11074
  • a_n_d_r_e_w
    Ez biztos nem játék és valószínűleg nem is driver kérdés, az a kártya sürgősen megérett egy hűtőcserére vagy lehet elég egy újraszerelés, mert teszemazt meglazulhatott. Esetleg portalanítás.
  • Daffit
    Ja az iszonyatosan felmelegedés azt jelenti, hogy 15 perc után leáll a gép. Ráirányítottam a közvetlenül egy 20 cm átmérőjű ventit és így megy 99 fok közelébe.
  • Daffit
    Felraktam a játékot és nem rossz, viszont van egy problémám. Megy 1024x768-ban mediumon 20-40 fps között, viszont a kártyám iszonyatosan felmelegszik (2600XT). Próbáltam a legalacsonyabb beállításokkal is, de ugyan az a helyzet. Frissítettem mindent a legutolsó driverekkel, de semmi. Valaki tud erre megoldást?

Egyébként érdekesen gyorsan lépek szintet. Szinte 20 percenként oszthatok pontokat. Hova vezet ez?
  • Atkamon
    jaj halljátok nagyon imádom ezt a játékot... most elkezdtem mégegyszer =)
  • DarkEvilPiccolo
    Jah amúgy az U3 az X800-assal megy rendesen.
  • DarkEvilPiccolo
    Az a durca, hogy az U3 nálam is lazán faszán ment majdnem fullos grafikán, csak a videóknál kiakadt. De a Mass nálam nem is akar elindulni valószínüleg az SSE2 miatt.
  • ZÓÓÓcsi
    Nem csodálom! Nekem van egy ilyen konfigom: 3200+ s939, 7800GS, 1GB ram.
    Háát mit mondjak, úgy minden low-on és minden árnyék meg effekt kikapcsolva és disznó módon akad a játék. Nagyjából a 7800GS olyan teljesítményen van, mint egy 3650, najó talán kicsit jobb (de javítsatok ki), a proci viszont fejlettebb a tiednél és így se megy sehogy a játék! U3 motornak azért több kakakó kell szerintem! De halkan hozzáteszem azért, hogy az UT3 röccenésmentesen megy! Szóval programozástól is függhet a sebesség.
  • Cat 02 #7238
    Warez/ rádtoltak olyan skillt ami felmelegíti.
  • macleody
    Ja látom megtaláltad.
  • macleody
    Itt olvasgass.
  • Lord Zax
    sziasztok.

Jo ideje játszogatok a játékkal, kb a közepén tartok, és most jöt telö egy olyan hogy ha tulmelegitem vmelyik efgyverem akkro az nem hül vissza, és nagyon sokáig ugy marad. pl amig visszamegyek a ürhajoba , vagy ha elmentem kilépek és betöltöm.
    másnál volt ilyen? van erer megoldás?
    Elég idegesitö ha a tank pl nemtud löni, vagy nem marad fegyverem.
  • Atkamon
    A naplóban nézd meg a küldetéseket... amik az első oldalon vannak, azok viszik tovább a történetet, a megbízások pedig ilyen mellék questek.
  • ollie
    Hiányzik néhány írásjel.
  • MORO67
    Sziasztok most tettem fel a játékot az első pályát megcsináltam és a másodikon mikor bünösnek talál a bizottság utána bolyongok a bázison már mindenkivel beszéltem szerintem vagy ötször voltam mindenhol közben kinyirtam három robotot a térkép funkció se mutatja hogy hova is kéne kijukadnom valami akadémija meg magastorony között koválygok segitsetek már hogy hova kéne mennem mert marhára unom hogy félorája nemtörténik semmi csak liftböl a liftbe mászkálok.Mi a küldtés segits légyszi elöre is köszi.
  • priluki
    aha,igy egyböl indult,köszönöm!!
  • Atkamon
    Én is Vistán vittem végig és nekem is rendszergazdaként kellett futtatnom. Szerintem az lesz a baj
  • priluki
    aha vista,1000 köszönet megprobálom :D
  • ollie
    Vista?

