Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A(z) Mass Effect Configuration Utility hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Valaki tudna nekem segíteni? Elõrre is köszönöm!
AMD Athlon 7750 Dual Core Processzor (2,7Ghz)
Geforce 9800GT
2 giga ram
BattleTag: zydar#2910
Procim: AMD A64 3000+ tuningolva.
1 GB ram.
Canyourunit.com-on megnéztem és ott nem volt semmi baja.
Nálam több mint 1 éves, szarrá használt XP SP2
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1 nem (magyarul van meg még sose futattam angolul)
2 igen
3 Eredeti dobozos release
"0. Géped, oprendszered erõs, karbantartott? Driverek frissek?
1. próbáltad már simán, angolul futtatni?
2. DirectX 9 (XP) feltelepítve a DVD-jérõl?
3. milyen hulladék warez változatod van? Original Release, vagy valamelyik mondvacsinált "release team" repackolta?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Okay guys, this might be the fix. Nvidia posted new drivers on Nov 19. I installed them and cranked all graphics to FULL. I have resolution at 1920x1200, 16x10, texture is ultra with anisotropic enabled and Vsync. I dont like blur or movie grain so those are off as well as shadows and particles are at MED.
I have played for 4 hours now with out any crashes. Normally, it would crash on 1st boot or about 1.5 hours into a session. Below is the name of the new driver. I am hopeful this is the final fix!
180.48 geforce winxp 32bit english whql.exe"
Gyorsan utána olvasgattam pár külföldi fórumon a témának, ott általában az okozta ezt a jelenséget, hogy a videokártya nem felelt meg a minimum elvárásnak. Nálad okozhat ez problémát?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
0. Géped, oprendszered erõs, karbantartott? Driverek frissek?
1. próbáltad már simán, angolul futtatni?
2. DirectX 9 (XP) feltelepítve a DVD-jérõl?
3. milyen hulladék warez változatod van? Original Release, vagy valamelyik mondvacsinált "release team" repackolta?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
What about the forests?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mindharmat nagyon elveztem, a fallout zenei meg mai napig fenn vannak az mp3 lejatszomon is.
egyébként ha befejezek egy jó játékot, egy jó történettel, akkor én egyszerûen képtelen vagyok rögtön nekiesni egy másiknak, valahogy kell, hogy leülepedjen az elõzõ.
a következõt írja ki a programm amikor a legelsõ inditásnál elindulna a játék beállítás "A Mass Effect utility hibát érzékelt ezért leáll".
Tavaly végig játszottam a játékot és akkor nem volt ilyen gondom vele.
Most lecseréltem a konfigot egy gyorsabbra, és gondoltam újra felteszem a játékot, de sajnos valamiért nem akar menni.
Találkozott már valaki hasonló problémával? Lehet hogy régebbi hozzászólásokban már megírtátok rá a választ, de közzel 8K hozzászólást elég hosszú végigolvasni.
A jelenlegi konfig. MSI P45 Platinum, Intel E8500, 2x2 GB 1066 DDR2, MSI 9800 GTX Plus.
Szerintem is egy nagyon hangulatos játék, ezen felül nekem Illos bolygó tetszett a legjobban.. Eszméletlenül gyönyörû az a környezet (lerombolt város😊)
BattleTag: zydar#2910
Lenne egy kérdésem! Elfutna-e a játék ezen a configon?:
Alaplap: Shuttle Nforce2 AN35N Ultra
Proci: AMD Sempron 2500+
Videókártya: Inno3D Nvidia FX 7300 GT 256MB DDR3
Memória: 1 GB Kingmax DDR400 + 512 MB Kingmax DDR400
Elég lenne, ha minimon megy:$
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Nekem van egy home meg egy ultimate, mindkettõ eredeti, de kiváncsi lennék erre.
elõre is kösz.
What about the forests?
You\'ll Never Walk Alone
What about the forests?
Játék közben meglepõdtem, mert nekem Ashley jött be a kabinomba, ami azért lepett meg mert szinte minden lépésemet megkérdõjeléezte meg mindig "bunkózott" velem a végén már én se voltam kedves hozzá. Liarával meg jókat beszélgettem egy csomó személyes dolgot beszéltünk meg, meg mondta hogy van köztünk valami még a fajuk párosodásáról is beszélt, meg voltam gyözõdve róla, hogy jön be hozzám, aztán mégse. Ezek a nõk...
Ha egy picivel nagyobb a szabadság, többször lehetne olyan döntéseket hozni, amelyek befolyásolják a dolgok menetét és nem lenne ennyire lineáris akkor még RPG-nek is jó lenne. gondolok itt például a párbeszédekre, amelyeknél szinte mindegy melyiket választod a végeredmény ugyanaz, ahol meg van több éehetõség is ott meg színessel jelzi az optimális választ nehogy megijedjen a játékos hogy egyedül kell döntenie.
Mint akció-rpg kombó hihetetlen jó a játék (fõleg mert nem szeretem a TPS-eket nem tudom magam úgy beleélni egy játékba hogy látom a képernyõn saját magamat), a történet tényleg epikus és érdekes. Egy teljes világot teremtettek ak észítõk.
