11074
  • Gideon Wieth
    nem megy.
  • DORSANAX
    XP SP3 kompatibilitási mód...
  • DORSANAX
    Yurij:

A BioWare-nak sikerült azért a Jade Empire játékban is egy nagy hibát elkövetnie.
    Nem oldották fel a 30FPS zárást, t.illik ez egy boxról PC-re készült játék és a következőt kell tenni, hogy jól működjön a játék és ne akadozzon:

Telepítés után a főkönyvtárban a "JadeEmpire.ini" fált nyisd meg TC-ben F4-el és a "Game" szekcióban ezt a sort írd majd át:
    ClampFPS=1
    átírni:
    ClampFPS=0
    Bezárás előtt menteni...
    Így feloldod a 30 FPS zárást és szépen fut majd a játék.

Én is kívánok mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket.
  • Yurij
    ShaiHulud:Ja értem és a többi eredeti játék,mint pl a Red Alert 3,Sims3,Call of Dutty:Modern 2,-öt miért nem zavarja a parazitta.
    Ma behoztam a munka helyre felraktuk vagy 5 gépre semmi eredmény.
    Felraktam a patch-et 1-2-est most elindul de rohadtul akadozik.Munka helyi gép dualcore 8gb(ocz) ram,Sapphire Radeon HD5850 1GB vga kártya 300gb hdd.Ez a főnököm gépe.

No mindegy már feladtam a szenvedést,majd írok a gurunak vagy a Bioware-nak.

Ma megvettem a gyereknek azt a 2 játékot amit itt ajánlottatok.Space Siege-t, és a Jade Empire-t,és még a sims3 világkörül kapja mert most az is 7990ft így 3 játékot kap.
    Köszönöm mindenkinek az ötletek és békés boldog karácsonyt kívánok nektek,és család tagjaitoknak.
  • Kori
    ja bocs
    kérdés volt
    amugy feltettem az 1.2-eset és kéri a lemezt
  • DORSANAX
    Ott van az 1.2-es patch, már volt róla szó. azzal megy DVD nélkül is...
  • IMYke2.0.0.0
    Kérdés, vagy állítás akart lenni?
  • Kori
    van olyan hogy Nocd
    ne kelljen bent tartani a cd-t?
  • DORSANAX
    Van nálatok valami XP kompatibilis futtatási lehetőség, nem azzal kellene elindítani?
  • Daell Drow
    ragd fel az 1.1 es 1.2 patcheket, patchek nelkul nekem is lefagy a bealitasok menu. igaz vistam van, de lehet neked is ez a problema.
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!
    Pcguruban megvettem a mass effect-et felraktam windows 7en, de a beállításokat amikor behozom játék előtt lefagy. Ötlet valakinek ?
  • ollie
    Lehet, de nálam nincs semmilyen virtuális meghajtó. És a hivatalos fórumon is elismerték, hogy a védelem rosszul működik bizonyos DVD meghajtókon, főleg eSATA-sakon.
  • Optimus Prime
    De okozhatja ezt valami virtuális meghajtó is. Mint pl. Deamon Tools vagy a Nero ImageDrive-ja. Sok játék akad vele, még ha az 1.02 ki is veszi a CD checket.
  • ollie
    Ja, hibás a védelem, nem minden meghajtón ismeri fel az eredeti lemezt.
  • MerlinW
    Nem
  • roblee
    Sziasztok!
    Én is megvettem a Gurus Mass Effectet. Kérdésem, hogy 64 bites win7 nem okoz-e gondot a játéknak.
  • ShaiHulud
    nem a guru vagy a mass effect a hibas ha felpatchelted. geped nem koser vagy tele van a rendszered mindenfele parazitaval.
  • Optimus Prime
    Én ajánlanám a Space Siege-t, nem egy hú de nagy cím. De vér nélküli, lehet fejlesztgetni minden cuccot és van benne pár morális döntés, főleg a végén.
  • DORSANAX
    Jade Empire Special Edition egy jó és "occó" játék és még + vehetsz neki valamit, mert az csak egy ezres.:D
    Persze, ha még nem ismeri...
  • IMYke2.0.0.0
    CDGalaxis - szerepjáték kínálat
  • DORSANAX
    Igen, kösz az infót, de ezt már tudtuk, én ennél egyszerűbb megoldást alkalmaztam, pedig nekem is eredeti a játékom.
    Ahogy írtam, fogja a fene végig lépkedni az a procedúrát a Pinnacle Station miatt.

