Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vhogy lehet a CPU ról terhet levenni ? Mert nekem mindig 99 % ot használ, RAM-ból meg 600 megát csak (2 giga van).
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Kösz, feltettem, de ez naon nem segít rajta :S A végén amikor záródik a Fellegvár, mindig lefagy...
Hát nekem egyszer sem fagyott ki. És már 3.-ára tolom. Valószinû, h valamelyik szoftver progival akadozik. Sztem szedd le a codec csomagot (biztos h a K-lite vagy ace megát használod, csak tipp 😄)
Helyette tedd fela div x codec-et, és csak a codec részit.
Helyette tedd fela div x codec-et, és csak a codec részit.
Most idegesített fel igazán a game... Magyarul az eredeti game-el most játszom ki elõször, és már vége felé járok, amikor már kb 5 percenként befagy.... Kéne már az a rohadt patch, vagy vmi ami segíthetne
Helló tegnap este újratettem a játékot és nem raktam fel hozzá az 1.01 patchet se , és a magyarositás még mindig nem jó :s a menü és a nevek az mind magyar de a párbeszédek azok seholsem . Mit kéne ezzel csinálni ?
Amikor az adott rendszer térképénél vagy, húzd ki a kurzort a bolygók közül és ne piszkád pár másodpercig. Egy kis pötty lassan pulzálni kezd majd. Azt keresed...
Ott van az a hajó, csak nem jelzi ki. Keressed meg a rendszerben. Mozgassad a bolygók környékén a kurzort és meglesz az. Ugyanúgy mint a felderítetlen aszteroidák esetében. Le is írhatnám pontosan hol van, de jobb ha megkeresed.
A beszélgetésre meg az e billentyût használd ne az enter-t. Akkor majd tudsz velük dumálni.
A beszélgetésre meg az e billentyût használd ne az enter-t. Akkor majd tudsz velük dumálni.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Sziasztok! Egy kis segítség kéne!
Elakadtam, pedig eddig elég jól haladtam.<#szomoru2>#szomoru2>
A Kalózok nevû küldiben egy kereskedõ hajót kellene megkeresnek a Lófej ködben, hogy megmenthessen egy Fellegvárban ácsorgó fazon bátyát, de nincs sehol!<#nemtudom>#nemtudom> Már vagy tízszer visszamentem, de semmi. Ezt a küldit hogyan lehet megcsinálni???<#fejvakaras>#fejvakaras>
Már próbáltam ezzel kapcsolatban valamit itt a fórumban keresni, de nem találtam semmit.
És még egy kérdés.
Miért van az hogy ha a Normandy-n odamegyen Kaidan-hez vagy Liará-hoz akkor nem tudok velük beszélni? Elkezd tölteni a játék bejön filmszerûen a kép aztán nem történik semmi!<#nemtudom>#nemtudom> Nincs semmi opció simán állnak és néznek! Csak velük nem jutok beszélni a többiekkel már kiveséztem mindent. Kérlek <#help>#help><#felkialtas>#felkialtas> Elõre is köszi!
<#worship>#worship>
Elakadtam, pedig eddig elég jól haladtam.<#szomoru2>#szomoru2>
A Kalózok nevû küldiben egy kereskedõ hajót kellene megkeresnek a Lófej ködben, hogy megmenthessen egy Fellegvárban ácsorgó fazon bátyát, de nincs sehol!<#nemtudom>#nemtudom> Már vagy tízszer visszamentem, de semmi. Ezt a küldit hogyan lehet megcsinálni???<#fejvakaras>#fejvakaras>
Már próbáltam ezzel kapcsolatban valamit itt a fórumban keresni, de nem találtam semmit.
És még egy kérdés.
Miért van az hogy ha a Normandy-n odamegyen Kaidan-hez vagy Liará-hoz akkor nem tudok velük beszélni? Elkezd tölteni a játék bejön filmszerûen a kép aztán nem történik semmi!<#nemtudom>#nemtudom> Nincs semmi opció simán állnak és néznek! Csak velük nem jutok beszélni a többiekkel már kiveséztem mindent. Kérlek <#help>#help><#felkialtas>#felkialtas> Elõre is köszi!
<#worship>#worship>
Én élsimítással toltam végig. Szépen belõttem alkalmazásvezérelt helyett 2X AA-ra a driverben, és engedélyeztem a Catlayst AI-t. (nvidia kártyán még ez se kell) És tuti mûködött mert szebb is lett (bár tényleg nem tökéletes a minõség a deferrend shadowing miatt, nem véletlen nincs hivatalosan támogatva az AA....) a kép, és ha 8x AA-t állítottam be csúnyán belassult 1920x1200-ban.
És ha hosszabb lenne mi lenne ? Minden pálya ugyanolyan 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nem az , feltettem mellé az 1.01 patchet , amiatt lehet ?
Miaz hogy van mellette egy patch? Alapjátékra telepítsed a magyarítást!
A magyarításba integrált orosz patchel meg ne foglalkozz.
A magyarításba integrált orosz patchel meg ne foglalkozz.
és hogy hozzam helyre ?
A FAQ-ban írt magyarositást leszedtem de itt-ott magyar itt-ott angol pl a párbeszédek mind angol csak a menü magyar . Miért van ez ? Lehet hogy az a baj hogy van mellete egy patch ? Am ebbe a magyarositásban elvileg van szinkron is ?
nah, másodszorra is végigtoltam<#vigyor2>#vigyor2>
lvl47 katona és lvl56 harci adept vagy miafene<#vigyor2>#vigyor2>
az én értékelésem:
Grafika: 8/10 kár hogy nincs élsimitás
Irányitás: 10/10
Hangok: 10/10
Story: 10/10
Fasza game, csak túl rövid(mint minden singleplayer game <#zavart2>#zavart2>)
lvl47 katona és lvl56 harci adept vagy miafene<#vigyor2>#vigyor2>
az én értékelésem:
Grafika: 8/10 kár hogy nincs élsimitás
Irányitás: 10/10
Hangok: 10/10
Story: 10/10
Fasza game, csak túl rövid(mint minden singleplayer game <#zavart2>#zavart2>)
Köszi
Helló azt akarom kérdezni hogy nem tudna valaki nekem külön telepíthetõ magyarosítást , vagy szinkron telepítõt ?
Vagy ha valaki a magyar verzióból kivenné a nyelvi fájlt és elküldené az is nagyon jó lenne .
Vagy ha valaki a magyar verzióból kivenné a nyelvi fájlt és elküldené az is nagyon jó lenne .
Nem gyüjtöttél össze minden szirszart, mert akkor 50-es szinten fejezted volna be! 😊 Mint én! 😊
Þór vígi þessi rúnar
Na végigtoltam én is a gémet, leírom a tapasztalataimat, hátha valaki hasznos infóra lel.
Eredeti a játék, magyarul telepítettem, de nekem is elõjött a "kérem a korrekt cd-t" probléma. Talán itt olvastam hogy SATA-s olvasóból nem hajlandó indulni a drága, meg ha megy a daemon tools az is bekavar neki. Sebaj gondoltam a másik nem SATA-s olvasóból majd menni fog...igenám, de az be se olvassa a korongot. Szóval maradt az, hogy crackelem az eredeti játékot. De így legalább megy.
Az általatok oly sûrûn említett fagyással nem találkoztam, (AMD 2magos 2ghz proci, geforce 9600gt vga, és 3 GB ram) A mékóból is ki tudtam szállni, a normandiára is vissza tudtam térni, és az õrzõket is mind tudtam szkennelni. A fegyvertúlmelegedés nem jelentkezett az elsõ végigjátszás alatt. De elkezdtem másodjára és mostmár nekem is csinálja.
Elsõre katona típusú karakterrel mentem, 48-cas szinten fejeztem be a játékot, minden szirszart összegyûjtöttem, és szinte minden mellékküldetést megcsináltam. Összességében nagyon tetszett a játék, és az egész mass effect univerzum, ami a játékos elé tárult.
