Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Kumiho #2179
Egyébként szerintem bekerülhetne FAQ-ba ez is.
Kumiho #2179
Tetszik nincs is vele baj.Csak a grafika:hiába van minden maxon,akadásmentesen fut is. CSAK a hátterek szörnyen elnagyoltak,pixelesek szerintem ez nem természetes.De pl: ha a távcsövessel ráközelítek egy ilyen pixeles helyre egybõl kiélesedik.
Miért?Miért?
A gép simán bírná ha minden éles lenne.
Konfig:e6400@3GHz,X1950pro 256MB Vram, 2GB RAM.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
#6182: ez egy bug:S elözõ mentett állástól folytasd
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
24Óra 40perc a idõm😊
végülis a nem-telen "csajjal" feküdtem le😄 õ jött be szobámba a nagy küldi elõtt..(Ha elküldöm akkor bejön a földi csaj?)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Why so serious?
van valami speckó küldi vagy valami ahol lehet szerezni pénzt?
vagy csak úgy... lesz majd késõbb vagy nem tom
de amúgy tényleg az van, szal kössz, akkor inkább szenvedek egy-kétszer! 😊
Feros, Noveria, Vermire, majd utána még jön 2 helyszín és vége. Legalábbis a fõ vonalnak és a játéknak. 2 csajjal egyszerre úgysem fog menni a romantika, majd választanod kell.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
még 1 kérdés. Most volt az elsõ találkozásom Saren-el... Ugye megtudtam hogy léteznek a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még mennyi van hátra a játékból? Mert pl a 2 csajjal még semmi se volt..😄 (igen ez a legnagyobb problémám😄)
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1. Fluxban van az a gép amirõl a pénz valamilyen bankszámlára megy...és követnem kéne a jelet...azt írja a napló hogy a jel a folyosóról jön, namármost a flux elõtti folyosón senki nincs:S
2. A rajongós azt írja semmi baj nem lehet ha elbeszélgetek kicsit a rajongómmal...de azt nem írja hol van. Voltam már mindenhol a fellegvárban és sehol semmilyn rajongó...
Ki kell kapcsolni a Depth of Field effektet valamelyik ini fileban.
Why so serious?
Miért lehet, hogy a grafika a fényeknél erõsen kockázott.:-( Nálatok is ilyen? (x1950 pro alatt futtattam)
Üdv
Amúgy szerintem te tetted rá a pontot az intimidate-re, nem káttam hogy automatikusan osztana pontokat a gép. (kivéve persze, ha az automata szintlépés be van nyomva, de akkor minden pontot õ oszt)
Egyébként miután Spectre-ré lesz Shepard, automatikusan kap egy pontyot az intimidate-re is? Csak mert remélem, nem én szórtam el egyet fölöslegesen rá anno és most is : P
Kumiho #2179
#6114-es hozzászólás például