Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello, szerkesztettem egy Mass Effect videot a Starship Troopers zenéjére, fennt van Youtubeon, akit érdekel....

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

koppim
Igen, már rátaláltam Liara-ra.

Sir Quno Jedi
sõt, õ A biotikus 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Liara? Õ szerintem eléggé biotikus.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Nem, elõbb kellett volna gondolkozni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Futtasd a beállítások opciót.
Hagyd hogy végig menjen a gép felmérése. Mentsd el a beállításaidat.
Utánna menni fog.

Ha wrz verziód van lehet más is a probléma, de abban én nem segítek senkinek.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

DarkSector
Ez inkább szoftveres hibának tûnik, mintsem hardware probléma.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

koppim
Most, hogy Kaidan is és Wrex is meghalt nincsen biotikus képességû a csapatomban. Lehet még csatlakoztatni "embereket" a csapatomhoz? Ha igen melyik küldetést kell teljesíteni?

Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Egy olyan problémám van a játékkal, hogy nem indul el! :S Az indításkor egy hibaüzenetet kapok, leokézom és kilép. Az üzenet:

Generel protection fault!

History: Address = 0x111a731d (filename not found)
Address = 0x111a731d (filename not found)

Van valami ötletetek, hogyan tudnám mûködésre bírni? Amúgy a gépem 2 GB memória, és HD3470 256MB videókártya van...

Elõre is köszönöm a segítségeteket!
B
Carlos
Akit érdekel írjon privit nekem és megegyezünk!
Néminemû likviditási probléma miatt adnám el... <#sir>

Þór vígi þessi rúnar

Jah, annyira azért nem érdekel xD
Carlos
Eladnám õket.

Þór vígi þessi rúnar

Miért, be akarod szkennelni nekünk? 😊 😛 Egyébként az Art Book érdekel... Már csak azért is, mert az az én asztalom. Mármint az "art" 😛
Carlos
Érdekelne valakit az Art Book és a Game Guide?

Þór vígi þessi rúnar

Értem, köszi! Kipróbálom és majd megírom hogy sikerült!<#worship><#smile>
Beszéltem a csajjal. Leállt a visszaszámlálás. Mentettem. Loadoltam. És jó volt. Próbáld így.

Why so serious?

Hát nekem sajnos nem!<#szomoru2>
A leállok a csajszival beszélni megáll és ezzel annyi!<#sniffles>
Úgy látszik kénytelen leszek ezt a küldit kihagyni!<#rinya>
De. Loadoltam és folytatódott a visszaszámlálás.

Why so serious?

Carlos
Még nem láttam ilyet. Nálam jól lezajlott a támadás.

Þór vígi þessi rúnar

Igen, odafigyeltem és azt választottam hogy segítek!
De hiába, miután ha egyszer beszélgetek vele a visszaszámlálás megáll és nem indul újra nem történik semmi sem<#felkialtas>
Hiába aktíválom a lövegtornyokat nem jönnek a támadó hullámok így továbbjutni sem tudok sehogy sem<#felkialtas>
Ezek szerint így még nem járt senki sem???<#kerdes>
Odafigyeltél arra amit mondott? Mert elmondta mi a tényállás. Itt te ha akarsz akkor segíthetsz, ha akarsz nem segítesz. Ekkor befejezetlen marad a feladat.
Amennyiben segítesz, akkor majd több hullámban támadni kezdenek egy idõ után a bogarak. Van idõd elhelyezkedni, újra beszélgetni, védelmet aktiválni, stb.

