11074
  • Tehasut
    Íme
    az 1.02-es patch szépen le is szedi a játékról a védelmet, még crack se kell
  • JethroHUN
    Vagy inkább magyar 1.02 patch mert sehol nem találom :S
  • JethroHUN
    Nekem is eredeti a game, Pc Guruhoz volt szintén. Tud vki 1.02 es cracket vagy bármit? Állandóan pakolgatni be a lemezt nem csípem.
  • bélanéni #8602
    Máris megjött az első érdeklődő, úh. "elkelt" a portéka. (Már nem aktuális az ajánlat.)
  • Ati810
    Hello.
    Lenne egy problémám. Feltelepítettem a játékot, de mikor a Játék Indítás gombra kattintok elkezd tölteni de nem indul el...
    Már 2x újraraktam de így se megy. Megnéztem hátha a beállításokkal van baj, visszaállítottam az alap felbontásra (1024x768-ról) de akkor meg elsötétül az egész képernyő és nem tudok semmit csinálni.
    Ha esetleg tudna valaki segíteni azt megköszönném. (eredeti a játék, a mostani PC Guruhoz volt)
  • Terminátor14
    Nagyon szép gesztus :)

Én elkérném, de igazából már végigtoltam sokszor, szóval nincs számomra jelentőssége.
  • bélanéni #8599
    Sziasztok. Lenne egy karácsonyi felajánlásom. Van egy fölösleges, zsír új, bontatlan dobozos Mass Effect játékom, amit ingyen fel tudok ajánlani az első érdeklődőnek. Az ok: az új PCGURU-hoz volt teljes játék, de én már megvettem a game-t még megjelenéskor. Aki először kéri emailben (kmonyesz (KUKAC) gmail (PONT) com), azé lesz. Lehetőleg olyan valaki jelentkezzen, aki értékeli az eredeti játékokat, és játszani szeretne vele és nem eladni valaki másnak. Ingyen adom, ingyen add tovább ha már nem kell.

Postán tudom küldeni, 300Ft-ot kérek majd átutalni azért, hogy a feladás ne kerüljön nekem semmibe.
  • proway
    hali. a játékban melyik a legélvezetesebb "kaszt"? úgy értem hogy jó is és élvezetes is? sentinel?
  • Grifidos
    Ha a játékon belül be van kapcsolva a csapat erő felhasználása opció akkor használni fog magátol mindent amit éppen szükségesnek tart.
  • Atkamon
    ööh, a dobásban nem vagyok biztos, hogy használja magátül:S
    Pénzed a játék végére lesz bőven, nem tudod mire költeni akkor már.
    Nem tom, lehet akkor te vagy a béna, mert én is adepttel játszottam normal-on legelőször, és egy-két nehézségen kívül azért mindig tovább tudtam vinni.
  • Samurai84
    Hali.
    Nekem egy két dolog nem tiszta. Pl. a társaim azok haszálják a spec. képességeket maguktól (pl. Alenko a dobást)? Pénzt fog a játék dobálni később, mert kb. a Citadellát végigjártam és semmit nem tudok megvenni a kereskedőktől.
    A másik az hogy csak én vagyok béna vagy tényleg neház a játék. Normal szinten kezdtem egy Adept-el, és a Citadella utáni első bolygóig jutottam, de ott már annyira kemény lett, hogy kénytelen voltam újrakezdeni egy katonával. Pedig sok side missiont megcsináltam...
  • krisztajo
    Köszi szépen! Nagyon sajnálom, nem szerettem volna az érdeklődésemmel egy vitát kirobbantani. Igazából csak azért kérdeztem, mert az a tapasztalatom, hogy ha valami hiba lehet egy játéknál az nálam elő is jön. Én már csak ilyen szerencsétlen vagyok, sajnos.
    Egyszer már végigjátszottam a sima verziót, akkor nem volt gond.
    Most viszont szeretném feltenni DLC-t is.
    Így miután előröl kezdem, a mentésekkel sem kell foglalkoznom.
  • Kindred Blades
    A közhiedelmek elterjedésének megelőzése végett:
    A lávatextúra házi javítása (mert ugye hivatalos nem volt) nem teszi tönkre a lifteket (a házi kutyulás pedig a shadercache kiürítését jelenti, fyi). Az alapból egy elő-előforduló jelenség volt. Az 1.02-es patch pedig valóban megsokszorozta néhány ember esetében az előfordulás számát. Eredeti játékkal, szűz install esetében is. Nem az kell az én szavamnak hinni:
    http://meforums.bioware.com/viewforum.html?forum=127
    Mindenhol, mindenki meg van elégedve, mi?
    És nem két vagy három felhasználóról beszélünk. De még csak nem is húszról. És ez csak egy fórum. Nem csak itt említettek ilyen problémákat. Mind az 1.01, mind az 1.02 esetében. Hohó, sokk! Az, hogy nálad, meg úgy általában, húsz emberből tizenkilencnél hibátlan, azt jelenti, hogy mindenkinél az? Nem te vagy az összes ember. Beszélhetsz mindenki nevében, attól még az állítás nem lesz igaz. Ha valaki beleesik abba az öt százalékba, nem baj, ha van egy másolata a mentéseiről.

