153
  • valamit
    nem ismered a storyt, ezért nem tudod. olvass utána és megérted. a képregény/rajzfilm storykban ezek mind teljesen érthetően el vannak magyarázva.
  • Zsocee
    Nos, SPOILER!!
    Csak hogy megválaszoljam a kérdésed, a filmbe megválaszolják miért kocsi alakúak, mivel a földre érkezet ősi szikra nevü kockából(robot ádám és éva in 1 :)) nyerte ki az emberiség az egész autóépítési mizériát és miegyebeket :D
  • valamit
    ilyen szuperhős/képregény film folytatásra egyszer megnézném Tarantinot, hogy mit hozna össze :) Mondjuk egy X-men 4 vagy 5-ből vagy Pókember hasonló számaiból :) biztos kicsit feldobná az egyéni látásmódjával ;)
  • Adam II
    Jah lőnek de célózni nem tudnak mert a védőkupakot rajta hagyták az optikán
  • ProGabe #29
    "a szó legjobb értelmében cool amit művel Bay a rá jellemző védjeggyekkel, nem hiába napjaink egyik legjobb akciórendezője."

hülyevagy b@azdmeg?daloljuk szépen:montáááááááááázs :DD

a szószpark készítői is megmondták már jól,Bay egy majom.egy nagy kliséhalmaz az összes filmje,az egy másik dolog,hogy még a szikla idejében nem voltak annyira elcsépeltek,azért volt az tényleg jó film,akkor.de most már ezek a "cool dolgok",pfff.montázs,robanás,montázs,lövöldözés,montázs,robbanás,lövöldözés,montázs,mindezt ahogy a cikkíró is megírta,megspékeli valami hűdejó effektel,látószöggel...
    a sziget egyik producere tulajdonképpen jól összefoglalta,gondolom azt hitte jó reklámot csinál majd a filmnek:"ez egy MB film,itt minden felrobban és mindenhonnan lőnek" fuhuhúú dejóófaty májköl -.-
  • Adam II
    Meg ha a robotok idgen bolygóról jöttek akkor miért néznek ki úgy mint egy autó ,honnan tudják mi az és hogyan néz ki? Így akarják álcázni magukat gondolom. De a gonosz robotok minek álcázzák magukat ha azért jönnek ,hogy első adandó alkalommal szétverjenek mindent?
  • NEXUS6
    A magam részéről azt nem értem, miért nem elvárás valami épkézkáb történet, még egy ilyen kategóriájú filmnél is.

Sajna soha nem tudtam felfogni azt sem, miért kell/lehet egy gépezetnek egyszer robot alakúnak, aztán valami sportkocsi tökéletes másának lennie, pláne hogy a robot 20 tonna a kocsi meg nincs 2.
    Hát ezt még abban a korban sem tudtam felfogni, amikor még élvezhettem volna ezt a műfajt. Ma meg már pláne késő. Szal nekem kb a tinihorror szintjén van, majd megnézem a róla készült paródiát.

Ettől függetlenül, biztos nagyságrendekkel az egyéb átiratok szintje fölött van a film, és örülök annak, hogy van aki felhőtlenül tudja élvezni.
  • Hoz_Hun
    Az SG-s Sz.V. megtalálja ott is meglásd. :))
  • Adam II
    Én az enyémet behoztam a házba és behúztam a függönyöket így hátha nem tudják kilőni a mesterlövészek. Hacsak nem energontöltetű lövedékeik vannak ami átviszi a falat.
  • Adam II
    emo a te... na hagyjuk

