11074
-
MrAndree #8525 Én is de sokan nem, és a régi játékosokban megmaradt ez. Egymilliószor hallottam, hogy ME nem RPG mert, Fallout 3 nem RPG mert... Akció RPG, igen, abba már nem lehet belekötni. :) -
#8524 Akkor akció rpg. A többire meg mind más jelzőt lehetne ráaggatni, de mind rpg, oszt ott a pont. : D -
#8523 TPS RPG miért ne létezhetne, ugyan már, a jelentése szerepjáték, vagyis szerepet játszani, nem pedig körökre osztott harcrendszerben játszatni, izometrikus nézetben pl.
Nem tudom, miért ez rögzült az elvetemült hárdkór játékosokban, nekem ugyanúgy tetszik a dragon age, mint a mass effect vagy a fallout3, oblivion, érzem a játékok közti különbséget, de mindet rpg-nek mondom. -
MrAndree #8522 Lényegében így van, habár mondjuk összevetve a Dragon Age-el akkor az közelebb áll a hagyományos értelemben vett RPG-hez mint a Mass Effect, ettől függetlenül ME-re is simán lehet mondani, hogy RPG csak egy kicsit akció orientáltabb változat. De sokkal közelebb áll az ME is egy RPG-hez mint egy TPS-hez így nevezhetjük nyugodtan RPG-nek. -
#8521 jaja, én már meg is vettem. mivel a bolt nyitásakor már kisebb sor volt, ezért szerintem hamar elkapkodják a készletet... -
Eleve, ha adott a lehetőség, hogy valaki szerepébe beleéld magad, ergo role-playing ugyebár, az már kapásból rpg. Nem a harcrendszerétől válik valami rpg-vé. -.-" És igenis, több real time RPG-t(!rpg, igen!), ilyen csudás kivitelezésben, mint a Mass Effect, és a második része is lesz.. -
#8519 Egyébként holnaptól kapható akciósan dec.31-ig cdgalaxisban 1990Ft. -
#8518 Akkor mégis mi a francnak neveznéd ha nem rpg-nek? Felfedezés,párbeszédek,inventory buherálás,szintlépegetés. Azért mer real-time a harc,nemcsak nézni lehet ahogy bután ütik egymást az orkok? -
#8517 Win7 alatt más a mentési útvonal. Úgy a legkönnyebb megtalálni ha kezdesz egy új játékot és elmented. Megkeresed hogy hova mentett és mellérakod a régi XP-s mentéseket. -
kr1szmester #8516 a régi mentéseim mikor még XP-m volt most Win7en nem működnek. nem tudja valaki mi lehet a baj? (a Dokumentumok\Bioware\Mass Effect-ből szedtem ki őket) próbáltam azt is hogy egy azonos nevű karaktert hozok létre és felülírom majd őket vele de nemjó. -
#8515 Az is egy megoldás, csak zavaró más játéknál, ha nem állítod vissza. Bár nálam nem oszt, nem szoroz. Nekem is Realtek van, de előbb-utóbb lecserélem valami rendesre, mert nem ez az egy játék vacakol vele.
Erről jut eszembe másnak átlag milyen hangkártyája van? -
#8514 Mindenre kihat, igen.
-
Bucsek #8513 igen integrált Realtek van, viszont most eljutottam odáig h a keresőben: dxdiag, és a hangot lehuzom nullára mármint h ne legyen gyorsitás, akkor jó, viszont ez a többi játékra kihat? -
Steve Q #8512 Mert akkor lehet, frissíteni kéne a driverét. De megpróbálhatod átállítani játékon belül a hangot hardveresről szoftveresre. De ME hivatalos fórumán írnak olyat is, hogy lehet, manuálisan kell berhelni a beállításokat a BIOEngine.ini-ben. -
Steve Q #8511 Integrált Realtek hangkártyád van? -
#8510 kezdjük ott, hogy
1. engem az rpg-k eddig összesen az oblivion "szintjén" érdekeltek, bár ott nagyon. értsd, soha nem játszottam még más rpg-vel (talán a dark messiah of might and magic nem számít...).
