Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A leírásod alapján nekem nagyon úgy tûnik, hogy tönkre ment a DVD meghajtód. Keríts egy másikat.

Broafka
hogy a játékból Ashley szavaival éljek: "Mióta lettél te a fõnök?"

rólad ennyit, te már eddig se értettél semmit

a vicc most az, hogy úgy gondoltam egy próbát megért, crackeltem az eredeti játékot, és így meg elindul... lol, no comment (nah persze ilyenkor CD nélkül megy, szóval még mindig a dvd olvasó és a dvd közötti kapcsolat nem tetszik neki)

de akkoris vissza viszem, ez röhely!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

takysoft
"a rohadt életbe már"
" a f*szom ki van"
"és ez a hülye"

Szeretnéleg megkérni, hogy ezt a stílust itt ne használd.

Ha megvetted a játékot, akkor ne kéregess image-eket, meg crackeket.
Próbáld meg elindítani, és ha nem megy, akkor vidd be a boltba, és verd az asztalt, hogy neke megvan a Rendszerkövetelmény, és nem fut.

CD-védelem esetén meg daemon-t egyéb emulálókat tessék kikapcsolni, arra allergiásak, ez igaz.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Broafka
hát ööö
nem hiszem, vagy hát nem tudom, mert amikor elindítanám a játékot akkor a dvd olvasóm, hát ööö, eképpen mûködik:

felbúg, recseg (szünet: ...), megint felbúg, egint recseg ... felbúg, recseg ... és a végén kiírja hogy tegyem be a helyes lemezt (mintha azt akarná hogy crackeljem, de igazából csak... mnitha nem látná a dvd-t vagy én nem is tudom)

de azért kipróbálom a te ötletedet is. Akkor mit lõjjek ki? elég ha csak kilépek a daemon toolsból? hihi, megpróbálom 😄

fsgh
nem ehet az a baj hogy érzékeléi a Daemon tools-t a gépeden és azért? vagyis a virtuális meghajtót. Vannak játékok amiknek nem tetszik ha virtuális meghajtód van...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Broafka
köszönöm

Broafka
úr anyám, olvass már vissza egy kicsit, mielõtt lebaszol, mert a játék miatt már így is a f*szom ki van!

gabo91
Nem egészen warez... meg vette a játékot, és az nem mûködik neki...
a fejlesztõk, eladók forgalmazók ugyis leszarják nagyívben... mégis mit tud csinálni? semmit... ugyan ott van mintha nem vette volna meg, de most mégis fizetett

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
A játék vitt ide, nem magamtól mentem. Volt egy videó, aztán most nem mehetek fel a normandiára, mert lezárták...
(álítólag a nagykövet záratta le)
Gondolom vele kellene beszélni... de sehol se találom...
Vagy hova kell menni?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

takysoft
Ad1: minden neked mini-image? nincs is másolásvédelme. (legalábis olyan, amit mini-image-el ki lehetne kerülni)

Ad2: a több helyen fellelhetõ "NO WAREZ" felirat nem zavar? van ám warez topic is...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Broafka
hát én berosálok... ez nem megy!

honnan szerezhetek ilyen mini image-t?
google-lal nem találok :$

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem az is hülye aki xfiret használ...no flame magánvélemény

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Váá lolol milyen hülye bugra(?) akadtam a játékban. Fut max grafikán, de ha xfire-bõl indítom akkor nem. Majd megettem a kefét, nem tudtam rájönni, h miért van az, h amikor elsõ 2 alkalommal elindítottam és játszottam ment simán és utána meg miért szaggatott minden alkalommal. Szal ha vkinek szaggat és Xfire-bõl játsza, akkor próbálja meg nélküle.
Fenrir
Próbálgasd még párszor, nekem volt olyan hogy csak a harmadik-negyedik próbálkozásra indult el. Nekem is eredetim van...

A halál csupán a kezdet...

Broafka
meg a rohadt életbe már, már mióta szívok ezzel a játékkal mint a torkos borz...

elegem van, ha warez verzió van meg akkor fagy, meg minden szar, ha eredeti akkor el se indul, komolyan mondom már lassan robbanni fogok >-(

Broafka
de lehethogy az olvasóm a rossz, mert 3X próbálta felpörgetni, de nem ment neki (bezzeg commanderben látja mi van rajta, meg telepítette is)

röhely...

fsgh
Ismerõs probléma... C&C3 van meg nekem eredetibe és ha játszani akarok akkor mini imaget kell bemountolnom-.-

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Broafka
gyerekek, megvettem eredetibe a játékot, és ez a hülye crackeltetni akarja magát!

vagy nem tudom, de azt írja hogy rakjam be a korrekt lemezt!
most mit csináljak? :-/

