Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megcsináltam minden mellékküldetést (kivéve az ilyen bugyuta gyüjtögetõsöket) és ígyis csak 12 óra volt, hogy tudtuk ti 20++ órát játszani ?
Broafka
ez az gyerekek, már vagy egy hete játszok a játékkal, mingyá meglesz. Most már csak összesen 30X fagytam le, egy 100 méteres pályán 3X is, de nem baj, mingyá meg lesz ez! 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

zorrobomber
http://odyssey.blog.hu/2008/07/08/space_siege

böröczk
Hát nem így írtam? : D Nem volt gondom a dof-el, de kipróbáltam kíváncsiságból, milyen, ha kikapcsolom, hát el sem indult a játék : D

Kumiho #2179

rotator
A DoF az egy effekt, nem az Ati sajátossága. Vagy nvidián ez sem mûködik? <#vigyor>

böröczk
engine.ini-ben rákeresel depth of field-re, és átírod true-ról false-ra. Nem a gépeddel van a probléma, hanem mindazösszes ati kártya sajátossága ez a kis szépséghiba a játékban, de kiküszöbölhetõ, amint látod. : )
Egyébként szerintem bekerülhetne FAQ-ba ez is.

Kumiho #2179

X1950pro
Hali ma vettem meg a játékot.
Tetszik nincs is vele baj.Csak a grafika:hiába van minden maxon,akadásmentesen fut is. CSAK a hátterek szörnyen elnagyoltak,pixelesek szerintem ez nem természetes.De pl: ha a távcsövessel ráközelítek egy ilyen pixeles helyre egybõl kiélesedik.
Miért?Miért?
A gép simán bírná ha minden éles lenne.
Konfig:e6400@3GHz,X1950pro 256MB Vram, 2GB RAM.
quick save aztan load

SZEG007
megveszed a játékot a boltba😛

nincs olyan :S

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

fsgh
volt 1-2 renegade pontom..azért mert elfogyott a bénító gránátom a telepeseknél és néháyat meg kellett ölnöm. Na meg gondolom azért is kaptam mert megölettem a tanácsot😄Dd Am ha megmentetem a tanácsot még idõben odaérnek szétlõni az anyahajót?

#6182: ez egy bug:S elözõ mentett állástól folytasd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

az ellen mit lehet enni ha tulhevül a piszolyom? nemmegy vissza hõjelzõje, beragad... ha átváltok puskára akkor azis ugyan ezt produkálja. igy aztán nemtudok lõni. ez valamiféle hiba a játékba!?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

fsgh
Nah végigvittem elsõre😄

24Óra 40perc a idõm😊

végülis a nem-telen "csajjal" feküdtem le😄 õ jött be szobámba a nagy küldi elõtt..(Ha elküldöm akkor bejön a földi csaj?)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

robotnyk
elsõre legalább a mellékküldik fele kimaradt 😊
GamerAdams007
Nekem akkor szokott crashelni, amikor alt-tabozok, aztán vissza. Ekkor fekete képernyõ, és mehet az altefnégy. Egyébként normális esetben egyszer sem fagyott még ki, pedig nem is hivatalos forrásból van meg a játék (arra sajnos nem volt pénz, épp elég nekem a wowot fizetni).

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Hát egy végigjátszás alatt /ha megcsinálod a mellékküldiket is/ 5-6 millát simán össze lehet gyûjteni. Annyi jó cuccot meg vásárolni se lehet, így maximum a játék elején nincs pénzed de utána meg azt se tudod már hova tedd.

Why so serious?

robotnyk
crateket nem árt kinyitni, felesleges kacatokat néha eladni inkább, mint omnigelt csinálni belõle, 999nél több úgysem lehet abból. én elsõ végigjátszás után 2-3 millió körül voltam, ekkor bevásároltam spectre fegyverekbõl, 600kval indultam a második végigjátszásnak, annak a végére 6 millióm lett.
zorrobomber
Én úgy vittem végig hogy nem vettem semmit. Hogy ez jó vagy rossz dolog mindenki döntse el magának...

Gyûjtögetõ életforma.. Fossz ki mindent amit lehet , és ha nem zselésítesz le mindent hanem inkabb eladogatod akkor lesz.

Broafka
hmm, amúgy az normális hogy iszonyatosan nincsen semmi pénzem? 😊

van valami speckó küldi vagy valami ahol lehet szerezni pénzt?

vagy csak úgy... lesz majd késõbb vagy nem tom

Broafka
nem is mondtam hogy atim van 😄
de amúgy tényleg az van, szal kössz, akkor inkább szenvedek egy-kétszer! 😊

zorrobomber
Ááá, megtaláltam mire kell várni ME után!! Hogy nem hallottunk eddig errõl?? Na este összeszedek róla minden infót

fsgh
elsõ 3 helyen voltam már. a plusz 2 helyszín az most jön szerintem

Attól függ hol jártál már?
Feros, Noveria, Vermire, majd utána még jön 2 helyszín és vége. Legalábbis a fõ vonalnak és a játéknak. 2 csajjal egyszerre úgysem fog menni a romantika, majd választanod kell.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

valaki nem tudná nekem megmondani hogyha az eredeti dvd-met átírom egy másik dvd-re hogy fog-e mûködni crack nélkül amolyan biztosági másolatot szeretnék létrehozni mellõzni szeretném az eredeti dvd-m karcosodását
fsgh
értem thx.😊

még 1 kérdés. Most volt az elsõ találkozásom Saren-el... Ugye megtudtam hogy léteznek a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pusztítók
.

