Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falcon87
Majd késõbb, a játék végefelé kiderül a szerepük.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Nem. Illetve majd igen, de nem emiatt.

Why so serious?

Pretorian
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A gondnokok eredetérõl megtudunk egyébként valamit, ha az összesnek feldobjuk a hátára a megfigyelõ cumót?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Atkamon
Hát igen, ha inkább a lövöldözést szereted, akkor ne az adeptet válaszd, de nekem pl az adept a kedvencem... ízlések és pofonok.

Húh, még jó hogy nem adept-el mentem...

BattleTag: zydar#2910

Pretorian
Tudom, annak kapcsán írtam én is.

Falcon87
#7984 😄

Pretorian
Ma vettem meg a CD Projektes Gyémánt kiadás, ebben már benne van a Bring Down The Sky is egy bónuszlemezen, 4590-ért adták szal kurvajó vétel, aki ennyit sem hajlandó kiadni egy ilyen játékra, annak nõjön köröm a pöcsére.

Annyi volt már megjelenéskor is. Remélem, egyre többen rászoknak erre 😊
Atkamon
Nos, nekem még nincs meg egy éve, és akkor még 8ezer volt...

Prince23
Hihetetlen, egy év alatt csak 2k ft-ot csökkent az ára...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

csátok valaki megtudná mondani honnan lehet leszedni a magyaritást külön fontos lenne kössz!!
Atkamon
A fegyver szórása mongyuk attól is függ, hogy melyik kasztot választod. Ha pl Adept vagy, akkor csak a pisztolyt tudod használni végig a játékban.

IMYke2.0.0.0
A szórás nem véletlen - ahogy fejlõdzs, egyre kisebb és pontosabb lesz...
Nem CS/CoD/Quake...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az omnigél, mint olyan, egyfajta..., hm, hogy is fogalmazzam... többcélú ipari anyag, tartalmaz(hat) kerámiát, ipari mûanyagot, ötvözeteket, mindezt gyorsan kötõ, zselés állapotban. Technoblabla, stb.
A célkereszt hiánya/helyettesítése ne riasszon el, az a bizonyos kör, ami szórást jelzi, rendesen össze fog szûkülni. Érezhetõ lesz a változás, ahogy növeled az adott fegyvertípussal való jártasságod és szerzel új felszereléseket.
tibor16
Falcon87, Atkamon - Uraim, nagyon köszönöm a segítséget.
Most direkt á-tól z-ig elolvastam mindent, de az Omnigélrõl, legalábbis eddig, nem találtam semmi leírást.
Ami miatt a játék felnyomta a hangulatom, az pedig, hogy a mesterlövész cuccon kívûl nincs célkereszt, vagy nekem nem mûködik. Az a kör ami a fegyok szórását mutatja, az meg azért elég tág, így az elején legalábbis. Mivel megszoktam, ezért hamar elkalapált a játék. Hogy szokjam a stílust, ezért most elõröl kezdtem.
A gépem is kevésnek bizonyul, épp játszható kategória, ezért most rákeresek a fórumban, nincs-e valami + állítási lehetõség.
Mellesleg az Omnigélt én - csak kikövetkeztetés útján - valami képességnek fejtettem meg.
Amúgy nem riadok vissza az olvasástól sem, pl még mindig Morrowindezek, vagy említhetném a Stalkert is. Azért ott is kell olvasgatni.
Jah és a Gothic mind a 3 része - mivel rajongó volnék, - errõl már nem is beszélek...
Már megjártam néhány fórumban a nickemmel... az a fránya 16-os... 😄

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Atkamon
A kék vezeték az az egyik mindenesnek a neve, szóval az egy mindenes. És lehet játék közben változtatni az opciókban az automatikus pontelosztást is.

Falcon87
Az a sárga kütyü, asszem a magyarításban "mindenes" a neve. Ilyen kézi számítógépféle. Az omnigél ilyen mechanikus cucc, zárak feltöréséhez, a mako javításához lehet használni. A gránátot "R" betûvel dobod el, ha megnyomod az R betût, akkor felrobban (akár repülés közben is), ha nem nyomod le, akkor ilyen 10 másodperc múlva. A kék vezetékre nem emlékszem, ha a csapattársak nem kapnak pontot, akkor valószínûleg auto-ra van állítva a pontelosztás, és így eleve egy random képességre megy a pont, nem "raktározódik". Ezt egyébként a játék kezdésénél lehet beállítani, közben nem tudom, lehet-e. Most ennyit írtam össze, késõbb lehet leírok még valamit. Kérdezz nyugodtan, elég sok mindent tudok 😉

