11074
-
#7885 Mivel warez témát érint, és azért túlnyomórészt eredetivel játszunk, nem nagyon tudunk ilyen kevés konkrétummal segíteni.
0. Géped, oprendszered erős, karbantartott? Driverek frissek?
1. próbáltad már simán, angolul futtatni?
2. DirectX 9 (XP) feltelepítve a DVD-jéről?
3. milyen hulladék warez változatod van? Original Release, vagy valamelyik mondvacsinált "release team" repackolta? [utóbbi nem mindegy]
-
Dizson #7884 Sziasztok! Kéne egy kis segítség. Felraktam a játékot + magyarosítást de amikor elindítom a játékot ki ír egy ilyet : General protection fault. gmatrix2d not found ( flie name). Rá megyek hogy oké majd bejön a fekete kép és semmi. sad.gif Ötlet? -
zsotesz #7883 Ha esetleg vista-t használsz, akkor rendszergazdaként futtasd. Egyébként más ötletem nincs. -
#7882 Már kezdek rákattani egyre jobban, hogy teljesen egyedül vagyok, illetve csak egy hűséges kutya a társam :) -
#7881 :D nekem is ilyenkor masszív bf2 figyel be, egy kis buta lövöldözés mindig segít átállni :))) -
lammaer #7880 En eloszort toltam vegig a falloutot, utana a mass effectet, a ketto kozott pedig volt egy kis battlefield 2142, hogy ulepedjen.
Mindharmat nagyon elveztem, a fallout zenei meg mai napig fenn vannak az mp3 lejatszomon is. -
#7879 hidd el, a fallout3-ban sem fogsz csalódni :)
egyébként ha befejezek egy jó játékot, egy jó történettel, akkor én egyszerűen képtelen vagyok rögtön nekiesni egy másiknak, valahogy kell, hogy leülepedjen az előző. -
EBoti #7878 Sziasztok,
a következőt írja ki a programm amikor a legelső inditásnál elindulna a játék beállítás "A Mass Effect utility hibát érzékelt ezért leáll".
Tavaly végig játszottam a játékot és akkor nem volt ilyen gondom vele.
Most lecseréltem a konfigot egy gyorsabbra, és gondoltam újra felteszem a játékot, de sajnos valamiért nem akar menni.
Találkozott már valaki hasonló problémával? Lehet hogy régebbi hozzászólásokban már megírtátok rá a választ, de közzel 8K hozzászólást elég hosszú végigolvasni.
A jelenlegi konfig. MSI P45 Platinum, Intel E8500, 2x2 GB 1066 DDR2, MSI 9800 GTX Plus. -
ZÓÓÓcsi #7877 Jah a mellékküldik néha elég unalmasak, bár xp és loot szempontjból érdemes megcsinálni azokat.
Szerintem is egy nagyon hangulatos játék, ezen felül nekem Illos bolygó tetszett a legjobban.. Eszméletlenül gyönyörű az a környezet (lerombolt város:)) -
#7876 Igen, lehetséges, hogy adnod kéne egy pár napot magadnak, hogy "feldolgozd" a ME-t:) Én legalábbis úgy vagyok, hogy ha egy történet iszonyatosan tetszett, akkor pár nap kell, hogy tudjon tetszeni egy új történet is, mert ha rögtön elkezdem, akkor csak hasonlítgatom az újat az előzőhöz. -
#7875 ezer köszönet
mflex: privi ment. -
#7874 A procid nem bírná! -
Sörmókus #7873 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! Elfutna-e a játék ezen a configon?:
Alaplap: Shuttle Nforce2 AN35N Ultra
Proci: AMD Sempron 2500+
Videókártya: Inno3D Nvidia FX 7300 GT 256MB DDR3
Memória: 1 GB Kingmax DDR400 + 512 MB Kingmax DDR400
Elég lenne, ha minimon megy:$
Válaszotokat előre is köszönöm! -
#7872 Priviben adthatnál egy linket, tetszként kipróbálnám.
