11074
-
Fasiszta #7525 A Játékban mindig menteni kell mert sok gondod lesz a játékban. -
Bucsek #7524 az normális ha kilép a játék magától néhanéha? valami fileket nemtalál de nemmindig van ez, elég idegesítő mert annyira belemerülök hogy néha nem mentek :D de mostmár minden egyes percben nyomogatom az F6ot -
MrAndree #7523 Bocsi, csak olyan evidensnek vettük, hogy fél évvel a megjelenés után már mindenki végigtolta egyszer. :) -
#7522 Uh bocsi, majd akkor írunk spoilerbe:S
Fasiszta lehet azt írunk, amit akarunk, csak elrontjuk más élményét... bár ez téged biztos nem érdekel. -
#7521 Kb :D -
sanyiiiii #7520 Jó arc? Kaidannál unalmasabbnak lenni egy olyan skill ami egyetlen egy élőlénynek van meg, az pedig Garrus. -
Aspyrin #7519 Nyugodtan maradj, ha továbbra is csak felületesen olvasod a kommenteket :P -
Fasiszta #7518 Mi azt irunk amit akarunk. -
Bucsek #7517 dejo hogy valaki leirta h megfog halni valaki :D ha lehet más több ilyen infot ne irjatok, mert akkor nemfogom látogatni a forumot :D -
#7516 pontosítok: Ashley nem gyenge, szimplán van nála jobb választás - pl Wrex, neki is megvan szinte minden fontos skillje Soldier kasztból (Heavy Armor, AR, Fitness) és hozzá még van pár vicces biotic cucca is. egyedül talán Assault Training (és a vele együtt járó Adrenaline Burst) hiányzott, de az is csak a Throw és Lift cooldownjai miatt. -
#7515 mindketten gyengék. Kaidan a kasztja miatt (Sentinel, kb mindenből a legrosszabb skilleket kapta), bár legalább rámondhatjuk hogy jó arc és még emberien is néz ki. Ashley nem lenne rossz, de hiába Soldier, a csapattársak sajnos fanatikusan szeretik a falat lőni, szóval nem megy a kétlábú sokra vele... és mindehhez úgy néz ki mintha lesmárolt volna egy lapátot. egy igencsak gyorsan mozgó lapátot. az már csak extra hogy engem a még a személyisége is irritál. (le akarta lőni Wrex-et. gyakorlatilag könyörög a halálért.) -
#7514 Hát igen, mindenkinek attól függ, hogy melyik kasztot választja... Nekem Adept-el az Ashley-Garrus csapat jött be nagyon. -
Fasiszta #7513 Szerimtem Kaidan jobb csapat tag mint Ashley mert én katona vagyok és nekem nincs szükségem még egy katonára. -
Fasiszta #7512 Kaidan szerintem jobb? -
Aspyrin #7511 Hehe, én őt küldtem a halálba, és az ufó csajszival szexeltem :PPPP -
#7510 Inkább csak 15, nekem úgy volt elsőre 20, hogy azért próbáltam mindent megcsinálni. De igen, valóban nem érdemes csak a főszálon menni, nagyon sok nagyon jó küldetés van.
Igen, ahhoz, hogy fel tudj törni valamit, kell hogy a csapatban legyen valakinek képessége hozzá. -
MrAndree #7509 Hát szerintem maximum 15-20 óra csak a főküldetés csak hát úgy meg semmi értelme nincsen az egésznek. -
#7508 Sziasztok!
Most kezdtem el jáccani a játékkal, és nagyon bejön, jó kis űr RPG! Nem is tudom mikor olvastam ennyit egy játékban. Amikor kipörgettem a Bioshock-ot azt hittem annál több dialógus nem lesz egyik játékban sem ... tévedtem Volt úgy, hogy csak olvastam a játékban, küldetést nem is csináltam, de úgy elfáradtam tőle. Amúgy mennyi a gyors kipörgetési ideje a játéknak? Tehát ha csak a fő szállal foglalkozok. Ja és még valami. Ha feltörünk valami kütyüt, akkor elég a csapatban lennie olyannak aki vágja a feltörést ugye? -
#7507 Hát csak új játék kezdésével tudod te megadni, hogy hogy nézzen ki. -
Bucsek #7506 van valami mód arra hogy megváltoztassam a karakterem kinézetét? persze ugy h nekeljen uj játékot kezdenem, vagy ijesmi. -
MrAndree #7505 Ashley legyen mert az egyik kedvencem a csapatban, románcot is mindig vele csinálom. -
#7504 Igen én is. Esetleg még az lehetne, hogy megmaradnak a régiek, meg még lesznek új csapattagok is. Tehát például Ahley/Kaidan helyett valaki új, meg ilyenek. -
MrAndree #7503 Ashley és Kaidan valamint ugye Wrex csak akkor számít ha nem húzzák meg az RPG-kben szokásos totál új csapat formulát amit általában szeretnek eljátszani a folytatásokban. Remélem itt nem teszik, szívesebben kalandoznék megint Wrex-el, Liara-val és Ashley-vel meg a többiekkel mint mondjuk egy új random asari-val meg hasonlókkal. -
#7502 én úgy képzelem hogy ők a végső döntéshozók de kell hogy legyen valamiféle szenátus vagy más plenáris szerv is, tehát nyilván nem 3 személy vezeti az egész apparátust.
