Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
hmm, már megint galaxis váltásnál fagyott ki, nah majd holnap megnézem mit tehetek ez ellen, a VGA kártya driver frissítés nem hangzik rossz ötletnek

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

RedDevilsza
NÁluk nincs olyan hogy "férfi" és "nõ", és mellesleg bárkivel képesek szaporodni...<#alien>

fsgh
Liarat?😄 Dehát õ nõ😛 akkor lezbizés volt vagy mi?😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Prince23
ill kikapcsolodott a rendszer, nem vágott ki az asztalra...na

Prince23
Engem akkor vágott ki az asztalra, mikor túlmelegedett a vga karim vagy mim... azt leblokkált a rendszer (mintha kikapcsolt volna), de ez nem minõsíthetõ lefagyásnak😄

Mégegy ronda öreg nõ? Ez valami perverzió? 😄 <#nevetes1>

Nekem se fagyott le soha, egyetlen egyszer vágott ki az asztalra, pedig nemsokára másodjára is befejezem a játékot. Boltiatlan verzió.

Szóval kompatibilitási gond lesz.

gabriel2007
Hali , Nekem is volt fagyási probléma, de a le lett töltve a legújabb vga kártya program, s megoldja a problémát, de ez vonatkozik minden részére a programnak!

Üdv Mindenkinek!

gabriel2007
<#wow1>Hali Mindenkinek !
Lenne 1 kérdés: <#nezze>ha bolygókon küldetésben olyan akadáj van a kódfejtésben: pl.: Alacsony színtû kódfejtés / Túl alacsony képzettség /Alacsony elektronika képzettség ... Akkor mit csináljuk, hogyan lehet feltõrni dekódolni???<#fejvakaras>
Ugyan kérdeztem már, de lépten nyomon belebotlok, s már idegesítõ:
<#conf>Probáltam már Másokkal is dekodólni, de nem sikerült, jelenleg 20 szintem.<#kerdes> Mire kell még pontokat rakni, vagy milyen küldetés után lesz rá lehetõség???<#worship>

Üdv Mindenkinek!

Prince23
Minden max...

Local Clusterben van.
Csak az egyikkel lehet összejönni. Majd választanod kell közülük.

Why so serious?

fsgh
Lenne 1-2 kérdésem

Kaptam egy küldetést a föld holdjára de a naprendszert nem találom...az csak késõbb lesz elérhetõ, vagy hogy?

Másik kérdés a 2 csajra vonatkozik. Mind2-vel össze lehet jönni? Mert mind2 pozitív válaszokat ad😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
50óra:o már másodszorra csinálod vagy nagyon alapos vagy?😄

rotator
1920x1200-ban játszom, minden maxon, eddig egyszer sem fagyott ki kb. 50 óra játék alatt.

cikasz
akinek nem fagyott ki az nagy felbontásban full-full beálitásokkal játszik?
Biztos, hogy kompatibilitási probléma ez nállam mert más játékkal egyáltalán nincs semmi baj!!!

http://www.akciofigura.hu

Nekem sem a tört sem az eredeti nem fagyott ki....

Prince23
Hát nekem egyszer sem fagyott ki! és eredeti 😄DDDDD

fsgh
Nekem is kifagy néha...ezért mentek gyakrabban mint az auto mentés...

Falcon87
Nekem egyszer sem fagyott... Eredetim van. Eddig egy bug sem volt.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Broafka
most pl úgy fagyott ki hogy kék háttér... de az a legjobb hogy mindig átvezetõ animáció közben, szóval mindig kezdhetem elõrõl ahol utoljára ovlt auto mentés...

a játék pedig jó lenne, ha nem fagyogatna, de így eléggé veszít az élvezetességébõl

cikasz
mert bugos... mindenkinek kifagy még az eredeti is. Nekem pl. rendszeresen 3x kifagy elég gyorsan aztán órákig semmi.

amugy végigvittem ugy , hogy kicsit rosszalkodtam is (bár sajnos becsuszott pár példakép pont is 😞 ) 😊
Ja és sikerült lefektetnem liara-t is 😄
Katonával vittem másodjára végig.

Broafka
Mi a fenéért fagy ki nekem állandóan a játék? :-/

Fegyvertulmelegedés utan ha nem hul le elvben crack hiba, eredetiben tudtommal nem jon elo, de ha jo emlekszem crackfix van hozza.

És igen, ez a játék tényleg megérdemli hogy megvedd.