Miként jutottál oda? Magadtól mentél vagy a program kötelezett rá (túl vagy már mind a 4 kötelezõ helyen ahol járni kellett)?
Utóbbi esetben ott a kérdésedre a válasz a journal-ban. Nem a mellékes feladatok között, hanem az elsõdlegesek közt.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Ha nálam AMD1700+ 1,5 giga ram, HD2600XT VGA elfut igaz minimumon..akkor mit gondolsz?

rotator
Igen, a Krogan ott nekem is betett elsõre, de hardcore-on elfüstölt 10 mp alatt. 😊

Sziasztok!
Nem tudjátok miért van az, hogy az aláírásomban szereplõ gépen 800*600-as felbontásban low grafikán szaggat??Tom, hogy nem egy erõmû de azért sztem egy kicsit jobban kéne futnia.

gabo91
Másodszor vagyok a fellegvárban. (saren-el az elöbb találkoztam) Hova kell menni? sose tudom, de küldiknél se irja... :S

Van ez a játék olyan hosszú mint a Kotor ?

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Nem sokkal. Itt-ott kicsit több az ellenfél, mint korábban, meg talán kicsit magasabb szintûek, de a sztori szempontjából fontos küldetésekben pont ugyanannyi, pont ugyanolyan erõs ellenfél van, ráadásul pont ugyanúgy álldogálnak ugyanott. Elsõre, normálon Liara kiszabadításakor a krogan megevett vagy hatszor, mire sikerült lenyomni, insane fokozaton elsõre kifeküdt...

Azért nem adtak, mert nem beszélgettél velük eleget. Nem akartál kideríteni róluk semmit. Ha ezt elhagyod, akkor nem csak feladatoktól, de több Codex bejegyzéstõl is elesel.

* "csak"
#6195 Hát igen, de nekem pl. a társaim nem adtak questet. Vagy legalábbis nem írta ki, hogy hozzájuk kötõdne. Wrex-nek pl. az a küldetése, hogy megöljem Ökölt or?

Amúgy listádból csak az ûrben bolyongós 35 meg a Citadel-bõl maradt ki ~10. (meg persze a gyüjtögetõs, ha lementem egy bolygóra szétnéztem a rendelleneségnél, elvégeztem a feladatom, de a törmelékeket ott hagytam 😄)
Ja és a kódexet végig olvastam, 1-2 témát hagytam ki max.
rotator
Én pont fordítva, elõször engineer, most soldier, de nem hiszem, hogy ez számít, mert a társak se nyíródnak ki soha, max. a pajzsuk szokott lemenni. Tali mondjuk igen hasznos. 😊 Egyedüli keményebb ellenfélnek a Krogan harcos számít, a többi (fõleg a gethek) csak ágyútöltelék.

Mivel viszed? Csak mert nekem a hardcore nehezebbnek tûnt, igaz lehet csak azért mert elsõre soldier voltam heavy armorral meg mindennel, hardcore-on meg engineer. De tény, hogy még így is rohadt könnyû.

Why so serious?

rotator
Insane fokozaton mennyivel nagyobb kihívás a játék? Mert most másodjára hardcore-on könnyebnek tûnik, mint elsõre normalon. :S

rotator
Nekem pont olyan kártyám van, és sosem fagyott még ki. Az említett liftes buggal egyszer találkoztam a kb. 56 óra alatt, valamint egy ízben volt egy olyan, hogy a hackelõs játék "ráfagyott" a képernyõre. Ennyi. 😊

Egyértelmûen kompatibilitási gondok miatt fagy. Egyes rendszereken tökéletesen megy, máshol fagy, megint máshol kidobál a desktopra. A dolognak semmi köze a program eredetiségéhez. Nekem boltiatlan verzióm van, mégis összesen egyetlen alkalommal dobott ki az asztalra hibaüzenettel, másfél végigjátszás alatt.

Szóval valamelyik hardverelemre pikkel a program nálad.
Innentõl kezdve ha driverfissítés nem oldja meg, várhatsz a patchre, reménykedve, hogy majd javítják.

Nem attól függ a fagyás, hogy másolt a játék vagy eredeti. Nekem egyszer se fagyott, liftben párszor elakadta de ennyi. Loadoltam és rendbejött.

Why so serious?

Szípen megnézed az alaplapod oldalát, hogy van-e friss driver. (azért 2-3 havonta amúgy is illik...)
Nálad nem biztos, hogy pont ugyanezért crash-el be.
Nekem 99%-ban a párbeszédeknél illetve amikor valamilyen hang-effect indult volna akkor fagyott (pl lift hangja)
Mellesleg az enyém eredeti.

