11074
-
#7085 Ha a karakteremnek nincs kódtörö képessége és küldetés közben vagyok akkor mit tudok tenni? Egy ajtót kéne kinyitnom hogy tovább juthassak. Visszamenni nem tudok. Ötlet?? Velem lévő karaktert lehet utasítani kódtörésre??? -
#7084 Hát igen Annak ellenére, hogy jó a játék bizonyos téren igencsak egyhangú.
Ott vannak példálul a fegyverek. Minden fegyvernek csak két különböző modellt készítettek azt a kerekdedebbet meg a szögletset meg van a Geth Pulse Rifle. Ezt leszámítva a különböző gyártók különböző fegyverei csak színben térnek el. Nem igazán gondolom, hogy olyan nagy erőfeszítés lett volna több eltérű kinézetű fegyvert belerakni. A modolás is csak annyiban merül ki, hogy kijelölöd a nagyrakás cucc közül melyik kell de a fegyver külsején nem változik semmit. A páncéloknál szintén ez a helyzet.
A bejárható bolygók rettenetesen unalmasak. Persze nem várhatunk el magas szintű megjelenítést minden helyen de ez a sivár hegyes vagy dombos felszín nem valami izgi. Persze megértem nem minden bolygó alkalmas az élethez és azok ilyen sivárak. De rakhattak volna bele néhányat ahol a növények meg állatok nem néhány óriásgombából meg körülötte rajzfilmfigura szerű lényekben merültek volna ki. Az egyetlen ellenséges élőlény a bolygókon a Tresher Maw-ok voltak és bár a kódex magyarázatot ad miért vannak ott minden bolygón ez azért mégis csak kevés. Még a gravitáció sem tér el a különböző bolygókon csak a hegyek magassága meg az ég és a föld textúrája.
Csak azok a bolygók vannak kidolgozva amik a fő küldetéshez tartoznak a többire csak azért mész el, hogy teljesítsd a szintén egyhangú mellékküldiket. Városok nincsenek egy bolygón se csak azok a dobozok vagy valami bánya de azok is mind ugyanúgy néznek ki belülről max csak a ládák vannak másképp elrendezve. Ami a Citadelt illeti, igazán belevetettem volna magam legalább az egyik Ward metropoliszának életébe.
Ami szintén kicsit zavart a kevés interaktív NPC. Legtöbbjük csak ácsorog és némán beszél valakihez vagy egy kijelölt útvonalon körbe-körbe sétál céltalanul. Oblivionban volt életük, reggel felkeltek kinyitották a boltot/vásároltak kimentek a város környékére alapanyagot gyűjteni vadászni délben meg vacsoránál beültek valami kajáldába aztán este hazamentek még kajálni, olvasgatni aztán aludni. Így a küldik is izgalmasabbak voltak főleg ha thief voltál, megfigyelhetted az életvitelüket és amíg ők nagyban tömték a fejüket az egyik ebédlőben betörhettél hozzájuk. Aztán jajj ha mégis előbb hazaért és rajtakapott amint elemelted kedvenc buzogányát. Beszélgetni is lehetett minddel és egymással is beszéltek bár nem volt valami tartalmas mert általában csak az adott városról alkotott véleményüket mondták el meg valami random pletykát a történésekkel kapcsolatban de az is valami. -
besodrom #7083 Sziasztok a következő problémám lenne a játék legelején az EDEN-nen miután meghal a társam a játék hibaüzenettel le áll...mi lehet az ok segítségeteket előre is köszi... -
#7082 A játékban 2 dolgot sajnélok nagyon.
1: A bolygók nagyrésze csak díszkén szerepel a galaxisban. Ez csunya és idegesitő dolog. Baromi értelmes hogy elutazok egy galaxisba és van 5 bolygó aiből 1re sem szálhatok le. Ezt kár volt. Akkor inkább nem lenne.
2: Az autós bolygóbejárásnál a bolygók kidolgozása annyira puritán hogy az már fáj.
Remélem a 2ben minden eggyes bolygó bejárható felfedezhető lessz külön élővilággal, városokkal, erdőkkel hegyekkel. Legalábbis én erre várok már rág. Remélem a precursors nem fog csalódást okozni nekem. -
Elmör #7081 Direct X-et frissítetted?
Melyik driver van fent?
Nálam 8800GTS gyári driverrel tökéletesen megy. -
adammmmmmm #7080 Akkor nincs ötlet hogyan oldjam meg ezt az error 103-at. A crackoláson kívül? -
bgabor #7079 Régóta van már olyan crack, ami javítja a túlmelegedés bugot. -
bgabor #7078 #6484 -
tréj #7077 sziasztok felrekatam a mass effectet de amikor elinditom sötét képernyö van ugy olvastam hogy video kari drivert kell rá rakni.de nem értek hozzá nem tudjátok hogy egy Nvida geforce 8600gts-re mien drivert kéne feltelepiteni? -
Csataiii #7076 Magyar kiegről még semmi infó? -
adammmmmmm #7075 Beszarok. Mi a francért írja ki ezt a hibát miközben most telepítettem másodszor a játékot. Crackolni kell az eredeti gamet hogy működjön. Ilyen se volt még. -
adammmmmmm #7074 De lassan crackolni fogom ha nem találok valami megoldást. -
adammmmmmm #7073 Eredeti. :P (ezért is kérdezem) -
#7072 használj rendes crack-ket -
gyuri12 #7071 Eredeti-e? -
adammmmmmm #7070 Újraraktam a játékot és indításkor ezt írja ki. error:103 Ez mért van? -
#7069 kikapcsolod filmes effektet -
#7068 Nem mindenkinek van vele gondja. Befigyelhet egy régi író, vagy mit tudom én mi. TÉNY, hogy nem egy embernek van gondja az eredetivel, és a fejlesztők is elismerték a hibát.
