11074
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm. És örülök, hogy tévedtem.
  • Tehasut
    rosszul tudod, a Pinnacle Station létezik PC-re is.
    Bizonyíték
  • Kindred Blades
    Előtte azért ments le szépen mindent, néhány embernek tönkrevágta a második patch a játékot. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Végül is, érthető. Mostanság meg már amúgy sem gyártanak olyan gyönyörű dobozkákat... vagy ha igen, prémium áron adják azt, ami régen természetes volt :(
  • SZEG007
    van Guild Warsom mindenféle kartondobozal, 3 éve nem is láttam csak a kod miatt kellett, Dragon Aget gyüjtöibe rendeltem mert azt hittem csak ugy lesz ingyenes Stone Prisoner, de végül alap változatt lett dvd tokba mert ahoz is járt engem a külsöségek nem érdekelnek inkább a tartalom legyen meg a játékba:P
  • IMYke2.0.0.0
    Pinnacle Station DLC - csak dobozra
    Bring Down the Sky - PC-re
  • Daell Drow
    koszi a valaszt.
    van valami masodik DLC ami nincs még magyarul. Vagy az a 60mb-os patcben van?
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha fogtál már a kezedben igényes kiadványt, valódi dobozban, benne minden széppel-jóval [lásd pl. Baldur's Gate 5CD, kiahajtható keménypapír tokban, vastag kartondobozban, térképpel, könyvvel stb.], akkor a kérdésed eléggé furcsa...
    De, ezek szerint, nem fogtál ilyet, és otthonodban sincs.
  • IMYke2.0.0.0
    Tökéletesen elég.
  • Daell Drow
    En meg premierkor megvettem a mass effectet es elvitem egy darabig aztan elfelejtettem. a ME2 kozeledtevel most ujra elovettem es kikene vinnem. A kerdesem mien patchek es DLC-k kellenek nekem a magyar verziohoz?

1 me_101a_bdts_czhuen (300mb)
    2 me_102_czhuen (60mb)

ezeket toltom most, kell valami meg?
  • Daell Drow
    eleg regota :D
  • SZEG007
    miota van feelingje egy szines kartondoboznak?
  • IMYke2.0.0.0
    Először is, nem lövöm tökön magam, mert a GYK-ban ott a DLC [amit nem mellesleg Patch formájában is le lehet tölteni], mert nekem az eredeti dobozos verzió van: a "feeling" sokkal jobb annak a kézben tartásával, mint egy utólag összedobott kiadvány esetében.
    S ha figyelmesen olvasol, én nem azt írtam, hogy nem tartalmaz, éppen ellenkezőleg: azt írtam, hogy "Mindegyikben ott a plusz kisregény is és a tartalom.

Már megint direkt félre akarnak érteni...

• krisztajo
    Sziasztok! Egyszer már végigjátszottam az alapverziót de most szeretném felrakni a Bring Down The Sky DLC-t is.
    Viszont rengeteg rémhírrel találkoztam ezzel kapcsolatban.
    Tönkreteszi a hangot, instabil lesz tőle a játék, kifagy, kidobál.
    Tudnátok adni egy leírást arra, hogy hogyan kell a DLC-t jól felrakni?
    Szeretném ezeket a hibákat elkerülni!
    De ha nem lehet, legalább arra adjatok valamiféle leírást hogyan lehet őket kijavítani! Köszi a segítséget előre is!
  • tototto
    köszönöm szépen mindkettőtöknek akkor marad a gyémánt, majdnem ugyanazért az árért 2gst is lehet kapni, és mivel egyik ujságot se veszem két régebbi gs dupla annyi olvasás mint egy guru :)
  • wedge31
    Elöbb tájékozodj mielött tanácsokat adsz a gyémánt verzioban külön cd-én benne van az elsö dlc magyarul plusz egy lényegesen igényesebb boritó és természetesen a füzet és a novella is.
    Sokkal jobban megéri mint az alap kiadás.
  • IMYke2.0.0.0
    Azonban, jobban jársz az eredeti dobozos verzióval. Az 100%, hogy tartalmaz mindent.
  • IMYke2.0.0.0
    Mindegyikben ott a plusz kisregény is és a tartalom.
    A Gyémánt Kiadás nem egyenlő a papírtokos kiadványokkal...
  • tototto
    azt megtudja valaki mondani hogy a gyémánt és a sima kiadás között felszerelésben mi a különbség, mert a borító engem rohadtul nem érdekel ha ugyanaz van benne
    mert ma megyek fear2ért gshez és ha ugyanaz a felszerelés egy masseffectre is beruházok, de ha szegényesebb a belső tartalom a gyémántban akkor inkább az uj guruval venném meg az eredeti kiadást?
    ha valaki tudja a különbségeket a borítón kívül megköszönném ha megírná
  • MrAndree
    Na azért ilyennel még nem találkoztam. Bioshock egy szimpla FPS semmi több (az más kérdés, hogy annak kurva jó). Még ha a Borderlands-re mondja valaki, hogy RPG még azt megértem (bár inkább FPS Diablo) de Bioshock-ra azért durva lenne. :)
  • wedge31
    Tudom kikröl beszélsz ök azok akiknek viszont a Bioshock meg már rpg.
  • MrAndree
    Ebben egyetértünk, én arról beszélek amikor van aki fogja és kijelenti, hogy "ME az nem RPG". Tehát egyáltalán nem. És van ilyen, találkoztam már többel is, az ilyen idióták meg bosszantanak. Játszon akkor a Baldur's Gate-el 2010ben.
  • böröczk
    Így van, mindenki látja, csak nem megkérdőjelezhető a Mass Effect rpg titulusa, persze, akció rpg, az helyénvaló.
  • böröczk
    Mindjárt 2010