Broafka
tök jó, lentebb többen mondták, hogy nekik eredetivel nem fagy, meg hogy így úgy 50 óra játékélmény... blabla

akkor most mi a helyzet? mindenesetre akkor sem hiszem hogy a hang miatt fagyna, de ki tudja? :-/

és ha mégis, akkor én hogy frissítsem a hangkártyámat?

Psszzzt!
Spoiler csak neked!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az eredetivel is fagy...

Broafka
nekem alaplapra integrált hangkártyám van

nem hiszem hogy a hangnak lenne köze a fagyásokhoz.

Valszeg az eredetivel nem fagy a játék, akinek igen, annál a géppel van a gond.
Titan Questet mikor letöltöttem akkor az is fagyott, megvettem eredetibe, és nem fagyott (meg mernék esküdni, hogy ez a legújabb védelem, már más játékoknál is láttam)

A fagyások többsége a hangkari driver miatt van szerintem.
Audigy 2 ZS tulajok szedegessék az új drivert, lehet hogy malacom volt de a csere óta nem volt crash nálam.

Audigy 2 ZS driver összes op-ra

Broafka
komolyan mondom, egyre szebb dolgokat produkál a játék 😊

találkozott már valaki liftes buggal?

beszállok a liftbe, rámegyek hogy lift indítása, és megállnak ahogy kell, de alift az nem indul el, és semmti nem lehet csinálni, állnak mint a cövek az álló liftben

rotator
Az egyik BioWare-es szerint több DLC is várható. A BdtS és a patch nem feltétlenül fognak karöltve érkezni, amelyik hamarabb elkészül, azt egybõl kiteszik.

rotator
Tudok olyanról, aki elsõre 60 óra alatt tolta végig.

pubiloál
Lehet az a sok titokzatos fagyos a meleg miatt van. Nekem kifagyott 2x, levettem a ház oldalát, felbarkácsoltam egy 12cm-es rendszerhûtõt és tádám, semmi...

csatlakozok, 4 végigjátszás, saccperkábé 120 óra, 0 fagyás. Eredeti játék.

Azért is jegyzem meg külön, mert korábban jó páran hangoztatták, hogy a játék azért fagy ki, mert bugos, és _mindenkinél_ ezt teszi. Hát nem. 😊
fsgh
Na elkezdtem másodszorra most full Bionikus nõvel😊 Renegád akarok majd lenni😊

berczy
Én sem nagyon értem ezt a kifagyós dolgot. Nekem origi játékom van, már 38+ órája játszom, de írd és mond, egyszer sem fagyott ki. Egy dolog van ami dühít, az pedig az, hogy amikor alt+tab-ot nyomok akkor vagy 2-3 percet kell várni mire visszavált a játék. Ezt nem tudja valaki, hogy mitõl van?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

GamerAdams007
Sztem a gépetekkel van gond, nehogymár a pirate-változat nekem egyszer nem fagyott ki, ti meg eredetivel szívtok...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Broafka
nah hát ezeket én is kihagytam mondjuk, de így is összesen 32X fagytam ki, már amennyit összeszámoltam, szóval a végére gondolom azért érthetõ ha egy kicsit elegem lett.

Kár érte, mert nagyon jó kis storyja van, és tényleg jó (lenne) a játék.

Nick01
en 18 oranal tartok, ugy h most megyek az iloszra ,es nem gyulytogettem asvanyokat stb..

Ha megtalalom,scannerem az osszes orzot a fellegvarba ,akkor mit kapok cserebe?

Akkor nem sok beszélgetést hallgattál végig, sõt valószínüleg a Codex bejegyzések többsége is hiányozhat nálad.

Amúgy mibõl gondolod hogy mindent elvégeztél?
Mellékes feladatokból van ugye:
- 1 ami a választott háttértõl függ.
- 3 amit a társaid adnak
- 15-20 (vagy még több) a Citadel Station területén amit ott kaphatsz meg és a nagyját azt ott helyben is végzed el (van amihez utazgatni kell majd)
- 5 a Feros-on
- 2 vagy 3 (nem emlékszem pontosan) a Noveria bolygón
- 2 a Virmire felszínén
- 5 gyûjtögetõs feladat (ásványok, asari iratok, plecsnik, protean ereklyék, stb.)
- 35+ feladat meg utazgatás közben összeszedhetõ az ûrben bóklászva

Ha nagyon kapkodsz és minden átvezetést ki is iktatsz, akkor is necces dolog az a 12 óra ha "csak" a gyûjtögetéseket hagytad ki (különösen, hogy azokat gyönyörûen el lehet végezni amennyiben tényleg minden mást megcsináltál).