Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
mert az Eredméyneknél a fegyveres érmeknél azt írja jutalomban h elérhetõvé válik xy fegyver ebben a profilban... de ha új karaktert csinálok az új profil nem?
My gal saw the new ME2 vid. Her response "You have managed to make a fish person hot. Damn you BioWare. Damn you."
<#nevetes2>#nevetes2>
"The trees move. Do you not see it?"
bevallom nemakartam fejest ugrani a karakterfejlesztésembe sem nulláról ezért olvasgattam már az elsõ kreálás elõtt is , egyértelmüen leírják hogy vanguardal az a kib. nagy baj hogy gyakorlatilag mindenre elmegy a pont, és hátrányban vagy az "elágazódások" miatt is. Végülis ráadásul shock troopert fejlesztettem, warpra egyáltalán nem raktam skillt, ugyanakkor értemén hogy a shotgunt ki tudod hagyni ha akarod, de játékélmény miatt én nem tenném <#buck>#buck> ...
most az van hogy pisztolyon nincs skill egy darab sem, egy darab weapon skill, AR-el megállok 7-8-nál és megy maxra a többi. Állítólag a spectre trainingre jobban érdemes tenni mint fegyverre mert a multiplikálások sorrendje miatt valahogy úgy adódik hogy nagyobb lattal esik súlyba mint maga a weapon skill. Persze Carnage avagy mesterlövésznél érdemes kimaxolni mert az rendesen nyomatja a szorzót a vége felé is.
Why so serious?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
VJP
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Ezentúl nem szarozok ködtöréssel...
És még egy kérdés, ha a játék fõszálának vége utána még lehet a mellékküldetéseket csinálni, vagy vége?
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Csak az lenne a kérdésem, hogy az Omnigélt a Méko javítása és a kódtörésen kívül mire lehet használni?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Why so serious?
Én még csak katonával vittem végig, de az nagyon tetszett. Most gondolkozok egy Adeptuson vagy egy Harci adeptuson 😊 Esetleg egy csipáson. Szerintetek?
"Hardening
Hardened Weave
A complex filament network of element zero microcores combined with advanced firewall technology provides protection against both biotic and tech attacks."
Tehát bionikus és tech támadások ellen nyújt védelmet
I. szinten 10%
II. szinten 11%
III. szinten 12%
további szintek nincsenek.
Gránátokat csak harc közben lehet újratölteni, azokkal, amiket a harc során "zsákmányolsz". Van egy szekrény a Normandia orvisi szobájában, de az azt hiszem csak medkit-et tölti fel.
Turiánok életkorát illetõen csak találgatások vannak. Hivatalos info nincs róla. (vagy csak én nem találtam 😛)
The Analysis Thread
Itt például Saren életkora 44 körülire van kiszámolva.
De hogy ténylegesen meddig is él egy turián, az nem derül ki.
1: Úgy tudom igen.
2: Lehet, de konkrét helyet nem tudok, bizonyos ellenfelek dobnak néha gránátokat meg ládákban is szokott lenni.
3: Nem tudom, de ha nincs benne az enciklopédiában akkor nem hinném, hogy máshol lenne válasz.
Why so serious?
Why so serious?
am meg neked megint mibajod? O.o
ja és Atkamon: 4600 Ft ez a játék, de mint alább látod én arról beszéltem, hogy az összes nekem bejövõs játékot nincs lehetõségem megvenni.. ergo megvehetnén ezt, de ha utána találok valamit ami jobban megérné eredetiben arra nem marad cash.. érted, hogy értem?
El lehet húzni innen és máshol osztani az "észt"!
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
de legalább ne lennél olyan elképesztõen ostoba hogy reklámozod.
és még büszke is vagy rá. eszem-faszom megáll hogy tudnak egyesek gyakorlatilag gerinc nélkül élni.
Én csak akkor veszek meg valamit ha valamiért jobb a törtnél (pl Battlefield 2)
Why so serious?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
jó, akkor tegyük fel, hogy megvettem...
1. a Pajzs fejlesztéseknél a "keményítés" címszó alatt mit értenek? nehezebb áttörni a pajzsot avgy miszösz?
2. a gránátkészletet fel lehet tölteni valahol? (úgyértam a Normandián, esetleg a Fellegvárban...)
3. Tudja valaki meddig él egy turián? érdekelnek ezek a háttérinfók... 😊
melelsleg a túlmelegedés bughoz: nekem is "warezos", nekem is bugos, bár csak kb a fõszál közepefele jött elõ... hát, mindenképp hátránynal jár, de én mostmár meg nem veszem.. inkább spórolok a ME2-re
Mellékesen, ha kihúzom, akkor sem 😊