Még mennyi van hátra a játékból? Mert pl a 2 csajjal még semmi se volt..😄 (igen ez a legnagyobb problémám😄)

2. Az elsõ dumálás után jelenik meg a feladat. Minden alkalommal mikor visszatérsz majd a Citadel Station-re újra ugyanott fog dekkolni és lehet vele társalogni. A válaszaid tekintetében vagy Paragon pontokat kaphatsz, vagy Renegade pontokat vagy jó nagy semmit.

Bizonyos mennyiségû Paragon és/vagy Renegade pont megszerzése esetén a program automatikusan ad pontot a Charm/Intimidate skill értékére. Emlékeim szerint 25, 50, 100, 200, 300 pontok elérése esetén biztosan van "ingyen" fejlõdés a kérdéses téren.

Local Cluster. Magyar verzióban helyi akármicsoda.

Sziasztok! Ne nevessetek! A Naprendszert keresem, kaptam egy küldetést hogy ugorjal el a Föld Holdjára valami VI-t elpusztítani, de nemtudom hogy a tejúton hol keressem, mert nem találom. Tudnátok segíteni?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Az idióta Ward alsó és felsõ üzlteit (markets) összekötõ lépcsõvel szemben ácsorog, fent.

Folyosó, de nem a Flux elõtti, hanem a Presidiumból a Ward-ba vezetõ. Ott egy panelt kell megkeresni a falon. Lesz még több keresni való is...

Majd menj vissza máskor. akkor ott lesz

Crack hiba

fsgh
igen ott dumáltam vele...és utána lett beírva a naplóba a küldetés:S szal nem vágom

Shep
Az mitõl lehet, hogy ha túlmelegszik a fegyverem utána nem hûl vissza? Eddig nem volt ilyen gond, most kezdte el csinálni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A rajongó ha jól emlkékszem valahol a piacon lebzsel.

fsgh
2 mellék küldetést nem tudok megcsinálni:S segítsetek pls!

1. Fluxban van az a gép amirõl a pénz valamilyen bankszámlára megy...és követnem kéne a jelet...azt írja a napló hogy a jel a folyosóról jön, namármost a flux elõtti folyosón senki nincs:S

2. A rajongós azt írja semmi baj nem lehet ha elbeszélgetek kicsit a rajongómmal...de azt nem írja hol van. Voltam már mindenhol a fellegvárban és sehol semmilyn rajongó...

Ugyanez volt nálam, szintén x1950 pro alatt.
Ki kell kapcsolni a Depth of Field effektet valamelyik ini fileban.

fsgh
azt vágom mert dumáltam vele errõl, de akkor is kifejezetten nõi vonásai vannak😄 hangja se egy férfié😄d

Hát én úgy emlékszem hogy az utolsó két pontot magától rárakta a Charm-ra amikor elértem a szükséges paragon szintet. Aztán persze az is lehet, hogy csak olyan hülye vagyok, hogy nem emlékszem amikor fejlesztettem. 😊

Why so serious?

A Charm-ea és az Intimidate-re a gép maga oszt alkalmanként egy-egy pontot, ha úgy szólsz valakihez..

Sziasztok!

Miért lehet, hogy a grafika a fényeknél erõsen kockázott.:-( Nálatok is ilyen? (x1950 pro alatt futtattam)

Üdv
Az ATI kártyák új drivere csak rosszabbítja a helyzetet... legalábbis ezt olvastam hivatalos fórumon.
Ez semmi, nézd meg az elõzõ karakterét a #5394-ben.

Amúgy szerintem te tetted rá a pontot az intimidate-re, nem káttam hogy automatikusan osztana pontokat a gép. (kivéve persze, ha az automata szintlépés be van nyomva, de akkor minden pontot õ oszt)

böröczk
Jesszus, hát kifejezetten "Micikés" fejszerkezete van. : D

Egyébként miután Spectre-ré lesz Shepard, automatikusan kap egy pontyot az intimidate-re is? Csak mert remélem, nem én szórtam el egyet fölöslegesen rá anno és most is : P

Kumiho #2179

Már választ is kaptál rá párat. Olvass vissza.
#6114-es hozzászólás például

Csak nyugodtan csináld, nem ad.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igaz, h az õrzõk szkennelése renegát pontokat ad? Mert akkor inkább kihagyom a küldit 😛