Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
2. 3 hete nem játszottam, bocs, hogy elfelejtettem.
3. A Spectre elõtti cuccokkal is lehetett rendesen célozni de persze biztos hazudok meg maxra húztam a rásegítést.
A vita közepébe beleugatásról annyit, hogy jóval elõbb szóltam hozzá a dologhoz mint Te, másrészt meg nem tudtam, hogy tilos a dolgokhoz hozzászólni. De kötözködj csak, látom élvezed.
Why so serious?
2. Nem lehet kikapcsolni csak minimumra venni
3. A pontatlan fegyverekrõl volt szó és nem a spectre cuccokról, úgyhogy lásd az 1-es pont válaszát, mivel itt te beszélsz hülyeségeket.
A 6589-et is elolvashatod. Bírom az ilyen figurákat nem olvassák el az összes hozzászólást és hogy mi a téma csak beleugatnak a közepébe.
Why so serious?
Why so serious?
Ott van a beállítások menüben.(vagy még nem jutottál el odáig, hogy megnézd?) Rakd le szépen minimumra és majd meglátod mit találsz el olyan csúzlikkal amiknek alacsony a pontossága.
énis aggódtam, mert paragonra gyúrtam, de nem lett következménye!
Amúgy meg megérdemlik! <#ravasz1>#ravasz1>
Þór vígi þessi rúnar
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Kolonista háttérnél egy öngyilkosjelöltet kell majd megmenteni.
Spacer háttérnél anyuci egyik régi katonatársával eleht eldiskurálni meg segíteni rajta.
Földi háttérnél meg bandakapcsolatba futhatunk bele és lehet próbálkozni a felmerülõ szitu megoldásában.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Sniper rifle esetén szintén 2 akad. A kezdetben is megismer, hosszú csövû csúzli, meg egy másik mainél nem látszik annyira a csõ, jóformán végig be van dobozolva (ez a szögeletesebb).
Shotgun esetében megintcsak van a kerekded meg a szögletes, rövidebb csövû változat.
Pisztolyoknál nem vettem észre lényegi eltérést, inkább csak a színek variálódtak.
Szóval összességében van 2 modell minden fegyverre, aztán már csak a színek variálódnak.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
még egy kérdés, lehet volt már szó róla. hogy lehet a skilleket kirakni bar-ra? 😊
Szerintem probáld ujra csinálni, mert annak a liftnek müködnie kell, ha nem müködik akkor bugos.
Elakadtam egy olyan helyen amit megtámadtak vmi bogarak mert tojás korukban elvitték õket stb stb.. a léyneg hogy a komplexumban lemegyek egy lifttel ahol van egy ember(megölik) aki elmond egy kódot ami aktivizál egy önmegsemmisítõt 2 perces visszaszámllással. amikor elindul jön pár dög, azokat megölöm, de a lift nem megy visszafelé és más kijáratot nem találtam....vki esetleg?
Why so serious?
ÉN mesterlövészpuskával (csak és kizárólag) nyomtam végig elõször.
Kis szobák?
Bemegyek, lelövök egyet, megindul a tömeg. Visszahúzódom, két katona társam elõttem, én hátrébb egy picit. Jönnek és lövünk mindhárman (vagy varázsolunk, attól függ kit vittem). Ennyi. Tök jól végigoltam vele.
Þór vígi þessi rúnar
Ha nem segít akkor még próbálhatod azt is ,hogy a start menü futtatás részbe beírod ,hogy DXDIAG aztán a megjelenõ ablakban a hang fül alatt a hardveres gyorsítást alapra rakod. A játékban meg a hangok beállításánál rakd szoftveresre.
Inkább arról mesélj, mihez kezdesz a mesterlövészpuskáddal kis szobákban, apró zárt terekben. Na ugye hogy semmit. Mert oda jellegénél fogva alkalmatlan. Mert csak a harci helyzetek kis részénél használható, lévén hogy a játékban jóval gyakoribbak a belsõ teres tûzharcok. A bolygófelszíneken meg úgyis a Makoval lövöldözöl, és nem kézifegyverrel. Én errõl beszéltem, szóval elég irreleváns elkezdened arról beszélni, milyen óriási teljesítményt nyújt nagy távolságokon.
Mindig elfelejtem, hogy itt olyan "hardcore" játékosok vannak akik a célzásrásegítést maximumra kapcsolják. Azután arcoskodnak, hogy nem is hord szerte-szét a pontatlan fegyver...
Why so serious?
Csak te ne legyél autómatán! 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Mellesleg kit érdekel a végjáték? Xar fegyverekkel vért izzadsz mire odajutsz.
Adam II !
Itt az új crative driver, tedd fel. Nekem minden fagyást megoldott. Persze ne felejtsd el elindítani a beállító progit (A mass effectét) és menteni a beállításokat, mielött kilépsz belöle.
Új driver
Az egyik ,hogy az asztal parancsikonjának nem a launchert adtam meg cél ként hanem közvetlenül a MassEffect.exe-t, a másik ,hogy a BIOEngine.ini-ben ami a Dokumentumok mappán van ezeket:
NoHALSupport3=Sound Blaster Audigy
NoHalSupport4=SB Audigy
kicseréltem erre:
//NoHALSupport3=Sound Blaster Audigy
//NoHalSupport4=SB Audigy
Gondoltam leírom hátha segít másnak is aki fagyásokkal küszködik bár nem ígérek semmit. Majd játszok ma is és majd meglátjuk ,hogy tegnap csak jó kedve volt-e vagy megjavult.