11074
  • Bircsike
    Igazad volt vissza állítottam és mostmár nem fagyki, de nem értem, eddig egy játéknál sem csinált ilyet pedig már 5 hónapja így fut a kártya.
  • gibson9
    Szóval akkor teljesen net független játék :D Köszönöm szépen!
  • MrAndree
    A telepítéshez se kell internet mert a magyar verzión nincs online aktiváció.
  • gibson9
    Hello! Azt szeretném megkérdezni, hogy magához a játékhoz nem kell internet kapcsolat ugye? Tudom a telepítésnél majd kell, de utánna a játékhoz szükséges? Csak mert nekem egy nagyon nagyon lassú netem van és aggódok, hogy ez befolyásolja a játékmenetet.
    Előrre is köszönöm!
  • Terminátor14
    Nem bírja a tuningot a vga és/vagy túlmelegedik. Mindenképp itt lesz a probléma, ezzel kísérletezz.
  • Bircsike
    Sziasztok! Az lenne a gondom hogy a játék szinte állandóan kilép és a VPU Recorver indítja újra a videókártya processzorát. Mi lehet a gond, hiszen a gépem elég erős ehhez a játékhoz?
  • PAtr0n
    Köszi szépen a segítséget, megvan ez is! Próbálok magamtól rájönni most már a dolgokra
  • Prince23
    Így is úgy is öngyilkos lesz, bármit is válaszolsz neki.
  • Fasiszta
    Csak öngyilok meg harc van ellene semmitöbb én a megfélemlítéssel meggyöztem hogy legyen ön gyilkos.
  • Terminátor14
    Igen, ha elmondod neki, hogy a Pusztító csak kihasználja őt, akkor végül S is "megjavul", és főbelövi magát, így csak magával a Pusztítóval kell megküzdeni a végén.

Viszont csak ez a két lehetőség van, ami szerintem elég logikus :D

Vagy meg kell küzdened S-sel, vagy nem :)
  • Csataiii
    Haverom valami olyat csinált, h beszélt Sarennel a harc elején, megölte magát és csak azzal a mutánsformájával kellett harcolni. Kiváncis vagyok van e még vmilyen fajta vég
  • Atkamon
    Igen, ez azért van, mert olyan bolygón vagy, ami a főtörténetet viszi tovább, ezért nem tudsz róla visszamenni a Normandiára. Ez nem bug... Ahhoz, hogy menteni tudj, meg kell ölnöd a közelben lévő ellenségeket.
  • SaGa Jr
    Várjunk csak. Ha semmiképp nem engedi az elmenetelt (nincs közelben ellenség és még a térkép üzemmódból sem megy a dolog), akkor egy olyan helyen vagy, amihez fő küldetés kötődik.

Amúgy meg gyakori mentéssel nem lehet baj a kipurcanás miatt.
  • solikka
    Próbáltam apc-ben is és semmi...amúgy ellenség pedig csak 2-3 percnyi autókázásra volt legközelebb...

Igen, megtehetném hogy megcsinálom a küldit csak ha meghalok akkor kezdhetem az elejéről és 3.jára már kicsit unalmas... azért akartam volna elmenni onnan.

De amúgy köszi a gyors választ!
  • Lacee
    ha még menteni sem lehet, az azt szokta jelenteni hogy ellenség van a közvetlen közelben, és olyankor muszáj elintézni őket, mielőtt "megmenükelhetnél". vagy menj el a környékről, vagy öld meg akit meg kell és minden oké lesz.
  • SaGa Jr
    Beszállsz az APC-be és aztán használod az N billentyűt. Vagy bemész a térképre és ott böksz rá a visszatérést engedélyező gombra (szintén a verdában kell tartózkodni hozzá).
  • solikka
    Egy kérdés: ha leszálltam egy bolygóra, hogyan tudok onnan elvenni? A beállításoknál azt írja hogy az N betűvel tudok visszakerülni a Normandiára...de most eszálltam valami vulkanikus bolygón és sehogy sem tudok visszamenni illetve menteni sem enged a játék.
    Valaki help plz...

Csoda lenne ha valaha készítenének egy olyan játékok amiben nincsenek olyan bugok amik egy életre elveszika játékos kedvét a játszástól..
  • sjack sg
    Hát mind1 mert végülis alcoholban Securom-ot állítottam be és tökéletesen megy. Azelött még a telepítö se akart elindulni. Igaz kell hozzá nocd crack de megy és magyar. Remélem a crack nem tesz bugokat a játékba.

Iszonyat jo ez a game. Anno vmiért abbahagytam, aztán már kb5 honapja nem toltam vele. Amikor megjelent és megkaptam akkor 2 hétig aztán annyi. De most ujra nekiállok.
  • Fasiszta
    Milyen rasszistázásról beszéltek mert a játékban nem volt?
  • MrAndree
    Most már fel. A CD Projekt oldaláról le lehet tölteni. Meg ugye ad hozzá egy extra küldetést, elég rövidke /kb. 2 óra/ de végülis nem rossz szóval érdemes feltenni. Javaslom viszont, hogy csak azután tedd fel miután az összes mellékküldit meg a fő bolygók nagy részét megcsináltad mert maga a patch több gondot okoz mint amennyit megold.
  • Calver
    igaz, EA volt a célpont.

