A biztonságos repülés fénykarikái

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GyuriX2572
<#buck>

LOL. Te hülye vagy.
Látom okos , kritizáló emberek nem mentek szabadságra ... 😄
Gyenge fordítás egy szakbarbár tollából. Mi van...Cifu szabadságra ment?
Vorpal
Ezt meg miaszarnak irtátok le - irjatok az éhezõkrõl vagy ilyesmi

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

"felemelt fejjel" LOL 😄 Fejmagasságban elhelyezett!
Mi a bajotok ezzel a szóval?
Általában vasútra használják, de szerintem itt is teljesen rendben van.
Nemrégiben minden médiából ez folyt a kihasználatlan vasúti szárnyvonalak megszüntetése kapcsán...
Molnibalage
Milyen kis kép?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Adam II
Mi az a szárnyvonal? Wingman akar lenni vagy mi?

jó, jogos de én itt fõleg arra gondoltam, nemtom mi a neve, szal most tesztelik irakban az a gyalogosra való rendszert, amivel kb fps-t akarnak belõle csinálni.Ott hihetetlen mit összeszenvednek a kinézettel, és ez igaz a civil gépekre is.
A szószerinti fordítás ismét szedi áldozatait 😄

Lesz ez még így se... meglátjátok !

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

felemelt fejjel a szélvédõre vetített adatokkal a gépet irányító rendszer = pilóta -> HUGS = pilóta
HUGS (Head up Guidance System = felemelt fejjel a szélvédõre vetített adatokkal a gépet irányító rendszer)

ÁÁáááááááááááááááááááááááááá
A cikk kis képe meg Falcon 4.0 😄 😄

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

De látom, te is feltaláltad. Mert kb ugyanez benne van a cikkben is.
A cikk nem azt írta, hogy feltaláltak valamit, hanem, hogy a már létezõ dolgot (kicsit továbbfejlesztve) utaszállító gépekbe is beszerelik.
LOL. Es vajon a szamitogepes jatekokba honnan kerult bele?

The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.

Valaki megint feltalálta a spanyolviaszt.
A HUD kifejlesztése már kb. 50 éve kezdõdött, és már egyes autókba is beépítik.<#nezze>

Sanyix
szárnyvonal??

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

immovable
<#wilting>
Azt nem értem, miért kell szenvedni éveket, mire szinte 90%ban ugyan azokat a jelzéseket hozzák ki, amik már a számitógépes játétkban megvan?Nemlenne egyszerûbb elöbb megnézni azokat, és aztán agyalni?😊