11074
-
#7485 igen, te a harcosokat szereted. -
Bucsek #7484 :D:D:D:D:D -
Aspyrin #7483 Erre válaszolni is fogsz? :DDDDD -
Fasiszta #7482 Én a harcos tipusokat szeretem az rpg_ben? -
#7481 én vanguard - liara - garrus felállásban tolom, eddig bejött :) bár nem hiszem, hogy van olyan kombináció ami ne lenne életképes. -
MrAndree #7480 Én általában íjász vagyok, esetleg íjjal felszerelt tolvaj szerűség, Mass Effect-ben ugye mindenki lőfegyverrel tolja de az engineer meg infiltrator aki vágja a zárnyitást meg ilyesmiket így ők állnak hozzám a legközelebb. Biotikus támadások tényleg jól néznek ki, de erre cipelem magammal mindenhova Liara-t. :) -
#7479 Én emg pont azokat szeretem:) plussz a Mass Effect-ben nagyon nagyon jól néznek ki szerintem a biotikus támadások:P -
MrAndree #7478 Na az még nem voltam, meg semmilyen karakter amelyik biotikus képességeket is tud. Nem vagyok mágus típus egy RPG-ben sem. -
#7477 Nekem az adept a kedvencem. Azzal vittem végig kétszer, úgyhogy az a karakterem már kb 58-as szinten van -
MrAndree #7476 Hát én eddig mindig paragon voltam, de a következő karakteremmel tuti kipróbálom a renegade-et is.
Elsőre amúgy katona voltam de annyira nem jött be, ölni tud de semmi mást. Még hardcore-on is túl könnyű volt vele a játék. Második karakterem Engineer volt, ez már jobban bejött. Most meg Infiltrator vagyok, eddig ez tetszik a legjobban, megvannak neki a legjobb tech skillek /decryption és elecrtonics, így nem kell Tali-t cipelnem mindenhova/ de hordhat medium armort így csatában se verik le másodpercek alatt. -
Fasiszta #7475 Kasztban mivagy mert én katona? -
#7474 Hát én kb két és félszer játszottam végig, de mindig jó voltam:) -
Fasiszta #7473 Ki szokot jó fiú lenni mert én mindig gonosz vagyok? -
Bucsek #7472 az :D fantom -
#7471 Specter, Fantom... -
Bucsek #7470 hmm, mostanában már nemteszi fel ezt a marhaságot hogy nincs hozá szakértelmem. ugynézki az első pályán, azon a bolygón volt csak. most meg már előléptettek ijen izévé, nemjut eszembe mivé :D ami az a szemétláda is vóót mig meg nem fosztották tőle. -
#7469 emlékeim szerint nem kell rá pont, legalábbis én Infiltratorral nagyon lazán lövöldöztem sniper rifle-el anélkül hogy egy pontot is dobtam volna rá. -
#7468 Soldier-rel nem kéne ilyen üzenetet kapnod, ők tudnak minden fegyvert használni. ez csak akkor jön elő ha olyan fegyvert használsz amiben képzetlen a kasztod, tehát nem tud pontokat rakni rá (kivétel pisztoly, azt mindenki tud használni). lásd pl Vanguard tud shotgun-t és pisztolyt használni, de ha azzal előkapsz egy assault vagy sniper rifle-t, semmit nem fogsz eltalálni, és nem fogsz tudni zoomolni, mert nincs a kaszt fegyverei között - ezért képzetlennek számítasz vele. -
#7467 Hát csak azért írhatja ki, mert nincsenek pontok a gépkarabélyon -
Bucsek #7466 hali, megmondanátok hogy ha azt irja ki hogy nemtudom használni pl a géppityut, és ezért roszabbul célzok meg nemtudok meszebbre lőni, az miért van? katona vagyok meg hősi mittudomén, kivan fejlesztve a gépkarabéjnál egy két dolog, nemrég kezdtem, csak kiváncsi vagyok miért irhatja ki, mire kell figyelnem. -
#7465 oké, köszi! jó tudni, hogy mindenki gyógyul tőle, azt hittem hogy van rá valamilyen utasítás amit nem vettem észre. -
#7464 quicksave és visszatöltés kijavítja asszem, amúgy egy bug. (elég idegesítő tud lenni ha mondjuk épp Saren leölése közben jön elő) -
#7463 tinypic.com, tallózás, és kész, ha feltöltötte, kiírja a kép linkjét.
-
Aspyrin #7462 Fegyver túlmelegedéssel kapcsolatban kérdeznék: az utolsó pár helyszínen tapasztaltam, hogy pikk-pakk kampó lett a cucc, de előtte mindig "megjavult" magától, ez miért lehetett?
Ha túlhevült, ti tudtátok orvosolni? -
#7461 FA skillből a csapat összesített értékét használja és mindenki gyógyul. itt részletesebben -
Aspyrin #7460 Vége, sajnálom, rég játszottam ilyen jót :|
-
#7459 Medigélt csak te tudsz használni. -
#7458 lehet utasítani a csapattársat, hogy használja a first aid skilljét? az F betűvel csak Shepard gyógyítja magát. -
Forcee #7457 ojat sajna nemtok csinálni xD nem értek hozzá -
Forcee #7456 ojan mintha nem lenne driver vagy nemtom a Film Grain effekt szar szemcsésé teszi a Motion Blur sem rendes mert amikor párbeszéd van akkor a hátéren lehetne látni hogy behomályosokig de akkor elégé szar lesz a kép nemtudja rendesen megjelentíteni a texturák pedig elégé hülyén jönnek be mert egy 2m re a karakterem elöt van egy "csík" és attol közelebb jobb a textura messzebb szarabb mint amikor nme elég a kártyában a memoria de 1Gb nehogy ne legyen elég :S egy HD 3850 esnek 1Gb-al simán kéne futtania maxon, ugyhogy kivagyok idegileg xD.
Amugy más játékokba se tudja rendesen megjeleniteni mint pl grid witcher. a régi kártyával is ez volt ... aszitem az annak a hibálya :S -
SaGa Jr #7455 Akkor ne ide töltsd fel, hanem egy ingyenes tárhelyre és linkeld onnan a kéept. AKkro aztán akármekkora is lehet, nem itt foglalja a helyet... -
Forcee #7454 ha a legkisebb felbontásba is csinálom akkor is min 50KB és 20at enged feltölteni. -
Forcee #7453 tul nagyok a képek még JPEG-ben is és nem vok vip :S -
#7452 töltsd már fel -
Forcee #7451 lehetséges h a törtverzio miatt szar a kép? O_o -
#7450 Nem lehet, csak parancsokat tudsz nekik adni. -
Fasiszta #7449 Szeretném meg kérdezni hogy lehet váltani a csapat tagokat hogy Shepard helyet mást írányítsak? -
Forcee #7448 igy 94KB xD -
#7447 A paint asszem eléggé alapnak számít :DD -
Forcee #7446 mien progival tudom? mert nincs 1 konvertálos progim se :S