Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vista64,7gb ram,phenom9550 2,2x4,ati 4870x2 2gb,
mi lehet a gond?van valami patch hozzá?
Why so serious?
Ki és miért lesz morcos? <#taps>#taps> Vagy csak ott lehet warezrõl szót ejteni? Elnézést hogy nem olvastam el figyelmesen a FAQ-ot thx.
"The trees move. Do you not see it?"
Ha nem tûnt volna fel, a banner bal felsõ sarkába ki van írva piros alapon fehér betûkkel, hogy NO WAREZ,
továbbá a textbox aljába is van egy hasonló felirat.
Nem tudsz olvasni, vagy fogalmad sincs a warez szó jelentésérõl?
(feltételezem a No szóval nincsen értelmezési problémád)
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Nekem lefagy a Normandián a csillagtérkép. Szerintetek ez mitõl van? Nekem a Mass.Effect.PROPER-RELOADED van meg orosz patch és utána a magyarítás. Volt valakinek ilyen problémája?
Üdv.
Laci
Amúgy mégvalami: Naplózás menüpontban be tudod állítani, hogy milyen értékeket (gpu, cpu hõfok stb.) naplózzon html, vagy cvs (asszem) fájlba! Ha beixeled a naplózást, majd leteszed a tálcára az everest, játék közben folyamatosan loggolni fogja az általad beixelt értékeket amíg le nem állítod... Így könnyen le tudod mérni terhelés alatti értékeket, anélkül hogy bármit is kiíratnál a képernyõre!
Jó mérést és játékot!
ui.: az everest azért nem mindig ad halálpontos értékeket, nálam 5 fokkal alulbecsüli a gpu hõmérsékletét!
BattleTag: zydar#2910
Ha hazaérek beállítom...
<#wink>#wink>
What about the forests?
A rivatunert majd felteszem, ha windows gépen leszek, egyébként everese fent van, de az valamiért nem írja ki a tálcán a GPU hõmérsékletét, de egyébként mindent ki ír a kártyáról meg az egész rendszerrõl, szóval minden ott van a tálcán, csak a kék kis ikon nincs, nem értem miért<#fejvakaras>#fejvakaras>
What about the forests?
Játékban kiíratni hõfokot, órajeleket:rivatuner, stat készítésre meg én az everestet haszálom.
Egyébként én is a Féroszon vagyok, Liara és Noveria megmentve. Szereztem egy páncélt és most 200 felett van a pajzsom, nagyon sokat bír. Ja harcos vagyok különben. Általában minden szerepjátékban elõször a warrior kasztot választom, mert azt nem kell túlcsicsázni.
Atkamon: Nekem 4850-em van, azzal is parádés a játék, csak ahogy írtam a Fellegvárban hajlandó egy picit belassulni.
You\'ll Never Walk Alone
Nekem most ATI HD3870-em van passzív hûtõvel, és nagyon jó!
What about the forests?
Jelenleg a Férosz bolygón vagyok...
What about the forests?
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
What about the forests?
Többször megtapintottam és rendesen fel van "fûtve", egyébként mivel lehet játék közben nézni a GPU hõmérsékletét?
kösz...
What about the forests?
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
Van egy apró problémám, ami már jó ideje létezik, csak gondoltam, hogy, ha a BDtS felkerül (és vele az 1.01es patch), akkor megoldódik. A probléma az, hogy ha a hajón vagyunk, egyszerûen nem tudok beszélni se Kaidan-nal se a kék csajjal (nem jut eszembe a neve). Amikor odamegyek és elindítom, hogy csevegjünk nem csinál semmit. Átvált a kameranézet, de semmilyen párbeszéd nem jelenik meg. Néhány másodperccel késõbb pedig megjelenik a minimap. Innentõl kezdve csak betöltéssel tudom újra mûködésbe hozni a játékot.
Így se Kaidannal se a kék csajszival nem tudok közelebbi viszont kialakítani, és megismerni se tudom õket. Tud valaki valami megoldást? Elõre is köszi
Est Sularus Oth Mithas
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
bõvebben itt, nem fogok teljes hozzászólást copy-pasteelni
"The trees move. Do you not see it?"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként meg ajánlott kikapcsolni.
HD-(szerû)filmeknél - néhány éve - még ajánlott volt bekapcsolni LCD 8 ms-osokon is, ma már tök felesleges.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hogy lehet megközelíteni a második , azaz az utolsó ásatási helyet? Mékóval nem lehet, gyalogosan sem.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
You\'ll Never Walk Alone
AMD X2 4800+, ATI 4850HD, 4 GB RAM, Vista alatt 1280*1024-ben max beállításokon 30 fps alá is tud esni a Fellegvárban? Meg van amikor gyorsan futok és látom, hogy picit akadozik. Más területeken jobb, de nem lehet több az fps 40nél még ilyenkor sem.
