Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nem mondom hogy vedd meg (már én is eladtam), de egy misét tényleg megér. Akár nem törvényes úton..😊

SR2-vel nem játszottam, csak néztem ahogy öcsém bohóckodik vele, de nem gyõzött meg. Wheelman-el is kb ez volt. Öregszem😄

[merlinw.org]

robotnyk
gta3 szint elég lett volna. nem is tudom, hogy maga a fizika a baj, vagy csak az irányítás tré, de lényeg az, hogy nem tudtam együtt élni vele :p
IMYke2.0.0.0
Egy Open World játékban tényleg ne akarj még arcade fizikát se - mert nem az a lényeg... a GTA-kat is lehet ilyen téren szidni, sõt! Elég, ha belegondolsz a 3-as rész gagyibbnál gagyibb "fizikájába" (Vice City-re sem változott), amit majdnem egy az egyben köszönthettünk a San Andreas-ban is, akkor bizony láthatod, tudhatod: a SR2 "fizikája" mégsem überszar...
A GTA4-rõl nem tudok nyilatkozni, mert volt eszem és nem vettem meg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
nem kívánok szimulátor fizikát, de azért a turbófeltöltõs szappantartó fizika egy kicsit durva. nem az a baj, hogy arcade, hanem hogy élvezhetetlen. nekem. na de ez már régóta off, csak úgy kikívánkozott. 😊
IMYke2.0.0.0
A fizikával semmi baj nincs.
Sosem értettem amúgy, hogy miért keresnek egyesek "fizikát" egy Open World játékban, egy GTA-klónban...
A játékban ráadásul mindegyik autónak más és más a vezethetõsége, a "tömege", irányíthatósága, fékezési képessége.
Sõt, én bele tudok nézni a forrás fájlokba - és bizony, láthatóak a sebességfokozatok is: a sportautók/hétköznapi autók váltásai értelemszerûen máshol vannak, a szemét/ürülék szállítónak is stb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
annyira akartam szeretni, fõleg azért, mert a gta4 akkora csalódás volt számomra, de az a jármûfizika...
IMYke2.0.0.0
Nem véletlenül írtam, hogy szabható tesre részletesen... 😊
A Saints Row 2 pedig egy isteni játék!
Merlin barátom, legalább Te ne szapuld, hiszen neked is iszonyat brutal géped van és nem szabad szaggatnia rajta 😊
A hangulata nagyon odaver 😊
Már vévgignyomtam. Tisztázom a magyarításának még hátralévõ részét és megy a netre, hogy mások is magyarul nyomhassák, élvezhessék 😊

MerlinW
Értem én😊 Mondjuk SR2 esetében talán ez az egyetlen pozitívum amit a javára lehet írni😊

[merlinw.org]

Calver
azért van egy kis különbség aközött ha az arc szabható valamilyen szinten személyre, meg ha az arc mellett magasságon kívül minden <#nyes>
SR2-ben gyakorlatilag finomhangolhatod a karakter testalkatát (izomzat, mellméret, minden, akár még egy 200 kilós zsírgolyót is létrehozhatsz), rátolhatsz rengeteg különbözõ tetoválást, telepakolhatod piercing-ekkel és hasonló finomságok. arcot dettó sokkal jobban lehet finomhangolni mint Oblivion-ban.
szóval IMYke bár kicsit túlzott, de bizony SR2 testreszabásban messze beelõzi mind az Oblivion-t, mind a Mass Effect-et. (ahol minden nõi karakternek olyan szája van mint Kelemen Annának <#nyes>)

"The trees move. Do you not see it?"

MerlinW

Játszottál te vele?😄

[merlinw.org]

MerlinW
Oblivion-ban van részletes testreszabás😊 Még külön (Oblivion karakterek) topikja is van😊 Tudom, mert én is 4-5 órát pepecseltem egy-egy karakterem arcával😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Oblivion-ban nincs részletes testreszabás.
A Saints Row 2 az egyetlen, melyben MINDENT az arcon/testen megadhatsz.
Jellemzõ, hogy a neten találni olyan leírásokat, melyek révén szinte bármilyen híres sztárt, személyt elkészíthetsz a karakteredként.
Pl. J. Lo-t is 😊

robotnyk
oblivion?
btw, lehet megérett nálam a játék egy 3dik végigjátszásra.
a fallout 3 még egy kicsit korai, az oblivionnal nem vagyok kibékülve, a fallout 1-2 újságmelléklet lemezem meg hibás...
IMYke2.0.0.0
Még egyszer le írom: nem ilyenek.
Egyetlen RPG-t nem tudsz mutatni a Mass Effect-en kívül, amiben - viszonylag szabadon módosíthatod a karaktered kinézetét (orr nagyság, szemöldök méret szemszín stb.)...
Akció játékban egyedül a Saints Row 2 dicsekedhet ezzel. Slussz-passz.