SZEG007
van aki entert használ? 0.o

A Kaidan és Liara hiba az eredetiben is elõfordul de van rá megoldás, egyszerûen amikor beszélni akarsz velük akkor ez "e" billentyût nyomd le és ne az Enter-t. Egyébként ez is mehetne szerintem a faq-ba mert már kérdezték többen.

Why so serious?

Szasztok.Szóval.Elõrebocsátom,tudok olvasni"NoWarez!".Viszont a kérdésemmel Hozzátok,az eredeti játékkal játszókhoz kell fordulnom.Megvan a warez verzió,végig is vittem egyszer.De ez a játék megérdemli,hogy megvegyem.A kérdésem:a tõrtben elõfordult hogy a fegyver túlmelegedett és az Istennek sem akart lehûlni(igazság szerint most hogy nekiálltam újra,most csinálja gyakran,elsõ végigjátszáskor talán egy max kétszer volt ilyen gondom).Csak az állás újratõltése oldotta meg a gondot.Vagy hogy a hajón Kaidannal és Liaraval nem tudtam beszélni.Meg hogy mikor szaladgáltam folyosókon,néha megrándult a kép.Pedig amúgy viszi a masina max-on a játékot.Szóval ezek a hibák benne vannak az eredetiben is?

pIIrash
ESC. És ott a Naplóban meg fogod találni.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Köszönöm.

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Bocs de ez nagyon LOL!

A követségekkel szemben van, menj át a hídon.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Sziasztok! Hol találom az Aszári úrnõt pontosan? Pár fiatal katona beszélt róla aztán elárulták de elfelejtettem menet közben és sehol nem lelem õt. Segítsetek légyszi!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Nem nagyon lesz hely, ahol csak Shepard van jelen és nincsenek vele a társai. Konkrétan úgy emlékszem csak Vermire bolygóján van egy ilyen kicsinyke szakasz a játékban, ahol tényleg a karakterednek kell legyen electronics vagy description skill mert nélküle nem tudsz kinyitni ládát vagy dekódolni valamit.

Minden más esetben vigyél magaddal egy olyan társat akinek van tech orientációja (Tali, Kaidan, Garrus) és fejlesszed neki fel 9-es értékig az electronics/decription skill-jét. Ezzel a szinttel már kinyithatóak a Hard nehézségû cuccok is.
De ehhez neked kell fejlesztened a tudásukat, nem a gépre bízni (amikor a karakteredet megkreálod akkor kapcsold ki az automatikus pontelosztást, ami alapból be van kapcsolva és így majd te irányíthatod a társaid fejlõdését). Ha a gépre bízod, akkor nagyon elnyújtja a dolgot és csak nagyon sokára lesz használható szinten a társaid bármelyikének a megfelelõ értéke.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Ha felvetted a feladatot (és el is olvastad a szöveget meg odafigyeltél a "megbízóra"), akkor pontosan tudnod kéne hogy mit keress. Nem a bolygó az elsõdleges cél, ezért is nem szállhatsz le oda míg el nem végzed a megbeszélt felderítést...

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

FAQ-ban benne van részletesen, hogy melyik hol van.

Why so serious?

berczy
Akkor megrpobálom megkeresni az utolsót. Ja a Normandia melletti megvolt... 😊

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

fsgh
ez nekem is probléma...:S nem tudom scannelni mert a VI nem engedi...

Scannelõdik. Egyszerûen egyet még nem találtál meg.

Why so serious?

Akkor az már megvolt, valahol kihagytál egyet.
Mivel az a VI mellett van és infót ad róla, ott mindig úgy néz ki mintha rá kellene menni a scannelõvel.

berczy
Na jó, ok, de nem is tudom scannelni emiatt. Rányomok, de csak a VI beszél, nem scannelõdik az örzõ.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Megnyomod a gombot...Kit érdekel mit pofázik egy VI.

Amúgy biztos, hogy az hiányzik és nem a Normandia melletti?

berczy
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. 21 keeperst kell scannelni, de cak 20-at tudok, mert amelyik Avina mellett áll rögtön rámszól Avina, hogy ne zavarjam az örzõket. Azt az egyet hogyan kell scannelni?

Igen, sajnos ez egy tipikus hiba, amely több gépen is elõfordult már... Nálam is van. De ha jön végre patch, az remélhetõleg javítja majd.
cikasz
nem szóltam 😊
nem a játék könyvtárában van 😊

cikasz
és ezt a file-t te hol találod? mert ilyen nincs.
DefaultEngine.ini van, de abban viszont olyan sorok nincsenek amit irsz.