Az hogy Te szerencsés vagy, irreleváns. -
sanyiiiii #7067 Nekem semmi bajom az eredetivel-.-'' -
grimm13 #7066 Hello csak az az egy kérdésem lenne hogy azt a zavaró pixeles efektet hogy lehet kikapcsolni? -
Kindred Blades #7065 Jön az, te nagyon hozzáértő. :) Csak épp még készül a magyarítás (halleluja, úgyis angol szöveggel fogom játszani...), ezért késik.
A másolásvédelem különbözősége miatt nem tudja indítani (nálunk csak disc-check van, nyugatibb országokban viszont egyszeri internetes aktiváció). Ha minden igaz, szeptember másodika környékén jön ki a helyi patch, de ez nem száz százalék. Mindenesetre akörül tessék körülnézni.
Szerencsére én megúsztam mindenféle hibát az eredeti verzióval, meg ugye alapból is szoktam támogatni a BioWare fejlesztéseit azzal, hogy megveszem, amit kiadnak, mert ők legalább -ahogy a divatos frázis mondja- nem szarral gurigáznak. -
#7064 warezzal aki szív vele, az egy béna f@sz... Van javított változat azzal ilyen gond nincs. Ellenben az eredetivel megesik..... Aki pedig a tartalomra hajt, vár 2 napot, és lekapja torrentről a törtet. Ha már kivárta a lokalizált verzió megjelenését.... Ezért jó az ilyesfajta védelem. Csak az eredetivel szívnak az emberek, aki törtel játszik, az nem. De ha mégis, legalább ott a tudat, hogy nem fizetett érte, így egy-két hiba belefér. Míg az aki fizetett, és mégis előjön, hát tépheti a haját rendesen.... Ez sajnos mindig így volt. Mindig helyzeti előnyben volt, van aki lop(ott). (Persze míg el nem kapják) -
sanyiiiii #7063 Mintha az hogy cd kulcs kell valamihez valamikor is akadaly lett volna warezosoknak... Egyébként meg EA store mivel nekem nem kell az hogy a nyomi magyar felirat miatt várjak heteket, ráadásul mivel a magyar változatot még csak nem is EA adta ki várható volt hogy patch/DLC kompatibilitás nem lesz tökéletes, de legalábbis késik mint a magyar verzio alapbol...
Egyetlen dolog amit sajnalok hogy igy nincs doboz a polcra-.-'' -
csgj #7062 De majd lesz -.- Aki meg letöltötte a warez verzsönt, szív a túlmelegedés buggal. És nem mellékesen nem tudja leszedni rá a dlc-t, plusz a patch-et, mivel kell hozzá az eredeti cd kulcs. -
bgabor #7061 Az van, hogy megszívtad a nagy eredeti/bolti verzió vásárlással.
A boltban kapható magyar verzióhoz nincs se patch, se kiegészítő. -
gyuri12 #7060 Local/Sol -
dániel222 #7059 sziasztok.már kijácottam 1x a játékot de volt 1 megbízás amit akkor sem tudtam megcsinálni.Rz pedig a Megvadult VI nevű küldetés.Azé nemtom megcsinjálni mert nem tudom hogy melyik rendszer melyik bolygóján van.Szal azt szeretném kérni h valaki írja már le hogy hol van ez mert a naplóba is csqak ennyi van h a Föld Holdján de nemtom hogy az hol van.PLS help -
#7058 jobb, mintha szeptikus lennél... -
#7057 Ja, ezt ígérik, de valahogy szkeptikus vagyok... -
#7056 Akkor te még jól jártál, mert nekem meg feltelepítette, csak épp utána már nem volt hajlandó felismerni az eredeti lemezt, úgyhogy jöhetett a reinstall... -
#7055 Egyelőre sehogy, a mi verziónkhoz szeptemberben lesz letölthető a kiegészítő és a patch. -
Cat 02 #7054 A magyar Mass Effecthez nem jó a patch, itthon máshogy jött ki, ez van. Max a kiadó majd megcsinálja rendesen. -
#7053 Akkor support -
kerek1224 #7052 Angolul van teltelepitve a játék nálam, magyar felirat sincs -
#7051 Drága Kedves Fórumozó!
Meggondolandó h valójában mennyire lehet kompatibilis egy magyar nyelvü játékprogram egy angolnyelvű kiegészítővel. Valószínüleg felkéne rakni angolul a játékot a lemezről, márha ez lehetséges, eljátszani odáig az elejétől hogy elérsz egy galaxis térképhez, vagy betöltesz egy mentést és úgy mész a galaxis térképhez és lesz egy új univerzum/bolygó(?) -
kerek1224 #7050 Sziasztok!
A boltban vásárolt, magyar verziómra hogy tudom feltelepiteni a bring down the sky csomagot? Mert regisztrálok, letöltöm az english verziót (ezen kivül námet, meg francia van), de azt irja ki, hogy ez a nem támogatja az én verziómat. -
Csataiii #7049 Mi történik akkor ha csávóval Kaidant mentem meg?? Gondolom nem az ami Ashleyvel szokott... -
#7048 Nekem meg egyszer sem jött elő. -
zsotesz #7047 Ha felmelegedett mind a 4 fegyó akkor még van egy lehetőség. Próbálj meg egy gyorsmentést. Ha sikerül, akkor töltsd vissza a gyorsmentést és jó lesz. Én mindig ezt csinálom ha így járok és működik. -
gyuri12 #7046 Kösz!