11074
  • rico1
    Én is játszok itt, eddig 3 hibám van, ha minden igaz, neked van már hibád? Kíváncsi vagyok a holnapi videóra, remélem nehéz és megtalálom, akkor volna még esélyem. XD
    A mellékküldetésre mit kellett írni, nem vagyok benne biztos, hogy az jó lett.
  • totyak
    Köszönöm szépen a válaszokat :-)
  • Atkamon
    Itt egy walkthrough...
  • Bacsa09
    Annak a lépcsőnek a tetején áll, ami a felső piacról az alsóba vezet. Az első alkalom után még 2x lesz ott. Egyszer a fantommá avatás után, utána pedig az vmelyik "első" főküldetés (Novéria, Férosz vagy Liara megmentése)teljesítése után.
  • totyak
    Fel a lépcsőkön a piacokhoz és ott a klinikára vagy kórterembe vagy hova kell menni? Ott találom a csávót?
  • Atkamon
    Ő egy rajongód, autogramot meg fotót kér rólad meg minden. A piacoknál áll a Szárnyakban a lépcsőnél. Már nem emlékszem a küldetés nevére, valamilyen rajongó... Minden főküldetés után el kell hozzá menni, hogy kész legyen a mellékküldetés.
  • Pretorian
    Igen, nekem is megvolt, csak eladtam nyáron, mert egy ideig nem volt gépem. A Steam-verzióhoz természetesen semmi nem jár, viszont gyakorlatilag 1000 forintért juthatsz hozzá, automatikusan letölti a peccseket és a dlc-ket, és bármikor letöltheted.
  • totyak
    Üdv!

Valaki segítene nekem egy kérdésben, egy játékhoz kellene a válasz, de nem vagyok benne biztos. Elkezdtem a játékot nemrég, de nem tudok biztosan válaszolni.

Hol találkozhatunk Conrad Vernerrel, és mi a hozzá kapcsolódó mellékküldetés neve?

Ezt találtam róla angolul, de nem nagyon tudom lefordítani, meg nem is szeretnék hülyeséget írni:

Conrad Verner is standing in the Upper Markets on the Wards, at the top of the stairs leading to the Lower Markets.

He can be found in the Citadel, at the top of the stairs in the upper Markets on the Wards.

Valaki megtenné, hogy elküldi nekem PÜ-ben a választ? Sejtem mi a megoldás, csak biztosíték kéne. Köszönöm.
  • Optimus Prime
    Azért szép a doboza, meg van user guide és egy novella hozzá, amit még nem olvastam. Nem tudom ez jár-e a digishez.

A Halo-Mass Effect kapcsolathoz viszont tegnap találtam egy kapcsot: mindkét játékban van egy private Jenkins nevű karakter. :D És a VI-ok kinézetre nagyon hajaznak Cortanara.
  • kisgabo
    jah, én 1000 ért vettem az ujságot... akkor megérte.
  • adikakk
    hy all
    megvan a mass effect és patcheltem az 1.1 meg 1.2 es el
    de nem indul el a betöltö képernyönél lefagy.
    mi lehet a baj?

• Pretorian
    ...volt a múlt hónapban, ameddig el nem kapkodták, tudom. Nekem mondjuk az újság nem ér meg +1 rongyot, azokat az infókat bármikor összeszedegetem a netről. A doboz meg szintén nem; nem azzal fogok játszani, hanem a programmal.
  • kisgabo
    pc guruban, ujsággal 1990 ft...
  • Pretorian
    Mass Effect a Steam-en 3,75 juró! De már csak 23 óráig.
  • Optimus Prime
    A PC-s verzió ilyen szempontból fel lett javítva és lett írva egér+billentyű irányításra. Kérdés: támogatja a játék a controllert is?
  • Knabb
    Ja csak más a helyzet, ha pc-re készült verziót akar xbox kontrollerrel irányítani...
  • Rip
    Nem feltétlenül, XBOX-ra hamarabb jött ki, és ott is jól meg volt oldva az irányítás.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez elsősorban billentyűzet + egér játék...
  • NeoExDeath
    Hi

Most játszom először a Mass Effect-el, és lenne egy kérdésem. Harc közben ugye van az akció menü, amit a Space lenyomásával lehet előhozni. Én gamepad-al tolom a játékot, és ezt a menü felmappeltem egy gombra. Namost az a bajom ezzel, hogy folyamatosan nyomva kell tartani. Ez egyrész baromi kényelmetlen, másrészt meg szerintem bugos is, mert akármennyire szorítom a gombot, ahogy mozgatom a nyilat néha egyszerűen visszaugrik a játékba, aztán vissza a menübe.