Azt hiszem, ha a játék kifejezetten az 1.01-es patch-el hibákat okoz, az 1.0 újratelepítése egy teljesen használható metódus.
    Azt hiszem, alternatív megoldásként az újabb patch telepítése előtt egy, a mentett állásokról való biztonsági másolat elkészítésének javaslata nem egyenlő a pánikkeltéssel.
    Összességében úgy hiszem, a figyelemfelhívás nem pánikkeltés.

Azt nem értem, kedves Grifidos, hogy ha valaki figyelmét felhívom, hogy hibák fordulhatnak vele elő -mint ahogy fordulnak is sok esetben-, te miért feltételezed egyből, hogy -szavaiddal élve- ez oltogatás. Ehhez azért kell egyfajta arrogancia.

Neked, krisztajo, csak annyit szeretnék mondani, továbbra is, hogy próbáld ki nyugodtan a patch-et, de azért előtte csak csinálj egy gyors másolatot a mentéseidről, hátha gond akad. Ha nem, akkor meg vesztettél harminc másodpercet.
  • krisztajo
    Értem, oké. Valóban van aki pánikot kelt. Én is komolynak gondoltam.
    És semmiféle kutyulékot nem szeretnék használni.
  • Grifidos
    Nem letolásnak szántam csak tényleg idegesítő, hogy páran itt oltják a népet arra hogy xar a patch mikor csak mindenhol máshol mindeki meg van vele elégedve. Mea Culpa.

Aki meg a maszek barkácsolt xarokat használ annál nem nem csodálom hogy beragad a lift, mert ez volt az egyik hiba amit az 1.02-es patch javított.
    A láva hiba javítása pedig mint írtam bekerült a beállításokba.
  • krisztajo
    Jól van na, le ne harapd már a fejem!
    Megérem anélkül is amit mondasz.
    Pláne, hogy így legalább már tudom, hogy mit kell csinálni.
    Szóval még mielőtt még jobban letolsz az mondom köszi!
  • MrAndree
    Nem tudom volt-e már de angolul működik már a 2. DLC is a magyar változathoz. Persze a 2. DLC mindenképp angol lesz így de mivel honosítás soha nem fog készülni így vagy ez vagy semmi:
    CD Projekt
  • Grifidos
    Bazz!
    Nincs melyik patch.
    A BDTS elött az 1.01-es a kötelező különben nem működik a dlc, utána meg az 1.02.
    Egyszerűen nevetséges megint azt a marhaságot olvasni hogy "jujj nem merem felrakni a hibajavítást mert elront valamit"
    Ha meg bajod van a hanggal akkor vagy veszel egy hangkártyát vagy a játékban nem kapcsolod hardwares üzemmódba.
  • krisztajo
    Ez így viszont akkor biztató! Te melyik patch-et tetted fel a DLC előtt?
  • Atkamon
    Nekem is olyan alaplapom van...
  • krisztajo
    Hát jó neked! Nekem gigabyte alaplapom van, beépített realtek hangkártyával. Úgyhogy már csak a hang problémától is tartok, nem beszélve a többi textúra eltűnős lefagyós dologról!
  • koschwarz
    újrajátszom a cuccot, ezúttal tiszta katonával. a játék elején megvolt a kaszálás képességem, amit betettem gyorsgombra, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy ez a képesség eltűnt, és a gyorsgombon helyette a pisztolyok vannak. ez normális? tiszta adeptusnál nem emlékszem, hogy ilyesmi lett volna.
  • balee4
    Sztem minimum grafikán egy magos gépen is lehet próbálkozni vele.
  • Atkamon
    krisztajo: Nekem pl semmi bajom nem volt a DLC-vel... rákattintottam az .exe-jére, feltettem, és tökéletesen ment...

Szathy: CanYouRunIt.com
  • Optimus Prime
    Azt hittem a VGA-mmal van a gond az eltűnt lávamező miatt. Mert az 1.01-nél meg megvolt, ám többször befagytam a liftben. :( Viszont a patch javítot rajta. Viszont a leggoláson és egyes párbeszédek lefagyásán nem. Sokak szerint a 3 Ghz-es Celeron és a másfél GB memória az oka. Szerintem a Realtek integrált hangkártya, bár jobb, mint az előző alaplapi C-Media.

Másnak van olyan problémája telepítésnél, hogy nem engedi a Program Files mappába telepíteni?
  • Szathy
    Sziasztok!

A gépigénynél a processzorok mind a minimumnál, mind az ajánlottnál kétmagos procik akarnak lenni, ugye?
  • Grifidos
    Ja a láva, arra ott van a beállításokban egy helyreállítás opció és a delete local shader cache files.

