Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akinek már fenn van a BDTS az pontosan hogyan tudja játszani? Én feltettem.. úgy gondoltam, hogy úgy lesz, hogy ki kell választani mint kampányt

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Magyar verzió nem lesz ebbõl a kiegbõl?
Prince23
Na ezért megvehettem eredetibe, ha ezt nem tudom feltenni 😞 az 1.1-es patchet 😞

Prince23
Kiegészitõ: letöltöttem, felraktam, és kéri az eredeti dvd-t <#confused>

Ez azért jó mert a dvd eredeti. Angolul telepitettem és nincs semmi magyar felirat, menü, vagy szinkron a játékban, az egyetlen bûnöm az lehet hogy Magyarországon vettem és magyar a szöveg a boritón, a kézikönyvön meg valami árnyfolyamok novellában.

Szépen letöltöttem a BDtS-t, kaptam validation key-t, install, play és most kéri az eredeti dvd-t <#rinya>
Bocs nem nagyon isemerem láttam és tetszik😊THX

Hy a game online???

Lord Myn
Hali!

Az 1.01-es patch kell a BDTS kiegészítõhöz? Mert azt írják, hogy a patch nem kompatibilis a kelet-európai verzióval... <#shakehead>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Akinek nincs gyári, annak is lesz warez napokon belül. Mindíg így van. <#nyes>

Prince23
Melyik honlapon kell regizni?
nekem a menübe mikor indítom, nem reagál! és eredeti.
azt írja h csatlakozzak a közösségéhez, meg ilyenek, kattintik több információ-ra, de nem reagál... 😮

Adam II
Nagy kár ,hogy nekem anyu nem vette meg. Most nem tudom meg csinálni azt a 3 új küldetést.

robotnyk
azt mondja, valószínûleg ez nálad születési rendellenesség.
Kérdezd meg anyádtól...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Prince23
No és mi tud? kompatibilis a korábbi mentésekkel?

robotnyk
a tenyérbemászó képesség is csak a bolti verzióban van, vagy születési rendellenesség?
Hehe.
Akinek gyári a cucca annak üzenem:
Kijött a bring down the sky kieg.

Akinek nincs gyári az így járt.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Carlos
Én azé szénné untam az agyam néha. A dokknál a felfelé, meg azért volt még párszor, hogy felment a pumpa.
Azt vágom, hogy miért kell ezt csinálni az xbox-nál, de hogy a pc-nél miért kell, nem értem.

Þór vígi þessi rúnar

Adam II
Hát így sem valami gyorsak. Nem tudom milyen lehet az EXBAWKS-on.

rotator
A PC verzióban gyakorlatilag már nem.

Carlos
Humorosból, OMG (sajna igaz):

Þór vígi þessi rúnar

Egyébként arra van valami bellitás hogy amikor megyünk a talaj ne legyen kockás?
Megunhatatlan ez a játék.😄
Broafka
hát fogd magad menjél a hajóhoz azt ott el fogják mondani neked (Az F-Véd-nél lehet feljutni a kikötõbe)

amúgy meg ha már tudsz Liaráról meg minden szépségérõl, akkor hogyhogy nem tudod hol lehet "felcsípni"? 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Dehogynem😊 pont azért írtam aszárit az Asari helyett.

Broafka
ott a hiba! 😄

neked nem magyarul van?

Hy mindenki!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Liara T'Soni-t,az aszári tudóst hogy lehet felvenni a csapatba és mikor???Az összes mellékküldit megcsináltam a Fellegvárban. A többi csapattagok megvannak. Fantom is vagyok már,de még nem indultam el a hajóval sehova.
PLS help!!!

Még mindig Elena 😄 (nem sok idõm jut a játékra, de most már amúgy is másodjára tolom)

Carlos
Igy igaz.

