20
-
#20 -
L3zl13 #19 LOL. Te hülye vagy. -
greg971 #18 Látom okos , kritizáló emberek nem mentek szabadságra ... :D -
Frenk #17 Gyenge fordítás egy szakbarbár tollából. Mi van...Cifu szabadságra ment? -
#16 Ezt meg miaszarnak irtátok le - irjatok az éhezőkről vagy ilyesmi -
Sparrow79 #15 "felemelt fejjel" LOL :D Fejmagasságban elhelyezett! -
L3zl13 #14 Mi a bajotok ezzel a szóval?
Általában vasútra használják, de szerintem itt is teljesen rendben van.
Nemrégiben minden médiából ez folyt a kihasználatlan vasúti szárnyvonalak megszüntetése kapcsán... -
#13 Milyen kis kép? -
#12 Mi az a szárnyvonal? Wingman akar lenni vagy mi? -
xizor #11 jó, jogos de én itt főleg arra gondoltam, nemtom mi a neve, szal most tesztelik irakban az a gyalogosra való rendszert, amivel kb fps-t akarnak belőle csinálni.Ott hihetetlen mit összeszenvednek a kinézettel, és ez igaz a civil gépekre is. -
Balu0 #10 A szószerinti fordítás ismét szedi áldozatait :D
Lesz ez még így se... meglátjátok ! -
L3zl13 #9 felemelt fejjel a szélvédőre vetített adatokkal a gépet irányító rendszer = pilóta -> HUGS = pilóta -
rgranc #8 HUGS (Head up Guidance System = felemelt fejjel a szélvédőre vetített adatokkal a gépet irányító rendszer)
ÁÁáááááááááááááááááááááááááá -
Balu0 #7 A cikk kis képe meg Falcon 4.0 :D :D -
L3zl13 #6 De látom, te is feltaláltad. Mert kb ugyanez benne van a cikkben is.
A cikk nem azt írta, hogy feltaláltak valamit, hanem, hogy a már létező dolgot (kicsit továbbfejlesztve) utaszállító gépekbe is beszerelik. -
eax #5 LOL. Es vajon a szamitogepes jatekokba honnan kerult bele? -
teddybear #4 Valaki megint feltalálta a spanyolviaszt.
A HUD kifejlesztése már kb. 50 éve kezdődött, és már egyes autókba is beépítik. -
#3 szárnyvonal?? -
#2 -
xizor #1 Azt nem értem, miért kell szenvedni éveket, mire szinte 90%ban ugyan azokat a jelzéseket hozzák ki, amik már a számitógépes játétkban megvan?Nemlenne egyszerűbb elöbb megnézni azokat, és aztán agyalni?:)