11074
  • rotator
    A héten se jött ki a BDtS, és már csak egy hét van a beígért novemberből.
  • zsotesz
    Ahova szinte minden játék ment:
    C:\Documents and Settings\User\Dokumentumok\BioWare\Mass Effect\
  • krisztajo
    Sziasztok! Egy kis segítség kéne!
    Új gépet vettem és szeretném áttenni a mentéseimet.
    De egyszerűen sehol sem találom őket!
    Hová ment a játék, hol keresem???
    Előre is köszi!!!
  • MerlinW
    Igen, azaz:)
  • Lord Myn
    Ha jól tudom az eredeti változat 64 korongból állt, ami ha 1 másodperc alatt raksz át egy korongot (és nem hibázol, tehát a minimum lépésből rakod ki) akkor kb. 580 milliárd év alatt lehet végezni vele...
  • ZÓÓÓcsi
    Ja! Mennyi ember nem ismeri..
    Amúgy a 12 éves hugom 5 perc alatt elsőre megcsinálta!
  • MerlinW
    Az a puzzle egy több mint 200 éves francia(legalábbis hozzájuk köthető a dolog matematikai ismerete - a rekurzivitás) logikai játék, aminek az eredeti változatát még időszámításunk előtt űzték az indiai és vietnámi papok.

Ergo, neked is mennie kellene:)
  • ollie
    Ez tök egyszerű, Hanoi tornyai
  • Atkamon
    Wow! nem is tudtam hogy ez ilyen:D Én rögtön csak az omnigél-es megoldást választottam mindkétszer:D ma vittem végig másodszor:D
  • Grifidos

Ne aggódj még a hülye amik többségének is sikerült, különben kivették volna belőle.
  • MORO67
    Köszönöm hát ezt ha magátol valaki megcsinálja nem semmi.Mégegyszer köszi.
  • edios
    Noveria Fejtörő megoldás
  • MORO67
    Sziasztok segitenétek abban hogy továbbjussak, van egy olyan rész hogy fennvagyok a havascsúcson ott van egy rész mikor eljutok egy reaktorhoz minden ajtó zárva van.Na ott azt irja hogy kérjek engedélyt valami VI-töl vagy javitsak meg a reaktort lemegyek van 3 reaktor abbol 2 rossz valaki megmondaná hogy kell cserélgetni a cellákat hogy jó legyen vagy van még másik megoldás is hogy kinyiljanak az ajtók???Ijen kerek szoba ahol egy szintet lemegyek ot talátam meg a reaktorcellát.
  • rotator
    Nem kell rávenni, ha elég nagy neki a szükséges tulajdonság szintje, akkor ki tudod nyitni/meg tudod javítani.
  • Gustafson
    Hello újra. Nekivágtam katona karakterrel. Namost hogyan tudom a technikai tudással rendelkezo társaimat rávenni, hogy nyissanak ki egy bonyolultabb zárat/javítsanak meg egy lezuhant muholdat ? Mert ugye nekem nincs meg a megfelelo tudásom hozzá...
  • Grifidos
    Nem kell várnod mindent letölthetsz majd, ha kifizetted, csak éppen nem lesz kompatibilis a magyar verzióval. Természetesen ez majd a "mi" problémánk lesz...mert pénzt vissza nem adnak.
  • Kimi23
    Én örülnék a legjobban ha lenne, de a hivatalos fórumon csak a ködösítés megy. Azért arra még kiváncsi leszek ha fizetős DLC is jön, arra várni kell , vagy azt tölthetjük rögtön.
  • MerlinW
    Kimi szerint nem lesz. Ennyi.

