Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
1. a hivatalos fórumokon akkor is elismerték a készítõk 😛
2. nyílván kijött volna már akkor egy crackfix
One Vision. One Purpose.
Az egyik mellékküldetés legvége az,hogy el kell mondani Admiral Kahukonak(vagy ilyesmi a neve) hogy kész a küldetés. Viszont nem találom.😞
Hol van?(Van egy másik ilyen ember is,akit nem találok,majd megkeresem,hátha tudtok segíteni)
One Vision. One Purpose.
Elhasználtad a Makóval,vagy mi?
mi van ha mind a 4 fegyverem túlmelegedett?😄
Most kezdtem el végigtolni aq játékot, és, széhyen, de elakadtam. Ott tartok, hogy megkaptam a Normandy hajót és valami dokit kell megtaláljak egy rendszerben. Nos én el is megyek, s valami vulkanikus bbolygóra szállok le ahol valamilyen finomitó is van. De sajnos mindig belesétálok a lávába. Itt
Hogy kehetne ezt kikerülni?
(hivatalos infó, mivel megkérdeztem a kiadót)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Most végre kitudtam próbálni (közben volt egy kis nyaralás) és mûködött!<#nevetes1>#nevetes1>
Ezer hála!<#worship>#worship>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy meg számomra az hogy az ellenfelek hozzád igazodnak szintben szétvert minden motivációt arra hogy szintekre hajtsak...
Õszintén szólva nekem nem tetszett az hogy az karakterfejlesztgetés szinte csak dísznek vannak, egyszer sem kellett megfutamodnom vagy legalább egy saroknyit visszavonulni egy kis nyugiért hogy összekaparjam a teamet a földrõl mert nem vagyok elég erõs. A szintigazítás pont azt az érzést tûûnteteti el sajna hogy megvan a helyed a világban, beleillesz és tornázod fel magad...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
OK-t nyomok és akkor meg, hogy nem eredeti a lemez.
A játék eredeti, angol nyelvvel telepítettem.
Ha crack-elem, akkor elindul, de nem találom az új küldetéseket.
Exodus csillagrendszer megvan, de Asgard rendszert nem látok.
Van akinek bolti verzióval mûködik a kiegészítõ?
Kösz mindkettõtöknek!
Most viszem ki másodjára a játékot, nem kell noobként kezelni.
Van az az achievement,amiben különbözõ csapattársakkal kell végigjátszani a játékot. Én hülye meg Ashley-vel,és Kaidennel vágtam neki a kalandnak. És az egyik ugye meghal. Meglehet valahogy ilyen helyzetben kapni az acsit mindkettõre?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Egy gyors kérdés:
Az mitõl van ,hogy nem akar Vista Ultimate-en elindulni a progi? XP-n simán megy.
Köszönöm a segítséget elõre is!
Üdv