Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rólad ennyit, te már eddig se értettél semmit
a vicc most az, hogy úgy gondoltam egy próbát megért, crackeltem az eredeti játékot, és így meg elindul... lol, no comment (nah persze ilyenkor CD nélkül megy, szóval még mindig a dvd olvasó és a dvd közötti kapcsolat nem tetszik neki)
de akkoris vissza viszem, ez röhely!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
" a f*szom ki van"
"és ez a hülye"
Szeretnéleg megkérni, hogy ezt a stílust itt ne használd.
Ha megvetted a játékot, akkor ne kéregess image-eket, meg crackeket.
Próbáld meg elindítani, és ha nem megy, akkor vidd be a boltba, és verd az asztalt, hogy neke megvan a Rendszerkövetelmény, és nem fut.
CD-védelem esetén meg daemon-t egyéb emulálókat tessék kikapcsolni, arra allergiásak, ez igaz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
nem hiszem, vagy hát nem tudom, mert amikor elindítanám a játékot akkor a dvd olvasóm, hát ööö, eképpen mûködik:
felbúg, recseg (szünet: ...), megint felbúg, egint recseg ... felbúg, recseg ... és a végén kiírja hogy tegyem be a helyes lemezt (mintha azt akarná hogy crackeljem, de igazából csak... mnitha nem látná a dvd-t vagy én nem is tudom)
de azért kipróbálom a te ötletedet is. Akkor mit lõjjek ki? elég ha csak kilépek a daemon toolsból? hihi, megpróbálom 😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
a fejlesztõk, eladók forgalmazók ugyis leszarják nagyívben... mégis mit tud csinálni? semmit... ugyan ott van mintha nem vette volna meg, de most mégis fizetett
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
(álítólag a nagykövet záratta le)
Gondolom vele kellene beszélni... de sehol se találom...
Vagy hova kell menni?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Ad2: a több helyen fellelhetõ "NO WAREZ" felirat nem zavar? van ám warez topic is...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
honnan szerezhetek ilyen mini image-t?
google-lal nem találok :$
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
A halál csupán a kezdet...
elegem van, ha warez verzió van meg akkor fagy, meg minden szar, ha eredeti akkor el se indul, komolyan mondom már lassan robbanni fogok >-(
röhely...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
vagy nem tudom, de azt írja hogy rakjam be a korrekt lemezt!
most mit csináljak? :-/
Utóbbi esetben ott a kérdésedre a válasz a journal-ban. Nem a mellékes feladatok között, hanem az elsõdlegesek közt.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Nem tudjátok miért van az, hogy az aláírásomban szereplõ gépen 800*600-as felbontásban low grafikán szaggat??Tom, hogy nem egy erõmû de azért sztem egy kicsit jobban kéne futnia.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Amúgy listádból csak az ûrben bolyongós 35 meg a Citadel-bõl maradt ki ~10. (meg persze a gyüjtögetõs, ha lementem egy bolygóra szétnéztem a rendelleneségnél, elvégeztem a feladatom, de a törmelékeket ott hagytam 😄)
Ja és a kódexet végig olvastam, 1-2 témát hagytam ki max.
Why so serious?
Szóval valamelyik hardverelemre pikkel a program nálad.
Innentõl kezdve ha driverfissítés nem oldja meg, várhatsz a patchre, reménykedve, hogy majd javítják.
Why so serious?
Nálad nem biztos, hogy pont ugyanezért crash-el be.
Nekem 99%-ban a párbeszédeknél illetve amikor valamilyen hang-effect indult volna akkor fagyott (pl lift hangja)
Mellesleg az enyém eredeti.
akkor most mi a helyzet? mindenesetre akkor sem hiszem hogy a hang miatt fagyna, de ki tudja? :-/
és ha mégis, akkor én hogy frissítsem a hangkártyámat?
Spoiler csak neked!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem hiszem hogy a hangnak lenne köze a fagyásokhoz.
Valszeg az eredetivel nem fagy a játék, akinek igen, annál a géppel van a gond.
Titan Questet mikor letöltöttem akkor az is fagyott, megvettem eredetibe, és nem fagyott (meg mernék esküdni, hogy ez a legújabb védelem, már más játékoknál is láttam)
Audigy 2 ZS tulajok szedegessék az új drivert, lehet hogy malacom volt de a csere óta nem volt crash nálam.
Audigy 2 ZS driver összes op-ra
találkozott már valaki liftes buggal?
beszállok a liftbe, rámegyek hogy lift indítása, és megállnak ahogy kell, de alift az nem indul el, és semmti nem lehet csinálni, állnak mint a cövek az álló liftben
Azért is jegyzem meg külön, mert korábban jó páran hangoztatták, hogy a játék azért fagy ki, mert bugos, és _mindenkinél_ ezt teszi. Hát nem. 😊
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Kár érte, mert nagyon jó kis storyja van, és tényleg jó (lenne) a játék.
Ha megtalalom,scannerem az osszes orzot a fellegvarba ,akkor mit kapok cserebe?
Amúgy mibõl gondolod hogy mindent elvégeztél?
Mellékes feladatokból van ugye:
- 1 ami a választott háttértõl függ.
- 3 amit a társaid adnak
- 15-20 (vagy még több) a Citadel Station területén amit ott kaphatsz meg és a nagyját azt ott helyben is végzed el (van amihez utazgatni kell majd)
- 5 a Feros-on
- 2 vagy 3 (nem emlékszem pontosan) a Noveria bolygón
- 2 a Virmire felszínén
- 5 gyûjtögetõs feladat (ásványok, asari iratok, plecsnik, protean ereklyék, stb.)
- 35+ feladat meg utazgatás közben összeszedhetõ az ûrben bóklászva
Ha nagyon kapkodsz és minden átvezetést ki is iktatsz, akkor is necces dolog az a 12 óra ha "csak" a gyûjtögetéseket hagytad ki (különösen, hogy azokat gyönyörûen el lehet végezni amennyiben tényleg minden mást megcsináltál).