11074
  • patrik00
    Bárcsak nekem felmenne először!
  • Aloe Vera
    Hali!

segítsetek plz van egy küldi a 15-ös csúcsnál amikor valamiféle ellenszert kell készíteni. Belépek a laborba a buzi őr bezár ott van a gép ami keveri a gyógyszert de sosem jó mindig sikertelen biztos én vagyok a láma segítsetek plz kimenni nem tudok az utcsó mentésem meg vagy 2 napos::DD köszike
  • patrik00
    AZ 1.0.1-es patchre nemtudok rákattintani akkor honan szedjem le?
  • patrik00
    Rendben megpróbálom. Köszike!!!!!!!! :D
  • Daell Drow
    ha a jatek fent van akkor ajanlottak a patchek is a biztos mukodeshez.
    elosszor ragd fel EZT 1.01 (300MB)
    utan pedig EZT 1.02 (60MB)
    Ezek utan a setup nem fagy ki, es a dvd-t sem keri jatek kozben.
  • patrik00
    nem tudom mik és mekkorák vannak benne. De azért tudtok segíteni?
  • MrAndree
    Honnan tudod, hogy minden követelménynek megfelel amikor annyit tudsz a gépedről, hogy windows XP van rajta? Csak nekem nem áll ez össze teljesen?
  • robotnyk
    milyen videokártyád van?
  • patrik00
    1.0.1-es javítás is van itt azt is letöltsem?
  • patrik00
    Mass effect 1.0.2-es petchet letöltötem. Elindítom és már nem tűnik el a képernyő hanem ezt irja ki: Failed to compile shader FDOFAndBLoomGatherFalbackPixelShader.
    Raise exception()adderss= 0x7c81eb33 ( filename not found)
    cxx throw exception .................... (file name not found.
    és még ilyeneket.
  • patrik00
    Nem kitérő válasz de most mit mondjak róla windows XP van rajta ennél többet nemtok róla mondani. Köszike megnézem a honlapot
  • Atkamon
    Tedd fel a patcheket... cdproject.hu-n fenn van mind a 2 patch, nekem az megoldotta.
  • IMYke2.0.0.0
    Kitérő válaszokkal nem tudunk mit kezdeni...
  • patrik00
    elolvastam a követelményeket és minden megfelel szoval simán felmegy csak nemtom mért nem indítja el!
  • Lord Myn
    Nem netes játék és patchek nélkül is el kellene indulnia. De ha elárulnád milyen géped van talán könnyebb lenne segíteni is...
  • patrik00
    Nem nem raktam fel semmit, nem is tudtam hogy kell! Elmagyaráznád hogy hol lehet letölteni és felrakni őket. Amúgy ez netes játék?
  • Daell Drow
    patcheket fel raktad?
  • patrik00
    Sziasztok. Megvan nekem eredetiben a játék és feltettem a gépre de mikor elindítom a játékot kirakja tálcára kiad egy képet és utána bezár mindent. Ez miért van? Kérlek ha valaki tud segítsen! Köszike
  • Jim Morrison
    Boldog Karácsonyi ünnepeket!
  • Atkamon
    Tegnap nekem is előjött ez, de a patchek megoldották.
  • ShaiHulud
    hat a helyzet a kovetkezo: ez a dolgo kizarolag CRACKElt .exe-nel fordul elo. biztos vagy abban hogy nem raktal fel valami no-cd cracket vagy valamit?
  • kifli
    hmm kipróbálom köszi :)
  • Daell Drow
    #8716?
  • kifli
    szevasztok, az mitől lehet hogy lefagy a beállításnál mikor a rendszert ellenőrzi?
  • Aloe Vera
    pedig elhiheted, hogy ez nem warezes verzsön hanem decemberi pc guru szval nem tudom mi köze lenne a warezhez
  • DORSANAX
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
  • JackSparrow88
    Boldog karácsonyt mindenkinek!
  • ShaiHulud
    az warez verzios hiba volt, szoval erdekes lenne ha guru verzional is elojonne.
  • Aloe Vera
    vajh a patch megoldja a galaktikus térkép fagyást is mert hát ugye anélkül baszhatom az effectet::DD
  • DORSANAX
    Biztosan ezért nem engedte:#8712
    A lényeg, hogy elindult.:D
  • Gideon Wieth
    Igen, a második patch megoldotta. De azt nem értettem, hogy az első patch DVD-vel miért nem engedte :) Am most fogom végig vinni mégegyszer, de mostmár úgy, hogy ezzel a profillal fogok továbbmenni a kettőben :P:)
  • DORSANAX
    A 2 patch-et fel kell tenni, majd mennie kell elvileg hiba nélkül, de kezdem azt hinni, hogy esetleg egy hibás széria kerülhetett a Guru-ba.(?)
    Fagyás esetleg lehet más okok miatt is, de ezt innen most nem fogjuk tudni kitalálni...
    Nem igazán hiszek ebben, bár ki tudja?
  • DORSANAX
    1.01 után nyomd fel az 1.02-es patch-et. és utána mennie kell DVD nélkül.
    Ha nem indul, akkor valami gubanc van nálad, mert nekem is megy rendesen a PC Guru verzió.
    Egyébként is logikus, hogy el kell indulnia , mert ha a telepítés normálisan megtörtént, akkor nem a DVD hibás, illetve az ollie által említett probléma is ki lesz iktatva..(#8712)
  • Gideon Wieth
    na fasza.
    Felrakom az 1.1es patch-t erre indítanám a gépet, erre kiírja h nincs benn a lemez pedig benn.. jó kis védelem, hogya az eredeti lemezt sem ismeri fel
  • Aloe Vera
    Hali!

csak egy rövid kérdés: PC guru mass effect a galaktikus térkép nem használható mert lefagy igy el sem tudok indulni sehova van megoldás pc istenek mert én noob vagyok?:)
  • Dawide
    Nah valaki tud valami választ az üzimre?mit kell csinálni hogy a hajót vissza kapjam?Kivel kell beszélni?
  • ShaiHulud
    en abbol indulok ki hogy nalam semmi gond nincs semmivel. szoval feled rossz valami.
  • Dawide
    Sziasztok!a játék vége felé vagyok és elkobozták a hajómat a fellegvárban!!!De gőzöm sincs hogy mit kell csinálni hogy tovább mehessek !!!!Help please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • DORSANAX
    Csak ez van
    Ezzel mennie kell, nem értem, hogy miért nem indul nálad...
  • Gideon Wieth
    Magyar patch-t merre találok ? csak angolok jöttek eddig,