Meg lehet oldani valahogy, hogy a menü gombnyomásra előjöjjön, és gombnyomásra eltűnjön? Valami .cfg állítgatással vagy ilyesmivel? Köszi.
  • adikakk
    hy all
    felraktam az 1.1 meg az 1.2 es patcheket és a betöltöképernyönél kifagy mi lehet a gond?
  • Tehasut
    rakd fel a patcheket
  • Optimus Prime
    2183-at akartam írni, nem tudom hogy üthettem el.
  • adikakk
    hy all
    mi lehet a gond?
    segitsetek pls
    http://www.abload.de/img/nvtelen8gsy.png
  • SZEG007
    ök voltak:
    http://www.imdb.com/title/tt1073668/
  • rico1
    Kik voltak a Mass Effect szinkronstábjának tagjai?
  • Bhalage
    koszi!
  • MrAndree
    Mivel ugyanaz a verzió amit boltban is megvehetsz így valószínűleg igen. Csak ne autorun-t futass, hanem setup.exe-t indítsd a DVD-n és akkor választhatsz majd nyelvet.
  • Bhalage
    sziasztok,
    lehet fura kérdés, de a guruhoz járó mass effecttet lehet teljesen angol nyelven (feliratokkal) is játszani?
  • MrAndree
    Ez egy RPG, nem az a cél, hogy minden képzettséget megtanulhass benne ami van. Nekem éppen az a bajom, hogy a 60 szint alatt egyszerűen túl sok mindent meg lehet tanulni. Egyszer sem kényszerít döntésre a játék, hogy két jó skill közül melyikre menj, amit ki akarsz maxolni azt ki tudod maxolni. Nem tudsz például két egymástól teljesen különböző engineer-t csinálni mert egyszerűen túl kevés a skill és túl sok a pont így a végére 80 százalékban egyformák lesznek akármit csinálsz.
  • duke81
    csak azért mert elértem a max szintet de a képzettségeket még lehetne fejleszteni
  • Tehasut
    szerintem nincs ilyen. bár baromi kíváncsi lennék, hogy miért van neked erre szükséged
  • duke81
    Hi!
    Nem ismer valaki olyan modot, vagy trükköt amivel 60-as szint fölé lehetne fejlődni??
  • Pretorian
    Wehi...az meleg lenne, ha a Mass Effect 2083-ban játszódna...a Charon Mass Relay-t kb. 70 évvel később fedezték fel.
  • Optimus Prime
    Én személy szerint az Advent Rising-hoz hasonlítanám. Mindkettő... mindhárom cool game.
  • Kindred Blades
    És mindkettőben vannak emberek, akiknek két fülük van, s vannak olyan emberek -bizonyára-, akiknek egy füle van, s még fültelen emberek is. A gépfegyvereknek mindkettőben van elsütőbillentyűje. S a kék is kék mindkettőben.

És gyökeresen más az alapkoncepciójuk, ami feleslegessé tesz bármiféle hasonlítgatást.
  • Atkamon
    A játék eleji videóban azt írják, hogy mikor fedezték fel a prothean romokat a marson...
  • Optimus Prime
    Halo, Mass Effect. Mindkettő sci-fi, mindkettőben egy amolyan doomsday ellenséggel nézzünk szembe, mindkettőben van egy ősi titok - pl. nekem Vigil részénl nagyon Halo feelingem támadt -, mindkettőnek remek grafikája van (korukhoz képest), mindkettőnek felejthetetlen zenéje van, mindkettő epic.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A játék végén egyébként mikor Shepard végül csak előjön élve a romok alól és kiáll a roncsokra... "kicsit" nem áll jó neki, meg úgy senkinek. Szerintem egyedül Master Chief hatot volna így coolan. :)

Az ME egyébként 2083-ban játszódik, kiírják játék elején, ott a kódex füzet formában és a játék közben a menüben.
  • Martinez01
    a halo is a jövőben játszódik (űrhajós,sci-fi-s cucc) mass effect szintén :D
  • ShaiHulud
    egyik portalon van me2 jatek gondolom oda kell neki a pontos ev, hisz az a mai kerdes ;)
  • Terminátor14
    Ennyire fontos a pontos évszám egy kitalált jövőben? Ha komolyan érdekel, akkor majd a játékban elolvasod.