Þór vígi þessi rúnar

Dante73
Ha eleve úgy írják meg a programot, akkor az "utólagos" belenyúlás nem lehet gond. Ha késõbb veszi meg, akkor egyszerûen a történet bizonyos pontján kapja meg az új missziót, letölti, és ugyanúgy mint most, bizonyos pontokon, bizonyos pontokhoz férsz hozzá. Persze, hogy nem egyszerû, de (bár az elején biztos lennének berzenkedõk) szerintem sikeres lenne. A sorozatok is, ha egy értelmes, érdekes, jól kidolgozott világban játszódnak, sikeresek. (Star trek, Stargate, hogy csak a sci-fiket említsem) Talán ez lenne az egyetlen kiút, a warez ellen. Arról nem is beszélve, hogy végre legalább esély lenne arra, hogy nem 6-8 órás vackokat kapunk, ami csak azért tart addig, mert a végén behoznak egy legyakhatatlan ellent... (lásd; MoH:A Übersoldier...) A kiadók is jól járnának, hisz a warez értelmét vesztené, és mi játékosok is. Csak egy gond van vele. Melózni kellene rajta, nem is keveset...

http://www.freetvmaci.info/

Ehmm szóval lényegében egy sztori orientált MMO-t szeretnél<#vigyor4>
Nem is rossz ötlet<#vigyor2>

Carlos
Nem olyan egyszerû ám ilyen "kis" missziókat belezsúfolni utólag.
Ha belemódosítasz itt a kódban, hazavágja amazt. Ha amazt kijavítod, akkor szétcsúszik emez. Szóval nem olyan egyszerû.
Ráadásul arra is gondolni kell, hogy mivan akkor, ha valaki sokkkkkkal késõbb veszi meg a játékot, amikor már van 5-10 ilyen letölthetõ dolog.
Ha egy közbensõ cselekményszálba szúrsz bele valamit akkor azt ki látja, mindenki, vagy csak aki végigjátszotta. Aki végigjátszotta fog emlékezni egyáltalán arra fél év múlva, hogy miért kell oda menni vissza?
Ha új ember játszik, akkor nem lóg ki teljesen a történetbõl, belepasszol dramaturgiailag?
És iszonyúan kell tesztelni ezt az egészet, minden lehetséges módon, ami megint nem kis meló.

Sok dolog van itt, ami miatt nem olyan egyszerû ez. Amúgy sajna a legtöbb fejlesztõ leszarja a player-t (kivétel a havi díjas játékok, mert ott pont ki kell nyalni a seggét a játékosnak, hogy ne hagyja abba a játékot 2 hónap után)

Bocsi a szófosást, csak gondoltam hozzászólok énis a másik oldalról.

Þór vígi þessi rúnar

Dante73
Ez egy eléggé jól kidolgozott világ. Nyugodtan beletehettek volna multit, letölthetõ mellék küldikkel, (Havi 4-5 mellék küldetés, egyben, 1-2-5 $ ért) Egyrészt, az a wareznak is alátett volna, másrészt, a galaxis elég nagy hely, és így a második részig uninstall se lett volna. Minek?
Pl TDU-tól is elvártam volna ugyanezt, nemcsak megapakkot, sok kocsival. Sajnos, ma már nem a hosszútávú szórakoztatásra, hanem a gyors, és nagy pénhzre mennek a kiadók, fejlesztõk.
Példaként ott a GTA4. Elõre sír mindenki a warez miatt. De mi volna, ha SOKKAL hoszabb volna a játék? DVD-n megkapnád az alap játékot a boltban, és 1-2-3 hetente jönnének új melléküldik, és a fõszálhoz egy kicsi? Mittudomén, 1 bõ fél év alatt alakulna ki a teljes történet, mint a sorozatoknál. Régebbi küldikhez vissza lehetne térni, megismernéd a világot, amiben játszódik rendesen, és erre szükség is lenne, stb.... Lehet persze csak én vagyok ennyire elvetemült, de szerintem ez nem volna rossz ötlet, és a warez alá is odatenne rendesen, (online móka ugye) és értelme is vonlna kiadni a pénzt, mert nem 2 napos szórakozásért fizetsz sokezret....

gabriel2007
<#vigyor2>Hali!
Én is kivégeztem komótosan 37óra 54 perc, 43 szinten <#felkialtas>153e pont, 571 életerõ, 884 omni, 1,2M pénz, pisztoly-gépkarabély-h.páncél-fantom-megfélemítés-katona: maxon<#gun>, a többi közép vagy negyed. A favorit csapat: John Shepard + Liara<#love11> + Wrex.<#papakacsint> példakép 3/4, renegát 1/4.
Nekem is sok más küldetés van hátra, de egy az Íloszi küldetést megelõzõ Fellegvári induláshoz ( korábbi mentés) vissza<#violent>, majd onnan szétnézni a világokba....
Üdv Mindenkinek.<#integet2>

Üdv Mindenkinek!