Spoiler-ben Grifidos és én is leírtuk az egyszerű megoldást, de mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja.
    Amit spoilerben leírtam, ott már benne van az a link is, ahová a módosított fájlt is feltöltöttem, tehát még átszerkeszteni sem kell, csak letölteni és egy fájlt kicserélni.
    #8624-es...
  • Yurij
    Hát igen elég nagy szívás ez.
    Felraktam a patch-et mind a 2db-ot,el is indul de néha kilép mondá a Windows hibát észlelt és ezért ö le áll.
    Többet nem veszek guru-t sem,ezért kidobni az ablakon 2eFt-ot.
    Most nézhetek a gyereknek más ajándékot,valami ehhez hasonló játékot tudnátok nekem mondani.Sürgős lenne az sem baj ha kicsit drágább mint ez.
    Az a lényeg rpg legyen,és ne tocsogjon benne a vér mert 11 éves gyereknek lesz.
  • MerlinW
    "Hosszas egyeztetést követően, rajta kívül álló okok miatt a CD Projekt úgy döntött, hogy nem készít honosítást a Mass Effect második letölthető tartalmához. Akik azonban szeretnék végigjátszani ezt is, azok számára adott a lehetőség – angol nyelven.
    Az alábbi lépések segítségével letöltheted és feltelepítheted a magyar verzióra is az angol kiegészítőt."

CD Projekt
  • böröczk
    nem eredeti
  • EMO Heccsat
    Hello, eredeti a gamem csak 1 bajom van vele, amikor megnyitom galaktikus térképet, dekete minden, és ha nyomkodom az egeret és a billentyűzetet, néhe mutatja 1-2 másodpercig a térképet, de aztán megint fekete semmi.
    Vajon mia probléme?
  • DORSANAX
    Még csak annyit, hogy amennyiben úgy adnak ki egy játékot, hogy telepítés után még DVD-vel sem indul, akkor elmehetnek a sunyiba, mert akkor rögtön mellékeljenek hozzá egy patch-et is.
    Ez azért nem egy normális dolog véleményem szerint...
  • DORSANAX
    Én ugyan nem próbáltam a játékot patch nélkül elindítani, de szerintem talán, ha nem hibás a DVD, akkor elvileg el kellene indulnia.
    Nem tudom, hogy valaki indította-e patch nélkül nyersen a lemezről, mert ha úgy is elindul, akkor vissza kellene cseréltetnie, mert akkor a lemez hibás...
  • Daell Drow
    ien nekem is volt regebben, nekem eredeti premier dobozos. Ideiglenessen szedtem le hozza crack exe-t, aztan az 1.2 ota dvd se kell.
  • DORSANAX
    ITT van
  • DORSANAX
    Patchek...
  • Bence94
    nem tudom nekem jó.felraktam 1.1-es 1.2-es patchet és jó még lemez se kell.
  • Jim Morrison
    Nekem nem volt semmi gondja (gurus...)
  • Yurij
    Sziasztok!
    Van egy kis gondom a PCGURU-s játékkal.
    Felraktam a játékot(MASS EFFECT),indítani akarom és nem találja a cd-t.Azt írja ki helyezem be a cd-t,pedig bent van.
    Ja és eredeti a játékom.2,5gb ram,1gigás vga,1TB HDD.
    Komolyan mondom hogy ez már vicc kategória hogy már rettegni kell egy eredeti játéktól hogy elindul e vagy nem.
  • Jim Morrison
    windows7nél:
    C:\Users\'felhasznalonev'\Documents\BioWare\Mass Effect\Save\
  • Daell Drow
    vistanal:
    C:\Felhasznalok\profilnév\Dokumentumok\Bioware\Mass Effect\Save
  • Tehasut
    xpnél:
    C:\Documents and Settings\'profilnév'\Dokumentumok\Bioware\Mass Effect\Save
  • cserpak
    Hol tárolja a game a mentéseket?
  • ShaiHulud
    nem steames rendszer. de most pcguruhoz is eredeti dobozos mass effectet adnak 1999ft-ert.
  • MrAndree
    A galaxy map nem bug volt hanem másolásvédelem (valamint a mentés is kikapcsolt egy idő után). Eredetivel természetesen ezek nem jönnek elő. A túlhevült fegyver azt nem tudom, állítólag voltak akiknek eredetivel is előjött. Nekem warezzal rendszeres volt, eredetivel egyszer se tapasztaltam. Mindenesetre tedd fel a patcheket, akkor tuti nem lesz gond.
  • NeoExDeath
    Helló!

Még nem játszottam a játékkal, most tervezem elkezdeni. Igen barátságos áron van, ezért természetesen eredetiben venném meg.
    Utánanéztem egy kicsit a dolgoknak, és olvastam hogy két tipikus bug szokott lenni a játékkal, valami galaxis map bug, meg a túlhevült fegyver bug. Arra lennék kiváncsi, hogy az eredeti játékkal ezek a dolgok ugye nem jelentkeznek? (főleg ha patchelem) Csakmert ha az ember eredetit vesz nem lenne jó ilyen hibákkal találkozni.
    Egyébként ezt a gyémánt kiadást tervezem megvenni. Ez Steam-es rendszer? Csakmert internetkapcsolat kell hozzá azt írták. Köszi.