2. nem vagyok oda különösebben a sci-fi témákért sem, bár egy dead space vagy a half life azért tetszett.
viszont szeretem a jó sztorikat. és ami még tetszett (sőt, amiért elsősorban megvettem ezt a játékot), az az általam más játékokban nem még ilyen szinten látott megoldása, ahogy érzelmek megjelennek az arcokon.
-
Bucsek #8509 Valakinek volt olyan problémája, hogy a háttérzaj baromi hangos? és hiába veszem le a hangerőt nem "veszi" az adást... ugyanolyan hangos. Idegesít :(
megoldás van?
köszi -
steweee #8508 az igazság az hogy milyen is a jó játék/rpg nehéz eldönteni. nem feltétlenül rossz az hogy mész oszt lőssz, és haladsz a történettel. sok játék jelenik meg, sok jó sztori, kár őket kihagyni úgy mint a csinos csajokat is. amelyiket sikerül (megvenni, letölteni) azt végig is kell/érdemes nyomni. feltéve hogy az embernek van rá ideje. mert nekem nem nagyon van már játszani. ezért szeretek leírással játszani, mert ahol elakadok ott nem tököléssel akarom tölteni kis zsabadidőmet, hanem játékkal, és nem bosszankodással hanem a játék élvezetével.
annak idején a wizardry 8-at is azért hagytam abba, mert bár nagyon tetszet és akkor még sokkal fiatalabb ovltam sok szabadidővel, akkor is feldühítettek a gondolkodtató feladatok, és ahol elakadtam. nem a szellemi képességeimmel van baj, hanem hogy a pörgősebb játékot szeretem. és a legtöbben így vannak ezzel. ha vki nagy gondolkodtatásra vágyik, inkább sakkozzon vagy legyen ön is milliomosozzon.
szóval sztem ha egy játék jól ki van találva, pörgős, jó sztori jó videobetétek, jó harcok, akkor ne kelljen már bele mindenféle nagy agatha christis csavar.... legyen benne kétféle befejezés jó és rossz oldallal való végigvihetőség, így 2x is neki lehet menni oszt slussz... -
Bucsek #8507 Tomato, segits pls, neked hogy sikerült magyarositanod? nekem a párbeszéd nem magyar, pls segits, én is steamen vettem meg -
Tomatto #8506 a-a sikerült megoldani :D szal magyarosítani az alapot.. feltenni a magyar dlc-t aztán felpatchelni 1.02-re és úgy működik -
#8505 Ez szerintem az ördögi kör. Vagy DLC vagy magyar nyelv. Talán, ha az új DLC-hez is lesz magyarítás. -
Tomatto #8504 nah egy újab hülye kérdés.... steam-en vettem meg a játékot.. ezért angol.. az angol nyelvű dlc működött rajt.. nem vagyok jó angolos ezért lemagyarosítottam.. így az angol dlc eltűnt ha felrakom a magyart akkor meg kéri az eredeti lemezt.. erre valaki tud megoldást? -
#8503 Hát RPG-nek én se nevezném a Mass Effect-et, más ma RPG-nek titulált játékot se. Azért annyira nem durva a butítás, mint a Space Siege-nál. Bár lehet, csak jobb és monumentálisabb a tálalás. De engem nem is azért érdekel, mert RPG, hanem mert egy jobb sci-fi PC-s játék. Persze ugyanezt FPsS/TPS-ként nem lehetett volna ilyen jól megoldani, ezért kersztelték el RPG-nek. -
Tomatto #8502 engem lehet.. mibe fájna? :) -
Steve Q #8501 Hát, el kell ismerni, az első két játék (a DA: Origins-t még nem ismerem) egy RPG-játékos szempontjából tulajdonképpen a régi tényleges szerepjátékok egyszerűsített változatai. -
#8500 Az nem a főmenüben szól.
Inkább ez: Jack Wall and Sam Hulick: Vigil -
#8499 Witcherben rossz a harcrendszer?
