11074
-
Csavez #7845 Most vettem + a játékot,és sajna nem indul!
vista64,7gb ram,phenom9550 2,2x4,ati 4870x2 2gb,
mi lehet a gond?van valami patch hozzá? -
MrAndree #7844 Éppen azért van a faq-ban, hogy ne itt kérdezzen róla mindenki. -
leslie2 #7843 No warez és a FAQ-ban warez verzió telepítési útmutató van? hmmm
Ki és miért lesz morcos? Vagy csak ott lehet warezről szót ejteni? Elnézést hogy nem olvastam el figyelmesen a FAQ-ot thx. -
#7842 ...és mindjárt még morcosabb lesz a topic lakossága, mert amit kérdeztél az még a FAQ-ban is benne van -
leslie2 #7841 Hoppá elnézést, csak belemerültem a problémába és nem nagyon figyeltem. Bár a hivatalos angolt is meg lehet így magyarítani. Ha nem gombázom el akkor talán választ is kaphattam volna? -
#7840 vedd meg..... -
#7839 Nos kedves Laci!
Ha nem tűnt volna fel, a banner bal felső sarkába ki van írva piros alapon fehér betűkkel, hogy NO WAREZ,
továbbá a textbox aljába is van egy hasonló felirat.
Nem tudsz olvasni, vagy fogalmad sincs a warez szó jelentéséről?
(feltételezem a No szóval nincsen értelmezési problémád) -
leslie2 #7838 Sziasztok!
Nekem lefagy a Normandián a csillagtérkép. Szerintetek ez mitől van? Nekem a Mass.Effect.PROPER-RELOADED van meg orosz patch és utána a magyarítás. Volt valakinek ilyen problémája?
Üdv.
Laci -
ZÓÓÓcsi #7837
Amúgy mégvalami: Naplózás menüpontban be tudod állítani, hogy milyen értékeket (gpu, cpu hőfok stb.) naplózzon html, vagy cvs (asszem) fájlba! Ha beixeled a naplózást, majd leteszed a tálcára az everest, játék közben folyamatosan loggolni fogja az általad beixelt értékeket amíg le nem állítod... Így könnyen le tudod mérni terhelés alatti értékeket, anélkül hogy bármit is kiíratnál a képernyőre!
Jó mérést és játékot!
ui.: az everest azért nem mindig ad halálpontos értékeket, nálam 5 fokkal alulbecsüli a gpu hőmérsékletét! -
#7836 Köszi ismét, látszik nem vagyok egy windows guru :DDD
Ha hazaérek beállítom...
-
ZÓÓÓcsi #7835 Fájl/Beállítások/Hardverfilgyelés/OSD elemek vagy az Érzékelő ikonok menűpontban x-eld be amit ki akarsz tenni a tálcára! -
#7834 Köszi a választ:)
A rivatunert majd felteszem, ha windows gépen leszek, egyébként everese fent van, de az valamiért nem írja ki a tálcán a GPU hőmérsékletét, de egyébként mindent ki ír a kártyáról meg az egész rendszerről, szóval minden ott van a tálcán, csak a kék kis ikon nincs, nem értem miért -
ZÓÓÓcsi #7833 Az én kártyám 70-75-nél soha nem melegebb, 70%-on megy a venti, de RSVegas2 játék utáni statban volt egy sec-re felugrott 100-ra, ugyanakkor végig 70 alatt volt. Mint Scouser is írta 70-80 fok az ideális max hőmérséklet ezeknél a kártyáknál, annak ellenére, hogy 110-120 fok-ot adnak meg belassulási hőfoknak. Na ha ezt eléri, akkor már gáz van.
Játékban kiíratni hőfokot, órajeleket:rivatuner, stat készítésre meg én az everestet haszálom. -
#7832 Engem a holdon nyírtak ki egy csomószor az utolsó bunkerben azok a rohadt rakétavetős robotok. Aztán végül kicsalogattam és szépen fedezékből kinyírtuk őket Wrexel meg Ashley-vel.
Egyébként én is a Féroszon vagyok, Liara és Noveria megmentve. Szereztem egy páncélt és most 200 felett van a pajzsom, nagyon sokat bír. Ja harcos vagyok különben. Általában minden szerepjátékban először a warrior kasztot választom, mert azt nem kell túlcsicsázni.
Atkamon: Nekem 4850-em van, azzal is parádés a játék, csak ahogy írtam a Fellegvárban hajlandó egy picit belassulni. -
#7831 Igen, emlékszem azokra az időkre... igaz akkor nekem még nem volt saját gépem, csak a tesómnak, és ő amikor vett videókarit, rögtön vette a hűtőt is:D Csak volt valami olyan is, hogy ha lecseréled a hűtőt elveszik a garancia, nem?