Dehogy van agyon hypolva csak a csapból is Transformers folyik és ez a "különben agyonlőjük a kutyádat" szöveg sem hype ...áh dehogy
  • Hoz_Hun
    Még szerencse, hogy nincs kutyám, különben az enyémet is lelőnék. Pedig én a nosztalgia korosztály vagyok, még Sinclair Spectumon is nyomtam anno. De ebböl filmet... hát nem, tudom nem vágyok rá.
  • DagadtNinja
    EMO feeling, szerintem kicsit tulreagalod ezt a hypeolas dolgot.
  • DagadtNinja
    sajna nem tudok, mert a telomhoz nincs itt a memokari olvaso. Mas meg nincsen.
  • Adam II
    Engem se érdekel a film de ettől függetlenül lehet jó és lehet egyszer megnéztem volna.
    Viszont a hányingert keltő túlhypolás teljesen elvette a kedvem attól ,hogy valaha is megnézzem. Egyszerűen olyan mintha le akarnának nyomni a torkodon valami olyan ételt ami nem ízlik. A 40 éves fanboyok meg csak súlyosbítanak az egészen.
  • kernerster
    Ha siker is lesz akkor frudnak véglegesen is igaza lesz: a gyermekkori emlékek, behatások tényleg egész felnőttkoron végigmennek. Én ugyan tini vok (18),csak szólok mint célkorosztály-beli, de azért olyan szinten szarok rá hogy a "Pávián visszatér 38"-ra szívesebben elmennék mint erre.
  • Adam II
    Azért érdekes ,hogy miért van a fickónak szüksége éjjállátóra fényes nappal egy sivatagban. Hát igen Hollywood az összes lehetséges tartozékot rá kell aggatni a fegyverekre mert az biztos megnöveli a bevételt ...

Jah most látom lámpa is van rajta nagyon biztosra megy.
  • zberta
    mégis melyik film a jó? arra azért kíváncsi lennék!?
  • zberta
    ekkora szar kritikát? ki is írta?! jah akkkor már nem is csodálkozom! :D
  • kernerster
    állítsunk emléket, bodrinak, volt kutyámnak. Habár néha szétrágott cipők és kanapék bánták de azért jó kutya volt. Isten nyugasztalja!
  • Darth Sith
    kép1
    kép2kép3
    kép4
  • Adam II
    Hát akkor lelövik a kutyámat.
  • Cat #12
    szerintem ez dicsőítés volt, nem lehúzás :)
  • WiLDoR
    gyerekkorom egyik nagy képregény-sorozata volt a transformers, akárcsak a pókember, az x-men, fantom, bobo, góliát, alf ésatöbbi. természetesen ezt is gyűjtöttem, s már alig várom, hogy láthassam a filmet.
    nosztalgia rulz, és még azt meg magasról le**arom, ha a kritikusok lehúzzák.
  • Darth Sith
    jó film volt, és a csajszi is el lett találva, pláne amikor a kocsi motorját nézegeti a film közepén :D
  • gyuri12
    :D
    képt!:D
  • Sir Quno Jedi
    Monjuk a keményebb vonalas rajzfilm anno igencsak jó volt, főleg az idegenekkel, akik mindenki beszívattak, nem csak az autobotokat. :D
  • DagadtNinja
    Nalunk a cegnel mar kint figyelnek a kis Transformerek az asztalon:D Csoportos mozibamenes lesz penteken. :P
  • ZoliJ
    lego? neeeeeee:D
  • DoctorJohnson
    "Napjaink tinisztárja, a tavasszal a zsenge Disturbia-t egyedül sikerre vivő, jövőre pedig az ifjú Indiana Jones szerepében (is) tetszelgő Shia LeBeouf"

Csak én érzem ezt a mondatot butaságnak? :)
  • gneoka
    Idáig kétszer láttam moziban Péntek és vasárnap, még legalább egyszer megnézem aztán megveszem a Bluray-t is, egyszerüen azért mert ez a film megéri ! Én csak 21 vagyok de ennek ellenére a nosztalgia vezetett , régen gyülytöttem a képregényt a rajzfilmeket videókazettán, és a robotokat :) Nekem most egy álom teljesült hogy filmrevitték , remélem mindenki másra is legalább fele ekkora hatással lesz és akkor gyártanak még 10 részt :)
  • Sir Quno Jedi
    A kiccsajt én is megmenteném, de nem magamtól! :D AMúgy biztos jó kis film, úgyhogy rám számíthat a filmipar ezúttal, becsengetem a dellát nekik, már csak azért is, mert gyermekkorom régi szép emlékei fűznek az autobotokhoz...
  • vader
    ász