Eredeti a játék, magyarul telepítettem, de nekem is elõjött a "kérem a korrekt cd-t" probléma. Talán itt olvastam hogy SATA-s olvasóból nem hajlandó indulni a drága, meg ha megy a daemon tools az is bekavar neki. Sebaj gondoltam a másik nem SATA-s olvasóból majd menni fog...igenám, de az be se olvassa a korongot. Szóval maradt az, hogy crackelem az eredeti játékot. De így legalább megy.
Az általatok oly sûrûn említett fagyással nem találkoztam, (AMD 2magos 2ghz proci, geforce 9600gt vga, és 3 GB ram) A mékóból is ki tudtam szállni, a normandiára is vissza tudtam térni, és az õrzõket is mind tudtam szkennelni. A fegyvertúlmelegedés nem jelentkezett az elsõ végigjátszás alatt. De elkezdtem másodjára és mostmár nekem is csinálja.
Elsõre katona típusú karakterrel mentem, 48-cas szinten fejeztem be a játékot, minden szirszart összegyûjtöttem, és szinte minden mellékküldetést megcsináltam. Összességében nagyon tetszett a játék, és az egész mass effect univerzum, ami a játékos elé tárult.
No igen, az irányítás...
Rengeteg konzolátirat ezen bukik el, legalábbis, nálam. A Mass Effect követendõ példa. Nem is olyan nehéz megoldani, ezekszerint...
Sok tekintetben kissé túlegyszerüsített, egészen a figyelmetlenségig, (inventori) de mégis. Ez a követendõ példa, ha már konzolról PC-sítik a játékokat.
Rengeteg konzolátirat ezen bukik el, legalábbis, nálam. A Mass Effect követendõ példa. Nem is olyan nehéz megoldani, ezekszerint...
Sok tekintetben kissé túlegyszerüsített, egészen a figyelmetlenségig, (inventori) de mégis. Ez a követendõ példa, ha már konzolról PC-sítik a játékokat.
http://www.freetvmaci.info/
Na végigvittem a gamet én is. Az értékelésem:
Grafika: Nekem 10-bõl 9 pont. Kellõen látványos, bár az élsimítás hiánya zavart egy kicsit
Írányítás: 10-bõl 10. Látszik, hogy nagy hangsúlyt fektettek rá, hogy PC-n is jó legyen az irányítás (a Jade Empire iylen szempontból elbujhat a Mass Effect mögött)
Hangok: a szinkron nagyon jó, minden szereplõhöz illik a hang 10
Történet: nagyon érdekes, fordulatos 10
Zene: 10
Szabadság: számomra ez a játék "gyenge" pontja, ugyanis eléggé lineáris lett a game. Bár sok választási lehetõség van, de a végén legtöbbször ugyanaz sül ki (pl. a harcot nem lehet elkerülni, csapattárs elesik, Benezia mátriárka esete) 7
Összességében 93 százalékot adok neki.
Megérte az árát az egyzser biztos. Remélem a folytatások is megütik majd ezt a színvonalat.
Grafika: Nekem 10-bõl 9 pont. Kellõen látványos, bár az élsimítás hiánya zavart egy kicsit
Írányítás: 10-bõl 10. Látszik, hogy nagy hangsúlyt fektettek rá, hogy PC-n is jó legyen az irányítás (a Jade Empire iylen szempontból elbujhat a Mass Effect mögött)
Hangok: a szinkron nagyon jó, minden szereplõhöz illik a hang 10
Történet: nagyon érdekes, fordulatos 10
Zene: 10
Szabadság: számomra ez a játék "gyenge" pontja, ugyanis eléggé lineáris lett a game. Bár sok választási lehetõség van, de a végén legtöbbször ugyanaz sül ki (pl. a harcot nem lehet elkerülni, csapattárs elesik, Benezia mátriárka esete) 7
Összességében 93 százalékot adok neki.
Megérte az árát az egyzser biztos. Remélem a folytatások is megütik majd ezt a színvonalat.
www.gportal.hu/bioshock
1024 giga ram? Az se rossz.... xD
köszi szépen a válaszokat!