Nekem most ATI HD3870-em van passzív hűtővel, és nagyon jó! -
#7830 Mondjuk én mindenkit az utosó szösszenetig "kifaggatok", mert nagyon lebilincselő a történet.. -
#7829 nagyon jó a játék, esténként szoktam játszani vele fülessel, hát sokszor kinyírtak az elején, de már lassan profi leszek :DDD
Jelenleg a Férosz bolygón vagyok... -
#7828 Egyébként hogy tetszik a játék? Nekem már 7 óra van benne és nagyon leköt. Az elején voltak gondjaim a harccal, de most, hogy egyre fejlettebb vagyok könnyebb és nem is halok már meg. -
#7827 A VGA-k általában nem ritka, ha felmennek 70-80 fokra. Azok bírják a kiképzést. Procinál ez már káros is lehet, de VGA-nál normális. Emlékszem a régi 6600GT-k mind hogyan melegedtek. Aki olyan kártyát vett, az vásárolt hozzá egy új hűtőt is, mert a gyári esélytelen volt, hogy kihúzza fél évig. -
#7826 Mármint a ház oldala le van szedve..na így akartam írni. -
#7825 Ezzel a kártyával a gyerek játszik, aminek az oldala le van szedve, amit én összeraktam erre a játékra abban abban GTX 295(1792MB) kártya van, az nem melegszik ennyire... -
#7824 Egyébként mennyi a még "normális" hőfok játék közben, 9800Gt OC-nál?
Többször megtapintottam és rendesen fel van "fűtve", egyébként mivel lehet játék közben nézni a GPU hőmérsékletét?
kösz... -
ZÓÓÓcsi #7823 VGA túlmelegedéstől például! U3 motor melegíti a vasat rendesen. -
#7822 Ööh, mintha nekem is lett volna ilyen... kicsit se voltam ideges... ments gyakran!:D -
#7821 Hm a játék sima Windows hibával leállt. Előfordul ez néha? Most csinálta először és már 6 óra a játékidőm. -
Kindred Blades #7820 Használd az alapértelmezett interact billentyűt. "E" -
#7819 Igen, az elsőre nehéz, ne maradj egy helyben túl sok ideig, mert akkor lelőnek azok a falakon ugrabugrálók. Azokat szedd le először, aztán a többit. -
#7818 Köszönöm. Azt, hogy az Artemis Tau-n van azt tudtam, csak ugye ott van 4 rendszer. Azt viszont nem vettem észre, hogy minden naprendszerből csak 1 bolygóra tudok leszállni. Így már megvan, most ott tartok, hogy a plafonról leesik egy csomó geth, meg jön egy nagy páncélos is, amit még a Mékóval is sokáig lőttem:) -
#7817 Megmondja Udina nagykövet azt hiszem, hogy melyik csillaghalmazban van. Abban van 4 naprendszer, tehát négy bolygót kell csak átvizsgálni, mert minden naprendszerből egy bolygóra lehet csak leszállni. És azt, hogy jó bolygóra szálltál-e onnan tudod, hogy nem tudsz visszamenni a Normandiára. Ez azokon a bolygókon van, amik a fősztorit viszik tovább. -
vizoo #7816 Sziasztok!
Van egy apró problémám, ami már jó ideje létezik, csak gondoltam, hogy, ha a BDtS felkerül (és vele az 1.01es patch), akkor megoldódik. A probléma az, hogy ha a hajón vagyunk, egyszerűen nem tudok beszélni se Kaidan-nal se a kék csajjal (nem jut eszembe a neve). Amikor odamegyek és elindítom, hogy csevegjünk nem csinál semmit. Átvált a kameranézet, de semmilyen párbeszéd nem jelenik meg. Néhány másodperccel később pedig megjelenik a minimap. Innentől kezdve csak betöltéssel tudom újra működésbe hozni a játékot.
Így se Kaidannal se a kék csajszival nem tudok közelebbi viszont kialakítani, és megismerni se tudom őket. Tud valaki valami megoldást? Előre is köszi -
#7815 Kösz, bár annyira hülye azért nem vagyok, hogy ne tudtam volna megnézni valamelyik végigjátszásban. Akkor hogy tiszta legyen arra lennék kíváncsi, hogy az összes bolygó átfésülése nélkül rá lehet-e jönni (nem találomra), hogy a Knosszos bolygón van (hát igen most már tudom)? A történet során kapok-e valami utalást, hogy ott van, vagy egyetlen esély átfésülni minden bolygót. -
#7814 Knosszos bolygón van. -
#7813 Mármint úgy értem a játékban valamelyik karakter segít megtalálni-e:) -
#7812 Hogyan tudom megtalálni Liara-t? Úgy értem van akitől megkapom a pontos bolygó nevét, vagy végig kell járnom az egész rendszert miatta? Gondolom a végigjátszásban meg tudnám nézni, de nem akarom. -
#7811 hidd el, ha ez ember kicsit elmélyül az elképesztően morbid és szórakoztató humorában és minden realizmust hiányoló, de roppantul mókás játékmechanikájában nem fogja tudni egykönnyen abbahagyni
bővebben itt, nem fogok teljes hozzászólást copy-pasteelni -
#7810 Pff e már e gecci dlc. a legvégén vagyok, de annyian jönnek rám mint az oroszok. nagy hentes dlc. -
#7809 Nem meglepődni: DVD/film lejátszók is tudnak V-Sync-et.
-
#7808 V-Sync csak CRT 60Hz és LCD 12 ms felett jelent előnyt.
Egyébként meg ajánlott kikapcsolni.
HD-(szerű)filmeknél - néhány éve - még ajánlott volt bekapcsolni LCD 8 ms-osokon is, ma már tök felesleges.
-
#7807 ööh, ott vannak azok a bombák? vigyázni kell, hogy ne menj túl közel az egyik olyan kis izéhez sem... -
#7806 Most jutottam ela DLC-ig. az aszteroidás terroristás részhez.
Hogy lehet megközelíteni a második , azaz az utolsó ásatási helyet? Mékóval nem lehet, gyalogosan sem.