11074
-
#7725 Ott szoftveres háttér a probléma.
Mindenben gyengébb a gépem, és simán megy az eredeti játék (sőt MINDEN játék): kezdettől fogva.
-
foxxi #7724 próbáltam régebbi driverrrel (174.) ugyan az a helyzet. Indít, tölt, fekete képernyő, halál... -
#7723 Helló!
Mass Effectet keresek 3k-ért. Aki megvállna ennyiért a gametől írjon üzenetet! -
MrAndree #7722 Tudtommal nem, de most amúgy is tök olcsón lehet kapni az eredetit is. -
Csataiii #7721 De nem is működik egyikkel sem? -
MrAndree #7720 Kieghez nincs crack. Nem is hinném, hogy lesz. -
Csataiii #7719 A kiegszitő tényleg nem működik egy crackel sem??? Vagy már van valami? -
foxxi #7718 Sziasztok. Megvettem a játékot (magyar), nos telepítés után inditáskor fekete képernyő és kifagy a rendszer. Mindig ezt csinálja, igy jóformán használhatattlan. Tud rá valaki megoldást? Gép: c2Q 9300, 2Gb DDRII, GTX280 ( driver: 181.20 ) stb..
thx -
#7717 Hát igen, csak akkor a X57 küldetésnek lőttek, pedig nekem tetszik. A másik az, hogy nekem kell az 1.01-es patch, mert végre rendesen működik a hardveres OpenAL, hát ég és föld a különbség hangban (X-Fi kártyával). Jó lenne már egy 1.01-es NoDVD, mert utálom koptatni a lemezt, csak sajnos erre kevés esély van, mivel csak a kelet-európai régióban kell a lemez a játékhoz... -
#7716 #7697... Galaxy Map fix. -
#7715 Miért? nekem fennt van a dlc magyar. -
kr1szmester #7714 Az 1.01 patch-re van valami fix vagy valami megoldás? -
ladasz #7713 megvan ezer thx -
Dimitrii #7712 köszi megnézem pedig már kétszer vittem végig -
Kindred Blades #7711 @ladasz
Kirakja lent, azt hiszem, a mix-sáv (most mondjatok rá jobb nevet :P ) alá, azt kell megnyomni.
@Dimitrii
BDTS: SpecTRe-ré avatás után; Citadel Lockdown előtt kinézel a térképre, abba a rendszerbe, ahol Eden Prime is volt. De elvileg jelölnie is kéne, X57-es aszteroidát keresed.
-
ladasz #7710 oké,köszi.Csak nemtudom meik gombot kell megnyomni:) -
Dimitrii #7709 nekem simmit nem jelől sajnos -
#7708 A galaxis térképen van jelölve. -
Dimitrii #7707 esetleg van vali kép hogy minek kell ki írva lennie mert ahol a beállítást tudom állítani ott ki írja hogy a kieg telepítve van -
Dimitrii #7706 hello letöltöttem a bring down of sky című kieget a cdprojekt honlapjáról feltettem de nem találok semmit sem merre nézzem vagy kell még a pach is? -
MrAndree #7705 Pedig egyszerű, mindig amikor a két jel között van a csík akkor kell megnyomni a gombot. -
sanyiiiii #7704 Van az asztalon egy jegyzet, az alapján kb 2 másodperc gondolkodás alapján megcsinálható.
-
ladasz #7703 Hi.Elakadtam:Novéria,Szakadék állomás.Laborba vagyok,és nemtom elkésziteni az ellenszert,és mig nincs kész nem engednek ki.Ha lehet részletesen leirnátok hogy kell.köszi -
MrAndree #7702 A plusz küldetésre gondoltam, az alapjátéknak nem igazán van másfajta befejezése ha renegade vagy. Vannak különbségek, elég nagyok a de lényeg nem változik. -
MrAndree #7701 Hát nem tudom, nekem egy hibát okozott, a Therumos lávatextúrásat ami elég bosszantó de azért túl lehet élni, más hibát nem vettem észre. Meg amúgy is nemrég írta a Bioware, hogy dolgoznak a második patch-en ami gondolom ezt is javítja majd. -
Bircsike #7700 melyik renegát befejezésre gondolsz, az alapjáték végén? Tehát ha renegát leszek akkor teljesen más befejezések között válaszhatok a végén? -
#7699 Közben meg azt olvasom mindenkitől, hogy csak hibákat okoz a játékban - nekem eddig semmi bug nem volt, nem kívánok "beszerezni" egyet se.
-
MrAndree #7698 Pedig jó az a plusz küldetés, elég rövidke /1-2 óra kb./ de hangulatos, a renegade befejezés meg marha jó. :) -
#7697 Mass Effect v1.0 - ViTALiTY
Az v1.01 Patch csak bekavar, ezért nem tettem fel.
A plusz küldetés nélkül is megvagyok.
Ellenben, ha Galaxis térkép stb fagyásokra:
NoDVD + Savefix+Galaxy-Map-Fix
Utóbbit mindenképp a saját felelősségedre használd eredeti játékon!
-
#7696 És meliyk cracket használod, pls... -
#7695 Ez már csak azért is érdekes, mert én is ilyennel játszom, eredeti játékra téve, hogy a DVD ne kopjon.
A mentéseim pedig jól, épségben megvannak.
Szerintem, rémhír a dolog, vagy csak a warez verziót érinti. -
#7694 De az crack
És a mentések eltünnek, ezt mondják, ha crackeljük -
#7693 "direct link"-et nem szúrok be. -
#7692 Google - Gamecopworld - letölt / örül. -
#7691 No dvd launcher hivatalosan nincs hozzá? má unom a dvd-t. vagy estleg egy patch mint a scda-hez nincs? -
#7690 Na végeztem. A vége egész katartikus volt, talán a legjobb végjáték amiben mostanában részem volt. Újrakezdtem bionikus katonával, ez nagyon erősnek tűnik már így az elején is.
Kicsit hiányoltam utólag az űrharcot vagy legalább a hajó/Mékó fejlesztését.
ja és most kegyetlen geci zsoldost játszom, nem a jófiút. Kiváncsi leszek lesz e változás a játék során. :) -
tttttom #7689 pfffff... -
#7688 A Mass Effect nem feltétlenül a legújabb drivereket szereti.
Én június körüli videokártya drivert használok, mert az újabbakkal gyakoriak a kilépések, ennél pedig gyakorlatilag megszűnt. -
MrAndree #7687 Hát ez nekem egyszer jött elő, viccesen lehetett megjavítani ugyanis a mentést is szétcseszte. Hiába telepítettem újra, ugyanez volt. Töröltem az összes mentést, konfig beállítást meg mindent /tulajdonképpen az egész Mass Effect mappát a dokumentumokból/ és újraraktam akkor jó volt. Csak kezdhettem előlről az egész játékot. -
tttttom #7686 de a többi játéknál meg nem csinál ilyet...