Nekem van egy home meg egy ultimate, mindkettő eredeti, de kiváncsi lennék erre.
előre is kösz. -
#7871 Szvsz az ME legnagyobb feature-je, hogy hallod beszélni a saját karakteredet is. Óriási a beszélgetés funkció így. -
#7870 Jah, azért írtam, hogy egyenlőre még nem kattantam rá, de lehet, majd ez is "beszippant" és akkor nem lehet majd letenni, valószínűleg még az ME hatása alatt vagyok, én elhiszem, hogy a Fallout is egy istenjáték, nehogy valaki ezt a szívére vegye, de tény, hogy az ME-nek a világába nagyon hamar "elvesztem" :) -
#7869 fallout témában: elsőre kb én is ott hagytam abba, de arra jó volt az a pár szint, hogy tudjam, mi lesz a jó képesség, és mi nem érdekel. újrakezdtem az egészet, és akkor már nem lehetett abbahagyni. :) -
#7868 jah az ME nagyon ott van hangulatban. de ezt az összes bioware játékról el lehet mondani sztem. -
#7867 Most olvasgatom a forumot és ahhoz hogy liara jöjjön be a kabinomba, ahhoz trükközni kell, hogy semmi mellékküldi a citadelben hanem előtte őt keressük meg aztán mindig vigyük magunkkkal stb...?
Játék közben meglepődtem, mert nekem Ashley jött be a kabinomba, ami azért lepett meg mert szinte minden lépésemet megkérdőjeléezte meg mindig "bunkózott" velem a végén már én se voltam kedves hozzá. Liarával meg jókat beszélgettem egy csomó személyes dolgot beszéltünk meg, meg mondta hogy van köztünk valami még a fajuk párosodásáról is beszélt, meg voltam gyöződve róla, hogy jön be hozzám, aztán mégse. Ezek a nők... -
#7866 jó hogy szóltál, azt hittük ez 6 milliárd ember hivatalos véleménye -
#7865 Én is tegnap értem a végére. Másodszor futottam neki a játéknak, először pár hónapja, de nem tetszett mert igazi RPG-t vártam és előtte a Fallout 3-al játszottam, ami sokkkal jobb volt ennél. Aztán most unatkoztam és gondoltam nekifutok mégegyszer de ezuttal nem RPG-ként tekintek rá hanem akciójátékként, amit nyakonöntöttek pár RPG elemmel és nagyon jól szórakoztam.
Ha egy picivel nagyobb a szabadság, többször lehetne olyan döntéseket hozni, amelyek befolyásolják a dolgok menetét és nem lenne ennyire lineáris akkor még RPG-nek is jó lenne. gondolok itt például a párbeszédekre, amelyeknél szinte mindegy melyiket választod a végeredmény ugyanaz, ahol meg van több éehetőség is ott meg színessel jelzi az optimális választ nehogy megijedjen a játékos hogy egyedül kell döntenie.
Mint akció-rpg kombó hihetetlen jó a játék (főleg mert nem szeretem a TPS-eket nem tudom magam úgy beleélni egy játékba hogy látom a képernyőn saját magamat), a történet tényleg epikus és érdekes. Egy teljes világot teremtettek ak észítők.
Azonban volt pár hiba is benne: A mellékküldetések épületeinek egyformasága (pedig nem lett volna nehéz mondjuk háromféle bányát megszerkeszteni és azokat variálhatta volna a program), a Meko fizikája iszonyatos, kevés változatos bolygó, sok beakadás bug, a csapattársaim nem engedelmeskednek a védd a pozicíót parancsnak azaz nem maradnak ott őrizve az adott helyet hanem jönnek utánnam, ami gáz, mert sok helyen egyedül lopakodva mesterlövésszel rendet tudtam volna tenni de a társaim elkezdtek lövöldözni. Viszont összeségében a társaim azért jól végzik a dolgukat. Az NPC-k a következő érszben mozoghatnának ne csak álljanak egyhelyben mert a Fallout 3 meg az Obli után elég lehanagoló (azokban a játékokban napi rutinjuk volt az NPC-knek, aludtak, szórakoztak,dolgoztak,vacsoráztak,stb).