IMYke2.0.0.0
Senki sem minõsít!
Ebben a játékban MINDENT el kell olvasni - nem csak amihez türelmed van.
A Súgó/Lexikon bõvebb, mint azt itt mi le tudnánk neked írni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tibor16
😊
nem, nincs gond - de magyarosítással játszom. El is olvastam, ameddig volt türelmem a legtöbb mindent - de...
továbbra sem tudtam meg többet az általam kérdezett dolgokról...
Esetleg, ha megpróbáltál volna válaszolni, és nem minõsíteni 😊 - ezzel a pár sorral amit leírtál, írhattad volna pl hogy a sárga kütyü ez és ez és erre kell és így használni... akkor talán elõrébb lennék valamivel...
Ha esetleg meggondolnád magad, vagy esetleg valaki venné a fáradtságot, megköszönném...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Szasz Tibi!

Erre szokták azt mondani, hogy "ej de hülye vagy , fiam"! Szedd le hozzá a magyarosítást mert így nem fogsz menni semmire. Pl: a pontok elosztását lehet állítani. Nálad automatikus , default=true a felállás. Még tehátabban ( 😊 ) nem neked kell foglalkozni a csapattagok fejlõdésével. Persze az igazi szerepjátékos ezt is maga állítja. Na, még példáulabban alap dolgokat kérdezel ami persze le van írva a gémen belül is.

Jó egészséget! jó játékot! (Mert ez tényleg az)
tibor16
Akkor lenne néhány jérdésem:
- mi is ez az Omnigel? - még nem találtam róla leírást az olvasgatni valók között
- a gránát eldobását lehet-e irányítani - pl, hogy milyen messze és hova dobom?
- miért nem kapnak pontot a csapattagok, amikor én igen?
- a képességeket, hogy lehet használni? - úgy értem, hogy kijelölöm, hogy dobjon valami erõteret, és akkor ott dob ugyan de utána is dobni fog? - önállóan többször is használja?- vagy ezt harc közben kellene tagokra lebontva használni?
- Mi az a kék vezeték? - ez a neve az egyébként sárga! kütyünek, ami a kezükön megjelenik - ezzel lehet harcolni? - vagy ez csak akkor amikor valamilyen képességet aktiválok, jelenik meg?
- Van-e valamilyen taktikai térkép, ha így tagokra lebontva kell figyelni és a harcot irányítani? Mert nekem elsõre úgy tûnt, az elején kell meghatározni, ki mivel harcoljon? - vagy folyton irányítani kell mindenki harcát? - mert még a sajátomat sem nagyon értem, - pedig volt már néhány játékkal dolgom...
Elsõre ennyi - lehet, tényleg türelmetlen vagyok, de ezzel az inventori rendszerrel sem boldogulok...

Atkamon
Valószínüleg az átlagnál idegesebb fajta vagy, ha az elsõ pálya fel tudott húzni...
Mit hagynál ki? Egy eszméletlen jó történetet, iszonyat komplex háttértörténettel, szép grafikával, nagyszerû harcokkal. Persze egy mondatban nem lehet leírni a játékot...

tibor16
--- valaki elárulná, miért is jó ez a játék? ----
Igaz az elsõ pályán vagyok, de rendesen felnyomta az agyam, - nem sorolom miért. Inkább érdekelne, mit hagyok ki, ha nem játszom vele tovább...

tibor16
Bocs, hogy belekotyogok - de minek a programs könyvtár?
Legalábbis én odaraktam ahova gondoltam. Egyébként sem terhelném 7 GB-al a C:-t.
???

Papa01
Szia,

Köszi, sikerült, egy kicsit vissza kellett gyalogolni..

Üdvözöl:
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Falcon87
Szállj ki.

Papa01
Sziasztok!

Van egy küldetés, ami egy vulkanikus bolygón játszódik. A gondom az, hogy nem tudok továbbmenni, mert az utat elzárja egy finomító, amit pár ágyú védett..
Tudja valaki hogyan kell tovább menni? 😊

Köszönöm a segítséget! 😊

Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

esetleg próbáld így másik partícióra telepíteni:

Regedit:

HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion

- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:/Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:/Program Files -re az értéket.