a fél galaxis egyébként jogos, "kicsit" túloztam :) -
#7501 Hát igen... és a galaxisnak is csak egy részét. Írták is a kódexben, hogy a galaxis csillagainak kevesebb mint 1%-a tartozik a Fellegvár Fennhatóság alá... azért egy egész galaxist nehéz lenne 3 személynek irányítani. -
SaGa Jr #7500 Az univerzum azért egy kicsit túlzás volt. :) Elég lesz az galaxisnak is. -
#7499 Hát azért vannak döntések bőven. Például Ashley vagy Kaidan, meg ilyenek. -
Fasiszta #7498 Kedvenc fegyver tipús? -
#7497 dehogyis, annyi a különbség hogy ha túléli a csatát az eredeti trió, akkor "csak" negyedik tagként léphet be egy ember a Tanácsba, míg ha hagyod őket meghalni akkor új fog alakulni, aminek az elnöke lesz az emberi tag.
Meg hát nem is a Citadel itt a lényeg, mivel a tanács olyasmi mint az ENSZ egy erősebb verziója nálunk, tehát közvetve az egész univerzumot irányítják, nem csak azt az egy szem űrállomást. -
#7496 elvileg trilógiát terveznek a készítők, szóval folytatás biztos lesz! -
Fasiszta #7495 Nem mert ha tanács elpusztúl csak az emberek írányítják a fellegvárat a többi faj nem. -
#7494 Lesz Mass Effekt 2. Már topik is nyílt az sg-n :D -
MrAndree #7493 Hát azért olyan komoly döntéseket nem hoztunk, ha hagyod pusztulni a Tanácsot akkor a 2. részben legfeljebb új tanácstagok lesznek. Illetve még az lehet kérdéses hogy kit választottál be a Tanácsba. Ezt két kérdésben le lehet zavarni. Ha meg tényleg úgy lesz, hogy a régi mentéseket lehet tovább használni akkor mlg egyszerűbb a dolog. -
sanyiiiii #7492 Anno írták hogy érdemes megtartani a save fileokat mert át lehet majd vinni a karaktereket és a döntéseid hatással lesznek a folytatásban történő dolgokra:) -
Fasiszta #7491 Az jó lenne ha hogy a döntések átmennének a folytatásba. -
#7490 Én először hagytam, de csak azért, mert azt hittem, csak úgy lesz jó a vége meg minden, de aztán kipróbáltam úgy, hogy megmentem a tanácsot, és úgy is jó lett.
És igen lesz Mass Effect 2 szerintem. Bár azt nem tudom hogy oldják majd meg, hogy megtudják, hogy milyen döntéseket hoztunk az elsőben. -
Fasiszta #7489 Szerintetek lesz Mass effect kettő? -
Fasiszta #7488 Ki hagyta pusztulni a tanácsot mert én pusztulni hagytam? -
#7487 mondjuk az erkölcs (jóindulat) :) -
#7486 nem mondanám hogy Mass Effect-ben ilyen "fekete-fehér" jellemek lennének. Paragon/Renegade sem jó/gonosz, sokkal inkább akkor már a rend-káosz síkján mozog, Paragon a rendszerető, engedelmeskedő mintakatona, míg Renegade az öntörvényű mókamester - és pont ezért a szemléletért imádom a Mass Effect-et.
én spec mindig Renegade felé húztam - természetesen nem csak és kizárólag Renegade pontjaim voltak, pl ártatlan telepesek kiirtása egy ritka retardált tett lett volna - mert ha gyakorlatilag korlátlan hatalommal rendelkezel, mi tart vissza attól hogy megfélemlítést és fejlövéseket használj a nem szimpatikus elemek meggyőzésére?