Carlos
igen. igényes nagyon...

Þór vígi þessi rúnar

igen, köszi 😊 . Egyébként Vanguardot indítottam, (szeretek hibrid kaszttal játszani) bár én inkább offensive irányban szoktam fejleszteni a karaktereimet. (NWN2 -ben a bárdom igazi gyilkológép volt egy kétkezes szamuráj karddal 😊 )
Dopti
Üdv, végitoltam, de lenne egy pár kérdésem. 1. Majdnem kimaxoltam a renegátot (mire jó?) Kaptam olyan képességet amit csak renegátként lehet tolni? 2. Elég kiábrándító, hogy a játék vége után nem lehet tolni... csomó melléküldit meghagytam 😄 És 3. Ha újrakezdem, mi legyek (melyikkel élvezetes). Amúgy nagyon epik játék volt, tetszett.

Életképes, de sokkal taktikusabb játékstílust igényelnek, valamint szinte létfonttosságû hogy legyen a csapatban egy golyófogó. Szóval nem te fogsz elõre menni de nem is olyan szerepet fogsz betölteni mint egy MMOban egy healer.
Kivétel ez alól a vanguard, de az is csak akkor ha védelemre fejleszted, Akkor viszont simán vetekszik a soldierrel is golyófogásban magasabb szinten.
Remélem ez viszonylag spoilermentes-.-''

Adam II
Art bookban gondolom concept art van.

Carlos
Ma végre megjött az Art Book és a Guide... <#vigyor>

Þór vígi þessi rúnar

Én csak ma este fogom elkezdeni a játékot. Eddig csak a karaktergenerálást láttam.
Kaphatnék valakitõl egy viszonylag spoiler mentes tippet, hogy mennyire életképes egy olyan fõ karakter aki mondjuk engineer/biotic(?) hibrid? kicsit furcsa hogy nem igazán kap fegyver ismeretet.. tud azért valahogy harcolni vagy csak support karakter lesz?
illetve ha a fõ karakter nem engineer, lesz majd olyan npc társunk aki ért ahhoz?
thx
Broafka
hagy ne mondjam el még1X 😄

elég ennyi: mert csak így tudtam elindítani a játékot...

Hát igen... Elsõ végigjátszásnál el se fogadtam a hannártól a küldit, mert féltem, h renegát pontokat kapok érte. A turiánnak segítettem és letartóztatták Anoleis-t, de mostmár mindegy.
gabriel2007
Nem lõvöldözök, nyomom a gázt, vízen s szárazon.
Lehet ha a csatornábol kiérve a szárazon kéne próbálni, mert a vízben nem megy úgy.
Amúgy az utolsó támadón is túl élve a Vezetõhöz vezetõ út végéig sikerül elérni, de ott letelik az idõ, sajna....

Üdv Mindenkinek!

Ne álj le velük harcolni csak menj
Dante73
Nem lõ, nyomja a gázt, agyatlanul. úgy kb 10-15mp az út.

gabriel2007
<#vigyor2>Üdv Mindenkinek!
Ki tudja mi a megoldás az Íloszon a fellegvár megmentése utján: a végén el kell jutni a vezetõhöz: 30 másodperc az idõ, s közben 4-en lõnek.<#gun>
A kérdés, sehogy sem sikerül a 30 sec alatt eljutni a pálya végéig, <#confused>mindig ogyan ott a vége elött kicsivel lejár az idõ????
Mi a megoldás???<#worship>
Köszi Mindenkinek.

Üdv Mindenkinek!

Várni kell. 30+ sec mire elindul a visszahülési folyamat.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Ezzel én kétszer is megszívtam, az utolsó bázison ott lesz nemtudomhogyhívják admirális holtteste, vizsgáld át.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Egyébként ha kapsz egy Sabotage-et, akkor egybõl megy is vissza, v várni kell a nem tom hány másodpercet ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;