11074
  • IMYke2.0.0.0
    Ott szoftveres háttér a probléma.
    Mindenben gyengébb a gépem, és simán megy az eredeti játék (sőt MINDEN játék): kezdettől fogva.
  • foxxi
    próbáltam régebbi driverrrel (174.) ugyan az a helyzet. Indít, tölt, fekete képernyő, halál...
  • saxicola
    Helló!

Mass Effectet keresek 3k-ért. Aki megvállna ennyiért a gametől írjon üzenetet!
  • MrAndree
    Tudtommal nem, de most amúgy is tök olcsón lehet kapni az eredetit is.
  • Csataiii
    De nem is működik egyikkel sem?
  • MrAndree
    Kieghez nincs crack. Nem is hinném, hogy lesz.
  • Csataiii
    A kiegszitő tényleg nem működik egy crackel sem??? Vagy már van valami?
  • foxxi
    Sziasztok. Megvettem a játékot (magyar), nos telepítés után inditáskor fekete képernyő és kifagy a rendszer. Mindig ezt csinálja, igy jóformán használhatattlan. Tud rá valaki megoldást? Gép: c2Q 9300, 2Gb DDRII, GTX280 ( driver: 181.20 ) stb..

thx
  • Lord Myn
    Hát igen, csak akkor a X57 küldetésnek lőttek, pedig nekem tetszik. A másik az, hogy nekem kell az 1.01-es patch, mert végre rendesen működik a hardveres OpenAL, hát ég és föld a különbség hangban (X-Fi kártyával). Jó lenne már egy 1.01-es NoDVD, mert utálom koptatni a lemezt, csak sajnos erre kevés esély van, mivel csak a kelet-európai régióban kell a lemez a játékhoz...
  • IMYke2.0.0.0
    #7697... Galaxy Map fix.
  • Prince23
    Miért? nekem fennt van a dlc magyar.
  • kr1szmester
    Az 1.01 patch-re van valami fix vagy valami megoldás?
  • ladasz
    megvan ezer thx
  • Dimitrii
    köszi megnézem pedig már kétszer vittem végig
  • Kindred Blades
    @ladasz
    Kirakja lent, azt hiszem, a mix-sáv (most mondjatok rá jobb nevet :P ) alá, azt kell megnyomni.
    @Dimitrii
    BDTS: SpecTRe-ré avatás után; Citadel Lockdown előtt kinézel a térképre, abba a rendszerbe, ahol Eden Prime is volt. De elvileg jelölnie is kéne, X57-es aszteroidát keresed.
  • ladasz
    oké,köszi.Csak nemtudom meik gombot kell megnyomni:)
  • Dimitrii
    nekem simmit nem jelől sajnos
  • Atkamon
    A galaxis térképen van jelölve.
  • Dimitrii
    esetleg van vali kép hogy minek kell ki írva lennie mert ahol a beállítást tudom állítani ott ki írja hogy a kieg telepítve van
  • Dimitrii
    hello letöltöttem a bring down of sky című kieget a cdprojekt honlapjáról feltettem de nem találok semmit sem merre nézzem vagy kell még a pach is?
  • MrAndree
    Pedig egyszerű, mindig amikor a két jel között van a csík akkor kell megnyomni a gombot.
  • sanyiiiii
    Van az asztalon egy jegyzet, az alapján kb 2 másodperc gondolkodás alapján megcsinálható.
  • ladasz
    Hi.Elakadtam:Novéria,Szakadék állomás.Laborba vagyok,és nemtom elkésziteni az ellenszert,és mig nincs kész nem engednek ki.Ha lehet részletesen leirnátok hogy kell.köszi
  • MrAndree
    A plusz küldetésre gondoltam, az alapjátéknak nem igazán van másfajta befejezése ha renegade vagy. Vannak különbségek, elég nagyok a de lényeg nem változik.
  • MrAndree
    Hát nem tudom, nekem egy hibát okozott, a Therumos lávatextúrásat ami elég bosszantó de azért túl lehet élni, más hibát nem vettem észre. Meg amúgy is nemrég írta a Bioware, hogy dolgoznak a második patch-en ami gondolom ezt is javítja majd.
  • Bircsike
    melyik renegát befejezésre gondolsz, az alapjáték végén? Tehát ha renegát leszek akkor teljesen más befejezések között válaszhatok a végén?
  • IMYke2.0.0.0
    Közben meg azt olvasom mindenkitől, hogy csak hibákat okoz a játékban - nekem eddig semmi bug nem volt, nem kívánok "beszerezni" egyet se.
  • MrAndree
    Pedig jó az a plusz küldetés, elég rövidke /1-2 óra kb./ de hangulatos, a renegade befejezés meg marha jó. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Mass Effect v1.0 - ViTALiTY
    Az v1.01 Patch csak bekavar, ezért nem tettem fel.
    A plusz küldetés nélkül is megvagyok.
    Ellenben, ha Galaxis térkép stb fagyásokra:
    NoDVD + Savefix+Galaxy-Map-Fix

Utóbbit mindenképp a saját felelősségedre használd eredeti játékon!
  • Prince23
    És meliyk cracket használod, pls...
  • IMYke2.0.0.0
    Ez már csak azért is érdekes, mert én is ilyennel játszom, eredeti játékra téve, hogy a DVD ne kopjon.
    A mentéseim pedig jól, épségben megvannak.
    Szerintem, rémhír a dolog, vagy csak a warez verziót érinti.
  • Prince23
    De az crack
    És a mentések eltünnek, ezt mondják, ha crackeljük
  • IMYke2.0.0.0
    "direct link"-et nem szúrok be.
  • IMYke2.0.0.0
    Google - Gamecopworld - letölt / örül.
  • Prince23
    No dvd launcher hivatalosan nincs hozzá? má unom a dvd-t. vagy estleg egy patch mint a scda-hez nincs?
  • sevendoor
    Na végeztem. A vége egész katartikus volt, talán a legjobb végjáték amiben mostanában részem volt. Újrakezdtem bionikus katonával, ez nagyon erősnek tűnik már így az elején is.
    Kicsit hiányoltam utólag az űrharcot vagy legalább a hajó/Mékó fejlesztését.

ja és most kegyetlen geci zsoldost játszom, nem a jófiút. Kiváncsi leszek lesz e változás a játék során. :)
  • tttttom
    pfffff...
  • Rip
    A Mass Effect nem feltétlenül a legújabb drivereket szereti.
    Én június körüli videokártya drivert használok, mert az újabbakkal gyakoriak a kilépések, ennél pedig gyakorlatilag megszűnt.
  • MrAndree
    Hát ez nekem egyszer jött elő, viccesen lehetett megjavítani ugyanis a mentést is szétcseszte. Hiába telepítettem újra, ugyanez volt. Töröltem az összes mentést, konfig beállítást meg mindent /tulajdonképpen az egész Mass Effect mappát a dokumentumokból/ és újraraktam akkor jó volt. Csak kezdhettem előlről az egész játékot.
  • tttttom
    de a többi játéknál meg nem csinál ilyet...