BSA: egymillió dollár a céges jogsértések leleplezéséért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
grrrr
szóval helyesen: "1000 darab lopott XP még messze van ettõl"
szóval helyesen: "1000 darab lopott XP még messze van ettõl"
Basszus, ennyiért már embert is lehet öletni, simán!!!
Amúgy meg szerintem egy olyan helyen, ahol már úgy ítélné meg a BSA, hogy megér nekik egy millát, szóval ott valószínûleg amúgy is rendben vannak a dolgok (egy jó nagy tervezõ cég/hálózat, vagy bank, vagy valami óriáscég, komoly szoftverekkel), mert gonodlom, hogy mondjuk 1000 darab "lopott" XP még azért nem messze van ettõl...
Amúgy meg szerintem egy olyan helyen, ahol már úgy ítélné meg a BSA, hogy megér nekik egy millát, szóval ott valószínûleg amúgy is rendben vannak a dolgok (egy jó nagy tervezõ cég/hálózat, vagy bank, vagy valami óriáscég, komoly szoftverekkel), mert gonodlom, hogy mondjuk 1000 darab "lopott" XP még azért nem messze van ettõl...
Nah en ezuton jelentenem a BSA-t a BSA-nak, es kerem ezen bejelentesemre kuldjenek egy privat levelet, amelyben megirjak, hogy a szamlaszamomat mikor es hol adjam meg nekik.
NB: mert a BSA-nal igencsak sok illegalis cucc van (hasznalatban)!!! Sot, megyek az artisjust is feljelenteni, vicca versa jelleggel, es kerem mindketten utalgassanak nekem, azert mert a masikat befujtam nekik, mert mind2o szervezet tele van illegal cuccokkal!!!
NB: mert a BSA-nal igencsak sok illegalis cucc van (hasznalatban)!!! Sot, megyek az artisjust is feljelenteni, vicca versa jelleggel, es kerem mindketten utalgassanak nekem, azert mert a masikat befujtam nekik, mert mind2o szervezet tele van illegal cuccokkal!!!
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
Én informatikus vagyok, vagyis abból élek, hogy megveszik a programjaimat, de ez a BSA egy gusztustalan, ocsmány, etikátlan társaság minden jobbító szándék nélkül!!!
még jó hogy a kliensek megfélemlítése csak a szoftver és a zeneiparban van jelen: képzeld el hogy az autókereskedõ megfenyeget, hogy ha nem veszel opcionális légzsákokat, menetstabilizálót és fedélzeti számítógépet akkor vagy beperel vagy távirányítással felrobbantja az autódat.
Na ez az a hír, aminek erdményeképp jelentõsen megnövekszik az érintettek liberószámlája. Ha netán mégis elõbb jut a "boss" fülébe az árulkodás és az árulkodó személye, akkor az bizony ebben az esetben halálos kimenetelû balesetet is okozhat. Utólag sem kizárt. 😊
ott a pont 😄 <#worship>#worship>
Mostmár ugyan felhígult a szakma, de nem hiszem, hogy ennyire. A másik, szüksége is lesz a spiclinek a pénzre, mert ilyen "hírnévvel" nem nagyon lesz más amibõl éljen...
Avman: Az a pasi emlékeim szerin aztán felkötötte magát....
Avman: Az a pasi emlékeim szerin aztán felkötötte magát....
Nagyon eccerû, bele kell írni az IT alkalmazottak munkaszerzõdésébe, hogy minden IT jellegû céges infó kiadása 3. félnek szerzõdésszegés és legalább 1 millió dolláros kártérítés illeti a céget.
Ja és a szakembert meg jól meg kell fizetni, hogy azért érdemes legyen elmenni hozzájuk dolgozni. Kösz BSA, hogy felveritek az IT szakemberek bérét.
😉))
Ja és a szakembert meg jól meg kell fizetni, hogy azért érdemes legyen elmenni hozzájuk dolgozni. Kösz BSA, hogy felveritek az IT szakemberek bérét.
😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ha valaki fel akarja dobni a cégét, akkor elötte kössön szerhzõdést a BSA val a jutalomért, mert tolvaj banda.
Innen is látszik, hogy mûködésképtelen a szervezet, hamár besúgókat kell vadászniuk.
Alkossanak olyan rendszert ahol nincs szoftverkalózkodás, az már nem megy mi?
microsoft vonalon nem is fog...
Ezek a tipikus jelenségek, mikor a jogászok is pénzt akarnak az informatikai szeletbõl munka nélkül.
Az artisjust is ilyen izraeli logikát követ, csak az zeneipari próbálkozás.
Innen is látszik, hogy mûködésképtelen a szervezet, hamár besúgókat kell vadászniuk.
Alkossanak olyan rendszert ahol nincs szoftverkalózkodás, az már nem megy mi?
microsoft vonalon nem is fog...
Ezek a tipikus jelenségek, mikor a jogászok is pénzt akarnak az informatikai szeletbõl munka nélkül.
Az artisjust is ilyen izraeli logikát követ, csak az zeneipari próbálkozás.
kalandra fel!
Amúgy biztos megérte fejenként 5dodóért beárulni a melóhelyüket azoknak a nyomorultaknak. LOÁL!
Én is simán 5szörösére, de akár 100szorosára is emelhetem a vérdíjat, mert nekem is tök8, hogy mennyit NEM fogok kifizetni senkinek sem! 😄DDDDDD
Én is simán 5szörösére, de akár 100szorosára is emelhetem a vérdíjat, mert nekem is tök8, hogy mennyit NEM fogok kifizetni senkinek sem! 😄DDDDDD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hazudnak, csalnak, lopnak. Ha nekem 1milát ígér tetves reklámjában és nem kapom meg, kiperelem a gatyájukat is. Rohattak! 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Elfelejtettem megemlíteni: ahhoz hogy megüsd a fõnyereményt nem árt ha minimum egy országos bank vagy biztosító társaság hálózatát igazgatod és erre valamilyen integrált vállalatvezetési/adatbáziskezelõ rendszert "lopsz" fel (egyébként soha nem lesz elég nagy a büntetés ahhoz hogy a te százalékod is kijöjjön belõle).
Ez érdekes, mert pont azokat a személyeket akarják árulásra biztatni, akik a licenszelésért felelnek: az informatikusokat/rendszeradminisztrátorokat (hiszen a könyvelõ vagy a portás nem ismeri a telepített szoftverek/licenszek helyzetét). Vagyis ha minimum 50 gépért felelsz a munkahelyeden, akkor rakd õket tele drága programokkal (tegyél Windows 2003-at minden gépre Adobe CS3-al és AutoCAD-al együtt) és gyorsan kérd a BSA-tól a jutalmadat.
volt egy fickó a kultúrtörténetben, akinek állítólag 30 ezüst volt az árfolyama... ez mennyi lenne ma dollárban?