Szerintem meg biztos lesz, mert szerződés köti őket. A fordítás pl. már rég készen van, BW nemrég adott zöld utat, már csak ki kell adniuk. Lehet, hogy az év végi dömping miatt mellékvágányra került, ami teljesen érthető lenne.
  • Zóanagyvarázsló
    Úgy cseppet könnyebb, hogy a Witcher esetében övék a jogok, de még a fejelsztőcsapat is...
  • MerlinW
    A fagyást sok minden okozhatja. Régi a video/hangkártya driver, kevés a géped, elgyötört vagy sufni windows, nem eredeti a játék (vitality crack kell), stb.
  • koppim
    Az nem olyan biztos, a Witcher kiegészítőjét is megcsinálták.
  • Kimi23
    A magyar már eleve 1.1 verzió, a BDTS meg szerintem soha nem lesz elérhető bármit is mondanak a CD Project-nél.
  • rotator
    Nem lehet (ill. nem érdemes, mert feltelepül, csak onnantól nem fog elindulni a játék), de novemberre ígérte a CD Projekt a mi verzióhoz, én is várom már eléggé. :)
  • Gábor Warrior
    Sziasztok! Én úgy hallottam, hogy a patchet csak az angol verzióra lehet felrakni, állítólag lesz majd a magyar verzióhoz is. Olyan problémám van, hogy a játék kb 20 percenjént lefagy. Ha valaki tudja mi az orvosság erre a problémára kérem segítsen( ha sokan kérdezték ezt ne haragudjatok nem találtam erre vonatkozólag semmit). Köszi!
  • Gustafson
    Sziasztok ! Na felraktam magyarul-manualisan inditottam el a setup-ot, ott lehet nyelvet választani. Az lenne a kérdésem, hogy van egy hivatalos javítás+extra pálya-azt fel lehet telepíteni a magyar verzióra ? Koszi.
  • MerlinW
    FAQ vazze...
  • Dcgreg
    Sziasztok
    Nehéz lenne elkészíteni egy magyar Mass Effect-ről egy patch-et aminek a használatával az angolul tudó Mass Effect magyarul is megtanul?
    Egyáltalán nem értek hozzá. Létezik már ilyen mert kerestem de nem találtam. Más játékokra vannak ilyen patch-ek azt tudom. Ha tud valaki segíteni azt köszönöm!
    Helo
  • Dcgreg
    Sziasztok
    Csak annyit szeretnék megtudni, mivel abszolút nem értek hozzá, hogy egy hun patch-et készíteni, egy angol nyelvű Mass Effect-hez nehéz lenne? Vagy van már ilyen? Mert gugliban nem találtam semmi ilyet Ha valaki tud segíteni, azt előre is köszönöm
    helo
  • Grifidos
    Szerintem is pöpec a fordítás, igaz érezni, hogy több fordító csinálta. Sokszor előfordulnak értelmezési hibák, de ez a "papír" fordításból adódik, hogy nem játszott aki fordított.
    Egyetlen olyan van benne amitől "dobtam egy hatost": Amikor a "fired"-kirugni (szöveg környezethez illő fordítás, nem belekötni)el van nyomva kissé: "lelőni"-nek sikeredett.
  • Atkamon
    Miért gyenge? Szerintem egyátalán nem gyenge, nincsenek benne hülye fordítások sem. Most másodszor játszok a játékkal, és eddig kb 5 hibát találtam a fordításban.
  • Gustafson
    Értem. Koszonom. De ha annyira gyenge a magyar felirat (7252-jobban jársz, ha angolul játszod), akkor mindegy.
  • edios
    Nekem is angol a windows, de regional settingsben Magyarország van megadva helyként. Valószínüleg ezt nézi a játék.
  • Atkamon
    nekem is angol a windowson, mégis magyarul indította el elsőre...
  • SaGa Jr
    Telepítsd újra de manuálisan indítsd el a setup-ot, ne az automatikus install-al tedd fel a játékot. AKkor választhatod a nyelvet. De sajna jobban jársz ha angolul játszod.
  • Zóanagyvarázsló
    Ezt sajnos nem tudom, nekem még nincs meg a játék.
  • Gustafson
    Át tudom valahol állítani ? Vagy marad angol...
  • Zóanagyvarázsló
    Vagy az a gond, hogy a Windows angol, így automatikusan angolt választott telepitési nyelvnek ?

Pontosan.
  • Gustafson
    Sziasztok. Az lenne a problémám, hogy kulfoldon élek. Magyarországról kuldték el nekem az eredeti játékot-magyar kézikonyv, hangulatnovella stb. Feltelepitettem a játékot-erre minden felirat angol. Ennyi erovel itt is megvehettem volna-még olcsóbb is volt. Vagy valahogy tudok nyelvet váltani ? Mert nem találtam meg igazán, hol.Vagy az a gond, hogy a Windows angol, így automatikusan angolt választott telepitési nyelvnek ? Ha valakinek van otlete, légyszi segitsen. Koszi.
  • rotator
    Lassan jöhetne már a dlc, kedvem támadt végigvinni ismét. :)
  • Atkamon
    Tuti hogy a kártyával van valami, nekem mongyuk új kártyám van de passzív hűtéses, és úgy 65 fok körül van amikor játszok... 99 az nagyon sok. Túl sok is.