Jobb klikk az exe-n, majd pipa be a rendszergazdaként való indításnál.
  • priluki
    Szisztok,segitségre lenne szükségem,most tettem fel a játékot és ezt irja az inditásnál:

General protection fault!

History:Adress=0x111a731d (filename not found) (in:\Games\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe)
    Adress=0x111a731d (filename not found) (in:\Games\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe)

Tud valaki segiteni,megköszönném..
  • Terminátor14
    Hehe, ez nagy makk volt, ha most megvetted volna...:P
  • DarkEvilPiccolo
    Jó, fullra mind1. Ismerősöm kölcsön adta a kártyát nehogy kidobjam az ablakon a zsét (nagyon, nagyon rendes volt tőle), és hát bizony nem megy vele a Mass és egyik másik mostani gamma sem, szóval... még jó, hogy kölcsön adta a kártyát. Hát ez van. Valószínüleg ez az SSE2 téma a ludas a dologban. Hát mind1, ez van.
  • ollie
    3650 meg 3850 között ég és föld van, az utóbbi minimum 2x olyan gyors, mint az előbbi, de talán inkább 3x.
  • DarkEvilPiccolo
    Az az érzésem, hogy mindenképpen veszett ez az ügy. Elkerülte a figyelmemet amit Macleody is írt, hogy: "Attól is függ kell-e a játéknak az SSE-2. Mert a Barton ezt nem tudja". Hát igen, a mostani programoknál, ha jól tudom, mindennél alap dolog szinte ez az SSE-2 cucc, és bizony az én Bartonom ezt nem tudja...
  • Terminátor14
    Nem tudom miért kell ilyen szellemiségben írni...

A fórumtárs kérdezett vmit, én meg válaszoltam NEKI szubjektív véleményem szeirnt. (hozzád kb annyit szóltam, hogy szerintem nem a 4 éves procikra vannak tervezeve a mai játékok, és hogy igenis van jelentőssége a kétmagos prociknak)

Azt gondolsz, amit akarsz, én innentől a témát tényleg lezártam. Ha hozzűfűznél vmit, akkor várom privátban...
  • a_n_d_r_e_w
    sok a különbség, papíron. De mivel az enyém sincs kihajtva, az sem lesz. És igen val'szeg nem ultra highon fog nála menni, mint nálam, hanem csak magas, esetleg valami közepes beállításon. Erről kérdezett, erre válaszoltam. Erre itt jön az össznépi fujjogás, hogy mennyire nincs igazam. Jólvan. Azt meg, hogy teljesen felesleges dolog egy 4 éves proci mellé egy 7600GT-nél jobb videó, remélem viccnek szántad. Nekem lazán 4x-esére gyorsult minden 3D mióta megvan a 3850, pedig előtte egy 6600GT volt. Érdekes. Na mindegy, ti ezt úgyis jobban tudjátok, de könyörgöm, tényleg hagyjuk már abba az offolást...
  • Terminátor14
    Egy kalappal ;-)
  • DarkEvilPiccolo
    Én is a sajátomat írtam le. :) Nah de most már tényleg abbafejezem, majd a tények beszélnek helyettem is. :D Inkább kívánjatok sok szerencsét. ;P
  • Terminátor14
    Szerinted nem sokkal? :DDDDDD
    Hát ne haragudj, de elég nagyot tévedsz, komoly különbség van.

Jóh, én a saját álláspontomat írtam le.
  • DarkEvilPiccolo
    És mennyi lehet a különbség a két kártya közt. Szerintem nem sok.

"gyűtenék kicsit és összeraknék egy újabbat"
    A jelenlegi állásom szerint elgyűjtögethetnék egy olyan 10 éven keresztűl mire összejönne egy komplett gépre a lóvé...
  • Terminátor14
    Sajnos már egyáltalán nem pörög a topik, úgyhogy az off nélkül kb nem is lenne hsz :DDD

Sajnálom, pedig nagyon jó a játék...