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Ha DDR2-es a 7600GT, akkor nem, ha DDR3-as akkor talán... (egy kis .ini file hack bejátszhat).
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy egy
Intel Pentium 4 2Ghz
1024 giga ram
Geforce 7600Gt 256mb
gépen elfutna-e a játék tré grafikán de "élvezhetõen"?
Azt szeretném kérdezni hogy egy
Intel Pentium 4 2Ghz
1024 giga ram
Geforce 7600Gt 256mb
gépen elfutna-e a játék tré grafikán de "élvezhetõen"?
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Ja és a második részben az elnök rohangál majd shotgunnal meg gránátokkal...
Þór vígi þessi rúnar
Pedig úgy tûnik a legvégén nem is ment, elindítottam újra a játékot és a folytatás gombra nyomva Saran feltámadása elé dob le, meg is néztem az elternatív befejezést... De ha mégis ment jobb ha ez maradt mentve, jobb ha az ember átveszi a hatalmat. 😊 Már úgy további játékélmény mint akár elkörcsileg is ez lehet a helyes végkifejlet, hisz ha a tanácson múlik akkor ugye most mindenki halott, így ilyen isteni igazságszolgáltatásnak tûnik hogy rosszul döntöttek és elbuktak, valamint nem okoznak többé ilyen gondot az elveikkel...
Még azt hiányoltam a válaszlehetõsegek közül hogy saját magam javasolnám elnöknek. 😊 Nem arra nyomtam volna, de mindíg voltak ilyen elszállt válaszlehetõségek , most meg pont nincs pirosan szedett duma...
Még azt hiányoltam a válaszlehetõsegek közül hogy saját magam javasolnám elnöknek. 😊 Nem arra nyomtam volna, de mindíg voltak ilyen elszállt válaszlehetõségek , most meg pont nincs pirosan szedett duma...
Ha minden igaz a folytatásban a régi mentéseidhez igazodik majd a sztori. Aztán ezt jól is oldják-e meg az más kérdés.
A melléküldiket meg jobb ha elsõre megcsinálod és nem foglalkozol a fõ történeti szállal ha érdekelnek mert sajna a vége után nem lehet folytatni. Shepard meg azért sétál csak simán el mert már tudja lesz folytatás😄
A melléküldiket meg jobb ha elsõre megcsinálod és nem foglalkozol a fõ történeti szállal ha érdekelnek mert sajna a vége után nem lehet folytatni. Shepard meg azért sétál csak simán el mert már tudja lesz folytatás😄
Megnéztem az alternatív befejezést. Pont az történt amit sejtettem, és jobban is tetszik ha az emberiség átveszi a vezetést.
Kíváncsi vagyok a folytatásban melyik verzió él majd, mert nem mindegy. <#idiota>#idiota>
Kíváncsi vagyok a folytatásban melyik verzió él majd, mert nem mindegy. <#idiota>#idiota>
SPOILER
Hmm. Sheperd megdugta Ashly-t (vagyis a nõ jött hozzá...). Ha a férfit mentettem volna meg, akkor õ is beállított volna a szobámba két kurvával hogy még dughasson egyet Sheperd mielõtt megyünk megmenteni a világot (és 80% hogy meghalunk)? <#zavart1>#zavart1>
Amúgy egész hangulatos a lezárása. De mégis kár hogy miután megmondtam hogy a régi kapitányt akarom tanácstagnak, akkor elrohan és nincs tovább. Nem is az hogy nem lehet már befejzeni a félbemarad küldetéseket, az amúgy is fura lenne ezek után a történet szempontjából... De nem lehetett dumálgatni a csapattal se. Például azzal a sisakos hüllõnõvel, hogy talált-e magának szuvenírt a fejedelem roncsai közt amivel hazamehet, meg ilyenek...
