Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy apró kérdés ebben a játékban:
Elõfordul, hogy néhány dekódolandó eszköznél NEM lehet dekódolni<#nemtudom>#nemtudom>: azt írja ki : Alacsony szintû kód fejtés, vagy alcsony elektronikai képzetség !<#nezze>#nezze>
A kérdés: Hogyan tudom nõvelni a Shephard-nál? vagy melyik karaktert kell fejlesztenem s hol, s magammal vinni a dekódoláshoz.<#email>#email>
Minden karakter megvan, és nem találok a Kódfejtést vagy más hasonlatokat?<#confused>#confused>
Ötlet? Köszi....<#worship>#worship>
Üdv Mindenkinek!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Sokkal szebb az egész.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Valóban jobban néz ki az új beállításokkal.
BIOEngine.ini
Eredeti beállítások:
MinShadowResolution=32
MaxShadowResolution=512
ModShadowFadeDistanceExponent=.2
ShadowFilterRadius=2
DisableHWShadowMaps=True
Megváltoztatott beállítások:
MinShadowResolution=32
MaxShadowResolution=2048
ModShadowFadeDistanceExponent=.5
ShadowFilterRadius=4
DisableHWShadowMaps=False
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Féroszon leszálltam de nem tok kimenni a hajóból.
<#violent>#violent><#violent>#violent>
pedig már 2-szer végigvittem, és most is így vagyok ezzel xd
Bocsi a névcseréért, egyrészt reggel volt, másrészt éjjel vittem végig... Este elkezdtem, 2 körül, (mondom alvás elött nyomom egy fél órát) és reggel 9-kor fejeztem be. A végén valahogy abbahagyhatatlan.... Most ébredtem fel, épp kávézok...
http://www.freetvmaci.info/
Elõre is thx.
Ez a feladat eddig még nem volt! Lehet keverem vmivel vagy az angol verziós crackja volt rossz.
Nézd meg, hogy amikor nem csökken a Saren robot életereje, a pajzsát jelképezõ négyszögek színe ne fehér-e véletlenül. Ha az, ne erölködj, magára adott egy "Immunitást", amíg az tart, sebezhetetlen.
Azt nem tudom, mit fordítottak "torzításra", de ha a Stasis-t, akkor azzal ne erõlködj, mert meg állítja ugyan az ellenfelet, de amíg hat, addig sebezhetetlen is.
Esetleg próbáld meg használni a társaid spéci képességeit is, illetve tárazd be az õ fegyvereiket is jóféle, robot elleni lõszerekkel. Ha eddig nem tûnt volna fel, nem egyedül vagy, és fegyvereket, páncélt cserélni, tunningolni és kiválasztani mit használjanak, neked kell számukra is.
Why so serious?
és akárhányszor rányomok az ûrmakira, annál több paragont kapok, de kb 50-esével növekszik : D Természetesen visszatöltöttem a játékot : P
Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Why so serious?
youa-reaf-ucki-nthie-fbuy-theo-rigi-nal!-4444
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mi lehet a probléma?
Az a Feros-on van. A letöltõs melót fel lehet venni akkor i, mikor mész az ExoGeni bázisra. Ott a felfelé vezetõ rámpa mellett van egy kis, gyalogos rámpa is ami az elmenekült kutatókhoz visz (õk nyomják a rizsát a rádióban). Na itt is itt van az a fickó aki neked kell és ekkor is fel lehet venni tõle a feladatot. A geth-ek által megszállt toronyban egy olyan helyen lesz a keresett terminál, ahol jópár Krogan warrior tartózkodik.
Amennyiben nem a megfelelõ helyen veszed fel a feladatot, úgy bizony nem tudod megcsinálni azt. Hasonló okból érdemes mielelõbb, még a bázisra való indulást megelõzõen, megcsinálni minden feladatot amit a Zhu's Hope kolonistái adnak, mert különben lesz ami megoldhatatlan marad egy elkerülhetetlen haláleset miatt.
A karakteralkotáskor, közvetlenül a start elõtt be lehet állítani azt, hogy a csapat automatán használja például a mindenféle képességeit, meg a gép ossza el a talent pontjaikat, sõt, hogy legyen automata mentés vagy sem, milyen rásegítés legyen a célzáskor, és hogy milyen nehéz legyen a harc.
Ha itt te automatán hagytad, akkor elõfordulhat, hogy késõbb hiába állítod át, marad automatán a dolog.
Na ez a nem egyedi probléma. Saját magam eddig 4 ismerõsöm eredeti példányánál is tapasztaltam a dolgot. Nálam nem jött elõ, náluk igen.
