Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Elõbb ki kell szállni a járgányból (Q bill.), utána lehet vizsgálgatni.

Kori
igen
elmész megkeresed a céálpontokat aztán semmi

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

én is az artemis taun vagyok és ugy kezdõdik hogy ledobnak 1 autóval!
Kori
vagyis találok holtakat ládákat vagy pl szondát de hiába kattintok az E-vel nem csinál semmit csak kiírja hogy mi az amit találtam

Kori
még csak az elején vagyok
elmentem az Artemis tau-ra
ott le lehet szállni egykét bolygon le is szálltam elmegyek a rendellenességeket megnézni de nem találok semmit
mit kell ezeknél csinálni?

Úgy van, hogy legelsõ karakterrel 50es szint a maximum de ha azt eléred utána már új karakterrel elsõ végigjátszás során is mehetsz 50 fölé. Én elsõ karakteremmel 49es szinten fejeztem be de után azonnal nekiálltam ugyanezzel a karakterrel és 59es szintig jutottam vele. Utána kezdtem egy teljesen új karaktert /egy mérnököt/ és vele elsõ végigjátszás során elértem az 54es szintet.

Why so serious?

rotator
Nos ez majd kiderül, ez a második végigjátszásom, de friss karakterrel indítottam.

Láttam John Shephard táblát Westendben 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Szép is lenne ha mindenféle kereskedõ galaxisszerte árulná a spéci spectre cuccokat.

7-es típus elérhetõ már azután is, hogy összeszedtél 1 millát, illetve már elérted a Spectre rangot. De csak a C-Sec ellátó tisztnél, meg a hajódon lévõ ellátósnál tudod megvenni. Másutt nem.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Akkor én ezért nem találkoztam eddig a Spectre-s cuccokkal. 😊

Igen. Ha elérted, kapsz egy achievemntet és a követkzõ nekifutásra mehetsz 60 fölé. Meg hozzá férsz a Master Gear X-es Spectre felszerelésekhez is, addig csak a VII-esket tudod megvenni.

Elsõre 50-nél van lelimitálva?

Elsõ nekifutásra sehogy. Ott 50 a maximum. Ha már végigtoltad, akkor nyílik meg az 0 fölötti szint elérésének lehetõsége. Azt hiszem, csak újraindított (azaz nem újonan generált, hanem egyszer már kijátszott és újra elindított) karakterrel, de ez nem biztos...

Önismeretbõl jeles!
Még mindig zavart vagy amiért megdobáltak szombaton?<#kocsog><#mf1>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Az összes küldi lenyomásával, minden ellenfél lelövésével. Esetleg újraindított karakterrel. (amikor olyan karakterrel kezded a játékot, akivel már egyszer végigvitted, és alapból magas szintrõl indul)

Broafka
gondolom úgy ahogy a gothicban is, tulajdonképpen részekrevan osztva a játék, amikor legelõször jársz a fellegvárban és akkor csinálod az õrzõket akkor kapsz értük mondjuk 30 XP-t amikor meg mondjuk akkor amikor elvették a hajódat, akkor meg kb 600XP-t kapsz értük

legalábbis gondolom így csinálják

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

rotator
Most megyek Ilosra 48. szintûként. Nem igazán értem, hogy lehet itt elérni a 60. szintet. :S

Megmondtam korábban: nekem egy magadfajta, kötekedõ trágár féreg nem vitapartner.

Gratula!
Most hogy kibeszéltünk téged, mondj valamit másokról is.

Kérdezés elõtt érdemes mindíg elolvasni a FAQ-ot, a leggyakoribb kérdésekre a választ ott megtalálod. Ha amit keresel, nincs a FAQ-ban, akkor kérdezz.

No igen, csakhogy õk (a rendõrség) kis halakra nem hajtanak. Arra is alig van kapacitásuk, hogy a legnagyobb warezterjeszõket lefüleljék.
Ezért kerül be a híradóba, ha nagyritkán elfognak egy nagyobb másoló brigádot.
A probléma az, hogy le vannak maradva. Õk a nagy másoló "mûhelyekre" utaznak, olyanok azonban már csak elvétve vannak. Ma már a gyors internetelérések miatt mindenki magának warezol, nemúgy mint 2000 körül, amikor még tényleg nagy üzlet volt másoknak CD-t írni, pénzért.

Lényeg a lényeg: se kapacitásuk, se koncepciójuk az egyéni warezolók üzldözésére. És ez nem is fog változni a jövõben, mert valószínûtlen, hogy a rendõrség erre szakosodott osztályának létszámát/pénzkeretét többezerszeresére növeljék.

Nem vagyok láma!
Inkább fogd be a szád ha értelmesen hozzászólni nem tudsz.
Ja, és csak mellesleg: az eddigi, régebbi hozzászólásaiddal már bemutatkoztál, kiderült, hogy nemigazán vagy vitapartner értelmes vitában. A te színvonalad a kurvaanyázós vitatkozás, mint ez korábban egyértelmûen kiderült.

Mellesleg nem gondolod ugye, hogy egy magadfajta szar fogja megmondani, melyik topikba írok.