Aztán ha már lement vagy 5-6 hullám, akkor utána megint lehet diskurálni és újabb "feladatot" bevállalni. Ez az újabb feladat nem fog megjelenni külön a listában, hanem az elmondottak alapján kell majd megcsinálnod (megkeresni pár fészket aztán írtani, meg a központot is kitakarítani ahol fészkelnek).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Újabb gondom lenne!<#help>
Leszálltam egy Nepmosz nevû bolygón egy S.O.S. jelzést követve.
Tengerészgyalogosok kértek segítséget ismeretlen eredetû támadás kivédésre.
Amikor odaértem kiderült, hogy reknik. És most jön a probléma!
A táborhoz odaérve pont támadás alatt voltak, a maradékot elintézve odamentem hozzájuk.
Ezek után elkezdõdött a visszaszámolás a következõ támadásig.
Ekkor és csak ekkor tudtam beszélni az osztag hadnagyával aki a segítséget kérte.
De ekkor megállt a visszaszámlálás és nem tudok semmit sem csinálni!<#szomoru2>
Hiába kapcsoltam rá a Mékót a lövegtornyokra nem történik semmi sem!
Most mit kéne csinálni? Hogyan lehet ezt a küldit befejezni???<#help>
Úgy látszik még is jól kevertem mindkét érintettel!<#vigyor>
Ugyanis a Novériai eseményeket követõ nagy megbeszélés után odajöttek hozzám mindketten!
Szép kis beszélgetés volt!
Kaidan és Liara is azt kérte, hogy döntsek!<#nevetes1>
Ezek után majd leesett az állam amikor a karakterem válasz lehetõsége között szerepelt az „Édes hármas”!!!<#vigyor2>
Ezek a fejlesztõk nem szívbajosak az biztos!<#papakacsint>
Gondoltam mit veszíthetek és kipróbáltam!
Erre Kaidan megsértõdött és maradt Liara, de most már legalább tudom mikor választhatok!<#nyes>
Ugyanazokat fogod tudni beállítani. Egyébként meg a játék könyvtárán belül a binaries könyvtárban van egy config indító ha a játékon kívül akarsz állítgatni.

Prince23
Kissé csalódott vagyok a párbeszédek azonos szerkezete miatt. Ugyebár van nekünk 3 választási reakció válaszunk. Bármelyiket választom, az esetek 90%-ban ugyanazt mondja, hiába nyalizni akarok, hiába közömbösülni" ugggyanazt mondja ki Shepardünk. Pl. az 1. és 2. válasz szinte mindig az, és a az utolsó válasz lehetõségnél is ugyan azt pofázza. Kivéve a fenyegetéseknél (a piros szinû válaszoknál, és a kékeknél). Akkor mi értelme van ennek, ha ugyanúgy mondja el az általános 3 választási párbeszéd lehetõsegeknél? A JE sokkal jobb volt e téren. Csak ott meg a karakterünknek nem volt szinkronja.

Sziasztok. Most kezdtem el játszani a játékkal, és egy olyan problémát taspasztaltam, hogy a utilities menü, vagyis az a bizonyos felugró setpu ablak a launcherbõl...egyszerüen csak bevillan, de egybõl be is záródik. Termsézetesen a játék megy, az exe vel, de érdekelne hogy a külsõ optionsban miket lehet beállitani. Sikerült beszewrezenem egy high end konfigot, és ki szeretném maxolni a gamet. Nem tudom, (ATI) controll centeren, illetve a játék BELSÕ options ön én kivül hogyan tudnék még további részleteket állítani a megjelenítésen. A külsõben több lehetõség van? Illetve látom hogy mivel UT motor, ini-k be van téve, eléggé átlátható módon. Azzal mennyire "szórakozzak" szerintetek?😊 Kérném szakember tanácsait 😊 Szeretnék az ÉGVILÁGON MINDENT maxra állítani... mert vannak bizonyos elemek... amikben nem vagyok biztos hogy nálam elérik a lehetõ legjobb minõséget 😞
Csak azzal lesz jelenet, akinek csaptad a szelet. Ha két személynek csaptad a szelet, már túl kell lenned egy választáson és amelyiküket választottad, csak azzal lehet elõhozni a dolgot. Ha az ember csajszit választottad, akkor vele, ha az asarit akkor meg vele. A quarian lányzóval nincs lehetõség erre. Nem lehet vele romantikázni egyáltalán.
Nõvel meg az asari illetve Kaidan lesz opcióként a befûzhetõ személy.

Semmi extra nem jár azért, ha eléred a maximumot a paragon vagy renegade csíkon. Amennyiben a játékban összeszedhetõ teljes érték 75%-át elérted, akkor megszerezted máris az egyik plecsnit (achievement), de nnyi az egész. Illetve talán annyi elõnye van a dolognak, hogy minél magasabb értéken vagy, annál több ingyen pontot kapsz a charm/intimidate skilledre. Azaz nem kell annyit költened rá.

