Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha folyamatosan lõsz elkezd szépen nõni a célkereszt, azaz pontatlanabbul lõsz. Az MEben ez oly szép módon van megoldva hogy ez a fegyver melegedésétõl függ, mégpedig egyenesen arányosan. Tehát ha a fegyver nem melegszik egyátalán akkor maximális pontossággal lõsz amíg világ a világ. Ezt márpedig egy gépkarabéllyal el lehet érni ha beledobsz 2 frictionless materialt (meg ne kérdezzétek hogy forditották le mert fogalmam sincs xD). Plusz aki sír a tulmelegedõs crack probléma miatt annak ez megoldás a problémájára😄
Figyi mikor kapok olyan elosztható pontokat?Az adept-el kezdtem és most még mindig nem kaptam semmit pedig most ott tartok, hogy kiderült h saren a fõgonosz és elvittek egy másik bolygóra...nemrég keltem fel a prothean cucc robbanásától, és a lényeg h még mindig nincs elosztható pontom 😞
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Überjó volt. Saren se nagyon bírta, bár ott trükközni kellett, mert ugrált a mocsok.
Þór vígi þessi rúnar
Végig lehet tolni úgy a játékot, hogy csak a mesterlövészpuskát használod, plusz a képességeket. Egy infiltrátorral így mentem végig, insane fokozaton. A bolygókon pl ki kell szállni a Mako-ból, fedezékben elballagni addig, amíg lõtávolba kerül az ellen és adj nekik a sniperrel. Jó lõszerrel a rakétatornyok is leszedhetõk pár lövéssel.
Teljesen mindegy milyen fegyvert használsz, NEM a fegyver sebzése a lényeg hanem a pontossága és hogy mennyi lövést adhatsz le a túlmelegedésig.( persze az az optimális, ha minden értéke magas)Nyugodtan meg lehet nézegezni harc közben, hogy mekkora a szar fegyver szórása, a pontosabbhoz képest képzetségi pontoktól függetlenül.
A pontatlan pontatlan marad akár mennyi pontot is tettél a képzettségére.
A gépkarabély pedig a legnagyobb daráló a játékban.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
ergo neked kell kikódolni, ha nem tudod, akkor túl gyönge a képessége hozzá, de ne aggódj, az csak egy küldi, amit ha jól tudom akkor majd Hacket admirálistól meg fogsz úgyis kapni ha a megfelelõ csillaghalmazban vagy
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
és a metalos: A VÖRÖs nindzsa, szellemírtók elrabolt fegyvere
vagy a Airborne hero: elsõ pályája(1 gomb nyomás), a németek fél méterre tõled se vesznek észre
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
azért már akkor is idõk kérdése volt, hogy mikor kezdenek el fikázni egy játékot, de õ legalább jól is csinálja! 😊
(örök kedvenc a big rigs-es videója 😊 )
csak hamar túl tud melegedni egyes fajtája
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
Why so serious?
gyorsan gépeltem
A gond az, hogy a másik két fegyverrel már a játék legelején is nagyon jól lehet haladni. Se a pisztoly, se a shotgun nem szorul rá, hogy 10-12 pontot rátegyél, mire jó lesz. A shoti már az elején is a legnagyobbat sebzi az elérhetõ fegyverfajták közül, a pisztoly meg, fõleg guggolva, már az elején is a legpontosabb. (a mesterlövészpuskát szándékosan hagyom ki mindíg, mert az természeténél fogva csak nagyon ritka helyzetekben használható)
csinálom azt a küldit mikor a wrez páncélját kell visszaszerezni
katona karim van +Ashley+wrez
kinyírok mindenkit , kinyitok minden ládát amit tok , csak két láda marad amihez nincs elég képzettségem ,na itt meguntam és kiléptem
"Ennél a pisztoly se lehet pontosabb"
Jól értem a szavaidból hogy szinte semmit se használtad a pisztolyt?
Akkor te most milyen alapon is vitázol róla, hogy melyik a jobb? <#wink>#wink>
egyszer sikerült de többször nem is próbáltam
UI:csak leírtam , nem kell letolni ha tudtátok
Why so serious?
Elmesélem, hogyan látom én a gépkarabélyt:
A pisztolyhoz képest nagyon pontatlan, erre a bazinagy célkeresztbõl rögtön rá lehet jönni, de a felhasználó is tapasztalja, ha megpróbál néhány távolabbi célt leküzdeni vele. Emiatt távoli célok ellen nemigazán használható. Pontatlanságához képest elvárna az ember valami ütõsebb sebzést. Ennek ellenére jónéhány(túl sok) skulót is bele kell lõni az ellenfélbe belõle, ami mondjuk egy feléd rohanó krogan hadúr/geth romboló esetében elég kínos tud lenni. Lényeg, hogy azt feléd rohanó ellenfelet, amit értékes másodperceken keresztül kell lõni a gépkarabéllyal, hogy megfeküdjön, shotgunnal egyetlen lövésbõl le lehet szedni. Szó szerint a falra lehet felkenni a shotgunnal az ellenfeleket.
És eközben nem veszítesz értékes másodperceket, mint a gépkarabéllyal.
Emellett nagyon hamar túlmelegszik a gépkarabély.
Szóval öszegezzük: A gépkarabélynál van jobb fegyver távolra és van jobb fegyver közelre. Akkor minek is használnánk a gépkarabélyt?
Én mondjuk anno a katonámmal hat pontot is elpazaroltam a gépkarabélyra mire rájöttem, hogy nem lesz használhatóbb. Utána már csak a pisztolyra/shotira raktam. Azt akarom mondani ezzel, hogy bõven akad kiosztható pont a játékban, nem kell ezért új karaktert indítani.
Why so serious?
Þór vígi þessi rúnar
Why so serious?
Karabélyról áttérnék a pisztoly/puska kombóra.
Þór vígi þessi rúnar
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
AutoIt Error: Line -1:
Error: Unknown function name...
ÚGyh most megpróbálkozok a nehezebb verzióval! :/
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Olyan kérdésem volna, hogy mi a karaktercsinálás menete az elején...mert nem nagyon tudom mi - mit jelent és így elég nehéz :/// pls vki help...