Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SR2-vel nem játszottam, csak néztem ahogy öcsém bohóckodik vele, de nem gyõzött meg. Wheelman-el is kb ez volt. Öregszem😄
[merlinw.org]
A GTA4-rõl nem tudok nyilatkozni, mert volt eszem és nem vettem meg.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sosem értettem amúgy, hogy miért keresnek egyesek "fizikát" egy Open World játékban, egy GTA-klónban...
A játékban ráadásul mindegyik autónak más és más a vezethetõsége, a "tömege", irányíthatósága, fékezési képessége.
Sõt, én bele tudok nézni a forrás fájlokba - és bizony, láthatóak a sebességfokozatok is: a sportautók/hétköznapi autók váltásai értelemszerûen máshol vannak, a szemét/ürülék szállítónak is stb.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Saints Row 2 pedig egy isteni játék!
Merlin barátom, legalább Te ne szapuld, hiszen neked is iszonyat brutal géped van és nem szabad szaggatnia rajta 😊
A hangulata nagyon odaver 😊
Már vévgignyomtam. Tisztázom a magyarításának még hátralévõ részét és megy a netre, hogy mások is magyarul nyomhassák, élvezhessék 😊
[merlinw.org]
SR2-ben gyakorlatilag finomhangolhatod a karakter testalkatát (izomzat, mellméret, minden, akár még egy 200 kilós zsírgolyót is létrehozhatsz), rátolhatsz rengeteg különbözõ tetoválást, telepakolhatod piercing-ekkel és hasonló finomságok. arcot dettó sokkal jobban lehet finomhangolni mint Oblivion-ban.
szóval IMYke bár kicsit túlzott, de bizony SR2 testreszabásban messze beelõzi mind az Oblivion-t, mind a Mass Effect-et. (ahol minden nõi karakternek olyan szája van mint Kelemen Annának <#nyes>#nyes>)
"The trees move. Do you not see it?"
[merlinw.org]
A Saints Row 2 az egyetlen, melyben MINDENT az arcon/testen megadhatsz.
Jellemzõ, hogy a neten találni olyan leírásokat, melyek révén szinte bármilyen híres sztárt, személyt elkészíthetsz a karakteredként.
Pl. J. Lo-t is 😊
btw, lehet megérett nálam a játék egy 3dik végigjátszásra.
a fallout 3 még egy kicsit korai, az oblivionnal nem vagyok kibékülve, a fallout 1-2 újságmelléklet lemezem meg hibás...
Egyetlen RPG-t nem tudsz mutatni a Mass Effect-en kívül, amiben - viszonylag szabadon módosíthatod a karaktered kinézetét (orr nagyság, szemöldök méret szemszín stb.)...
Akció játékban egyedül a Saints Row 2 dicsekedhet ezzel. Slussz-passz.
A 200x-es évektõl kezdõdött el valami ilyesmi, és legszembetûnõbb ilyen téren a Saints Row 2 - abban az utolsó testrészig még a testet is lehet módosítani.
Nekem, nagyon tetszik a játék. És nagyon jó, hogy lehet alakítani a karakter arcát meg ilyesmi. Általában az rpg-k ilyenek. Ugyanakkor, nekem hiányzik, az belõle hogy nem tudom alakítani a testét. Nekem azt írták, hogy valahonnan lelehet olyan karaktert vagy ilyesmit lehet csinálni, ahol fellehet izmosítani a karaktert. Ha valaki tud segíteni légyszi írjon az [email protected] címre.
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
A játék indításakor pedig ott lesz a régi mentésed...
What about the forests?
Mindegy letöröltem, most újrarakom a mentést megtartottam, majd kiderül....
What about the forests?
Le kell tojni, keresd meg a masseffect.exe-t és azt indítsd.
("C:\Program Files (x86)\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe")
Ha rendszergazdaként indítod, még a beállításokat is megjegyzi.
A betöltõt meg el kell felejteni.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Jó, hogy írtam, hogy nálam semmi gond, gondoltam kivégzek minden titkot, de már az idításnál el sem indul:
Lehet-e az a gond, hogy nem azzal az olvasóval indítom a játékot, amelyikrõl fel lett telpítve, mert az kivágtam a szemétbe és lecseréltem blueray-re?
Vagy ez baromság...?
What about the forests?
CSAK a Fradi
Nekem HD4850-em és SP2 XP van, és bizony soha egyetlen egyszer sem fagyott a játék
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
"The trees move. Do you not see it?"
Attól, hogy valaki szerencsés volt, és nem akadt problémája, még nem biztos, hogy a másik a hülye.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Szerintem, ha alapvetõen odafigyelsz a géped/oprendszered épségére, a hiteles driverek telepítésére, soha az életben nem lehet gondod. Legfeljebb a kakiul elkészített játékokkal.
Az utóbbi mondat erre a játékra egyáltalán nem igaz.
BattleTag: zydar#2910
Köszi a választ 😊
Why so serious?
Elõrre is köszi!
Xp-m van
NEm lehetett beállítani helyesen, mert már a beállítást sem nyitotta meg ugyan ezzel a hibaüzenettel.
Na de köszönöm szépen a segítségeket. Egy másik fórumon megkaptam a választ. A játék mappájában lévõ exe fájlról lehet elindítani.