11074
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet, de ellenben szeretem a kihívásokat. :)
  • Cat 02 #7764
    Biotikussal jobban jártál volna ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, jól látszik, még nagyon elején járok a játéknak - s mostanában kicsit hanyagoltam is EszterkE-t.
  • IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    Ő az én karakterem.
    S jó szenilis lévén, "benéztem", az első - próba karakterem volt biotikus. Ez a végleges, női karakterem katona:
  • erdos

Namost aztán nem is tudom, lehet hogy a fele mérnök fele biotikus kaszt lesz, egy plusz gépkarabély skillel, az talán elég lájtos az izgalmakhoz.
  • IMYke2.0.0.0
    Holnap hozom is :)
  • sevendoor
    képet róla........
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem biotikusom van. Olyan a maca, hogy a valóságban a közelébe se mernék lépni :)))
  • Atkamon
    Te aztán tudsz fogalmazni:D
  • Kindred Blades
    Na ja, AA-t használni ezeknél a játékoknál szinte felesleges, de az ember azért ugye kíváncsi, hogy mit változtat a képen - sokat nem :)

Vanguard igencsak jó, pláne, hogy mindenféle játékstílusra alkalmas. Ha középreberohanok-terminatorkormányzóuratmegszégyenítően-széttépemmindenkiarcát-stílust szeretsz alkalmazni, ott a lehetőség. Ha kifinomultabb, távolról harcképtelenné teszem a veszélyesebb ellenfeleket, míg az ágyútölteléket leszedem egyesével -insane fokozaton mindig így ment- módszer szimpatikusabb, megteheted, stb. Ha pedig bonus skillként az ember beválasztja a singularity-t, olyan biotic karakter jön ki belőle, ami kolosszusokat hajigál szabadidejében, szögesdrótot eszik és napalmot hugyozik. :)
  • sanyiiiii
    A vanguard meg kevésbé eccerűcske darálós arc megspékelve biotikus képességekkel amit ha kombinálsz az adrenaline rushal akkor nevetségesen erős lesz:)
  • koschwarz

egyébként én is katona kaszttal kezdtem el, de lehet hogy inkább váltok egy félig biotikusra. a katona így elég eccerűcske, darálós arc.
  • erdos
    Így van. Érdemes a csapatodnál is kikapcsolni az automata szintlépést mert baromi nagy badarságokra tud pontokat dobálni. Így meg olyan menő csapatot teszel össze amilyet csak akarsz.
  • koschwarz
    tehát nem ÖSSZESEN 2 pontot oszthatok el mindenkire, hanem 2-2-őt egyenként, ha jól értem.

(annyian dicsérték, hogy most hogy ócsóér' adták, megvettem)
  • erdos
    Szevasz Kosi
    Ugyanannyi pontot kapsz mindenkire. ha mondjuk szintet léptél és kapsz két pontot akkor mindenkire 2 pontot fordíthatsz, azokra is akik éppen nem veled vannak küldetésben, ugyanúgy szintet lépnek mint te.
  • erdos
    Ahham, értem, köszi. A géppisztoly nagy favorit volt, meg is látszik miért kaptam meg :-)
  • koschwarz
    én csak most kezdtem a gammát. azt az egyet nem tudom csak (egyelőre), hogy a pontokat szintlépésnél csak a saját karakteremre osszam, vagy a csapattársaimnak is kellene adni valamit?
  • SaGa Jr
    Kicsoda kap meg mit?

Azt, hogy új karakterrel milyen plusz skill-t választhatsz be az csak attól függ, milyen plecsnit szereztél a korábbival. Ha leöltél 150 ellenfelet pisztollyal, akkor a stukkert alapból jobban kezeli majd az új karaktered (nem kell és nem is lehet beválasztani pluszban).
    Ha sniper/assault rifle/shotgun segedelmével gyilkoltál meg ennyit, akkor azok megjelennek mint választható plusz skill az új karakter kreálásakor (csak egyet választhatsz).
    De például az összes skill felvehető így (választható), amennyiben 50-75 használatot (azt hiszem az utóbbi a pontos szám) megélt egy játék alatt egy korábbi karakterrel. Tehát előfordulhat az, hogy egy biotic karakter képzett legyen assault rifle használatában, de akár egy soldier is rendelkezhet mondjuk warp képességgel ha egy korábbi manusod már használta azt eleget.
  • erdos
    Na most értem a végére és megdöbbentően jó volt, bár kár volt csak így azonnal indítani, a katona Shepard olyan erős lett a végére mint egy tank. Most kezdem elölről valami izgalmasabb típussal. Néztem az adeptust, az nem lehet rossz. Mondjuk Wrex fix pont lesz a csapatban mert egyedül elviszi a hátán a játékot a szövegeivel. :-)
    Nektek is megkapja pluszban a gépkarabély skillt?
  • ZÓÓÓcsi
    Egyetértek! Én soha nem használok AA-t sehol sem. Egyszerűen felesleges. Anizo kell azt jó napot
  • IMYke2.0.0.0
    Emellett: tök értelmetlen - mert a mai LCD/TFT monitorok minimum 1440*...-es felbontásokat préselnek ki magukból... ergo: amolyan "konzolosan" meg lehet oldani az élsimítás kérdését --> nagy felbontás oszt jónapot.

