Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok melyik naprendszer melyik bolygóján van az a nagy gömb amit egy kulccsal kell kinyitni? Most kaptam meg végre a kulcsot az úrnõtõl. Már 3.-adszor tolom végig a játékot ugyanazzal a karakterrel most vagyok 58-as szinten, remélem mostmár elérem a 60-as szintet is.

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Ahogy a többit. Miután a scannelted a hologram még azután is monodgatja, hogy ne zavard. Amúgy vicces, hogy ezt az emberek 90 százaléka megkérdezi pedig még az XP-t is megkapod érte amikor elõször rákattintasz...

Why so serious?

nem tudom mi tartott vissza eddig ettõl a játéktól , de már TOP1 <#nevetes2>

Igen, ez a probléma áthidalva..😊
Még annyi hogy amikor az "õrzõket" kell szkennelni, van egy a Torony elött, mellete egy hologrammal ami folyton azt mondja "ne zavard az õrzõt" - hogyan lehet azt is szkennelni???
Atkamon
Meg az elején a Citadel-ben is lehet választani mindig, amikor egy új csapattag csatlakozik hozzátok.

IMYke2.0.0.0
Akkor választhatod ki, amikor egy új küldetés helyszínére indulsz: a program automatikusan felajánlja a létezõ csapattagok közötti választást.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Igen erre már rájöttem..<#finom> - pontosan arra lenék kíváncsi, hogy lehet kivállasztani azt hogy ki legyen veled a küldetés során..! <#vigyor4>
Calver
sehogy, ez nem KotOR <#vigyor2>
itt simán csak utasításokat adhatsz nekik.

"The trees move. Do you not see it?"

Sziasztok elég egyszerû és primitív kérdésem van.., 😊 most kezdtem nemrég a játékot és nem tudom, hogy hogy lehet csapattagot változtatni, segítsééég..! 😄
Engem is kitiltottak már néhányszor...
Fõleg az rakta be a kaput nekik amikor elkezdtem fikázni a nemlétezõ supportjukat és közöltem hogy õk is csak arra tartják a fórumot, hogy a rajongókkal kinyalattathassák a seggüket, mert érdemi hozzászólás a részükrõl egy darab sincs. Van viszont oldjad meg helyettünk self-support.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Goaulds
Lassan 1 éve már hogy végigtoltam...de a sok szabadidõmnek köszönhetõen ismét neki estem immár Biotikusként, az eleje kicsit nyögve nyelõsen ment, hiányzott a katonák Immunitása...de a hard fokozat után most a csillagvadász fokozat kb felénél tartva hûû de durva ez a cast 😊
A szingularitás egy nagyon cheat dolog 😊
Most megpróbálok minden küldit kitolni, hogy mindent megkapjak a dicsõségtáblán, igaz már nem sok fekete van 😊

Jaffa Kree!

Valószínûleg marad az, ami az elsõnél. Eredeti kulccsal letöltjük a hivatalos DLC-t, feltelepítjük egy tört, nyugati verzióra, aztán várjuk, hogy ismét feltörje valaki a patch-elt exe-t.
Ment az elsõnél is, bár meg kell jegyezni, röhejes, hogy az eredeti játékhoz meg nincs ilyen támogatás. Vagy várhatunk egy évet megint a DLC-re, ha megcsinálják egyáltalán. Meg az oroszok is. Vicces, hogy egy relatíve apró különbség miatt (ha jól értelmeztem, a másolásvédelemben való különbség miatt nem kompatibilis a két verzió), ami maga a játék szempontjából ráadásul lényegtelen, szív a játékostábor negyede.
Van egy koma a hivatalos fórumon is, aki havonta csinál egy topikot, lehet, addig akarja idegesíteni a fejlesztõket, amíg azok ki nem találnak valami áthidaló megoldást 😄

Terminátor14
Nem.

