11074
-
SaGa Jr #7165 Amennyiben a magyart vetted úgy akárhányszor, ugyanis nem kell neten aktiválni.
Cserébe semmi patch meg a Bring Down the Sky kiegészítő sem megy fel rá (pontosabban felmegy, csak játszani nem fogsz a programmal utána), mert azt nem a Kelet-Európai verzióra készítették, hanem a regisztrálós, ellenőrzős nyugati, angol változatra. -
#7164 És a "meghatározott" installálási dologgal mi a helyzet? Megvettem a játékot már azon a napon amikor itthon megjelent magyarul, de még csak most tudtam "értelmes" minőségben futtatni a játékot, és hát le vagyok kicsit maradva a játék fórumában is. Szóval akkor most hányszor lehet telepíteni a játékot? Nekem már kettő volt eddig és nem szeretnék "kifutni" a dologból. -
#7163 Amit én olvastam a fórumon (pár hete), ott kategorikusan kijelentette a fejlesztő, hogy NINCS előrejelzett megjelenési dátum. -
#7162 Köszi.
Majd csak ki jön már. -
#7161 szeptember végén október közepét mondtak... ahogy nézem ebből sem lesz már semmi. -
#7160 Kiegészítőről semmi hír azóta? -
sanyiiiii #7159 Te nem voltál itt amikor minden második hsz az volt ade szörnyünehéz ez a hanoi tornyai:D -
Grifidos #7158 Az igen! Nagyon bonyolult ám!
Mostmár értem miért lesznek egyre lebutítottabbak a játékok... -
sanyiiiii #7157 FAQ. -
temes69 #7156 sziasztok!
kis segítség kéne: elakadtam az f15ös toronynál ahol a memóriamagot kell egyik helyről a másodikra vagy aq harmadikra átpakolni, de sehogysem sikerül...
minden segítség jól jönne!
előre is köszi! -
#7155 Először jöjjön végre már ki a BDTS. -
#7154 Mass Effect 2 pletykák
Tetszetős, ám elég valószínűtlen, és helyenként saját magának ellentmondó dolgokról ír. -
nyiroa #7153 Szia!
Azonos a problémám mint neked volt augusztusban.
Megvettem a Mass effectet minden tökéletesen megy addig, amíg elindítom a játékot. Megjelenik a kis kép a logo-ról és a főszereplőről, majd mindenféle hibaüzenet nélkül megáll a betöltés.
Letudnád írni nekem, hogy hogyan sikerül elindítanod?
előre is köszönöm: Árpi -
tomcsa4 #7152 Próbálok segíteni, találtam egy szösszenetet. Azt mondja a srác, hogy adminisztrátor módban kell indítani. Ide katt! -
#7151 A magyar kiadáshoz sajnos nincs patch (mindegy, milyen nyelven installálod). -
#7150 Ja a gép, hátha köze van hozzá C2D e6300, Radeon 4850, 2 GB ram. -
#7149 Mi lehet a gond?
A játék XP alatt tökéletesen futott. Hétvégén egyébb okok végett muszály volt Vistát tenem, Ott meg nem indul el a játék. Ha hagyom, hogy interneten találjon rá megoldást, akkor elmegy a BioWare honlapjára és leszedi a MassEffect_EFIGS_1.01a.exe 36 MB-s fájlt. Azaz az 1.01a patch-et. Ha ezt akarom feltenni, erre meg azt irja, hogy nem kompatibilis az én játékom nyelvével. Tényleg gáz lehet, mert az enyém magyar. Mi a megoldás mit kell tennem, hogy elinduljon a magyar nyelvű Mass Effectem végre vistán? A lányom már szét nyúz érte. -
mert #7148 'napot mindenkinek
Nekem a problémám a játékkal az, hogy amikor a launcher-ben rányomok a play-re, akkor kb 2 percig csak fekete képernyő, aztán bejön ugyan a főmenü, de amint kattintanék valamelyik gombra egy gyönyörű magasfrekvenciájú hang kíséretében újraindul a gép..
Veletek volt-e ilyen, ha igen mi a megoldás?
gépem: 3,2-es athlon xp, hd3650 512mb, audigy 2, 1g memo, xp sp2 -
#7147 mert rossz országba születtél -
#7146 Upsz télleg! Köszi. Mért csak telepítésből lehet nyelvet választani? Telepítetten mért nem lehet? -
Grifidos #7145 Ne a menüböl nyomd az instalt bakker, hanem a lemezen lévő setup.exe-ből és akkor tudsz nyelvet választani.
A DLC és a patch nem fog működni ha ez lenne a célod. -
#7144 De magyar a telepítő is -
#7143 Angolul telepíted. -
#7142 Reggelt!
Nekem magyar verzió van meg. Hol/hogyan állíthatom át angolra? -
Micsu #7141 érdekes hogy nekem vistán megy a gém xpn meg a menüben 0.3 fps, ez erre varjatok gombot :P -
sanyiiiii #7140 C-Sec, aka Citadel Security. -
#7139 Nekem se tetszik, de a játékban így írja, angolul nem tudom mi a neve. -
sanyiiiii #7138 Nah az is szép főleg hogy fejedelmet még nem is jelent:D
Jó végülis bele lehet magyarázni de akkoris.... -
csgj #7137 Mert ez olyan jó magyar szokás :P -
ZÓÓÓcsi #7136 És a Fejedelem? Miért kell lefordítani a neveket? -
sanyiiiii #7135 Ezen az F-VÉDen mai napig kiakadok ha meglátom:D
Elképeszten szarul hangzik szvsz.....
-
#7134 F-VÉD akadémián felmész a lifttel a hangárhoz, és ott lesz. -
gyuri12 #7133 Nem lehet,hanem biztos. -
#7132 fellegváron nagyon eltévedtem, hol találom a normandyt? -
adammmmmmm #7131 Na lehet hogy lesz mass effect
film
Remélem lesz olyan jó mint a játék. -
Alblink #7130 Off:Hello,valaki tud segiteni privatba?Valaki tud a magyar verziohoz, mukodo inditofájl ugyben segiteni.elore is koszonom. -
sanyiiiii #7129 Az eredeti játékkal is előfordul, de tudtommal azért jóval többen vannak akiknek nem fagy.
Mindenesetre nem tudok róla hogy tört verzióval gyakarabban fordulna elő.
Amúgy meg Unreal motorok mindig is háklisak voltak a régi driverekre, túlmelegedő rendszerekre és hasonló dolgokra, bár ilyenkor a general protection fault a jellemző, de van amikor fagy miatta.
-
#7128 sziasztok olvastam több helyen hogy fagyogat a játék, namost a kérdésem az lenne csak a warez vagy valóban az eredeti is hibás, mert ha igen akkor asszem nem veszem meg, nincs kedvem idegeskedni, pedig egész beleéltem magam a vásárlásba már, de ezt előtte gondoltam megkérdem -
#7127 Köszi! -
Zóanagyvarázsló #7126 Telefonáltam. Sokkal többet nem tud nálunk a support (a háttérben való huzavonáról nem tudnak), az biztos, hogy a lokalizáció már kész, csak a zöld lámpára várnak, ez várhatóan októberben lesz esedékes. Remélhetőleg így is lesz.
(Witcherre és rákérdeztem, de arra majd emailben kapok választ, majd a topikjában úgyis jelzem, ha megtudtam valamit.)