Mostanában már ilyenek, vagy legalábbis ilyen irányba halad. Jól emlékszem még én is például a Baldur's Gate-ekre, jól elvoltam én a portrékkal is (heheh, örültem, hogy egyáltalán futott az a játékszörnyeteg 😊 ), de egyébként tagadhatatlan móka mindenféle amorf arcokat kreálni.
IMYke2.0.0.0
Általában az RPG-k NEM ILYENEK - a klasszikus RPG-kben elõre kreált arcok vannak .
A 200x-es évektõl kezdõdött el valami ilyesmi, és legszembetûnõbb ilyen téren a Saints Row 2 - abban az utolsó testrészig még a testet is lehet módosítani.

Helo!!
Nekem, nagyon tetszik a játék. És nagyon jó, hogy lehet alakítani a karakter arcát meg ilyesmi. Általában az rpg-k ilyenek. Ugyanakkor, nekem hiányzik, az belõle hogy nem tudom alakítani a testét. Nekem azt írták, hogy valahonnan lelehet olyan karaktert vagy ilyesmit lehet csinálni, ahol fellehet izmosítani a karaktert. Ha valaki tud segíteni légyszi írjon az [email protected] címre.
Atkamon
Ööh olyanokat te nem tudsz létrehozni (legalábbis én nem tudtam) de a biotikusoknak van az Akadály nevezetû képességük, ami megnöveli a pajzsot, az hatásosabb.

azokra a hatszögü pajzsokra gondolok...

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

sziasztok azokat a kinetikus gátakat hogy kell létre hozni?

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

IMYke2.0.0.0
Be szokott válni, hogy készítesz egy ugyanolyan nevû profilt, mint amilyened volt, mentesz vele egy kezdés állapotot, majd szabályos kilépés után felülírod a mentett állásoddal.
A játék indításakor pedig ott lesz a régi mentésed...

mflex
közben a felbontás ok, de a mentésem eltünt, hát ilyen nincs 😄Ddd

What about the forests?

mflex
újratelepítés sem oldotta meg, de amit igazán nem értek, hogy miért nem enged max felbontást beállítani, egyáltalán mi a picsa történt ezzel az egész szarral, múlt héten még semmi gond nem volt <#falbav>

What about the forests?

mflex
kösz, elindulni elindult, de hiába indítottam RG-ként, semmit nem jegyzett meg, ráadásul még a felbontást is max 1280X800-ba engedte, pedig 2560X1600-ban nyomtam.

Mindegy letöröltem, most újrarakom a mentést megtartottam, majd kiderül....

What about the forests?

SDana
Nekem pont ugyanezt csinálta windows7 alatt a bolti magyar változta.
Le kell tojni, keresd meg a masseffect.exe-t és azt indítsd.
("C:\Program Files (x86)\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe")
Ha rendszergazdaként indítod, még a beállításokat is megjegyzi.
A betöltõt meg el kell felejteni.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

mflex
Hali!

Jó, hogy írtam, hogy nálam semmi gond, gondoltam kivégzek minden titkot, de már az idításnál el sem indul:

Lehet-e az a gond, hogy nem azzal az olvasóval indítom a játékot, amelyikrõl fel lett telpítve, mert az kivágtam a szemétbe és lecseréltem blueray-re?

Vagy ez baromság...?

What about the forests?

Terminátor14
Nekem sem 8800gt-vel sem HD4850-el nem fagyott a játék, Vista 64 alatt próbáltam csak. És van egy-két ismerõs, akiknek én raktam össze gépet, náluk sem fagyott soha.

CSAK a Fradi

Nem írtam, hogy ezt állítottad másról, csak arra a jelenségre céloztam, hogy szokás egybõl a másik felhasználóra hárítani a hibát, márpedig éppen erre céloztál. Tény, gyakran valóban így van, gyakran viszont nem.
IMYke2.0.0.0
Nem hülyéztem le senkit. Nem szokásom. Ha mégis tenném, teszem, azt korrekten kimondom, leírom.