CSAK a Fradi

highlander15
A fõszál végigvitele után lehet folytatni a játékot a mellékküldetésekkel?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Szerintem már a hírt is elfelejthetjük.
Az EA ugye kivonult és õ a tulaj. A cd project pedig nem fogja hagyni magát levágni egy dlc miatt hiszen csak az elsõ DLC volt ingyenes a játék mellé elvileg és ezen is remekül elveszekedtek annak idején.
Tuti hogy a lokalizált verziókkal az új sem lesz kompatibilis.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

wedge31
" Agusztusban érkezik a második DLC.
A tervezett Mass Effect letölthetõ tartalmakban új naprendszereket (értelemszerûen felfedezhetõ bolygókat), karaktereket, fegyvereket, pajzsokat, földönkívüli civilizációkat és küldetéseket gyömöszöltek a fejlesztõk " - gamestar

Vajon mennyi ideig tart mig ezt a DLC is feltehetjük az itthoni változatra ? / Mert a BDtS jól elhuzták /

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
De sztem egy rajongói oldal igen csak jól jönne. Ha lenne, egybõl beregiznék oda.

Atkamon
Milyen extra dolgokat? Végigjátszás meg van youtube-on szerintem elég.

Hello
Van ennek a játéknak magyar rajongói oldala vagy hasonló ahol fent van a végigjátszás és extra dolgokat lehet letölteni?
Prince23
Igen, manuálisan... van hozzá tehát egy magyar, cseh és angol. ennyi, már mint a magyar lokalizálásban + 2 nyelvet tartalmaz

Kérdés. A magyar feliratos Mass Effect-ben az angol feliratok is benne vannak? Lehet opcionálisan választani pl. installnál, hogy melyiket akarom feltelepíteni?

Amúgy Meko-val kevesebb xp-t kapsz a gyilkolások után!

#8172 Ha eléred a maxot nem kapsz több xp-t, de úgy van megcsinálva, hogy a végsõ küldetésen éred el a maxot, ha addig mindent teljesítettél, akkor tutira, ha kihagytál mellék küldiket, bolygókat, akkor nem biztos, de még akkor is meglehet a max.

Atkamon
Semi, nem kapsz több xp-t gondolom😛 én amúgy mindig a mékóval öltem meg azt a lényt, egy-két rakéta bele, amíg a rakéta újratöltõdik, addig meg sima tüzeléssel.

tibor16
hello, - csak dolgoztam, és még arra sem volt idõ, hogy válaszoljak.
Amikor utoljára játszottam, a Spárta rendszerben belefutottam abba a földalatti kígyószerû lénybe - elõször jármûbõl próbálkoztam, de ott semerre sem jutottam. Így kiszálltam, letettem a két lányt, hogy lövöldözzenek egy kicsit, én meg elkezdtem körülötte szaladni - elsõre megvolt.
Szóval, van még a játékból, és már 27-es szintû vagyok... - tényleg, mi lesz, ha elérem a maxot, és még van a játékból? 😄

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

köszönöm
Kezd el elõrõl ugyanazzal a karakterrel (kezdésnél már választható a végigvitt karakter, cuccaid is megmaradnak). Gyorsan megcsinálod az elsõ bolygót, meg a Citadella fõ feladatait, hogy meglegyen az ûrhajó és már mehetsz is a DLC-hez.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nekem is ez a problémán(végigvittem és nincs olyan ucsó mentés amibõl DLC-t tudnám használni)😞
Tud vki segíteni?Esetleg mentés vagy unlocker vagy nemtudom?
blackcalibra
#8162-re
blackcalibra
Jó, persze. Úgy értem sok-sok fõ, és mellékküldetés.
Ezekbe mindenki annyi játékidõt rak bele, amennyit akar.
Szolnokboy1
pfff... hát ez jól el lett b*szva akkor. <#falbav>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Nekem elsõre 45 óra körül volt. Jól elszuttyogtam vele, de élveztem nem siettem sehova. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ha végigvitted, akkor nem. Ha van az utcsó bolygó elõttrõl mentésed akkor töltsd vissza és csináld meg.

