9
-
longobard #9 Nekem se jön be az mp3sparks.com se így, se úgy, hogy www van előtte. Fibernet a szolgáltatóm. Kamugyanús ez az újjászületés. -
asdasdasd #8 Ahelyett, hogy a jogrendszerüket raknák rendbe, inkább karhatalmilag lezuzzák a site-ot...
Amugy meg mi a fax köze van az amerikaiaknak, hogy az oroszoknál mekkora a jogdíj.
Talán náluk is értelmes áron kellene árulni. -
#7 Szürik a netet. Alapból kitiltja a t-onlájn a cimet. Egyébiránt nem mp3-at, hanem cd minőséget lehetett letölteni onnan, és mondjuk 10$-ért kb. 40 cd-nyi anyagot. Én voltam imesh, torrent, kaptam sok virnyák, meg sz@r zene, onnan soha!
Kár érte! Éllyenek az Orosz tavarisok! -
#6 Mivel ezek az oldalak nem is léteznek, erősen kételkedem a cikk igazságtartalmában. Mellesleg az AllofMP+.com-ról soha nem lehetett ingyen letölteni semmit. Nem értem miért favorizálják ezt a ruszki oldalt. Akkor inkább a kiadótól töltöm le pénzért, ugyanott vagyok.
Amúgy meg torrent. :P -
greg971 #5 balee66 .... ne keresd az oldalt ... keress magyar torrentoldalakat ... ott "ingyen " van. ( HAJRÁ MAGYAROK! ) :D -
balee66 #4 őőő... nektek bejön az oldal? Mert nekem nem. Vagy errefelé nem is kéne hogy bejöjjön? -
#3 Tényleg. :D
Persze poén lenne, ha MP3Sharks néven üzemelne. Jó kis fricska lenne a lemezkiadóknak. (Most elgondolkodtam ezen a meghatározáson: Nem zenét, mp3-t, hanem lemezt adnak ki. Valahogy előrevetiti, hogy nem minőséget fogsz kapni, hanem egy plasztik korongot, amin van valami. :D) -
1488 #2 tök jó egyszer MP3Sparks.com néven említik, máskor MP3Sharks.com néven xD
olvassátok el újra xD -
strogg #1 Hajrá ruszkik :)