Nekem HD4850-em és SP2 XP van, és bizony soha egyetlen egyszer sem fagyott a játék .

Elég sok van benne pedig. 😄 Maradjunk annyiban, hogy a történet + karakterek + gyors akció miatt kevésbé feltünõ. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Calver
akkor én a szerencsések közé tartozom, 8800GT-vel, Vista alatt egyszer sem fagyott ki. de én hallottam h Mass Effect azért nem épp bugmentes.

"The trees move. Do you not see it?"

Pedig a megszokottnál többeknek volt ilyen problémájuk. Állítólag 8800GT-vel különösen gyakran jöttek elõ a problémák. Én kevés információ birtokában nem szívesen ítélem meg a helyzetet, de inkább hiszek a nagyobb számoknak (értsd: talán mégis egy csöppet "kakiul" lett elkészítve), mint egy-egy egyéni tapasztalatnak.

Attól, hogy valaki szerencsés volt, és nem akadt problémája, még nem biztos, hogy a másik a hülye.
Ez csak azért érdekes, mert az angollal sosem volt bajom. Mióta felraktam a magyart + BDtS-t, kb tényleg 10 percenként kifagy. Amúgy minden driver WHQL-es nálam, szóval tényleg érdekes, de majd felrakok egy újabb nvidia drivert, hátha az megoldja, bár kétlem...

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Prince23
Nekem eredeti, de egyszer fagyott ki nálam, mikor nagy kánikuléa volt. azóta egyszer sem. Ja, a patch feltelepítése után egyszer kilépett, de már fazsa.

IMYke2.0.0.0
Nekem is eredeti. Sosem fagyott ki.
Szerintem, ha alapvetõen odafigyelsz a géped/oprendszered épségére, a hiteles driverek telepítésére, soha az életben nem lehet gondod. Legfeljebb a kakiul elkészített játékokkal.

Az utóbbi mondat erre a játékra egyáltalán nem igaz.

mflex
soha nem fagyott nálam...

What about the forests?

Megvettem nemrég a magyar verziót, az lenne a kérdésem, hogy nálatok is veszettül sokat fagy a játék? Az angol verzióval sosem volt ilyen gondom. <#fejvakaras>

thx!
Ha nem tudod kinyitni a ládát, akkor nem elég magas az electronics skill-je a csapatnak! Ugyanis csak egy valakinek kell legyen ilyen skillje, már ki kell tudnod nyitni a ládákat(ha elég magas). Csapattagokat nem lehet ládanyitásra utasítani.

BattleTag: zydar#2910

w77d
ez érdekelne engem is, mert gyakorta találtam ilyet de nem tudtam mit kezdeni vele...

valaki tud segíteni hogyha a zárt ládákat nem tudom kinyitni akkor esetleg a mechanikába(vagy mibe😄) jártas csapattársamat nem tudom valahogy utasítani hogy nyissa ki?
gibson9
Hát a bónusz missziót azért mindenképpen ki akarom próbálni, de aztán crackelem, mert tényleg ne az eredeti dvdmet koptassam már.
Köszi a választ 😊

Nincs külön crack magyarhoz és angolhoz de ha crackeled akkor a bónusz missziót nem fogod tudni berakni hozzá.

Why so serious?

gibson9
Tényleg ez nagyon jó ötlet! De mind1, hogy milyen cracket teszek rá? Vagy ebbõl is van több féle? (pl. eredeti angolhoz, eredeti magyarhoz, stb..?)
Elõrre is köszi!

Hát nekem vistan volt és a bátyám ígytudta el índítani.
IMYke2.0.0.0
"Eredetit minek crackelni?" - Hogy ne koptassa a meghajtónk az eredeti DVD-t.

gibson9
Eredetit minek crackelni?
Xp-m van
NEm lehetett beállítani helyesen, mert már a beállítást sem nyitotta meg ugyan ezzel a hibaüzenettel.

Na de köszönöm szépen a segítségeket. Egy másik fórumon megkaptam a választ. A játék mappájában lévõ exe fájlról lehet elindítani.

IMYke2.0.0.0
Állítsd be helyesen a progit - nem véletlenül rinyál a Configuration Utility.

Atkamon
Ha Vistád van, próbáld meg adminisztrátorként futtatni.

Tegyélrá cracket.