Mass Effect legjobb, Dragon sem rossz. -
#8498 Mondatot, szavakat, betűket nem mertem írni, mert félő, hogy nem sikerülne a dekódolása. -
#8497 -
#8496 A Witcher a harcrendszere miatt rossz, a Dragon Age meg tök ugyanolyan mint a Mass Effect, csak felülnézetben. Mindhárom nagy csalódás. -
#8495 Látom hogy pár embernek nem tettszett a játék. Nekem olyan felemás. Ami bejött az a világ, fajok, karakterek (Wrex nagy arc), zene és a sztori. De ami szerintem nagyon gyenge lett az a szintfejlődés, kereskedelem, mellékküldetések és az azokhoz tartozó bolygók.
De egy-két dolog nagyon felhúzott. Az egyik a mentés. Volt az a rész ahol Liarát megmentve mentünk fel a lifttel és jött egy Krogan harcmester. Ha itt meghaltál nézhetted újra a videót ahogy megint jössz fel a lifttel. És itt válaszolgatni is kell tehát nem lehet átugrani. Könyörgöm olyan nehéz lett volna a videó utánra tenni egy mentési pontot. Mert 25. próbálkozásnál már nem kicsit idegesítő. És ami még idegesített hogy néhány nagyobb ellenfél a pofádba röhög miközben lődözöd mert amilyen gyorsan fogy a HP-ja olyan gyorsan regenerálódik. Pedig a legjobb cuccal küldtem neki.
Remélem hogy a ME 2 jobb lesz. Ha már élvezetesebb mellékküldetések lesznek meg sok, részletesen kidolgozott bolygó és odafigyelnek az ilyen kisebb hibákra akkor tuti befutó lesz. -
#8494 Senki sem mondta, hogy az AC rpg, csupán hasonlatként használtam a montonitásra...
És valóban, a Witcher és a Dragon Age van még ilyen jó, viszont az mindkettő fantasy. Nekem a Mass Effect-ben pont az tetszik, hogy nem fantasy, hanem sci-fi. -
#8493 azé' ha olvasnád is mire írtam, azért marha hálás tudnék lenni -
Grifidos #8492 Eben a kategóriában csak 2 játék van vele egy szinten felette/alatta már ízlés kérdése:
Withcer
Dragon Age: Origins
Robotnyk ha neked az AC rpg akkor téged valakinek újra kellene programozni. -
#8491 Baldur's Gate 1-el nagyjából 150 órát elvoltam... nem emlékszem egyetlen pillanatra sem, amikor untam volna... SŐT! Eltöltöttem vele egy nyarat és iszonyúan bántam, hogy vége lett.
Witcher u.e.... igaz azzal csak 100 órát voltam el. -
#8490 assassins creed +1 :p -
readswift #8489 srác, mondjál már jobbat :D 1-et :D -
ZÓÓÓcsi #8488 A mellékküldik tényleg unalmasak és feleslegesek. Nekem a galaxy map nagyon tetszett -
#8487 Nálam sem volt semmi köze a hype-nak a véleményemhez. Láttam a játékból egy trailert, és megfogott, ennyi. Aztán megvettem, és akkor mégjobban megfogott, kapásból 3szor végigvittem. Igaz én nem vagyok az a fajta, aki 40 órát el tud szórakozni egy végigvitellel, nem nézek át minden pixelt a játékban, viszont nekem nagyon nagyon élvezetes volt. Ezelőtt a játék előtt az efféle sci-fi sztorik nem nagyon tudtak lekötni, ez viszont nekem iszonyatosan tetszett.
Nálam mondjuk nem olyan iszonyatosan nagy hátrány a néhai monotonitás egy játékban, ha tetszik a játék, akkor lehet monoton, engem különösebben nem zavar, elszórakozgatok én vele... lehet ezért az egyik kedvenc játékom az Assassin's Creed:D -
#8486 Ez netröl van
http://kepfeltoltes.org/image.php?id=32477
Ez saját
http://kepfeltoltes.org/image.php?id=32478