Kb 22 óra alatt értem a végére, mindent megcsináltam kivéve a gyűjtögetős küldetéseket (ásvány, adatdisc, stb) az ilyesmi MMO-kba való nem ilyen játékokba. Nem úgy tekintettem rá mint egy komoly RPG-re ezért nagyon jól szórakoztam a játékkal, ha a folytatásban fejlesztenek pár dolgon akkor tényleg belefér majd az RPG kategóriába.
-
#7864 jah, ez csak magánvélemény... -
#7863 Vége! sajnos...
Pár mellékküldetést (3) nem csináltam meg, de ez a legmonumentálisabb játék amivel idáig játszottam!
Tegnap felraktam a Fallout 3-at, egyenlőre közel nem érzem azt a hangulatot, mint az ME-nél. Elhagytam már a menedéket, kint lófráltam 2 órán keresztül, hülye ellenfelekkel a szarrá bombázott városban, de még nem kattantam rá, ráadásul az ME grafikájától messze elmarad, majd kiderül... -
#7862 Ne haragudj, elfelejtettem jelezni - katalógusom szerint nincs meg.
De igyekszem fellelni neked neten, mert halványan emlékszem, hol találtam rá.
Ha meglesz, priviben elküldöm - mert az egész néhány kilobyte. -
#7861 durván 5 éve ilyet használok (XP->Server 2003->Vista), több gépen is, mind eXPerience csapat féle okosság, mind remekül működik. randomjózsi féle oprendszert én sem használnék, elhiheted.
de ha már off, legyen nagyon off: The Longest Journey féle megpiszkált állomány amit a topicjában említtél megkapom még? -
#7860 Az olyasmit VistaLite-tal csinálják. S írtam már: kismillió dolgot nem lehet kiszedni a Vistából, még buherátorokkal sem.
Mellesleg, nem vagyok híve a buherált operációs rendszereknek. Másoknak már csináltam "felgyorsított" XP-t és Vista-t is, de a világ összes kincséért sem használnék ilyet. [Talán azt, amit én csináltam.]
Mert ugye, ki tudja, mit nem írt le a készítő az *.nfo fájlba... "Beépített" vírusok, trójaik [elég, ha egyszer elindulnak, máris elérték a céljukat], és más okosságok.
Az ilyen önjelölt verziók veszélyesek.
-
#7859 trükk: szedd le experience féle Tiny Vistát, abból minden felesleges bloatware szemét ki van irtva, gyors, szép, kényelmes.
na off kilőve. -
#7858 Nem kívánok topik témán kívüli témáffal foglalkozni huzamosabb ideig [Mass Effect jobban bejön, mint a Vista], legyen elég annyi, hogy a neten kismillió hivatalos forrást találsz - értsd: nem lefizetett, angol nyelvű, online tesztoldalakat, ahol az első release-től az SP1-ig kivesézik a Vista-t, és folyamatos kiszólásokban szapulják.
S ne olyasmire gondolj, hogy "idegesítő skin", meg "nem találni a Spider-t"... és az "UAC" sem téma... ennél mélyebbre is mennek.
Például a felesleges kernel meghívások, a háttérben futó, le nem állítható szolgáltatások, a kikapcsolhatatlan cache-ek [még reg buherálással sem megy, így a VistaLite is felejtős], a memória túlcsordulások...
Nézd meg például, hogy mekkora gépigényt támaszt ugyanannak a játéknak, ami XP-n röhögve elfut.
-
Csavez #7857 Ja én bénáztam!Játékon belül sikerült átállítani 1920x1080 igy már jobb!
vista64-em van nem tom miert baszaxik! nem tetszik(iszonyat idegesítő a védelmi renszere),várom a win7et!
eredeti a játék
Amúgy ez az első rpg ami lekőt!Nagyon tetszik!