SZEG007
no comment
talán használni kéne a bannert te láma.

Inkább valami wrz topilban nyomjad az okosságot.
Ezek már réges-régen lerágott csontok. Ja, és csak mellesleg: Marhaságokat beszélsz/írsz.

Frank99
a BSA KIZÁRÓLAG az õket fizetõ pár cég programjaival vannak elfoglalva.
itt megtekinthetõ a cégek listája....

A rendõrség viszont mindent visz, mint a piros hetes az ultiban. És ha valamidet elvittek, jobb ha újat veszel, mert egy darabig (néha soha) nem kapod vissza....

és ha bármi olyat talál a 2 hetes tanfolyamot végzett "szakértõ" ami szerinte nem jogtiszta, akkor mész szépen tárgyalásra.... még jó, ha nem térgyelésre.....

Itt olvashatsz bõvebben😞benne voltam)

itten

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Crack hiba...vagy másik crack vagy eredetiben vedd meg

Hello!Eljutottam addig hogy kéne a galaxis térképet használnom de vmiért nem jó.rányomok tiszta fekete kép és a bal felsõ sarokban az van hogy Özvegy...
A patch átal végrehajtott módosítás nem jön figyelembe, mert azt ugyanaz készíti, mint a programot.

Azzal pedig, hogy a crackel felülírod az eredeti fileokat, te módosítod a játékot és nem a crackercsapat. Õk csak elkészítették a cracket, nem kényszerítettek rá, hogy módosítsd a játékodat a crackjükkel.

A BSA, a közhiedelemmel ellentétben nem joghatóság, csak egy civil szervezet. Pont annyi joga van bemenni a lakásodba és átvizsgálni/lefoglalni a CD-idet, mint a házaló mormon hittérítõknek. Azaz semennyi.
Emiatt dilettáns dolog 'szoftverrendõrségrõl' beszélni, mert olyan nincs.

na és a BSA? 😛

Ez mi akar lenni?Amikor reggel felraktam akkor játszottam vele.Most elakarom inditani és ezt irja ki.
Az oprendszer nem a "vista" vagy az "XP", hanem mindaz, ami az õ Vista-ján vagy XP-jén rajta van, a hardver és a szoftverek használhatósága érdekében. Pl a driverek, a patchek és egyebek. Ebben meg nehéz, a nagyobb cégek által használt "egyenmasinákon" kívül, két egyformát találni a világon. Mindenki mással tömi tele a gépét. Egy hibás codec, félresikerült driver frissítés, megszakadt update már boríthat mindent úgy, hogy csak bizonyos terhelés fajtáknál bukik ki.

Izé...
Az EULA-ban az van benne, hogy Te, mint vevõ nem módosíthatod. A mások által módosítottra az EULA nem tér ki. A módosítást egyébként a patch is elvégzi, így ez csak amolyan szófordulat. Pláne, hogy egy modolható játékról van szó.

Amennyiben egy példányt kifizettél és egy példányt is használsz, a lõtéri vadászkutyát sem érdekli, hogy a saját kényelmed, és/vagy a program használhatósága érdekében még egy crack-et is rátoltál. A jogvédõt és a fejlesztõt a megvásárlás ténye bõséggel kielégíti.

Nem hinném, hogy olyan oprendszert használna, ami nem jó. XP-n és vistan kívül el se indul máson a cucc.

A no-cd crack jogilag nemigazán frankó, az EULA-ban benne van, hogy a felhasználó nem módosíthatja a játék fájljait. Csak azért mondom, mert ebben a topicban rengeteg a nagyhangú warezellenes agitátor, jobb ha tudják, hogy amikor a bolti játékukra rátolják a no-cd cracket, ugyanúgy törvényt sértenek, mint a warezolók. Ezekután elég hülyén veszi ki magát amikor a legnagyobb warezellenes aktivisták no-cd crackel játszanak, és errõl fesztelenül cseverésznek itt a topicban. Ez amolyan 'bort iszik vizet prédikál' szituáció.

Amúgy kinek is nyomna fel valaki téged illegális szoftverhasználatért?
Talán a magyar rendõrségnek? Mert más illetékes szerv nincsen ezügyben magyarországon, a magyar rendõrség pedig ennél nagyságrendekkel nagyobb problémákkal is képtelen megbírkózni.

Abban viszont egyetértek, hogy ha megfelelõ a crack egy warezos játék esetében, akkor az csak ugyanazokat a hibákat produkálhatja, mint a bolti verzió.