És még mielőtt nekem támadnának, nem azt mondom, hogy ratyi játék, csak azt, hogy nem az egyenlő az RPG fogalommal..
  • wedge31
    Szerintem az ME akció rpg a BG meg nagybetüs oldschool rpg ,szeintem te is látod a különbséget a két játék között de lehet hogy tévedek.
  • MrAndree
    Ott a pont csak sokan leragadtak a Baldur's Gate-nél... :)
  • MrAndree
    De mitől nem RPG a Mass Effect? Mert nincs benne 600 óra párbeszéd? Vagy mert neked kell benne lőni? Karaktert kreálsz, párbeszédeket folytatsz, küldetéseket oldasz meg. Ez bizony RPG. Nem annyira mint a Dragon Age de attól még RPG és nem TPS vagy akármi.
  • böröczk
    Nem tudom, ki volt az az első hülye, aki elkezdte terjeszteni.
    Úristen, hiszen ott van a nevében: role-playing game.. Nem azt jelenti, hogy milyen überhardgigahipernightmare fokozaton tudsz egy bosst 2 órán át ölni, hanem hogy el tudsz játszani egy neked tetsző szerepet. Tolvaj, bérgyilkos, varázsló, harcos, stb.. Fejlesztési rendszer oké, lootolás oké, és így tovább.
  • balee4
    Szép akciók, nekem mondjuk a megjelenés óta megvan, szal nem izgat. De akinek nincs annak most érdemes beszerezni. :) Mondjuk CDG-ben is csak 2k most.
  • wedge31
    Például velem ,és tartom is kivéve hogy levagy nézve ezt már te képzeled bele.
  • MrAndree
    Én meg attól kapok agybajt, hogy bejön egy die-hard RPG-s és nagyképű stílusban "ez nem is RPG, az igazi RPG az a..." és itt mond valamit, és érezni, hogy én meg le vagyok nézve mert nekem a Mass Effect is RPG. Nem rólad beszélek de sok ilyennel találkoztam már.
  • Optimus Prime
    Jól van, nem vagyok a játék ellen meg hasonlók. Csak sok régi die-hard RPG-s agybajt kap tőle, ha a mai játékokra azt mondják - főleg ilyen akció orientáltra - hogy RPG. Meg manapság tényleg bármire ráaggatják az RPG titulust, amiben van level up vagy fejleszthető cucc. Sokan a Dungeon Siege-t se veszik RPG-nek és nem étik egy hack'n'slash-t hogy lehet annak nevezni. Vagy annak sci-fi változatát a Space Siege-t.
  • JethroHUN
    Igen :D Pont most akartam megvenni de ez így fain :)
  • Cat 02 #8532
    Gamestar is, jól összehozták :D
  • Steve Q
    De értetek a játéktípusokhoz, atyagatya A házi közben kész lett legalább?
  • wedge31
    Nekem most jobb vételnek tünik lecserélni 2k-ért a régi witcherem az új bövitett gyémánt kiadásra a ME-böl is az van meg szép kivitelezésü sorozat.
  • MrAndree
    Én meg elajándékozom, elég nekem egy példány is belőle. :)
  • robotnyk
    WUT?! ráadásul dobozos?
  • Kimi23
    A jövő heti Pc Guru teljes játéka a Mass Effect.Link

Legalább lesz egy tartalék példányom is.
  • Tehasut
    találtam egy leírást, hogy miként kell életet lehelni a második dlc-be, ami nem jelent meg magyarul. (én még nem próbáltam, mert nincs meg a kieg)

"1. Telepítsd fel a játékot magyarul.
    2. Rakd fel a Bring Down The Sky DLC-t.
    3. A DefaultEngine.ini (C:\Program Files\Mass Effect\BioGame\Config\) és a BIOEngine.ini (C:\Documents and Settings\profilnév\Dokumentumok\BioWare\Mass Effect\Config\) fájlokban a Language=HU sorokat módosítsd Language=INT-re.
    4. Installáld fel a Pinnacle Station DLC-t.
    5. Írd vissza a 2 ini fájlban az INT-et HU-ra.
    6. Telepítsd fel az 1.2-es patchet (természetesen magyarul).
    7. Játsz. A Pinnacle Station szövegei mind angolul lesznek, de legalább játszató.
    Aki angolul telepíti fel a játékot, annak természetesen nem kel írogatni iniket, simán felmegy a Pinnacle Station."