• DarkEvilPiccolo
    Jah majd ki lesz próbálva, és leadom az infot. ;) Kicsit sok az off, mind1. :)
  • Terminátor14
    Csak én láttam úgy, hogy neki 3850-e van? :)

Történetesen...

Azzal a p4-el nem tudom összehasonlítani, soha nem volt ilyen procim, akkoriban az amd volt a menő, szóval valszeg még jobb is a procid.

Mondom, nem kell itt okoskodni ennyit, ha neked megéri, akkor vedd meg és meglátod mi lesz :D
    Én azért írtam, mert ilyen gépre már nem költenék plusszba, inkább gyűtenék kicsit és összeraknék egy újabbat.
  • DarkEvilPiccolo
    Történetesen A_n_d_r_e_w azt magyarázza már egy jó ideje, hogy neki van egy 3GHz-es P4 Prescott-ja, ami történetesen elvileg lazán nem jobb az én Bartonomnál és mégis gyönyörűen fut nála a Mass is és még jó pár mostani játék is.

• Terminátor14
    Nem pont bartont, de van egy haverom, akinek 3200+-os procija van (tehát egyel újabb generáció és gyorsabb is), és hát nem hasít, hogy úgy mondjam. Ne érts félre, minimumra szvsz jó lesz, dehh tudja a fene :D

Próbáld ki és mindenki okosabb lesz.
  • DarkEvilPiccolo
    Próbáltál már ki egy 3000+os Barton-t egy Radeon 3650-essel, szóval próbáltál már meg így játszani a mostani játékokkal? Ha igen akkor azt mondd.
  • Terminátor14
    5000ért oké, nincs is vele baj, csak leírtam a véleményem. Azt pedig honnan tudod, hogy nincs vele tapasztalatom? Tán ismersz?

Csak hogy tudd, volt annó 2500+-os barton procim, agp-s vga-m is nem is kevés...Tudom, hogy mire képes az a proci, maradjunk ennyiben.

''Az előző generáció'' :DDDDD
  • DarkEvilPiccolo
    5000ft-ért miért lenne felesleges? Rohadtúl nincsen pénzem full gépcserére... És az a poén, hogy A_n_d_r_e_w elviekben tapasztalatból mondja azt amit mondd, nem csak a levegőbe beszél, ennek ellenére állandó ellenkezés van vele szemben, pedig nektek nincs ezzel kapcsolatban tapasztalatotok. Ha fullra minimum grafikával menne a Mass Effect, nekem már az is bőven jó lenne.
  • Terminátor14
    Persze, senki nem érti, csak te :D

Nem tudom hol élsz, de ha olyan játékkal játszol, akkor bizony mindkét magot ki lehet haszálni akár 100%-ra is. Amúgy szerintem nem azért írt olie, hogy megmonjda a frankót, csak épp segíteni akar. Teljesen felesleges egy 4 éves proci mellé egy viszonylag új, egész jó teljesítményű vga-t tenni...már a 7600gt is sok lenne...

Részemről befejezve, asszem kissé off a dolog.
  • a_n_d_r_e_w
    látom te sem érted. na mindegy. Nem az a cél, hogy a maximumot kihozzuk a kártyából. Nyílván nem fog az elméleti maximuma körül teljesíteni, jó ha annak 60-70%-at hozza majd, de akkor is ELÉG lesz. És nem kell 70-90k-t költeni egy új gépre. És szerintem ez a téma már túl sokszor körül lett járva. (a 2 magos fejtegetésednek meg akkor lenne értelme, ha a második mag is 100%-os terhelés alatt lenne folyamatosan. De nincs...)
  • ollie
    Ja, egyébként meg a 3000+ Barton 2.17GHz-n megy.