életemben "ott szartam be" a legjobban. Szó mi szó, egy "verda" parkolt a gabonában. És láttam.

Azóta lettem mániákus, és azóta fáj hogy eltitkolnak tõlünk sokmindent.

kuci06
és ezt honnan tudják? bár ha ez tényleg így van, akkor elég durva <#wow3>

mindegy, ha kisérletezésrõl van szó, nagyon nemtom, hogy el fogom e hinni neked, de írjad csak...
Honda F1
Jah most olvastam egy ilyen könyvet hogyha az emberi magzat egy mesterséges méhben fejlõdne tovább több mint 9 hónapig akkor ha megszületne rendkívül hasonlítana egy "kis szürkére" mert nem akadályozná a fejlõdését az emberi méhek kis mérete. Nekem mondjuk hülyeségnek tûnik, habár az embriók tényleg nagyon hasonlítanak rájuk.

racing revolution

nagyobb ketrecet adtak nekünk? :)

Pistike 007
Fú de szarul fogalmaztam... Én se hinném el magamnak ha nem látom

Pistike 007
Ha már itt vagyunk... Látom szakértõ társaságról van szó... :)
Nehez ilyenrõl beszélni, félve a fikázástól meg a hihetetlenkedéstõl...
Én már láttam "õket" =/ Csak az esemény hogy is mondjam hosszú volt
De majd mindjárt leírom
Aki akar hisz nekem, aki nem akar nem hisz.

Te, mi van, ha az egész világegyetem egy nagy akvárium egy laboratóriumban? :D Figyelgetnek minket a gigantikusan nagy földönkívüliek...
Pistike 007
Olyasmi lehet ez mint amit mi csinálunk a patkányokkal a laboratóriumban. Csak õk már kicsit "feljebb léptek" a körülményeket illetõen

ezt anatómiailag kéne elemezni... például, hogy miként lát ez a szerencsétlen földönkívüli
köszönöm!

Pistike 007
Addig tényleg hülyeségnek hangzik amíg tényleg el nem rabolnak =/ (ezt most úgy mondom mintha engem már elvitek volna) :D

Honda F1
Szerintem ha már itt vannak a Földön sok ezer éve (barlangrajzok...) lényegében mindent tudhatnak már rólunk.

racing revolution

Pistike 007
Lehet hogy bizonyos értelemben rokonok vagyunk...

olvastam egyszer egy UFO-s oldal fórumán (magyar) sok tahóságot arról, hogy "elraboltak az UFO-k", "kíséleteztek rajtam" és "megjelöltek" :D De az volt benne az ijesztõ, hogy ezek tényként állították, azt amit írtak! :P Pedig az ilyen állítások nyilvánvalóan hülyeségek
Pistike 007
Én szerintem (a milliónyi valamennyire azonos leírás alapján) gyanús hogy hasonlítanak ránk.
Akik állításuk szerint idegent láttak, mind ilyesminek írták le: (sry h csak ilyenem van)

4kos
Plusz egy csemege hogy senki nem gondol bele hogy jó jó vannak képek a földönkívüliekrõl meg hajókról csak ahonnan érkeznek a zûrbõl onnan nem sikerült még képet lekapnunk.Na akkor végülis hogy jönnek ide ? teleportálnak? na ja azt nemhiszem...

off: sokan szídták mint a bokrot, nekem ez a film tetszett a legjobban tõle

nagyon tetszik az a világvége feeling amit az invázió elõtt ábrázol.

ja, már régebbi, M. Night Shyamalan rendezte (A falu rendezõje). 2008-ban megint lesz egy sci-fi/thrillere The Happening címen...
Pistike 007
"+fav" -> Dejó, akkor nem csak én vagyok ilyen 'hülye' :D

Sanyix
Földönkívüliek léteznek, ez nem kérdés, több százmilliárd galaxisban 10 a sokadikon csillag van galaxisonként, azoknak több bolygójuk annyi van, hogy még a véletlennek is többször meg kell történnie a világegyetemben. Mellesleg a szerver anyagnak nagyon gyakori az elõfordulása, mindenhol van ahol szénhidrogének vannak, tehát nagy esélye van hogy ezekbõl élet alakuljon ki. A saját naprendszerünk égitestjeirõl sem tudunk szinte semmit, szóval lehet hogy nincs is olyan messze a földönkívüli élet.

Viszont még a saját bolygónkon sem ismerünk minden élõlényt, szóval lehet hogy bizonyos földönkívülinek bélyegzett jelenségeknek az okozói nem is földönkívüliek, hanem nagyon is földiek.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Szerintetek (a szkeptikusok kedvéért: ha léteznek) miként vennék fel velünk a kapcsolatot? Egyszerûen sugárnyalábbal elpárologtatnának minket ahogy Wells írta? vagy minden ország felett megjelenne egy hatalmas cséeszalj mint a Függetlenség napjában? Esetleg a Kapcsolat c. film alapján rádióhullámokon elküldenék nekünk annak az ûrhajónak a tervrajzát, ami elvisz hozzájuk?

Itt vannak már közöttünk? Mit tudhatnak rólunk?

szerintetek?

Pistike 007
Ja:) Egyébként ezek komoly dolgok szal óvatosan boncolgassuk a témát :/

+fav

(léteznek)

Ha valaki a sok tízezer észlelés meg fénykép után tudna már mutatni egyetlen egy darab megcáfolhatatlan bizonyítékot... Az a baj, hogy az embernek túl nagy a fantáziája, a szomszéd topikban is mindenkinek jedi ereje ven. Ja és a WTC füstjében megjelenõ ördögarcok sokkal érdekesebbel, arról is lehetne beszélni

ha tudnánk az elsõ rákos megbetegedés idõpontját, kereshetnénk egy hozzá közeli UFO észlelést... és akkor egy újabb teória lehet kialakulóban :P
Pistike 007
Nem hiszem, én régebben láttam. Tévében volt, nem?

Pistike 007
(nem vagyok õrült, csak kíváncsi) :/

Pistike 007
Visszatérve a valóságshow-s elmélethez...

Mi volt mindig a mûsorban is? Reggel arra ébrednek a lakók hogy ott egy valami és küzdj meg, játszvele/ismerd meg...

Tudom durva, de lehet hogy az aids vagy a rák sem a Földön alakult ki...<#wilting> És ha ez is csak egy kísérlet a rokonok felõl? Vagy túl sokan vagyunk?