Szolnokboy1
végigvittem a játékot, mondom a DLC-t majd utána, meg még maradt pár mellékküldetés. ezeket már nem tudom megcsinálni?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

A szerepjátékok jellegzetessége, a hosszú játékidõ 😄

blackcalibra
Mennyinél tartasz most? Witcher is hosszú akkor hála istennek!
tibor16
nem tudom, hogy ezt, hogy csináljátok, de nekem már most több a játékidõm, és még sehol nem vagyok, alig néhány bolygón voltam - akkor én szüttyögök itt a legjobban?
Na nem mintha pályáznék erre a címre 😊

A Witcher számomra a legek egyike, szerintem csúcskategória az a játék. Ott is volt ám játékidõm, hónapokig játszottam vele. Csak a végét nem nagyon szerettem, mintha a vége egy másik játék lett volna - más stílusú...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

blackcalibra
Az is jó lehetett. Mondjuk én inkább az asszonyt répáztam itthon két bolygó között, de látom már, a te kalandjaidhoz képest az enyém szinte a nem is volt semmi kategória.<#rolleyes>

#8158 Az EE kiadásban már egy csomó dolgot javítottak, például a töltési idõk szinte el is tûntek.
Pretorian
Én csak az elsõ actot nyomtam le abban abból a játékból, mert rohadt nehéz volt, meg az akkori gépem is rendesen köhögött alatta. De azóta láttam h kijött mindenféle Super Enhanced Ultimate Turbo Edition With Special Guests, arra lehet beruházok mert csak 8 rongy, és van hozzá novellásfüzet meg soundtrack CD is.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Meg Sovereign is megvolt, mondjuk õ nagyon ficánkolt.

Pretorian
Élesbe hátulról, amikor nem figyeltek. Saren is megvolt, Nyhlus meg tudta, azért lõtte õt le, hogy ne derüljön ki h asszonyt csináltam belõle.

blackcalibra
Hologramok hogy voltak meg?<#ravasz1>
Rage47
😄DDDD
Pretorian
Én mindent megdugtam ami mozog, a keepereket is.

blackcalibra
Egyébként az létezik, hogy én senkit sem döntöttem meg? <#idiota>
Sem az ember csajét, sem pedig a kék bõrû bébit.
Atkamon
Én is szeretek szüttyögni vele, a Witcherrel igazán a környezet meg a háttérsztori annyira nem jött be nekem... túl fantasy-s volt az nekem. A Mass Effect-el nagyon tetszett a sci-fi sztori meg a gazdag háttértörténet, bár azért abban sem 50 órám volt elsõ végigjátszásra, kb 2 végigjátszás alatt lett nekem annyi😊

blackcalibra
Persze. Ízlések ugye. Én szeretek szüttyögni az ilyenekkel, szóval én nem bánom, hogy idõigényes, nekem a Massban is kijátszáskor több mint 50 órám volt benne, bár én már azon a napon, abban a fél órában meg is vettem, mikor itthon megjelent magyarul, akkor mondjuk még el sem indult a gépemen.<#smile>
Amíg tiszteletben tartják a véleményed nincs gond. Amúgy a Witcher idõigényes játék, a Mass Effect is, bár ez inkább kedvez a casualoknak is.

Atkamon
Nekem a Witcher valahogy nagyon nem jött be... Órákat szarakodtam benne, és nem jutottam sehova... nekem unalmas volt valahogy... de ez csak az én véleményem, nagyon sokan szeretik.

blackcalibra
Igen, én is jobban szeretem a sci-fi stílusú dolgokat, de én teljesen jól elvagyok a Witcherrel is. Ennyire egyébként mint a Mass Effect még játék nem tetszett, de folytatást sem vártam még ennyire, mint a második részt.
Rage47
A Witcher egész jó, bár rájöttem, hogy engem a sci-fi jobban leköt. Nem tudtam végigjátszani a Witchert.