Knossos talán.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

böröczk
Én már Virmire és Noveria elõtt ledumáltam Kaidan(!)-nel, hogy csak haverok maradunk : D
Szóval így igaz, egy-két beszélgetés pár mellékküldetés és mondjuk egy fõküldetés-szál között már döntõ lehet.

Kumiho #2179

Találtam még egy remek játék fagyasztó bugot. Csak azért nem kap spoiler-t mert szerintem közérdekû. <#vigyor>

Noveria befejezése után megjelenik a csillagtérképen egy újabb rendszer.(Na meg nem árt valameddig eljutni a Cerberus küldetésekkel)
Styx theta
Ebben van 2 rendszer ahol rekni probléma van.
Minden bolygón találsz fészkeket. Én jó magyar szokásnak megfelelõen keresztül vágtattam rajtuk a MAKO-val, ez elõcsalja a rekniket, a gond akkor jelentkezik, ha kinyírtad az összeset és utánna mégegyszer keresztül mész a fészken. Ekkor megjelenik még pár rekni azután rögtön kifagy a progi.
Tehát az elsõ hullám után ne trapppoljatok rá mégegyszer a fészekre.

A "nem tudom liarát gerincre vágni"-hoz anyit. Citadelben és a hajón van 1-2 beszélgetés ami nagyban befolyásolja a légyottok nyélbe ütését.
Tehát nagyon nem mindegy, hogy mit válaszolsz.

Te figyelj, attól még hogy te béna vagy, és képtelen vagy végigjátszani a játékot, attól még nem a játék a rossz, csak te vagy az.
De semmi gond, vannak direkt a te színvonaladnak címzett játékok.
Játszál lego indiana jonest, azzal nem lesz ilyen problémád.

A fegyverekkel kapcsolatban meg hülyeségeket beszélsz. Miért? Mert a játékban automatikusan veszed fel a lelõtt ellenfelektõl a pénzt meg a tárgyakat. Még neked is feltûnhetett volna, hogy ha 10-15 ellenfél legyakása után i-t nyomsz, mielõtt az inventoryt felhozná, bead egy ablakot, hogy ezt és ezt találtad az ellenfeleknél, mit szeretnél csinálni, felvenni õket vagy omnigéllé alakítani õket?
Ilyenkor az ember fel szokta venni a cuucokat. És mivel az ellenfelek által eldobált cuccok szintje a te karaktered szintjéhez van igazítva, ezért mindenképpen begyûjtöd a jó cuccokat. Talán pont az ilyen bénák miatt van így megtervezve, mint te. Mindegy, lényeg, hogy emiatt a kialakítás miatt még a leginkompetensebb játékos(mint te) is összegyûjt egy rakás jóminõségû fegyvert,páncélt, upgrade-et és egy nagy halom pénzt. Ha neked még ezután sem megy, akkor tényleg keress egy, a színvonaladhoz passzoló játékot, mert ez nem az.

gabriel2007
<#wow1>Hali !
Remélem megoldja, majd probálom, illetve ha nem olyan a karakterem , hát pasz.<#felkialtas>
De lenne egy kérdésem: MIÉRT FAGY LE A PROGRAM OLYKOR OLYKOR??? <#rinya>
pl.: betöltéskor, vagy a liftben, vagy párbeszédben, ilyenkor kikapcs és újraindítással sem lehet indítani mert hibát ír ki<#nezze>, csak a gép újraindítása a megoldás itten !<#circling>
Kérdés: Másoknál is???<#guluszem1>

Üdv Mindenkinek!

Prince23
Van a Garoth-os küldetés, mikor a tesóját kell felkutatnom egy bolygón, de nem lehet leszálni... csak a 3 fõküldi után lehet majd leszálni?

fsgh
Hú van 1-2 küldetésem most:o alapból az ürállomáson már összeszedtem vagy 8 ûrben megoldandó küldtést..plusz utazgattam ide oda(felderítés meg ilyesmi ) aztán kaptam hzzá gyorsba még 4-et...aztán a fõ szálnál még alig tartok valahol...

Kérdés viszont an 1:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugye megöltem azt a csajt az elsõ bolygón Saren segítõjét vagy kit. na ugye most kéne mennem az Arteisz Tau Csillag rendszerbe hogy találkozzam a lányával vagy mi. De konkrét rendszert nem r hogy hova menjek...4db rendszer van ugye. Melyikbe van õ?