Carlos
nekem elérte, de semmit nem vettem észre...
Igy végeztem elsõ végigjátszásra:

Þór vígi þessi rúnar

janos666
Ez érdekes kérdés, ha férfival nyomulsz és hagyod meghalni az egyetlen emberi csajt akkor meglehet dugni a kvarián csajt vagy kimarad az emberke életébõl ez a fejezet? (mert a laborköpenyes nõt már nincs idõ befûzni a kérdéses jelenet elõtt) 😊

És még 1 kérdés: Történt volna valami ha elérte volna a plafont a példakép vagy renegát csíkom?
Carlos
Bizonyos fõ küldetések megcsinálása után érdemes odamenni ahhoz, akit kiszemeltél!
És igen, lesz egy pont amikor választani kell! Ha eddig nem tetted, akkor még nem tartasz ott!

Þór vígi þessi rúnar

SaGa Jr és SaGa! Nagyon köszönöm a segítséget!<#worship>
Mindkét gondom megoldódott!<#smile>
A pulzáló pont a hajó helyének remek ötlet volt, így utólag nem is tudom, hogy nem vettem észre!<#whatever>
Az E betûre pedig egyszerûen nem gondoltam a többieknél simán mûködött az Enter is. De így legalább sikerült!<#smile>
Most viszont újra bajban vagyok, azt hiszem a romantikázást kicsit elrontottam.<#szomoru2>
Nõi karit indítottam és Kaidan-nek és Liara-nak is elkezdtem csapni a szelet. Aztán úgy gondoltam Liara-t választom. Mindig érdekelt milyen az intergalaktikus aliensex!<#awink><#nyes>
De egy ideje Liara már nem áll szóba velem, pedig a sráccal már nem beszéltem.<#sniffles>
A beszélgetésben csak azt az opciót választhatom hogy „Semmi fontos.”
Még lehet Liara a partnerem? Egyáltalán van végleges idõpont a játékban amikor elkell döntenem kit választok? Lemaradtam már errõl? Ha Kaidan-t megmentem akkor már csak vele kavarhatok és Liara-val nem?
Szóval újra <#help><#felkialtas>
Grafikát lejjebb kell kapni, nekem akkor fagyott ki mindig mikor elõször utazunk a Citadel-be.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Mondjuk ez egy elég elõnytelen kép a karimról :S 😛
Megoldottam már... Szó szerint mindenbõl kiléptem az eszköztárban 😛 Még a netkapcsolatot is bontottam, és a deamon tools pro-ból is kiléptem. És onnantól már nem fagyott le. Gondolom ez nem véletlen volt, ha elõtte mindig ugyanott lefagyott.

Tehát így ki is tudtam játszani másodjára (de az eredetivel elõször). Elena 46-os volt a végén, közel a következõ szinthez. Annyira imádom a game végét, libabõrös leszek tõle xD Btw, leszedtem a Faunts számát, ami a credits-nél megy, mert sztem rohadt jó.

Lord Myn
Leírhatnád milyen géped van (+játék beállításokat), hátha ott van valami bibi... Nekem egyszer sem fagyott, pedig most játszom ki negyedszerre.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

janos666
Hmm. Nekem menet közben kifagyott néha kb. 2 óránként, de a vége felé kivételesen már nem. A földalatti városba érkezéstõl a stáblistáig egyhozamba lehetett tolni.
Hát fasza... Az erdetit nemtom kijátszani. A bezáruló Fellegvár átvezetõnél még mindig lefagy. Csinálhatok akármit, úgyis lefagy. Lapozófájl állításnál is... A hátterben meg nem fut sok minden. A vírusírtó kikapcsolása sem segít. Bár, azt nem is lehet kikapcsolni, csak eltûntetni az ikonját az eszköztárból "-.- (AVG free 8)
Ha már, akkor 2048 (ez a 2G😎, de tulajdonképpen mindegy, csak ne tudjon menet közben méretet váltani, mert az garantáltan darabolással jár.

80 GB egyben tartása nem túl egészséges, de Te tudod. Mindenképp javasolt egy rendszer (20-30G😎 és egy adat (maradék) partíciót kialakítani, hogy egy esetleges újratelepítéskor ne vesszen minden. A játékokat nyugodtan lehet a második partícióra telepíteni...
Az egy nagy partíció másik hátránya, hogy sok memóriát foglal a lemezkezelés, mert a memóriában tartja a directory infókat, és óhatatlanul szel egy halom felesleges cucc közte (átmeneti fájlok ezrei, net böngészés elõzményei, stb...).

