Transformers - Irány a mozi, különben lelõjük a kutyádat!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez egy akciófilm. De nagyon jó :) Tegnap megnéztem, pörgõs (ha nem nézed az elsõ tíz perc utáni fél órát), jópofa, de számomra nem eléggé retró. Ezek a hurkapálcika alapú robotok nekem nem voltak olyan igazi régies Transformerek.
alienslive
Filmbõl kiderûl, mért van a fegyveren éjjellátó...

Amúgy tényleg nem sci-fi, ez inkább csak fiction. Történet nulla, de iszonyat látványos. És ennek ez a lényege. Ezt minden féle képen moziban érdemes megnézni, és egy percre sem szabad keresni benne a realitást.

"a szabad akarat a divat..."

<#vigyor>

Sliders
Nagyon jó film mindenkinek ajánlom aki még nem látta, nem fog csalódni.
Az biztos hogy ott lesz a polcomon a film.

A film lehet,hogy jó,de a DIE HARD 4.0 simán veri.Tuti.

http://videodrome.freeblog.hu/

Vamp17
egyetertek. komoly mufajnev-beli hianyossag van ezen a teren. hiszen a sci-fi(science fiction) vagyis tudományos-fantasztikus tenyleg inkabb Asimov-ra vagy Lem-re igaz. ezekre inkabb a Fantasy kifejezes illik. az a baj hogy ha ezt hallod akkor egybol ilyen gyuruk ura szeu kardos,elfes dologra szamitasz. pl a csillagok haboruja amit mindenidok legjobb sci-fi jenek tartanak egyesek, is sokkal inkabb fantasy. ha viszont igy kozelited meg a dolgokat akkor folosleges kiakadni olyanon hogy "10 tonnas robot 2 tonnas kocsiva" ahogy a csillagok haboruja egetvero tudomanyos keptelensegein semakad ki senki. egyszeruen ez egy olyan mufaj ahol ez megengedett sott ajanlott. fantasy.

NEXUS6
Hát nálam a scifi valahol Asimovnál, Lemnél, Zsoldos Péternél kezdõdik.
És ott bizony minden technikai bigyó tudományosan elfogadható módon van leírva/magyarázva, ami néha vicces tud lenni, mert pl közben a tudomány fényévekre rohant elõre, ahhoz képest, amikor írták.

Ez nem SciFi, ez SciFinek álcázott ponyva. De ezzel nem alacsonyítani akarom a filmet, vagy a rajongókat. Néha, másnaposan, vasárnap reggel valami gyomor- és agyzsibbasztót szopogatva, egy Dexter, meg egy Pindúrpandúrok közt egész élvezhetõ számomra is. Szal ez biztos egy jó film a maga mûfaji keretei között, kár, hogy jobbára manapság a scifi kb ennyiben kimerül. De mindez az én egyéni szoc problémám, úgy hogy húzok is.

Akinek bejön, annak jó szórakozást kívánok!

(Ha jó SciFi paródiát akartok, nézzétek meg a GORA címû török mûalkotást, garantált a behugyozás!;))))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Vamp17
et igaz, de szamomra a kepregeny es a mozifilm(az 1986 os egesz estes rajzfilm) szamit "alapnak" hogy igy mondjam. pl en kisebb koromban szentul hittem hogy a rajzfilm ill a kepregeny alapjan adtak ki a figurakat nem pedig forditva. szoval sztm ennek a nemzedeknek meg ha mar ma tudjak is, mindig is adaptacio marad minden transformeres film vagy sorozat :)

"mar regen rajottem hogy egy adaptaciotol"

fura, hogy sokan adaptációznak. oké, hogy volt képregény/rajzfilm is, de ezek mágis csak játékok voltak. ha készülne egy barbie film, azt sem neveznék adaptációnak.
Már nagyon várom a filmet, de most nem azért írok hanem azért mert idegesítenek azok akik azért szidják a filmet mert kivetnivalót találnak a történetben meghogy átalakul egy 10 tonnás robot 2 tonnás sportkocsivá....

Elõször is szerintem a történet tökéletes hiszen ez egy SCIFI !
Másodszor ha SCIFI az azt jelenti hogy nem a jelenkorban játszódik szóval a technikai fejlettséget ne nagyon hasonlítgassuk ahhoz ami most lehetséges mert hülyeség.

Vamp17
amugy meg en sem lattam a filmet. de szombaton megyek ra a moziba. asszem a lenti hsz. bol kiderul hogy elegge szeretem a transformers univerzumot (foleg a kepregenyt, majdnem minden magyaron megjelent szama megvan) de nem ugy allok hozza hogy a filmnek barmi koze is lesz a robotokon kivul hozza. mar regen rajottem hogy egy adaptaciotol soha ne varjon ilyet az ember. sztm egy kellemes kis film lesz, de nem varom azt hogy ubereli az eredetit.

adam II: "Viszont a hányingert keltõ túlhypolás teljesen elvette a kedvem attól ,hogy valaha is megnézzem. "

ennyire ne légy távirányítható. állj a sarkadra, ne a tömeg döntse el, hogy mit nézel meg. a szabad akarat a divat...
NEXUS6
<#falbav><#guluszem1>

Anyám!!! A <#idiota> meg én vagyok, nem az aki az ilyet kitalálja.

Amúgy meg: <#nevetes2>
Ez vicc?
Komoly?
Még jó, mert viccnek kicsit dúrva lenne!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Vamp17
hogy miert lettek az autobotok foleg kocsik, az alcak meg fegyverek es repulok? a Cybertron-on az autobotok ilyen lebego jarmuvek voltak, az alcak meg inkabb urhajok(vadaszok). es a barka rendszere ugy itelte igy passzol az eredeti alakjukhoz a leginkabb.

Vamp17
az eredeti tortenetbe( kepregenybe) ez ugy mukodott hogy lezuhant a foldon a transformerek urhajoja (a barka) rajta autobotokkal es alcakkal. ez meg az osidoben volt. a hajo egy vulkanba zuhant majd mikor kitort a vulkan a hajo rendszere folebrendt, kikuldott egy felderitot aki intelligens eletet kutatott. namarmost ugye a biologiai eletet nem is vette figyelmbe csak a gepit (kocsik, repulok stb) es ezeket masolta le, es igy alakitotta a transformereket hogy el tudjanak vegyulni. (hozza kell tenni hogy a hajo rendszere egyszer mar folebredt, idoszamitasunk elott kb 70 millio evvel es par autobotot atalakitott az akkori viszonyoknak. igy lettek a dinobotok :) hogy akkor mer' vette figyelembe a biologiai eletet az mas kerdes....:D)

Vagy megmutatja magát, és elhiteti mindenkivel, hogy az "igazi sátánt" tömegben kell keresni...
XDDDD
Adam II
Az enyémnek már túl késõ<#sir>

Falabu
A sátán sem úgy jön fel a földre, hogy megmutatja magát, hanem megpróbál elvegyülni a tömegbe!:D

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

lelövöd a kutyimat kiheréllek...
megnézném szivesen moziban de a környékünkön nincs normlis mozi sajna....
dvd-n meg kitugya mikor jelenik meg :(

valamit
nem ismered a storyt, ezért nem tudod. olvass utána és megérted. a képregény/rajzfilm storykban ezek mind teljesen érthetõen el vannak magyarázva.

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

Nos, SPOILER!!
Csak hogy megválaszoljam a kérdésed, a filmbe megválaszolják miért kocsi alakúak, mivel a földre érkezet õsi szikra nevü kockából(robot ádám és éva in 1 :)) nyerte ki az emberiség az egész autóépítési mizériát és miegyebeket :D
valamit
ilyen szuperhõs/képregény film folytatásra egyszer megnézném Tarantinot, hogy mit hozna össze :) Mondjuk egy X-men 4 vagy 5-bõl vagy Pókember hasonló számaiból :) biztos kicsit feldobná az egyéni látásmódjával ;)

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

Adam II
Jah lõnek de célózni nem tudnak mert a védõkupakot rajta hagyták az optikán<#buck>

ProGabe
"a szó legjobb értelmében cool amit mûvel Bay a rá jellemzõ védjeggyekkel, nem hiába napjaink egyik legjobb akciórendezõje."

hülyevagy b@azdmeg?daloljuk szépen:montáááááááááázs :DD

a szószpark készítõi is megmondták már jól,Bay egy majom.egy nagy kliséhalmaz az összes filmje,az egy másik dolog,hogy még a szikla idejében nem voltak annyira elcsépeltek,azért volt az tényleg jó film,akkor.de most már ezek a "cool dolgok",pfff.montázs,robanás,montázs,lövöldözés,montázs,robbanás,lövöldözés,montázs,mindezt ahogy a cikkíró is megírta,megspékeli valami hûdejó effektel,látószöggel...
a sziget egyik producere tulajdonképpen jól összefoglalta,gondolom azt hitte jó reklámot csinál majd a filmnek:"ez egy MB film,itt minden felrobban és mindenhonnan lõnek" fuhuhúú dejóófaty májköl -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Adam II
Meg ha a robotok idgen bolygóról jöttek akkor miért néznek ki úgy mint egy autó ,honnan tudják mi az és hogyan néz ki? Így akarják álcázni magukat gondolom. De a gonosz robotok minek álcázzák magukat ha azért jönnek ,hogy elsõ adandó alkalommal szétverjenek mindent?

NEXUS6
A magam részérõl azt nem értem, miért nem elvárás valami épkézkáb történet, még egy ilyen kategóriájú filmnél is.