[nekem csak egy xaros 17" CRT-m van, mert az TFT-m meghalt.]
  • ZÓÓÓcsi
    Valószínűleg ezért nem tették bele a játékba az AA-t.
  • Kindred Blades
    Na igen, ráparancsoltam én is, hogy akkor most AA, eredmény: az fps visszaesett 25-re, cserébe az egyik korlát a Citadel-en nem volt recés :D
    Kikapcsolt Motion Blur és Film Grain effektek mellett (vagyis azok hiánya mellett) azért látni néhol, de rendesen felzabálja a gép erőforrásait.
  • SZilaJMaGGoT
    Lehet nekem is simít a catalyst, csak annyira nem mérvadó, hogy észre sem veszem... :D
  • Kindred Blades
    élsimítást Forceware alól rá lehet erőltetni pl (8800as kártyán nálam működött, de nem olyan nagy a változás)
    árnyékok

BIOEngine.ini -ben megkeresed a következő szekciót és sort

[Engine.GameEngine]
    DepthBias=.012000

Ha az értéket átállítod 0.030 -ra, az átmeneti megoldást jelenthet. _Nem_ javítjá az árnyékokat, hanem a glitch-eseket nem fogja megjeleníteni. Én végül benne hagytam, igazán nem volt zavaró egy kis idő után.
  • Magnet
    help pls!!!

Problémám a következő: feltelepítem a játékot ( windows vista x64) elindítom elsőre faszán el is indul. Kilépek és másodszorra már nem indul el, bejön az a kép utána lecsukja a tálcára és ennyi meghalt ha megnyitom fekete képernyő :S Reinstall segít rajta de nem akarom minden akalommal újratenni ha éppen kedvem van játszani :)

Volt valakinek hasonló porblémája?

thx
  • SZilaJMaGGoT
    Nah mind1, annyira nemzavar, mert úgy összességében végülis szép a grafikája nagyon. Az elsimításra nincs valami alternatív módszer?? Catalystba beállítottam ilyeneket, de lehet, hogy nem jól, vagy nemtudom... :D
  • rotator
    UE3 motor dübörög a játék alatt, nem támogatja az élsimítást, az árnyékok terén pedig annyira futja neki, amit látsz. Ezeken nem fogsz tudni állítani, ha nagyon zavar, kapcsold ki teljesen (valamelyik értéket az ini-ben jól el kell állítani).
  • zsotesz
    Rászántam magam a játék megvételére, 4990 HUF-ba kerül a media-ba.
  • SZilaJMaGGoT
    Hi FAQ nem igen segített. Arra lennék kíváncsi, hogy ki ért jobban az bioengine.ini piszkálgatásához?? Mert tudtam húzni a grafikán azzal, hogy találtam leírást arra, hogyan toljam fel az azitróp szűrést, de pl. elsimítást lövésem sincs hogy lehetne megcsinálni, de ami igazán zavar az az arcokon közelről megjelenő árnyékok, valami ocsmányak szoktak lenni, pedig maxra állítottam gamen belül.
  • sanyiiiii
    Megnyomod a spacet akkor ugyebár ott vannak, quickslotokba meg onnan simán belehúzod egérrel.
  • sevendoor
    köszi. mégegy kérdés. Hogyan tudom feltölteni a gránát készletemet a hajón? A medigéleket azt az orvosi szobában, de a gránátot....
  • Magnet
    Én már csak ezt nem tudom h hogyan lehet használni a képességek ? Hogyan tudom kitenni a gyorsgombokra? :S
  • cumfu
    Sziasztok! Valaki feltöltené valahva a Rus patch-et? Mert a FAQ-ban ami van link az 14-el jön :S
    VAgy egy gyorsabb linket lécci. Előre is köszi
  • sanyiiiii
    Ha gyalogososan lövöd bele az utolsót akkor a teljes xp jár érte.
  • sevendoor
    Úgy tudom, ha a Mékóval lövök ki valamit, az csak fél xpt ér. Akkor is ha a Mékóval kezdem, de a halálos lövést már Shepard adja?

R.I.P. Marian Cozma
  • Charmed
    Köszönöm.
  • MrAndree
    Nekem megy, igaz nem ultimate hanem home premium.
  • Charmed
    Az lenne a kérdésem, hogy a játék eredeti magyar változata 1.01-es patch-el és a kiegészítő pályával megy-e vista ultimate x64 sp1-en?

Olvastam igent is meg nemet is, érdekelne egy tuti válasz.
    Köszi