11074
-
wendi1106 #7645 hát lehet hogy tényleg a driveremmel van a gond mert most mentem el kiszabadítani az Aszári csapattagot és a bolygó ahova ledobott Joker nagyrésze nem jelenítette meg a felületett azaz 1-2 nagyobb részt letekintve minden felület fekete volt :S
hát csak remélem hogy nem a lemezem sérült :S (a polcon való pihenésbe) mert az tényleg felidegesítene :D
minden esetre frissítem majd a driverem és majd megosztom a fejleményeket ha érdekel valakit :D -
#7644 Igen, nálam sem volt semmi probléma. Próbáld meg videókari drivert frissíteni, de nem tudom amúgy, hogy miért lehet ez. -
MrAndree #7643 Nálad lehet a hiba mert nálam ugyanolyan maradt a grafika mint a patch előtt. -
wendi1106 #7642 jaja
a patch elött jobb volt a grafika mint most :s ÉS UGYAN ÚGY VAN BEÁLLÍTVA MINDEN :( -
#7641 Csodálkozom, hogy 40 óra játékidővel nem találtad meg. -
#7640 Abba a gömbe a kulcsot az aszári úrnőtől kapod meg, ha teljesíted a küldetését. Őt a Prezidencián találod meg. Elég sokan beszélnek is róla ott. -
#7639 Ezt először én sem találtam meg
Csak nézd figyelmesen a naprencert és fel fog tűnni valami, nem bolygóra kell leszállni.
Sok ilyen "rejtett" cucc lesz még a rendszerekben, légy figyelmes, és megtalálod mindet! -
#7638 No végeztem a játékkal, hát mondhatom régen szórakoztam ilyen jól. Mint egy film. Csak lehetett volna kicsit több sex
Nehéz fokozaton, katona voltam, minden mellékküldi kész a gyűjtögetések is, 50-es szint, és közel 40 órát jáccottam így a játékkal. Így tettem dolgokat:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kaidant kipurcantottam sajnos, őt hagytam hátra a robbantós misszióban, mégis csak a nőket szeretem, így Ashley túlélte. Persze ez nem azt jelenti, hogy őt fűtöttem! Nekem a kék csajszi jobban bejött :)
A végén hiába beszéltem rá Sarent, mégis szétlőtte a saját agyát. Bár ha jól gondolom, így is úgy is megtette volna. Úgy döntöttem, hogy leszedetem a Fejedelmet a flottával, a tanácsot veszni hagytam, és Anderson kapitányt válaszottam az új tanács élére. Liarával és Talival fejeztem be. 90%-ban példakép voltam, a többiben renegát. Sajnos nem tudtam g*ci lenni :)
Volt egy bolygó a vége felé amin volt egy Protián épület, és ki lehetett nyitni így felemelkedett belőle egy golyó. Azt mondták a többiek, hogy valami kulcs kell bele. Na én ezt nem találtam meg. Sikerült valakinek?
Amúgy mennyi befejezése van? Ez a BDTS nem egy külön játék ugye? Újra kéne kezdenem a játékot, hogy játszhassam ezeket a plusz missziókat? Végülis mind1, mert ezt kötelező kijáccani minimum még1X -
#7637 Van egy olyan mellekkuldetes, hogy egy hajot kell keresni, amivel megszakadtak a kapcsolatok a Nebula Horse Head Starrus vagy valami hassonlo rendszerben. Elmegyek oda a hajommal, de nincs ott semmi. Egyik bolygora se lehet leszallni, pedig az egyiknek meg ki is irja hogy level 1 cold hazard, de nincsen Land gomb, csak zoom out. Hol a francban kell keresni ezt a hajot? -
#7636 A patch előtt jobb volt a graf, mint utána?:S Minden ugyanúgy van beállítva? -
wendi1106 #7635 nah leszedtem fel is raktam a Mass Effect: Bring Down the Sky -t(kiegészítést és patch-t) de ... csinál ez a "patch" valamit a grafikai részletességgel is mert nekem majdnem minden úgy néz ki mint a mosott sz.r :S ez eddig csak velem fordult volna elő ? -
#7634 [Nem személyesen.] -
#7633 Ismerem őt, ezért fektettem a cikk beszúrásába ennyi energiát :))) -
sanyiiiii #7632 Köszönöm a nevében hogy megmentetted egy egész kattintásnyi pluszmunkától:P -
#7631 Az enyém közvetlen link :) -
#7630 PEdig ott van ám a Főoldalon [Felülről az 5. cikk:
"Mass Effect: Bring Down the SkySajtóközlemény, 2008 december 5, 14:16
A mai naptól letölthető a Mass Effect: Bring Down the Sky ingyenes kiegészítő magyar nyelvű változata. A kiegészítő egy új eddig nem látott feltérképezetlen szektort ad az eddig ismert galaxishoz, ezzel tovább bővítve a játékidőt. Az Asgard rendszerben Shepard kapitány segítségével a bátrak szembeszállhatnak egy új fajjal, hogy megmentsenek egy egész bolygót.
