11074
  • Lacee
    igen, te a harcosokat szereted.
  • Bucsek
    :D:D:D:D:D
  • Aspyrin
    Erre válaszolni is fogsz? :DDDDD
  • Fasiszta
    Én a harcos tipusokat szeretem az rpg_ben?
  • Lacee
    én vanguard - liara - garrus felállásban tolom, eddig bejött :) bár nem hiszem, hogy van olyan kombináció ami ne lenne életképes.
  • MrAndree
    Én általában íjász vagyok, esetleg íjjal felszerelt tolvaj szerűség, Mass Effect-ben ugye mindenki lőfegyverrel tolja de az engineer meg infiltrator aki vágja a zárnyitást meg ilyesmiket így ők állnak hozzám a legközelebb. Biotikus támadások tényleg jól néznek ki, de erre cipelem magammal mindenhova Liara-t. :)
  • Atkamon
    Én emg pont azokat szeretem:) plussz a Mass Effect-ben nagyon nagyon jól néznek ki szerintem a biotikus támadások:P
  • MrAndree
    Na az még nem voltam, meg semmilyen karakter amelyik biotikus képességeket is tud. Nem vagyok mágus típus egy RPG-ben sem.
  • Atkamon
    Nekem az adept a kedvencem. Azzal vittem végig kétszer, úgyhogy az a karakterem már kb 58-as szinten van
  • MrAndree
    Hát én eddig mindig paragon voltam, de a következő karakteremmel tuti kipróbálom a renegade-et is.
    Elsőre amúgy katona voltam de annyira nem jött be, ölni tud de semmi mást. Még hardcore-on is túl könnyű volt vele a játék. Második karakterem Engineer volt, ez már jobban bejött. Most meg Infiltrator vagyok, eddig ez tetszik a legjobban, megvannak neki a legjobb tech skillek /decryption és elecrtonics, így nem kell Tali-t cipelnem mindenhova/ de hordhat medium armort így csatában se verik le másodpercek alatt.
  • Fasiszta
    Kasztban mivagy mert én katona?
  • Atkamon
    Hát én kb két és félszer játszottam végig, de mindig jó voltam:)
  • Fasiszta
    Ki szokot jó fiú lenni mert én mindig gonosz vagyok?
  • Bucsek
    az :D fantom
  • Atkamon
    Specter, Fantom...
  • Bucsek
    hmm, mostanában már nemteszi fel ezt a marhaságot hogy nincs hozá szakértelmem. ugynézki az első pályán, azon a bolygón volt csak. most meg már előléptettek ijen izévé, nemjut eszembe mivé :D ami az a szemétláda is vóót mig meg nem fosztották tőle.
  • Calver
    emlékeim szerint nem kell rá pont, legalábbis én Infiltratorral nagyon lazán lövöldöztem sniper rifle-el anélkül hogy egy pontot is dobtam volna rá.
  • Calver
    Soldier-rel nem kéne ilyen üzenetet kapnod, ők tudnak minden fegyvert használni. ez csak akkor jön elő ha olyan fegyvert használsz amiben képzetlen a kasztod, tehát nem tud pontokat rakni rá (kivétel pisztoly, azt mindenki tud használni). lásd pl Vanguard tud shotgun-t és pisztolyt használni, de ha azzal előkapsz egy assault vagy sniper rifle-t, semmit nem fogsz eltalálni, és nem fogsz tudni zoomolni, mert nincs a kaszt fegyverei között - ezért képzetlennek számítasz vele.
  • Atkamon
    Hát csak azért írhatja ki, mert nincsenek pontok a gépkarabélyon
  • Bucsek
    hali, megmondanátok hogy ha azt irja ki hogy nemtudom használni pl a géppityut, és ezért roszabbul célzok meg nemtudok meszebbre lőni, az miért van? katona vagyok meg hősi mittudomén, kivan fejlesztve a gépkarabéjnál egy két dolog, nemrég kezdtem, csak kiváncsi vagyok miért irhatja ki, mire kell figyelnem.
  • Lacee
    oké, köszi! jó tudni, hogy mindenki gyógyul tőle, azt hittem hogy van rá valamilyen utasítás amit nem vettem észre.
  • Calver
    quicksave és visszatöltés kijavítja asszem, amúgy egy bug. (elég idegesítő tud lenni ha mondjuk épp Saren leölése közben jön elő)
  • Rip
    tinypic.com, tallózás, és kész, ha feltöltötte, kiírja a kép linkjét.
  • Aspyrin
    Fegyver túlmelegedéssel kapcsolatban kérdeznék: az utolsó pár helyszínen tapasztaltam, hogy pikk-pakk kampó lett a cucc, de előtte mindig "megjavult" magától, ez miért lehetett?
    Ha túlhevült, ti tudtátok orvosolni?
  • Calver
    FA skillből a csapat összesített értékét használja és mindenki gyógyul. itt részletesebben
  • Aspyrin
    Vége, sajnálom, rég játszottam ilyen jót :|
  • Atkamon
    Medigélt csak te tudsz használni.
  • Lacee
    lehet utasítani a csapattársat, hogy használja a first aid skilljét? az F betűvel csak Shepard gyógyítja magát.
  • Forcee
    ojat sajna nemtok csinálni xD nem értek hozzá
  • Forcee
    ojan mintha nem lenne driver vagy nemtom a Film Grain effekt szar szemcsésé teszi a Motion Blur sem rendes mert amikor párbeszéd van akkor a hátéren lehetne látni hogy behomályosokig de akkor elégé szar lesz a kép nemtudja rendesen megjelentíteni a texturák pedig elégé hülyén jönnek be mert egy 2m re a karakterem elöt van egy "csík" és attol közelebb jobb a textura messzebb szarabb mint amikor nme elég a kártyában a memoria de 1Gb nehogy ne legyen elég :S egy HD 3850 esnek 1Gb-al simán kéne futtania maxon, ugyhogy kivagyok idegileg xD.
    Amugy más játékokba se tudja rendesen megjeleniteni mint pl grid witcher. a régi kártyával is ez volt ... aszitem az annak a hibálya :S
  • SaGa Jr
    Akkor ne ide töltsd fel, hanem egy ingyenes tárhelyre és linkeld onnan a kéept. AKkro aztán akármekkora is lehet, nem itt foglalja a helyet...
  • Forcee
    ha a legkisebb felbontásba is csinálom akkor is min 50KB és 20at enged feltölteni.
  • Forcee
    tul nagyok a képek még JPEG-ben is és nem vok vip :S
  • zomgzerg
    töltsd már fel
  • Forcee
    lehetséges h a törtverzio miatt szar a kép? O_o
  • rotator
    Nem lehet, csak parancsokat tudsz nekik adni.
  • Fasiszta
    Szeretném meg kérdezni hogy lehet váltani a csapat tagokat hogy Shepard helyet mást írányítsak?
  • Forcee
    igy 94KB xD
  • Terminátor14
    A paint asszem eléggé alapnak számít :DD
  • Forcee
    mien progival tudom? mert nincs 1 konvertálos progim se :S