You\'ll Never Walk Alone
- karaktergenerálás (említetted)
- iszonyatosan jó történet, remek szinkron, bújtatott poénok az átvezetõkben (nem erõltetettek),
- a GTA-s hangulatot megfejelték kismillió olyan aprósággal, amit itt felrosolni lehetetlen (felvehetõ üdítõs poharak, fegyverként használható tárgyak - pl. parkolóóra stb. -, autólopáskor a tulaj fejét szélvédõbe, és ilyenségek...)
Negatívumok.
===============
Rendhagyó módon a rosszal kezdeném.
1 - Kisebb hibák mindenhol akadnak a játékban. A Havok-fizika jól mutat, ám a szokásos módon néha a rongybaba effektus érdekes eredményekkel jár
2 - Az egyedi játék motor néha nem bír a nagy területekkel - az akadások akkor szembetûnõek amikor a város újabb, addig még nem látott területére kerülünk.
3 - A menü konzolosan átgondolatlan. Az "ESC" gomb kezelése kaotikus.
4 - A játékbeli M.esterséges I.ntelligenciás forgalom kicsit anti-KRESZ-es...
5 - Tárgyak összeolvadása.
6 - A Minimap (térkép, bal alsó sarok) csak "Rotational" (Forgó) módban használható - a "Static" módban éppen ellenkezõleg mûködik, mint a megszokott
POZITÍVUMOK
* - A számomra - eddig - örök etalont, a GTA 3-mat MINDENBEN lekörözi, s nem csak azért, mert ez a játék vagy 10 évvel megelõzte az említettet.
* A SR2 grafikai motorja a hiányosságai ellenére tökéletesen kezeli a város napszakjait, a manapság már megszokott shader/bloom és shining effekteket. Persze, ezt csak erõs Rendszer mellett.
* A város kevés kivétellel NEM az orrunk elõtt töltõdik be, hanem szinte folyamatosan létezik elõttünk, amennyiben a PC-nk (CPU + RAM + VGA) engedi a nagy látótávolság beállítását a Fõmenüben.
* Napszakok.
* A járókelõk élnek, nem ragadnak be, változatosan reagálnak.
* A FÕHÕS minden tekintetben testreszabható - majdnem 1 órát állítgattam a csajszit, mintha magam is az lennék
* A FÕHÕS beszólásai eszméletlenül el vannak találva.
Én nõi fõhõssel nyomulok
A tolvajláskor elhangzó kedvenceim:
- "Leave the keys!"
- "Why did you leave the keys in it?"
- "Time to go!"
A harcokhoz kapcsolódóan:
- Amikor a Fõhõsnõmet támadják meg: "You start with the wrong girl!"
- "I'm the Best!" <Én vagyok a legjobb!>Én vagyok a legjobb!> - amikor egy lövéstõl meghal az ellenfele.
- "See what can I do?!
- "You Lose!"
- "Should stayed at home!"
Amikor tétlenül áll:
- "Whats have the money, if you cant fun to spend it?" - Miért van a pénzed, ha nem leled örömed az elköltésében?
* Ha fél percig nem mozgatod a gyalogos Fõhõsödet, akkor az önállóan lépkedve odamegy egy járókelõhöz / bandataghoz és hevesen gesztikulálva beszélgetni kezd vele!
* Ha lelõsz valakit, akkor a járókelõk - láthatod is - mobilon hívják a rendõrséget!
* Két kézbe is vehetünk fegyvert (azonos típusú kis kézi löfegyvereket).
* Nem kell illúzióromboló lebegõ tárgyakat felvennünk a városban - az Életerõ a pihenéssel visszagyógyul [persze, a valóságban is jól jönne ilyesmi 😊
* Az autók között láthatóan vannak elsõ- és hátsókerék meghajtásúak. Az elsõkerekeseket természetesen nehezebben csúsztathatod (Powerslide), mint a hátsó meghajtásúakat.
* A forgalomnak fizikája van - nem tudsz elrepíteni egy szimpla ütközéssel egyetlen nagyobb súlyú jármûvet sem
* Az autók nagyon jól néznek ki - némelyik tuningolt csodát még az utcán is szívesen látnám!
* Amikor kiszállsz, és elhagyod a jármûved, az nem tûnik el, amikor messzire mész tõle.
* A rádió adiók nagyon jók
* Amennyiben más járókelõk vétenek a törvény ellen, akkor azokat látványosan lekapcsolják a kihívott rendõrök. Bandatagokat pedig egyszerûen lelõnek. 😊
* A Fõhõs az átugorható peremeket a "Space" lenyomásával átugorja.
Ha megadod neki a vasat, öregem, csodás!
A GTA4 így látatlanba se érdekel már többé az átkozott online cuccaival, meg gagyi portolásával...