Sajna soha nem tudtam felfogni azt sem, miért kell/lehet egy gépezetnek egyszer robot alakúnak, aztán valami sportkocsi tökéletes másának lennie, pláne hogy a robot 20 tonna a kocsi meg nincs 2.
Hát ezt még abban a korban sem tudtam felfogni, amikor még élvezhettem volna ezt a mûfajt. Ma meg már pláne késõ. Szal nekem kb a tinihorror szintjén van, majd megnézem a róla készült paródiát.

Ettõl függetlenül, biztos nagyságrendekkel az egyéb átiratok szintje fölött van a film, és örülök annak, hogy van aki felhõtlenül tudja élvezni.

Az SG-s Sz.V. megtalálja ott is meglásd. :))

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Adam II
Én az enyémet behoztam a házba és behúztam a függönyöket így hátha nem tudják kilõni a mesterlövészek. Hacsak nem energontöltetû lövedékeik vannak ami átviszi a falat.

Adam II
emo a te... na hagyjuk

Dehogy van agyon hypolva csak a csapból is Transformers folyik és ez a "különben agyonlõjük a kutyádat" szöveg sem hype ...áh dehogy

Még szerencse, hogy nincs kutyám, különben az enyémet is lelõnék. Pedig én a nosztalgia korosztály vagyok, még Sinclair Spectumon is nyomtam anno. De ebböl filmet... hát nem, tudom nem vágyok rá.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

EMO feeling, szerintem kicsit tulreagalod ezt a hypeolas dolgot.
sajna nem tudok, mert a telomhoz nincs itt a memokari olvaso. Mas meg nincsen.
Adam II
Engem se érdekel a film de ettõl függetlenül lehet jó és lehet egyszer megnéztem volna.
Viszont a hányingert keltõ túlhypolás teljesen elvette a kedvem attól ,hogy valaha is megnézzem. Egyszerûen olyan mintha le akarnának nyomni a torkodon valami olyan ételt ami nem ízlik. A 40 éves fanboyok meg csak súlyosbítanak az egészen.

Ha siker is lesz akkor frudnak véglegesen is igaza lesz: a gyermekkori emlékek, behatások tényleg egész felnõttkoron végigmennek. Én ugyan tini vok (18),csak szólok mint célkorosztály-beli, de azért olyan szinten szarok rá hogy a "Pávián visszatér 38"-ra szívesebben elmennék mint erre.

A mennybõl az összes érdekes ember hiányzik

Adam II
Azért érdekes ,hogy miért van a fickónak szüksége éjjállátóra fényes nappal egy sivatagban. Hát igen Hollywood az összes lehetséges tartozékot rá kell aggatni a fegyverekre mert az biztos megnöveli a bevételt ...

Jah most látom lámpa is van rajta nagyon biztosra megy.

mégis melyik film a jó? arra azért kíváncsi lennék!?<#vigyor2>

ekkora szar kritikát? ki is írta?! jah akkkor már nem is csodálkozom! :D

állítsunk emléket, bodrinak, volt kutyámnak. Habár néha szétrágott cipõk és kanapék bánták de azért jó kutya volt. Isten nyugasztalja!

A mennybõl az összes érdekes ember hiányzik

Darth Sith

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Adam II
Hát akkor lelövik a kutyámat.

szerintem ez dicsõítés volt, nem lehúzás :)

gyerekkorom egyik nagy képregény-sorozata volt a transformers, akárcsak a pókember, az x-men, fantom, bobo, góliát, alf ésatöbbi. természetesen ezt is gyûjtöttem, s már alig várom, hogy láthassam a filmet.
nosztalgia rulz, és még azt meg magasról le**arom, ha a kritikusok lehúzzák.

Darth Sith
jó film volt, és a csajszi is el lett találva, pláne amikor a kocsi motorját nézegeti a film közepén :D

Nem a lényeg, hanem a fontos!

:D
képt!:D

Sir Quno Jedi
Monjuk a keményebb vonalas rajzfilm anno igencsak jó volt, fõleg az idegenekkel, akik mindenki beszívattak, nem csak az autobotokat. :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nalunk a cegnel mar kint figyelnek a kis Transformerek az asztalon:D Csoportos mozibamenes lesz penteken. :P
lego? neeeeeee:D

DoctorJohnson
"Napjaink tinisztárja, a tavasszal a zsenge Disturbia-t egyedül sikerre vivõ, jövõre pedig az ifjú Indiana Jones szerepében (is) tetszelgõ Shia LeBeouf"

Csak én érzem ezt a mondatot butaságnak? :)

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

gneoka
Idáig kétszer láttam moziban Péntek és vasárnap, még legalább egyszer megnézem aztán megveszem a Bluray-t is, egyszerüen azért mert ez a film megéri ! Én csak 21 vagyok de ennek ellenére a nosztalgia vezetett , régen gyülytöttem a képregényt a rajzfilmeket videókazettán, és a robotokat :) Nekem most egy álom teljesült hogy filmrevitték , remélem mindenki másra is legalább fele ekkora hatással lesz és akkor gyártanak még 10 részt :)

An old man dies. A young woman lives. A fair trade