/ -helyett mindenhol a szokásos backslash-t (másik írányba dõlõt😊) használjátok"

nyomj egy restartot, és utána telepítsd~
Falcon87
Próbált megváltoztatni a helyet, ahová telepíti.

Black Ghost
Sziasztok!

Imádom ezt a játékot, de sajnos idõszerû volt a gépemen egy reinstall, és most hogy hogy pakolom vissza a játékokat a Mass effect-l gond van. A telepítés annak rendje módja szerint elindul, termékkód, helykiválasztás:
C:/Programfiles/Masseffect és ok gomb. El is indul a telepítés, szépen végigfut (pontosabban azt látom hogy kicsomagolja a fájlokat), majd Befejezés gomb és kész, és ekkor jön az õrület ugyanis a játék nincs sehol, ha lemezrõl akarom indítani akkor is csak a telepítés ikon látható. Kérlek segítsetek mert már háromszor installáltam de mindig ugyan az "no game", csak azt nem tudom hova a rákba csomagol ki 7,5 Gigát, a játék eredeti.
Elõre is thx.
Falcon87
Nálam is kért, de azóta viszonylag jól mûködik.

nálam kért restartot. a fene se érti ezt <#wow3>
a lényeg hogy megy, és iszonyat nagy gém <#worship>
grebber

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Mikor felraktad a drivert, kérte az újraindítást? mert nekem nem, így visszatettem az áprilisit.
egyébként az a driver a gx275 karikra ajánlott.

akinek rajtam kívül esetleg még lettek volna nvidia-driveres problémái , annak tudom ajánlani a 185.85-ös drivert
valszeg már leírták elõttem is, de jobb többször~
Kösz a segítséget, a filmszemcsésség nélkül tényleg jobb lett a grafika, viszont a lámpák fényei még mindig kockásak, minél messzebb vannak, annál inkább. Ennek tudjátok az okát?

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Evin
Nekem jó lett a filmeffekt kikapcsolásával.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

macleody
Mintha valami olyasmi rémlene, hogy driverben ki kell kapcsolni az élsimítást.
Nálam is ez van, felvettem Ultramagasra a textúraminõséget, és a messzebbi textúrák kockásak, közel viszont minden éles. Ez miért van?

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Evin
Igen, tudom melyiket mondod, és be is van kapcsolva. Na majd megpróbálom, thx.

Asszem valami film opciót kell keresned a beállítások között, ha jól emlékszem, azt kapcsold ki.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Evin
Felraktam a magyar verziót, rá a magyar patch. Mindent maxra raktam, felbontás 1680 vagy mennyi, és a textúrák elég mosottak, mintha low-on lenne az egész. Nem hiszem, hogy ez normális lenne Ultratextúrás beállításon.

3,2-es Pentium 1 giga rammal és egy 8600-as GeF
most reggel letöröltem, újraraktam egy másik partícióra. a játék elindul, de kifagy kb minden átvezetõnél... g*ci bosszantó
Terminátor14
Milyen géped van?

CSAK a Fradi

ja, elfelejtettem: pár driver után annyi változás történt, hogy 1-2 percnyi sötétség után bevillant egy kék képernyõ, és meghalt a gép, újraindította magát :/ directx is a játék dvd-rõl van felrakva, szóval nem tudom mi maradhatott még...
üdv
megvettem 5k-ért a cdprojektes verziót, fel is telepítettem, a második lemezrõl felraktam a BDTS-t meg a magyar patchet... indításkor kijön a kis Mass Effect logo, elsötétül a kép, és ennyi. utána kb 2 perccel hallani egy hibaüzenet megjelenését, de visszalépni már SEHOGY nem tudok. restart után utánaolvasgattam, próbáltam már régi és új drivereket, új codecet, AVG-t is kilõttem, Daemon Tools-t is... itt is végignyálaztam pár oldalt, meg külföldi oldalakon is, de semmi nem segít~ valakinek valami egyéb ötlete?
elõre is kössz
rotator
OFF
Szerintem bármely GTA (akár a 2D részeket is ideszámítva) fizikája köröket ver a SR2-ben látottakra. De a GTA IV-hez képest, már bocsánat, nem is lehet hasonlítani, mintha nem is egy dimenzióban lennének.

IMYke2.0.0.0
Nálam fordított a helyzet: engem a GTA4 nem érdekel, rettentõen. PEdig hát, sokan tudják rólam, hogy nagy GTA-õrült voltam a 3. részig...