egyébként magyar verzióra felmegy 1.01-es patch?
  • MrAndree
    Szerintem az EA-t és nem a Bioware-t de végülis lényegtelen. A CD Projekt szerencsére van annyira értelmes kiadó, hogy az egész szart úgy ahogy van kivette a mi verziónkból.
  • MrAndree
    De nem tette. :)
  • Calver
    azt se felejtsük el hogy le akarta lőni Wrex-t.
  • Calver
    be is perelték kedvesen érte BioWare-t kedvesen.
  • MrAndree
    Nem rasszista /ha az akkor kb. a fél galaxis rasszista/, az erősen vallásos kibírható amíg nem kezd el nekem Istenről és a megtérésről szónokolni, a gyilkológép nagy előny, a kisebbségi komplexus meg érthető. De túloztam egyébként, Wrex a legjobb arc, Ash csak a második. Csak Wrex-el nem lehet románcolni. :)
  • Lacee
    Meggyőztél, egy rasszista, erősen vallásos gyilkológép némi kisebbségi komplexussal mindenki álma ;)
  • MrAndree
    Onnan vettem, hogy ez így van. Azt USA verzión SecuRom van mert a Securom az a védelem amihez az internetes aktiváció szokott tartozni.
  • sjack sg
    Igaz nem mondtam hogy megbizható helyről jött az info, de honnan tudjam hogy melyikőtök mond igazat. Te ezt pl honnan vetted hogy fordítva?

Ja és nem hiszek jobban a másik forumon elhangzottak se ezután. Tehát nem vok elfogultegyik vélemény felé se.
    Alchollal meg kipróbálom mind2 védelmet beállítva, azt hátha.
  • MrAndree
    Ne viccelj, Ashley a legszimpatikusabb az összes társ közül. :)
  • MrAndree
    Pont fordítva. Az USA verzión van Securom és a CD Projektesen a Safedisc. Magyar változat egyébként valóban nincs de FAQ-ban elvileg benne van, hogyan kell angol változatot magyarítani. Mondjuk azt nem tudom megy-e, nekem is eredetim van de azt is angolul toltam. :)
  • Calver
    Ashley volt összehasonlítási alap, hozzá képest egy szobanövény is jó arc
  • sjack sg
    Köszi a választ de nem erre gondoltam.
    Pontosítva a kérdésem: Mi a neve a védelemnek amit a cd projectes kiadás használ?

Közben más forumban megtaláltam a választ(ha jó). Legalábbis egyik srác azt irta hogy ennek a verzionak Securom védelme van. Az USA-snak safedisc+net-es akticávio, orosznak meg starforce.

Azért kéne mert már megvan eredetibe de bizt másolatot (tudom csunya dolog) akarok csinálni. Alcohollal probálkozom és be kell lőni hogy mien védelem van a játékon. Holnap majd kiderül hogy sikerült e. Lehet alchollal se lehet copyni. Neten meg nincs fent magyar változat. Valszeg nem véletlen, aztán ki tudja. Ha van vkinek ötlete akár priviben is írhatna, örülnék neki.
  • MrAndree
    Nincs rajta netes aktivációs és aktivációs limit. Csak a DVD-nek kell a meghajtóban lennie indításnál és ennyi.
  • sjack sg
    Kerestem, vhol tuti írtátok de nem találtam.

Milyen védelme van a magyar (CD project-es) Mass effectnek???
  • Atkamon
    Ha a Prezidenciáról liftel mész le a Szárnyakhoz, akkor két lift lesz... az egyik egy folyosóra vezet, majd a folyosó végén ott a következő lift, ami levisz a szárnyakhoz. Na és azon a folyosón van.
  • PAtr0n
    Ohh köszi! Basszus ezt már figyeltem máskor is, hogy villog ott valami, de aszittem a galaxisban távol egy csillag csinálja. Amúgy lesznek még ilyen rejtett dolgok a naprendszerekben a játék során? Olyanokra gondolok mint ez, csak pl. nem írja küldetés sem.
    Megint egy modlagos küldi kérdés: Még nagyjából az elején kapom, valami ilyesmi néven: "kövesd a jelet" Azt írja a leírásban, hogy valami folyosóról jön a jel a fellegvérban. Meg valami játékautomákból nyert pénz átutalásáról szól. Nem tudom, hol keressem azt a folyosót ...
  • MrAndree
    Ott van szinte közvetlenül a Xawin mellett, rámozgatod az egeret és megtalálja.
  • Aspyrin
    Az űrhajót a bolygók térképén keresd, el van rejtve (húzd körbe az egeret a pályákon).
  • PAtr0n
    Köszönöm a segítségeket! Azt hiszem sokáig elszórakozok majd a játékkal
    viszont még egy kérdés (egyenlőre):
    Van egy másodlagos küldi. Valami Garroth tesvírének az űrhajóját kell megkeresni a Lófej csillagköd Strenuus rendszerében, mert kalózok szórakoznak vele. Odamegyek. 5 bolygó van benne. Egyedül a Xawin olyan bolygó amiről képet is mutat, és kiírja, hogy 1-es szintű fagyveszély van rajta, de leszállni nem lehet rá. Pedig gondolom ott lenne a küldi lényege nem? Vagy hol keressem a hajót? Esetleg ez bug?