Bezárt és újjászületett az AllofMP3com

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem se jön be az mp3sparks.com se így, se úgy, hogy www van elõtte. Fibernet a szolgáltatóm. Kamugyanús ez az újjászületés.

Ahelyett, hogy a jogrendszerüket raknák rendbe, inkább karhatalmilag lezuzzák a site-ot...
Amugy meg mi a fax köze van az amerikaiaknak, hogy az oroszoknál mekkora a jogdíj.
Talán náluk is értelmes áron kellene árulni.
Berber
Szürik a netet. Alapból kitiltja a t-onlájn a cimet. Egyébiránt nem mp3-at, hanem cd minõséget lehetett letölteni onnan, és mondjuk 10$-ért kb. 40 cd-nyi anyagot. Én voltam imesh, torrent, kaptam sok virnyák, meg sz@r zene, onnan soha! <#rinya>
Kár érte! Éllyenek az Orosz tavarisok!<#worship>

Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)

Griphons
Mivel ezek az oldalak nem is léteznek, erõsen kételkedem a cikk igazságtartalmában. Mellesleg az AllofMP+.com-ról soha nem lehetett ingyen letölteni semmit. Nem értem miért favorizálják ezt a ruszki oldalt. Akkor inkább a kiadótól töltöm le pénzért, ugyanott vagyok.
Amúgy meg torrent. 😛

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

balee66 .... ne keresd az oldalt ... keress magyar torrentoldalakat ... ott "ingyen " van. ( HAJRÁ MAGYAROK! ) 😄
õõõ... nektek bejön az oldal? Mert nekem nem. Vagy errefelé nem is kéne hogy bejöjjön?

hiftu
Tényleg. 😄
Persze poén lenne, ha MP3Sharks néven üzemelne. Jó kis fricska lenne a lemezkiadóknak. (Most elgondolkodtam ezen a meghatározáson: Nem zenét, mp3-t, hanem lemezt adnak ki. Valahogy elõrevetiti, hogy nem minõséget fogsz kapni, hanem egy plasztik korongot, amin van valami. 😄)

tök jó egyszer MP3Sparks.com néven említik, máskor MP3Sharks.com néven xD
olvassátok el újra xD

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

Hajrá ruszkik 😊