Az 1.02-es patchet pedig szerintem kötelező felrakni, rengeteg hibát kijavít. Szinte tökéletes a játék utánna.
    1.02 patch innen
  • Kindred Blades
    No, az 1.02-es verzió nekem történetesen rosszabb volt, mint az 1.01, ott csak Therum-on lévő lávatextúrák tűntek el, de azon kevesek közé tartoztam, akinél a házilag kiötlött fix orvosolta a problémát (annak ellenére, hogy többen eskü alatt vallották, hogy az bizony kizárt, hogy az itthon is értékesített verzióval működjön :) ). Az 1.02 nálam kinyírta a Noveria-n található lifteket, háromból kétszer belefagyott a karakter, biztos az alacsony hőmérséklet miatt :)
    Ez utóbbinak egyébként a linkje:
    ftp://ftp4.cdprojekt.com/pub/hun/mass_effect/patch/me_102_czhuen.exe
    Aki mégis tenne vele egy próbát, a semminél végül is jobb.
    Mindenesetre én úgy találtam, hogy a patch-ek telepítése nélkül a legstabilabb a program, bár így a BTDS kiesik, de evvan.

hangok

Ez általában Realtek-nél jön elő, ahogy hallom, én nem azzal ügyködök, így biztosat nem tudok mondani. Mindenesetre volt egy házilag kiötlött megoldás arra is, az ini-ben játszottak valamit a maximálisan használható csatornák számával.
  • krisztajo
    És az esetleges hangproblémákat hogyan lehet megoldani?
    Nem mintha hajtanék rá, hogy legyen.
    De amilyen szerencsétlen vagyok tuti nálam majd ez is előjön!
    Az 1.02 patch-ről eddig nem is tudtam.
    Ebből is van a magyar verzióhoz is, vagy az mindegy?
    Végül is, ha nem oldja meg a stabilitási gondokat, akkor igen.
    Mindenesetre elgondolkodtató, amit írtok!
    Ezek után nem is tudom, hogy egyáltalán érdemes-e feltenni???!!!
  • balee4
    Szal az 1.02-vel is vannak gondok?
  • Kindred Blades
    ja, esetleg felrakod az 1.02-es patch-et, de ne örülj előre, elég instabil a drága...
    (bocs a double post-ért)
  • Kindred Blades
    Nem fogsz örülni.
    Ha a patch ennyire tönkrevágja a játékot, akkor a jelenlegi egyetlen megoldás, hogy nem telepíted fel.
  • Tehasut
    felinstallálod a Bring Down the Sky-t (ami tartalmazza az 1.01a-s patchet). aztán telepíted az 1.02-es patchet. és játszol
  • krisztajo
    A 8552-es hsz-re tudnátok válaszolni???
    A DLC-t letöltöttem, azt írták abban benne van a hozzá szükséges patch is.
    Szóval hogyan kell hibamentesen felrakni?
  • robotnyk
    ha befejezted a főszálat, nem folytathatod a mellékküldetésekkel sehogy.
  • Soska87
    Kiválasztom én a profilt, de csak újrajátszás lehetőségem van.
    Betöltöm én az xy. szintű emberemet, de az első küldetéssel indítok akkor is.
  • Grifidos
    Új játék, és azt a profilt választod amivel már végignyomtad.
  • Soska87
    Hy emberek.

Kérdésem az lenne, hogyha voltam olyan botor ,és nem nagyon mentettem a gémet, és kb az utolsó főküldetés 2. felétől van csak mentett játékmenetem, akkor hogy tudom továbbcsinálni a mellékküldetéseket, ha egyszer végigtoltam az utolsó pályát?

Az nem vigasztal, hogy a cuccaim megmaradnak új játék indításakor, én azt a 10-en valahány el nem kezdett mellékbaromkodást szeretném csinálni.

Lehet hülye vagyok és csak nem találom a folytatás gombot, de így az utolsó pálya után kissé zavart, hogy a gép elrepül a vérbe és vége a gémnek.

Na pá
  • Grifidos
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért kell editálni mert valami nem smackol azzal amit kitesz eredetileg. Legegyszerübb total commanderrel F4 és törölni ami benne van.
    Majd be pastezni amit írtam azzal működik hibaüzenet nélkül és a letölthető tartalom mappában is megjelenik
  • Grifidos
    Akit érdekel a pinnacle station dlc:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://thepiratebay.org/torrent/5182853/Mass_Effect__Pinnacle_Station

Egyszerűen csomagold ki a DLC mappába, a vegas mappában található AutoLoad.ini-t editáld erre:
    [Packages]
    2DA1=BIOG_2DA_Vegas_GalaxyMap_X
    2DA2=BIOG_2DA_Vegas_Merge_X
    2DA3=BIOG_2DA_Vegas_AreaMap_X
    2DA4=BIOG_2DA_Vegas_UI_X
    2DA5=BIOG_2DA_Vegas_TreasureTables_X

DotU1=PlotManagerDLC_Vegas
    PlotManagerConditionals1=PlotManagerDLC_Vegas.BioAutoConditionals
    PlotManagerStateTransitionMap1=PlotManagerAutoDLC_Vegas.StateTransitionMap
    PlotManagerConsequenceMap1=PlotManagerAutoDLC_Vegas.ConsequenceMap
    PlotManagerOutcomeMap1=PlotManagerAutoDLC_Vegas.OutcomeMap
    PlotManagerQuestMap1=PlotManagerAutoDLC_Vegas.QuestMap