Azonban ha te itt eleve manuális elosztásra állítottad a dolgot, akkor az manuális lesz. Nem kérdez semmit a gép, csak jelzi ha összejött egy szintlépés (ugyanezt teszi ha automatán van a dolog, csak ott még bele sem szólhatsz a dolog mikéntjébe).
Aztán mehetsz be a karakter képernyõre és osztogathatod a pontokat. Ha ott van a karakter mellett a két éppen aktuális társa, akkor az õ nevükre bökve eloszthatod az õ pontjaikat is (csak manuális opció esetén).
Ahogy viszont a mondandódból kivettem, nálad a megfelelõ beállítás egyáltalán nem történt meg a start elõtt, a karakteralkotás végén.
Ha esetleg belepiszkáltál valamelyik .ini file-ba, netán valami alapvetõ háttérprogram (mondjuk videokártya vezérlõ program, hangkártya vezérlõ) cserélve lett a játék telepítése után.
Ekkor a program automatikusan mindent visszaállít a default állapotba (van egy külön könyvtár a default beállításoknak és ha bármely alapvetõ, szükséges háttérprogram vagy hardware megváltozik, akkor a játék nem a letárolt, beállított adatokat fogja használni, hanem ezeket).
Ezt mindig megteszi ezután, minden indításkor, míg újra nem telepíted a programot.
[merlinw.org]
és még 1 jó tanács ha élsz vele kezdj 1 új játékot a meglévõ kariddal ilyen kor megmarad a szinted fegyvered páncélod stb hátha magasabb szinten könnyebben boldogulsz csak a játék indítása elõtt figyelj arra hogy a talent pontok kiosztása ne automatikus legyen – remélem végül csak sikerül legyõznöd 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kumiho #2179
Történet átlagos, semmi meglepõ, bár nagyszabású és epikus, így ez a "gyengéje" nem feltûnõ. Összességében jónak nevezhetõ.
Grafika kimondottan jó összképet mutat, bár látszik, hol spórolták meg a gépigényt. Sok helyen kifejezetten elnagyolt, de ez szerencsére nem zavaró. Csak helyenként, pl liftben nagyon gányak a karakterek.
Játékidõ mai mércével mérve jónak mondható, bár egy RPG-tõl, még ha hajaz is a TPS felé, többet várnék. (lásd; The Witcher)
Egyébként az olyan apró csavarok, hogy öngyilkos lesz a végén, aztán mégis "feltámad" a boss, Shepard majdnem meghal, (legalábbis, úgy néz ki, a csaj már temeti...) nagyon megdobták a hangulatot a végére.
Várom a második részt! És remélem, a letölthetõ cuccok is magyarul lesznek elérhetõk! .......
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Végigtoltam a játékot katonával,lvl45-ig vittem,nekikezdtem megint becélozva a lvl50-60-as szintet.Egy kérdés:meg lehet a játékban szerezni az N7-es jelzésû páncélt,és ha igen,hol lehet meglelni?
Elõre is köszi a választ.😊
Hi
Persze, benne van a pakliban, hogy csak ideges vagy, fáradt, feszült, azért nem megy. Tölts vissza egy korábbi állást, teli van a pálya jó fegyverekkel. Tápold fel a fegyvered, a legerõsebbet, amit a karid elbír, stb, stb...
Remélem, sikerül átjutnod, és be tudod fejezni a játékot, nem abbahagyod...
Próbáld könnyebb fokozaton, ez elvégre (legalábbis a doboz szerint, ha már a tartalom nem is passzol) RPG lenne, nem kvék X. Abszolút nem figyeltem a buildre és simán leszedtem a végellenfelet. Könnyû a játék, mint manapság mindegyik.
Amikor valakit le kell szólni, meg fikázni, nagyon elemetekben vagytok - hát ez is jellemzi az embert, na igen.
www.gamedroid.hu
Why so serious?
Javaslok egy TRAINERT (bár nem érdemled meg, hogy lásd azt a frenetikus végjátékot) vagy másik alternatívaként a játék uninstallálását majd elajándékozását/eladását.
Kumiho #2179
on: 3-jára viszem végig, eddig kivégeztem egy Infiltratorral normal-on és egy Soldierrel veteranon, most pedig egy Vanguarddal kezdtem neki a mókázásnak : )
Kérdés: A csapattagok bónuszait mikor kapom meg? Ha a játék jó részét velük viszem végig? Igaz, nem pályázom az összesre, fõleg ha olyan tagokat kéne magammal hurcolásznom a játék 80%-ban, akiket nem kedvelek..
Kumiho #2179
Why so serious?
Ha végigvittem a gamet , akkor lehet folytatni tovább ? Annyi bolyó van , hogy szívesen megnézném az öszesset , csak félek attól , hogyha megölöm Sarent vége a játéknak is . Lehet utána folytatni tovább ?
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"