15
  • AljasGetto
    grrrr
    szóval helyesen: "1000 darab lopott XP még messze van ettől"
  • AljasGetto
    Basszus, ennyiért már embert is lehet öletni, simán!!!

Amúgy meg szerintem egy olyan helyen, ahol már úgy ítélné meg a BSA, hogy megér nekik egy millát, szóval ott valószínűleg amúgy is rendben vannak a dolgok (egy jó nagy tervező cég/hálózat, vagy bank, vagy valami óriáscég, komoly szoftverekkel), mert gonodlom, hogy mondjuk 1000 darab "lopott" XP még azért nem messze van ettől...
  • RealPhoenixx
    Nah en ezuton jelentenem a BSA-t a BSA-nak, es kerem ezen bejelentesemre kuldjenek egy privat levelet, amelyben megirjak, hogy a szamlaszamomat mikor es hol adjam meg nekik.

NB: mert a BSA-nal igencsak sok illegalis cucc van (hasznalatban)!!! Sot, megyek az artisjust is feljelenteni, vicca versa jelleggel, es kerem mindketten utalgassanak nekem, azert mert a masikat befujtam nekik, mert mind2o szervezet tele van illegal cuccokkal!!!
  • akron
    Én informatikus vagyok, vagyis abból élek, hogy megveszik a programjaimat, de ez a BSA egy gusztustalan, ocsmány, etikátlan társaság minden jobbító szándék nélkül!!!
  • Kaadi
    még jó hogy a kliensek megfélemlítése csak a szoftver és a zeneiparban van jelen: képzeld el hogy az autókereskedő megfenyeget, hogy ha nem veszel opcionális légzsákokat, menetstabilizálót és fedélzeti számítógépet akkor vagy beperel vagy távirányítással felrobbantja az autódat.
  • braeburn
    Na ez az a hír, aminek erdményeképp jelentősen megnövekszik az érintettek liberószámlája. Ha netán mégis előbb jut a "boss" fülébe az árulkodás és az árulkodó személye, akkor az bizony ebben az esetben halálos kimenetelű balesetet is okozhat. Utólag sem kizárt. :)
  • avman
    ott a pont :D
  • teddybear
    Mostmár ugyan felhígult a szakma, de nem hiszem, hogy ennyire. A másik, szüksége is lesz a spiclinek a pénzre, mert ilyen "hírnévvel" nem nagyon lesz más amiből éljen...

Avman: Az a pasi emlékeim szerin aztán felkötötte magát....
  • NEXUS6
    Nagyon eccerű, bele kell írni az IT alkalmazottak munkaszerződésébe, hogy minden IT jellegű céges infó kiadása 3. félnek szerződésszegés és legalább 1 millió dolláros kártérítés illeti a céget.

Ja és a szakembert meg jól meg kell fizetni, hogy azért érdemes legyen elmenni hozzájuk dolgozni. Kösz BSA, hogy felveritek az IT szakemberek bérét.

;)))
  • smokedoc
    Ha valaki fel akarja dobni a cégét, akkor elötte kössön szerhződést a BSA val a jutalomért, mert tolvaj banda.

Innen is látszik, hogy működésképtelen a szervezet, hamár besúgókat kell vadászniuk.

Alkossanak olyan rendszert ahol nincs szoftverkalózkodás, az már nem megy mi?
    microsoft vonalon nem is fog...

Ezek a tipikus jelenségek, mikor a jogászok is pénzt akarnak az informatikai szeletből munka nélkül.

Az artisjust is ilyen izraeli logikát követ, csak az zeneipari próbálkozás.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy biztos megérte fejenként 5dodóért beárulni a melóhelyüket azoknak a nyomorultaknak. LOÁL!

Én is simán 5szörösére, de akár 100szorosára is emelhetem a vérdíjat, mert nekem is tök8, hogy mennyit NEM fogok kifizetni senkinek sem! :DDDDDDD
  • Sir Quno Jedi
    Hazudnak, csalnak, lopnak. Ha nekem 1milát ígér tetves reklámjában és nem kapom meg, kiperelem a gatyájukat is. Rohattak! :D
  • Kaadi
    Elfelejtettem megemlíteni: ahhoz hogy megüsd a főnyereményt nem árt ha minimum egy országos bank vagy biztosító társaság hálózatát igazgatod és erre valamilyen integrált vállalatvezetési/adatbáziskezelő rendszert "lopsz" fel (egyébként soha nem lesz elég nagy a büntetés ahhoz hogy a te százalékod is kijöjjön belőle).
  • Kaadi
    Ez érdekes, mert pont azokat a személyeket akarják árulásra biztatni, akik a licenszelésért felelnek: az informatikusokat/rendszeradminisztrátorokat (hiszen a könyvelő vagy a portás nem ismeri a telepített szoftverek/licenszek helyzetét). Vagyis ha minimum 50 gépért felelsz a munkahelyeden, akkor rakd őket tele drága programokkal (tegyél Windows 2003-at minden gépre Adobe CS3-al és AutoCAD-al együtt) és gyorsan kérd a BSA-tól a jutalmadat.
  • avman
    volt egy fickó a kultúrtörténetben, akinek állítólag 30 ezüst volt az árfolyama... ez mennyi lenne ma dollárban?