Ha azt mondom ne mentsék meg a tanácsot mi a vége? Az emberek lesznek az új vezérek? 😊
Hmm. Sheperd megdugta Ashly-t (vagyis a nõ jött hozzá...). Ha a férfit mentettem volna meg, akkor õ is beállított volna a szobámba két kurvával hogy még dughasson egyet Sheperd mielõtt megyünk megmenteni a világot (és 80% hogy meghalunk)? <#zavart1>#zavart1>
Amúgy egész hangulatos a lezárása. De mégis kár hogy miután megmondtam hogy a régi kapitányt akarom tanácstagnak, akkor elrohan és nincs tovább. Nem is az hogy nem lehet már befejzeni a félbemarad küldetéseket, az amúgy is fura lenne ezek után a történet szempontjából... De nem lehetett dumálgatni a csapattal se. Például azzal a sisakos hüllõnõvel, hogy talált-e magának szuvenírt a fejedelem roncsai közt amivel hazamehet, meg ilyenek...
Ha azt mondom ne mentsék meg a tanácsot mi a vége? Az emberek lesznek az új vezérek? 😊
ez biztos??
helo én feltelepitettem a játékot elindittom
bejön egykis kép a játékról és arra megjelenik 1 ablak a következõvel::
Failed to compile global shader FDOFAndBloomGatherFallbackPixelShader
RaiseException() Address = 0x7c812a7b (filename not found)
CxxThrowException() Address = 0x78158e69 (filename not found)
Address = 0x10d98373 (filename not found)
Address = 0xe8781b4c (filename not found)
OK
ezt irja ki leokézom és kilép miért van ez segítsetek
nagyon megköszönném ha valaki segíttene.
bejön egykis kép a játékról és arra megjelenik 1 ablak a következõvel::
Failed to compile global shader FDOFAndBloomGatherFallbackPixelShader
RaiseException() Address = 0x7c812a7b (filename not found)
CxxThrowException() Address = 0x78158e69 (filename not found)
Address = 0x10d98373 (filename not found)
Address = 0xe8781b4c (filename not found)
OK
ezt irja ki leokézom és kilép miért van ez segítsetek
nagyon megköszönném ha valaki segíttene.
Szar a magyarosítás, ebbõl is látszik. Angolban elõször az van ott, hogy scan /mint az összes örzõnél/ és ha scanneled akkor megváltozik a felirat examine-re.
Why so serious?
Nem. Az egy másik nõ. A csapattársadat majd az ásatáson szeded föl, azon a helyen, ahová elküldtek novéria és férosz mellett.
Akkor az a magyarosítás hülyesége lesz, mert az most is Megvizsgál-t ír ki mikor adamegyek hozzá. Csakúgy mint mikor legelõször próbáltam. A többi õrzõnél meg nincs már semmi opció ha egyszer beszkenneltem...
Nem 23 van, hanem 21. A FAQ-ban meg le van írva hol találod meg mindegyiket. Egyébként nem nehéz egyáltalán.
Amennyiben meg akárcak egyszer is bevizsgálod a VI melletti kis dögöt, utána az már megvan. Késõbb is akármikor arra jársz megnézheted. De már elõtte is ez volt a helyzet. A különbség, hogy amikor elõször mennél oda úgy, hogy scannelni akarod, akkor a Scan szó lesz feltûntetve mikor ránézel, késõbb meg az Examine. Ja és a VI mindig szólni fog hogy ne molesztáld csóringer Keepert.
Amennyiben meg akárcak egyszer is bevizsgálod a VI melletti kis dögöt, utána az már megvan. Késõbb is akármikor arra jársz megnézheted. De már elõtte is ez volt a helyzet. A különbség, hogy amikor elõször mennél oda úgy, hogy scannelni akarod, akkor a Scan szó lesz feltûntetve mikor ránézel, késõbb meg az Examine. Ja és a VI mindig szólni fog hogy ne molesztáld csóringer Keepert.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
És akkor meg vagyunk lepve ha már az RPG-k 90 százaléka is olyan egyszerû mint egy faék...
Why so serious?
Komolyan hihetetlen hogy ennyire sokan nem veszik észre hogy mást ír ki ha mar beszkennelted és akkor ha nem. És nem bug, working as intended, azt a keepert küldi felvétele elõtt is ki lehet jelölni és a leadása után. csak tudnám mért akad fent egy ilyenen az emberek 90%a....