Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Why so serious?
Még annyi hogy amikor az "õrzõket" kell szkennelni, van egy a Torony elött, mellete egy hologrammal ami folyton azt mondja "ne zavard az õrzõt" - hogyan lehet azt is szkennelni???
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
itt simán csak utasításokat adhatsz nekik.
"The trees move. Do you not see it?"
Fõleg az rakta be a kaput nekik amikor elkezdtem fikázni a nemlétezõ supportjukat és közöltem hogy õk is csak arra tartják a fórumot, hogy a rajongókkal kinyalattathassák a seggüket, mert érdemi hozzászólás a részükrõl egy darab sincs. Van viszont oldjad meg helyettünk self-support.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
A szingularitás egy nagyon cheat dolog 😊
Most megpróbálok minden küldit kitolni, hogy mindent megkapjak a dicsõségtáblán, igaz már nem sok fekete van 😊
Jaffa Kree!
Ment az elsõnél is, bár meg kell jegyezni, röhejes, hogy az eredeti játékhoz meg nincs ilyen támogatás. Vagy várhatunk egy évet megint a DLC-re, ha megcsinálják egyáltalán. Meg az oroszok is. Vicces, hogy egy relatíve apró különbség miatt (ha jól értelmeztem, a másolásvédelemben való különbség miatt nem kompatibilis a két verzió), ami maga a játék szempontjából ráadásul lényegtelen, szív a játékostábor negyede.
Van egy koma a hivatalos fórumon is, aki havonta csinál egy topikot, lehet, addig akarja idegesíteni a fejlesztõket, amíg azok ki nem találnak valami áthidaló megoldást 😄
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Az EA ugye kivonult és õ a tulaj. A cd project pedig nem fogja hagyni magát levágni egy dlc miatt hiszen csak az elsõ DLC volt ingyenes a játék mellé elvileg és ezen is remekül elveszekedtek annak idején.
Tuti hogy a lokalizált verziókkal az új sem lesz kompatibilis.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
A tervezett Mass Effect letölthetõ tartalmakban új naprendszereket (értelemszerûen felfedezhetõ bolygókat), karaktereket, fegyvereket, pajzsokat, földönkívüli civilizációkat és küldetéseket gyömöszöltek a fejlesztõk " - gamestar
Vajon mennyi ideig tart mig ezt a DLC is feltehetjük az itthoni változatra ? / Mert a BDtS jól elhuzták /
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Van ennek a játéknak magyar rajongói oldala vagy hasonló ahol fent van a végigjátszás és extra dolgokat lehet letölteni?
#8172 Ha eléred a maxot nem kapsz több xp-t, de úgy van megcsinálva, hogy a végsõ küldetésen éred el a maxot, ha addig mindent teljesítettél, akkor tutira, ha kihagytál mellék küldiket, bolygókat, akkor nem biztos, de még akkor is meglehet a max.
Amikor utoljára játszottam, a Spárta rendszerben belefutottam abba a földalatti kígyószerû lénybe - elõször jármûbõl próbálkoztam, de ott semerre sem jutottam. Így kiszálltam, letettem a két lányt, hogy lövöldözzenek egy kicsit, én meg elkezdtem körülötte szaladni - elsõre megvolt.
Szóval, van még a játékból, és már 27-es szintû vagyok... - tényleg, mi lesz, ha elérem a maxot, és még van a játékból? 😄
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Tud vki segíteni?Esetleg mentés vagy unlocker vagy nemtudom?
Ezekbe mindenki annyi játékidõt rak bele, amennyit akar.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Na nem mintha pályáznék erre a címre 😊
A Witcher számomra a legek egyike, szerintem csúcskategória az a játék. Ott is volt ám játékidõm, hónapokig játszottam vele. Csak a végét nem nagyon szerettem, mintha a vége egy másik játék lett volna - más stílusú...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
#8158 Az EE kiadásban már egy csomó dolgot javítottak, például a töltési idõk szinte el is tûntek.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Sem az ember csajét, sem pedig a kék bõrû bébit.