Hát akkor nincs mese, cseréltesd ki a CD-t.

gabo91
Egész jó játék lett a végére. Néha untam kicsit, mert nem tudtam hova kell menni mit kell csinálni, de összeségében jó játék.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
köszi

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Ha elolvastál volna mindent, tudnád...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Keresd meg a hajó régi kapitányát a Flux-ban...

gabo91
Már mindent elolvastam. 4 órát mászkálgattam már a játékban. már unom nagyon. fellegvárban sose tudom mit kell csinálni :S
valaki pls mondja már meg

Dante73
Fagyást sok minden okozhat. Lehet egyszerüen a rendszered vacak már, (ha xp alól vagy, és 6-9 hónapnál régebbi, akkor valószinû ez is bejátszik) Lehet egyszerû melegedés, de sajnos a játék hajlamos nem megtalálni bizonyos fájlokat. Nézd meg a hibanaplót! Ott leírja, mi volt az ok.
Nekem friss Vistán 2x fagyott, mindkétszer azért, mert nem talált meg 1 fájlt. Betöltés után meglett. Gondolom, ezt egy peccs javítani fogja. Ha nem ez a gond, akkor is sokminden lehet még. Javaslom, várd ki a peccset, mert megéri. Utóbbi idõk egyik legkellemesebb játéka!
Egyébként, (bár most sokan meg fognak kövezni) azt ajánlom, tegyél fel Vistát. 1000x nehezebb megborítani mint az Xp-t. Persze csak akkor, ha a vas megfelelõ alatta!

http://www.freetvmaci.info/

Sziasztok: eredeti van meg. Olvasgattam hogy másoknak is elég sûrün fagy, sajna nekem is már az elején csinálgatja. Az a kérdésem, mert egyenlõre elment a kedvem így tõle, hogy érdemes azért erõltetni? reménykedhetek hogy késöbb jobb lesz a helyzet?
Journal-t olvassad el, benne van kit és hol keressél meg. Még a játék is informált téged a dologról. Nem a nagykövetet kell megkeresned, hanem mást.

Mászkálgatás közben meg ha használod a térképet, az is segít. Szép nagy felkiáltójel terpeszkedik ott, ahol valakivel tárgyalnod kell.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

A tört és az eredeti exek méretkülönbsége általában abból adódik, hogy az eredetit valami run-time tömörítõvel (pl exepack) összenyomják, a crackerek meg nem vergõdnek ezzel. Ha "kibontod" az eredetit, akkor általában egyformák, pártíz byte eltéréssel.

Természetesen mindenkinek jobb lenne, ha nem kellene törésekkel vacakolni, de a kiadók még nem érik fel ésszel, hogy
1: aki lopja a cuccot, az akkor is lopja, ha védett, aki meg nem lopja, az akkor se, ha nincs védelem.
2: a beépített védelmek általában pont a vevõiket bosszantják, a warezolókat nem
3: ninsc törhetetlen védelem...

takysoft
"rólad ennyit, te már eddig se értettél semmit"

nem kell rám hallgatni ha nem tetszik. csak káromkodásokkal ne szórd tele a topicot mert azt nem szeretjük.

"Mióta lettél te a fõnök?"

Nem én írtam a szabályzatot...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
"a program futására nincs hatása"

abban a rettenetesen tökéletes esetben, ha az adott crack tökéletesen és pont azt szedi ki...
node... a legötbb crack 10-15 megával több/kevesebb és a igen-igen sokmindenhez hozzányúl, mert nem a crackerek bénák.

ha tehetem nem crackelek.. inkább emulálok valahogy.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Milyen oprendszert használsz?
Ezek a CD ellenõrzõ másolásvédelmek, bizonyos oprendszerekkel és/vagy SP/patch/driver verziókkal akadnak, mert nem tudják kiolvasni a megfelelõ kódot az azonosításhoz. emiatt utálom ezt a fajta védelmet, ugyanis ez csak azt szopatja, aki megvette a játékot.

Told rá a törést, ha azzal megy (én is azzal használom az origi cuccot, mert nem szeretem, amikor feleslegesen pörög a DVD). Jogilag ez teljesen rendben van, mert van számla a programról, ott az eredeti a polcotón, tehát mindenki jelenthet, akinek nem tetszik. Megjegyezném: sem az eredeti, sem a tört verzió nem okoz gondot, ha a gép egyébként rendben van. Egyetlen idegesítõ hiba a hangkártya miatti akadozás.

Ez valami MS indította FUD, hogy a tört verziók problémásabbak, mint az eredetiek. Lóizét. Ha jó a törés, akkor pont olyan jól fut, hisz a törés az ellenõrzõ rutint szedi ki, a program futására nincs hatása. A Stalker topikban is mindig elõjön valaki azzal a marhasággal, hogy a kifagyások és ctd-k a törés miatt vannak. Baromság, az élet ellentmond neki. A ctd-k és fagyások a programozói trehányság, az optimalizáció hiánya és az összegányolt gépek miatt vannak.

Tatyla
az én karim:

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Broafka
nem tom írtam e, lehet hogy nem, feltelepítettem apám gépére, és ott is ugyanezt csinálta a meghajtó 😊

de elõször én is erre gondoltam, hogy biztos kaputt (egy másik cd-t is beraktam, de azt futtatta rendesen) szóval...

Nem tudom hogy mûködik egy ilyen dvd, de lehet hogy azt a részt, ahol azt kéne olvasnia, hogy maga a játék, ott sérült a lemez, vagy valami ne mtetszik neki, és azt nem bírják elolvasni, szóval szerintem a cd-vel van a baj

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...