+ a régi ídők "ZELDA"ja :D
-
#7856 Mit bonyolítottak? Semmi bonyolultat nem vettem benne eddig észre.
Az erőforrás igényről meg annyit, hogy ha jó géped van, akkor fut jól. Egy régi gépen persze, hogy lassú, de nekem semmi problémám nincs a gyorsaságával. Játékok is mind tökéletesen futnak, más programok is teljesen jók, amiket használok. -
#7855 Vista egy kaki. Jól működő - funkcionál, létezik - béta oprendszer.
Sokan jönnek azzal, hogy
- mert a V64 ugye kezeli a 4GB-nyi memóriát, Tb-os vinyókat (XP is, 64 bites kiadásban)
- mert gyorsan bootol, szép, stabil és ilyen, olyan, amolyan...
Engem meg irritál, hogy mindent szétpakoltak benne, bonyolítottak - 8 plusz klikk kell ahhoz, amit már a WinME óta 2 klikkel meg tudok csinálni XP-ig - és ráadásul pofátlanul sok erőforrást zabál.
Magasról kakilok a DirectX 10 plusz két feature-jére, hiába tudja a 4850-es VGA-m helyből.
S ezt ajánlom másoknak is. -
#7854 Nem értem, nekem is vista van fent és semmi ilyen gondom nem volt.
2560X1600-ban játszok vele, soha egy pillanatra nem állt le. (eredeti) -
#7853 Nekem is Vistám van és semmi problémám nem volt az indítással... nem is tudnék már XP-t használni. -
Csavez #7852 probáltam..kifagy egyből!
"A program helyes müködése hiba miatt megszakadt. A Windows bezárja a programot és értesíteni fogja Önt, ha megoldást talál a problémára."
vista!!!!!megéri a directx10 miatt???? -
#7851 Még mindig hiszem, hogy Vista nélkül is van élet...
[XP után - talán! - Win Seven az esélyes.] -
#7850 x:\Mass Effect\Binaries\MassEffectConfig.exe kell neked.
és nem, nem 1280*1024 a max -
Csavez #7849 Köszi!!!Sikerült elindítani!
cdprojekt oldalán:
Vista alatt a játék nem indul (Programfuttatási problémák)
Windows Vista alatt a telepítés után a következő hibaüzenet fogad:
"A program helyes müködése hiba miatt megszakadt. A Windows bezárja a programot és értesíteni fogja Önt, ha megoldást talál a problémára."
Megoldás:
Felhasználói fiókok felügyeleti szolgáltatásainak tiltása. (UAC)
Start menü-> Vezérlőpult -> Felhasználói fiókok ablak -> Felhasználói fiókok hivatkozás -> A felhasználói fiókok felügyeletének kikapcsolása.
Gép újraindítása.
így már elindul,viszont csak a játékon belül tok grafikai beállításokat végezni.
Kintröl is ugyanezeket lehet?
max felbontás 1280x1024?pff
nem találtam a patchet az oldalon!:( -
#7848 jah persze ezt arra értettem, hogy amikor már vagy tízedszer nyírnak ki, akkor idegesítő, állandóan végig nézni... -
#7847 Már a vége felé vagyok (főküldetések), még mindig azt mondom bár sose lenne vége a játéknak, de a "főbuzikkal a párbaj" előtti párbeszédek kötelező megnézésétől már kezdett főni néha az agyam, persze tudom sok válaszlehetőség van, mielőtt összeugranánk, de amikor minden lehetőséget kizongoráztam, talán megcsinálhatták volna, hogy átugorjak rajta, ettől függetlenül lenyügőző az egész story. :-) -
#7846 Van patch igen, de elég tág ez, hogy nem indul... kiír valamit? próbáltad újraindítani a gépet telepítés után? Újrainstall? Patch meg a cdproject odalán van fenn. De el kéne hogy induljon patch nélkül is, PC-re a patch csak tavaly novemberben vagy mikor jött ki.