Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Ez azért jó mert a dvd eredeti. Angolul telepitettem és nincs semmi magyar felirat, menü, vagy szinkron a játékban, az egyetlen bûnöm az lehet hogy Magyarországon vettem és magyar a szöveg a boritón, a kézikönyvön meg valami árnyfolyamok novellában.
Szépen letöltöttem a BDtS-t, kaptam validation key-t, install, play és most kéri az eredeti dvd-t <#rinya>#rinya>
Az 1.01-es patch kell a BDTS kiegészítõhöz? Mert azt írják, hogy a patch nem kompatibilis a kelet-európai verzióval... <#shakehead>#shakehead>
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
nekem a menübe mikor indítom, nem reagál! és eredeti.
azt írja h csatlakozzak a közösségéhez, meg ilyenek, kattintik több információ-ra, de nem reagál... 😮
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Akinek gyári a cucca annak üzenem:
Kijött a bring down the sky kieg.
Akinek nincs gyári az így járt.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Azt vágom, hogy miért kell ezt csinálni az xbox-nál, de hogy a pc-nél miért kell, nem értem.
Þór vígi þessi rúnar
amúgy meg ha már tudsz Liaráról meg minden szépségérõl, akkor hogyhogy nem tudod hol lehet "felcsípni"? 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
neked nem magyarul van?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://www.freetvmaci.info/
Nem is rossz ötlet<#vigyor2>#vigyor2>
Ha belemódosítasz itt a kódban, hazavágja amazt. Ha amazt kijavítod, akkor szétcsúszik emez. Szóval nem olyan egyszerû.
Ráadásul arra is gondolni kell, hogy mivan akkor, ha valaki sokkkkkkal késõbb veszi meg a játékot, amikor már van 5-10 ilyen letölthetõ dolog.
Ha egy közbensõ cselekményszálba szúrsz bele valamit akkor azt ki látja, mindenki, vagy csak aki végigjátszotta. Aki végigjátszotta fog emlékezni egyáltalán arra fél év múlva, hogy miért kell oda menni vissza?
Ha új ember játszik, akkor nem lóg ki teljesen a történetbõl, belepasszol dramaturgiailag?
És iszonyúan kell tesztelni ezt az egészet, minden lehetséges módon, ami megint nem kis meló.
Sok dolog van itt, ami miatt nem olyan egyszerû ez. Amúgy sajna a legtöbb fejlesztõ leszarja a player-t (kivétel a havi díjas játékok, mert ott pont ki kell nyalni a seggét a játékosnak, hogy ne hagyja abba a játékot 2 hónap után)
Bocsi a szófosást, csak gondoltam hozzászólok énis a másik oldalról.
Þór vígi þessi rúnar
Pl TDU-tól is elvártam volna ugyanezt, nemcsak megapakkot, sok kocsival. Sajnos, ma már nem a hosszútávú szórakoztatásra, hanem a gyors, és nagy pénhzre mennek a kiadók, fejlesztõk.
Példaként ott a GTA4. Elõre sír mindenki a warez miatt. De mi volna, ha SOKKAL hoszabb volna a játék? DVD-n megkapnád az alap játékot a boltban, és 1-2-3 hetente jönnének új melléküldik, és a fõszálhoz egy kicsi? Mittudomén, 1 bõ fél év alatt alakulna ki a teljes történet, mint a sorozatoknál. Régebbi küldikhez vissza lehetne térni, megismernéd a világot, amiben játszódik rendesen, és erre szükség is lenne, stb.... Lehet persze csak én vagyok ennyire elvetemült, de szerintem ez nem volna rossz ötlet, és a warez alá is odatenne rendesen, (online móka ugye) és értelme is vonlna kiadni a pénzt, mert nem 2 napos szórakozásért fizetsz sokezret....
http://www.freetvmaci.info/
Én is kivégeztem komótosan 37óra 54 perc, 43 szinten <#felkialtas>#felkialtas>153e pont, 571 életerõ, 884 omni, 1,2M pénz, pisztoly-gépkarabély-h.páncél-fantom-megfélemítés-katona: maxon<#gun>#gun>, a többi közép vagy negyed. A favorit csapat: John Shepard + Liara<#love11>#love11> + Wrex.<#papakacsint>#papakacsint> példakép 3/4, renegát 1/4.
Nekem is sok más küldetés van hátra, de egy az Íloszi küldetést megelõzõ Fellegvári induláshoz ( korábbi mentés) vissza<#violent>#violent>, majd onnan szétnézni a világokba....
Üdv Mindenkinek.<#integet2>#integet2>
Üdv Mindenkinek!
Kivétel ez alól a vanguard, de az is csak akkor ha védelemre fejleszted, Akkor viszont simán vetekszik a soldierrel is golyófogásban magasabb szinten.
Remélem ez viszonylag spoilermentes-.-''
Kaphatnék valakitõl egy viszonylag spoiler mentes tippet, hogy mennyire életképes egy olyan fõ karakter aki mondjuk engineer/biotic(?) hibrid? kicsit furcsa hogy nem igazán kap fegyver ismeretet.. tud azért valahogy harcolni vagy csak support karakter lesz?
illetve ha a fõ karakter nem engineer, lesz majd olyan npc társunk aki ért ahhoz?
thx
elég ennyi: mert csak így tudtam elindítani a játékot...
Lehet ha a csatornábol kiérve a szárazon kéne próbálni, mert a vízben nem megy úgy.
Amúgy az utolsó támadón is túl élve a Vezetõhöz vezetõ út végéig sikerül elérni, de ott letelik az idõ, sajna....
Üdv Mindenkinek!
Ki tudja mi a megoldás az Íloszon a fellegvár megmentése utján: a végén el kell jutni a vezetõhöz: 30 másodperc az idõ, s közben 4-en lõnek.<#gun>#gun>
A kérdés, sehogy sem sikerül a 30 sec alatt eljutni a pálya végéig, <#confused>#confused>mindig ogyan ott a vége elött kicsivel lejár az idõ????
Mi a megoldás???<#worship>#worship>
Köszi Mindenkinek.
Üdv Mindenkinek!
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