Azonban volt pár hiba is benne: A mellékküldetések épületeinek egyformasága (pedig nem lett volna nehéz mondjuk háromféle bányát megszerkeszteni és azokat variálhatta volna a program), a Meko fizikája iszonyatos, kevés változatos bolygó, sok beakadás bug, a csapattársaim nem engedelmeskednek a védd a pozicíót parancsnak azaz nem maradnak ott õrizve az adott helyet hanem jönnek utánnam, ami gáz, mert sok helyen egyedül lopakodva mesterlövésszel rendet tudtam volna tenni de a társaim elkezdtek lövöldözni. Viszont összeségében a társaim azért jól végzik a dolgukat. Az NPC-k a következõ érszben mozoghatnának ne csak álljanak egyhelyben mert a Fallout 3 meg az Obli után elég lehanagoló (azokban a játékokban napi rutinjuk volt az NPC-knek, aludtak, szórakoztak,dolgoztak,vacsoráztak,stb).
Kb 22 óra alatt értem a végére, mindent megcsináltam kivéve a gyûjtögetõs küldetéseket (ásvány, adatdisc, stb) az ilyesmi MMO-kba való nem ilyen játékokba. Nem úgy tekintettem rá mint egy komoly RPG-re ezért nagyon jól szórakoztam a játékkal, ha a folytatásban fejlesztenek pár dolgon akkor tényleg belefér majd az RPG kategóriába.
Pár mellékküldetést (3) nem csináltam meg, de ez a legmonumentálisabb játék amivel idáig játszottam!
Tegnap felraktam a Fallout 3-at, egyenlõre közel nem érzem azt a hangulatot, mint az ME-nél. Elhagytam már a menedéket, kint lófráltam 2 órán keresztül, hülye ellenfelekkel a szarrá bombázott városban, de még nem kattantam rá, ráadásul az ME grafikájától messze elmarad, majd kiderül...
What about the forests?
De igyekszem fellelni neked neten, mert halványan emlékszem, hol találtam rá.
Ha meglesz, priviben elküldöm - mert az egész néhány kilobyte.
de ha már off, legyen nagyon off: The Longest Journey féle megpiszkált állomány amit a topicjában említtél megkapom még? <#vigyor2>#vigyor2>
"The trees move. Do you not see it?"
Mellesleg, nem vagyok híve a buherált operációs rendszereknek. Másoknak már csináltam "felgyorsított" XP-t és Vista-t is, de a világ összes kincséért sem használnék ilyet.
Mert ugye, ki tudja, mit nem írt le a készítõ az *.nfo fájlba... "Beépített" vírusok, trójaik
Az ilyen önjelölt verziók veszélyesek.
na off kilõve.
S ne olyasmire gondolj, hogy "idegesítõ skin", meg "nem találni a Spider-t"... és az "UAC" sem téma... ennél mélyebbre is mennek.
Például a felesleges kernel meghívások, a háttérben futó, le nem állítható szolgáltatások, a kikapcsolhatatlan cache-ek
Nézd meg például, hogy mekkora gépigényt támaszt ugyanannak a játéknak, ami XP-n röhögve elfut.
vista64-em van nem tom miert baszaxik! nem tetszik(iszonyat idegesítõ a védelmi renszere),várom a win7et!
eredeti a játék
Amúgy ez az elsõ rpg ami lekõt!Nagyon tetszik!
+ a régi ídõk "ZELDA"ja 😄
Az erõforrás igényrõl meg annyit, hogy ha jó géped van, akkor fut jól. Egy régi gépen persze, hogy lassú, de nekem semmi problémám nincs a gyorsaságával. Játékok is mind tökéletesen futnak, más programok is teljesen jók, amiket használok.
Sokan jönnek azzal, hogy
- mert a V64 ugye kezeli a 4GB-nyi memóriát, Tb-os vinyókat (XP is, 64 bites kiadásban)
- mert gyorsan bootol, szép, stabil és ilyen, olyan, amolyan...
Engem meg irritál, hogy mindent szétpakoltak benne, bonyolítottak - 8 plusz klikk kell ahhoz, amit már a WinME óta 2 klikkel meg tudok csinálni XP-ig - és ráadásul pofátlanul sok erõforrást zabál.
Magasról kakilok a DirectX 10 plusz két feature-jére, hiába tudja a 4850-es VGA-m helybõl.
S ezt ajánlom másoknak is.
2560X1600-ban játszok vele, soha egy pillanatra nem állt le. (eredeti)
What about the forests?
"A program helyes müködése hiba miatt megszakadt. A Windows bezárja a programot és értesíteni fogja Önt, ha megoldást talál a problémára."
vista!!!!!megéri a directx10 miatt????
és nem, nem 1280*1024 a max
cdprojekt oldalán:
Vista alatt a játék nem indul (Programfuttatási problémák)
Windows Vista alatt a telepítés után a következõ hibaüzenet fogad:
"A program helyes müködése hiba miatt megszakadt. A Windows bezárja a programot és értesíteni fogja Önt, ha megoldást talál a problémára."
Megoldás:
Felhasználói fiókok felügyeleti szolgáltatásainak tiltása. (UAC)
Start menü-> Vezérlõpult -> Felhasználói fiókok ablak -> Felhasználói fiókok hivatkozás -> A felhasználói fiókok felügyeletének kikapcsolása.
Gép újraindítása.
így már elindul,viszont csak a játékon belül tok grafikai beállításokat végezni.
Kintröl is ugyanezeket lehet?
max felbontás 1280x1024?pff
nem találtam a patchet az oldalon!😞
What about the forests?
What about the forests?