A fájl elérhető szerverünkön Mass Effect: Bring Down the Sky
[Én nem teszem fel. Nem akarok újabb BUG-ot.] -
sanyiiiii #7629 google. "magyar bring down the sky" -ra rákerestem
<30 sec.
eredmény:
innen töltheted -
#7628 én ott nem találom :( -
#7627 A magyar nyelvű most jelent meg októberben azthiszem, és csak az megy rá a magyar verzióra. A magyar BDTS-t a cdproject oldaláról tudod letölteni. -
wendi1106 #7626 hali all
Most raktam fel ismét a játékot kifejezetten azért mert van hozzá ez a
Mass Effect - Bring Down the Sky kiegészítés. Nos mondent az utasításoknak megfelelően intézgettem és leszedtem azt a kb 300 mb-t (az angolt) de nyelvi összeférhetetlenség miatt nem tudom telepíteni (nekem magyar a Mass Effect-em), szal mit tudok vele csinálni v melyiket kell letöltenem mert külön magyar nyelvűt nem látok :S
előre is kösz a segítséget ! :) -
#7625 Igen, én is nagyon sokat játszottam vele:D Végig is vittem 3szor, és mindháromszor nagyon élveztem. Most tartok ott, hogy már annyira nem köt le. -
#7624 Köszi szépen. Nagyon addiktív kis játék ez, teljesen beszippant ez az univerzum. Csak nehogy az ivás rovására menjen... -
#7623 Igen, először nagyon keveset adnak a cuccokért, de lesz pénzed később bőven ne aggódj. -
#7622 Jóreggelit,
Az létezik hogy amikor a nem használt csúzlikat akarom elpasszolni akkor a leggyengébbekért 20-30 kredited adnak csak? Egy ruháért is max 2000 kredit ami nem túl sok, genya kereskedők :D
-
#7621 Koszi, mar megtalaltam :) -
#7620 Warez verzió? Mert csak ott volt a térképes bug :)
Btw van hozzá egy fix valahol, próbáld a gamecopyworld-öt. -
#7619 VAn egy kis problemam... nem is olyan kicsi...
Amikor a terkepet beakarom hozni a Normandy-n, akkor egyszeruen behal a kep, es fekete minden. A zene is megall. Csak akkor tortenik valami, ha zoomolok, akkor is csak egy pillanatra villan fel a terkep, es egy pillanatra a zene is. Ha eleg sokat zoomolok ki, akkor kilep a terkepbol, es a jatek ugyanugy mukodik, de az a rohadt terkep nem... es igy nem is igazan tudok tovabbmenni a jatekban.
ui.: lehet valahogy menteni a Normandyn vagy a Citadel-en? Idegesito, hogy kilepek, es van hogy kuldetest ujra meg kell csinalnom, mert a quicksave nem mukodik ugye. -
#7618 Nekem ment simán az alkalmazás után, mert mentett magától. -
#7617 Kiprobáltam, az a titka, hogy miután átállitottad a beállitásoknál, alkalmaz, majd kell csinálni egy mentést és azt betöltve már nem lesz automatikus a szintlépés. -
#7616 kodfejtes -
#7615 Ezt a beállításokban tudod átállítani. -
#7614 nem szimpátia, hanem példakép. -
#7613 asszem találtam egy bugot. Annál a feladatnál ahol kis majmoknál kell keresni egy lemezt, ha megvan a lemez és tovább nyomkodod hogy "keresés". Növeli a szimpátia pontjaidat, gyak. a végtelenségig. -
#7612 sajnos nem tudom visszaállitani, te hogy csináltad, mert a csapat menüben a gombot hiába nyomkodom. -
#7611 narancs színű cuccok - energiacellák, üzemanyag tárolók, stb. - arra valók h kellemetlen pillanatokat okozz az ellenfeleknek.
Infiltratorral először sztem Electronics-ra pakolj, kapsz érte sok-sok pajzsot, decryption (feltörés? gőzöm sincs magyarul mi) sokáig jó lesz csak 5-ös szinten. hozzá persze pisztoly skill, mesterlövész puska ráér.
automata szintlépést meg nagyon gyorsan felejtsd el. -
zsotesz #7610 "Csak manuálisan szabad, máskülönben a program nagyon elcseszi a fejlesztésüket. Viszont a bibi ott van, hogy ha a játék elején automatikusra állítottad, akkor hiába állítod át később, akkor is marad automatán a pontelosztásuk." Én ilyet nem tapasztaltam, először én is hagytam automatán, és csak később állítottam át manualra, de akkor már én osztottam a pontokat. -
SaGa Jr #7609 Csak manuálisan szabad, máskülönben a program nagyon elcseszi a fejlesztésüket. Viszont a bibi ott van, hogy ha a játék elején automatikusra állítottad, akkor hiába állítod át később, akkor is marad automatán a pontelosztásuk.
Amúgy ha magyarul játszod, javaslom a magyar gépkönyv alapos elolvasását. Sok kérdésedre ott már választ is kaphatsz. -
sanyiiiii #7608 Ha jól emlékszek a medkit alatt a gránátok vannak, de nem biztos. -
#7607 megnéztem, beszivárgó (mérnök/katona) vagyok, így már jobb? :) -
#7606 köszi, magyarul játszom, tehát a barrier és a bastion az melyik is?
Én eddig a pisztolyra és a pajzsra raktam pontok nagy részét. Most már fantom vagyok uh. arra is elkezdtem rakosgatni.
Eddig a csapattagoknál automatikus szintlépés volt, ezt érdemes inkább manuálisan?
Még egy kérdés, harc közben a bal alsóban atulajdonság csikok mellett a felső a meglévő medikittek számát jelzi. És az alsó?