Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
CSAK a Fradi
Mindeggy visszacaplatok a hajóhoz azt hozom magammal a robot csajszit.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ezért kell legyen mindig egy tech beállítottságú karakter is a csapatban, akinek folyamatosan nyomja fel az ember (természetesen a játék kezdésénél ehhez manuálisra kell állítani a pontok elosztásának a lehetõségét, különben nem fog menni) a decription és az electronics skill értékét, egészen 9 pontig. Afölé már felesleges, mert azzal a hard cuccokat is kinyitja nekünk.
A játékban amúgy emlékeim szerint nincs olyan hely ahol ne lehetne továbbjutni ilyen skill nélkül. Legfeljebb kevesebb cuccot szed össze az ember és nehezebb lesz pár helyütt a küzdelem.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Sokkal többet is ki lehetett volna hozni ebbõl a játékból.
Az elsõ 1 órában elvarázsolt, majd a lelkesedés egyre inkább alábbhagyott, pláne a mellékküldetéseket gyûrve.
Kumiho #2179
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Ott vannak példálul a fegyverek. Minden fegyvernek csak két különbözõ modellt készítettek azt a kerekdedebbet meg a szögletset meg van a Geth Pulse Rifle. Ezt leszámítva a különbözõ gyártók különbözõ fegyverei csak színben térnek el. Nem igazán gondolom, hogy olyan nagy erõfeszítés lett volna több eltérû kinézetû fegyvert belerakni. A modolás is csak annyiban merül ki, hogy kijelölöd a nagyrakás cucc közül melyik kell de a fegyver külsején nem változik semmit. A páncéloknál szintén ez a helyzet.
A bejárható bolygók rettenetesen unalmasak. Persze nem várhatunk el magas szintû megjelenítést minden helyen de ez a sivár hegyes vagy dombos felszín nem valami izgi. Persze megértem nem minden bolygó alkalmas az élethez és azok ilyen sivárak. De rakhattak volna bele néhányat ahol a növények meg állatok nem néhány óriásgombából meg körülötte rajzfilmfigura szerû lényekben merültek volna ki. Az egyetlen ellenséges élõlény a bolygókon a Tresher Maw-ok voltak és bár a kódex magyarázatot ad miért vannak ott minden bolygón ez azért mégis csak kevés. Még a gravitáció sem tér el a különbözõ bolygókon csak a hegyek magassága meg az ég és a föld textúrája.
Csak azok a bolygók vannak kidolgozva amik a fõ küldetéshez tartoznak a többire csak azért mész el, hogy teljesítsd a szintén egyhangú mellékküldiket. Városok nincsenek egy bolygón se csak azok a dobozok vagy valami bánya de azok is mind ugyanúgy néznek ki belülrõl max csak a ládák vannak másképp elrendezve. Ami a Citadelt illeti, igazán belevetettem volna magam legalább az egyik Ward metropoliszának életébe.
Ami szintén kicsit zavart a kevés interaktív NPC. Legtöbbjük csak ácsorog és némán beszél valakihez vagy egy kijelölt útvonalon körbe-körbe sétál céltalanul. Oblivionban volt életük, reggel felkeltek kinyitották a boltot/vásároltak kimentek a város környékére alapanyagot gyûjteni vadászni délben meg vacsoránál beültek valami kajáldába aztán este hazamentek még kajálni, olvasgatni aztán aludni. Így a küldik is izgalmasabbak voltak fõleg ha thief voltál, megfigyelhetted az életvitelüket és amíg õk nagyban tömték a fejüket az egyik ebédlõben betörhettél hozzájuk. Aztán jajj ha mégis elõbb hazaért és rajtakapott amint elemelted kedvenc buzogányát. Beszélgetni is lehetett minddel és egymással is beszéltek bár nem volt valami tartalmas mert általában csak az adott városról alkotott véleményüket mondták el meg valami random pletykát a történésekkel kapcsolatban de az is valami.
1: A bolygók nagyrésze csak díszkén szerepel a galaxisban. Ez csunya és idegesitõ dolog. Baromi értelmes hogy elutazok egy galaxisba és van 5 bolygó aibõl 1re sem szálhatok le. Ezt kár volt. Akkor inkább nem lenne.
2: Az autós bolygóbejárásnál a bolygók kidolgozása annyira puritán hogy az már fáj.
Remélem a 2ben minden eggyes bolygó bejárható felfedezhetõ lessz külön élõvilággal, városokkal, erdõkkel hegyekkel. Legalábbis én erre várok már rág. Remélem a precursors nem fog csalódást okozni nekem.
Melyik driver van fent?
Nálam 8800GTS gyári driverrel tökéletesen megy.
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Az hogy Te szerencsés vagy, irreleváns.
http://www.freetvmaci.info/
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
A másolásvédelem különbözõsége miatt nem tudja indítani (nálunk csak disc-check van, nyugatibb országokban viszont egyszeri internetes aktiváció). Ha minden igaz, szeptember másodika környékén jön ki a helyi patch, de ez nem száz százalék. Mindenesetre akörül tessék körülnézni.
Szerencsére én megúsztam mindenféle hibát az eredeti verzióval, meg ugye alapból is szoktam támogatni a BioWare fejlesztéseit azzal, hogy megveszem, amit kiadnak, mert õk legalább -ahogy a divatos frázis mondja- nem szarral gurigáznak.
http://www.freetvmaci.info/
Egyetlen dolog amit sajnalok hogy igy nincs doboz a polcra-.-''
A boltban kapható magyar verzióhoz nincs se patch, se kiegészítõ.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Meggondolandó h valójában mennyire lehet kompatibilis egy magyar nyelvü játékprogram egy angolnyelvû kiegészítõvel. Valószínüleg felkéne rakni angolul a játékot a lemezrõl, márha ez lehetséges, eljátszani odáig az elejétõl hogy elérsz egy galaxis térképhez, vagy betöltesz egy mentést és úgy mész a galaxis térképhez és lesz egy új univerzum/bolygó(?)
A boltban vásárolt, magyar verziómra hogy tudom feltelepiteni a bring down the sky csomagot? Mert regisztrálok, letöltöm az english verziót (ezen kivül námet, meg francia van), de azt irja ki, hogy ez a nem támogatja az én verziómat.