Csak egy partícióm van, mert a kicsi 80 gigás vinyómat nem akarom részekre osztani 😛 Szóval jó lesz pl: kezdeti: 2024 mb max: 2024 mb? Vagy kevesebb, pl 1800vmennyi?
Alapelv: fixen legyen beállítva (kezdõ méret és a maximum méret azonos), úgy nem esik szét darabokra. Ha van több partíciód, játszd le a köveetkezõt:

1: defragmentáld valamelyik partíciót (amelyiken nincs rajta a page file) valami rendes defraggal. A windows beépítettje nem az igazi...
2: állítsd be a pagefile-t, hogy erre kerüljön át, azonos kezdõ és maximum mérettel, ami ne legyen több mint 2 GB. Ennél nagyobb teljesen felesleges.

Indítsd újra a gépet.
Ha van második diszked, akkor ennek az elsõ partíciójára érdemes a pagefile-t tenni.

Létezik egy pagedefrag program (a sysinternals.com-ról letölthetõ), ez képes a swap fájlt defragolni a következõ rebootnál, azt is használhatod., de ha nem tudod mi a "jó beállítás" akkor inkább ne tedd, mert ez a program mást is tud piszkálni és nem biztos, hogy jó lesz neked, ha hagyod...

A windows kezeli 😄 Mert sosem tudtam, hogy mi a jó beállítás...
Nem tudom mi eheti nálad a memóriát. Nálam összesen 900 mega körül használ a game mikor megy. Túl sok egyéb dolog fut nálad a háttérben ez lehet a baj. Nézd meg mi minden megy és ami nem kell, azt lõdd ki. Míg nem lett több memória a gépemben, én is lelõttem a vírusvédelmet, a spyware figyelõt, MSN-t, minden folyamatos figyelõ progit, háttérben futó szükségtelen alkalmazást. Ezzel ki tudtam tolni a játékidõt úgy 1 órával továbbra.
Esetleg ezeken felül lehet még, hogy túl kevés a beállított virtuális memória (vagy ami még rosszabb, a windows kezeli azt).

dxdiagban a hang hardveres gyorsítását vedd lejjebb, a játékban meg kapcsold be. Vagy ki. Valamelyik segít...

Többi 500 az windows ^^

Nekem 2 giga ram-om van, de a game 1,5-t használ belõle. Azt nemtom, hogy lehet ezt megváltoztatni.
Hy mindenki! olyan volt vkinek,h a Mass Effect hangja és képe beakad néha,és ugrál a hang?

Cat 02-nek talán ugyanez a baja😊 Én meg már megilyedtem,h hardveres baj.

A patch sem feltétlenül segít ezen. Valami nem tetszik a programnak ami a gépeden van. Lehet hardware-es gond, de valószínûbb a software-es. Víruskeresõ, spyware, háttérben futkosó programok, kodekek jelenthetnek problémát. Hallottam már hûtési problémáról is (rossz hõelvezetés miatti fagyások), bár ez nem túl gyakori.

De például a legfrissebb driver sem jó, fõként ha NVidia kártyáról van szó. Régebbi kell. Nem tudom mikor jelent meg az XBox-os verzió, de nagyjából azon idõszak környékérõl kéne driver. Lehet hogy egy mostaninán úgy egy negyedévvel korábbi is megteszi (nálam most ez van). Nekem bevált. Nem lett fagyásmentes, de nagyjából 2 óránként 1 fagyásra csökkent az 5 percenként bekövetkezõ helyett.

Amikor meg 2 Gb Ram került a gépembe a régi 1 helyett, végleg megszûnt a fagyás. 2 giga virtuál memória, meg 2 giga normál mellett semmit nem vacakol a program. Párszor megakad a hang, ha nagyon gyorsan nyomom a space-t a szövegelések közben, de ennyi.

Carlos
<#nyes>

Þór vígi þessi rúnar

Hja, csak úgy nehéz játszani <#buck>

Carlos
Kilövöd a játékot!
Kapásból 1% lesz a terhelés... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar