11074
  • Caine
    Most hogy jön a kettő, gondoltam felfrissítem magam az egyből és elkezdtem megint játszani vele.
    Hogy legyen benne egy kis kihívás insanityn mentem neki.
    Csináltam egy Infiltrator/Commando karaktert Lift extra skillel.
    Valami irgalmatlan brutális.
    A techbombákkal gyönyörűen lehet távolságból sebezni (akár fedezékből és célozni se kell), lebénítani, lelőni a pajzsokat vagy túlmelegíteni a fegyvereket. Aki szívózik annak meg lift és csak pislog.
    Az már csak hab a tortán, hogy ennek a karakternek van a legtöbb bónusz pontja pisztolyra (ki is maxoltam és a kaszt skill is pisztoly bónuszt ad)és állítom, hogy jobban irt mint a soldierem kimaxolt assaut rifleval.
    Gyakorlatilag a Marksman és az Immunity skillek folyamatosan fel vannak lőve, mert olyan gyorsan töltődnek, hogy mire lejár, fellőhetem újra.
  • Doom 4
    Ok köszi de már megtaláltam :D
  • robotnyk
    unreal engine 3.0...
  • zsoolt93
    http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/Mass_Effect_102_patch_magyar <- 1.02-es patch
    http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/Mass_Effect_Bring_Down_the_Sky_bonusz_csomag_magyar_verzio <-BDTS + 1.01-es patch
    Mindkettő magyar
  • Doom 4
    Ok akkor tovább keresem! Lehet csak elsiklottam felette.
  • Atkamon
    Öh, pedig CD Project oldalán ott van a magyar BDTS is.
  • Doom 4
    Hali! Most újra elővettem. Ugye magyar nyelvű a játék de láttam hogy a Brind down the Sky kieg. angol nyelven érhető el. Elkukkantottam a CD Projekt oldalára de csak az 1.2-es frissítést találtam. Ha felrakom a kieg.-et akkor az angol lesz a többi magyar és ha utána frissítem akkor az egész magyar lesz vagy mit csináljak?
  • Ryder62
    Még a Citadellában mászkáló turiánok feje is részletesebben van kidolgozva mint Garrussé. Egyébként a játékban a legundorítóbb hiba az a betöltés utáni low poly állapot. Pár másodpercig minden textúra mosottas és csak utána rajzolódik ki a környezet.
  • koschwarz
    hmmm, érdekes, eddig ez nekem fel sem tűnt.azt hittem garrusnak ilyen a feje :)
  • ShaiHulud
    pedig sajnos garrus arca textura hibas mindenkinel pc-n. ha felrakod magasfelbontasu texturara a jatekot garrus arca marad low textura. bioware is irta hogy tudnak rola, de nem tudjak megcsinalni.
  • Dzsabba
    Köszönöm a segítségeteket így most már sokkal jobb.
  • koschwarz
    szerzel elhullajtott ellentől vagy ládákból. venni csak úgy nem lehet.
  • koschwarz
    nekem pc-n sem volt garrus arcával semmi baj.
  • Terminátor14
    Filmszemcsésséget kapcsold ki a grafikai beállíátsoknál. (Film grain angolul asszem)
  • JethroHUN
    nem, van a menüben egy "filmszerű hatás" vagy hasonló piálható négyzet. Az szemcsésíti.
  • Dzsabba
    Sziasztok.
    Most vettem meg a játékot, teljesen felhúztam a grafikát és mégis olyan szemcsés és szürke a kép és az a kérdésem hogy a hiba az én készülékemben van vagy esetleg van valami trükk erre a hibára?
  • Caine
    Boxon rendben van Garrus.
  • gyuszi junior
    A problémát megoldotta, hogy felraktam a két patch-et.
    Csak most a játékban nincs hang.
    Pontosabban a menüben és a játékban.
    Az indító videón és a betöltésnél meg van.
    Tehetek valamit,hogy a játékban is legyen?
  • Atkamon
    Nem tudom, hogy milyen az Xbox verzióban, de a PC-sben baki.
  • Optimus Prime
    A rendszer config bigyóban próbáld meg üríteni a textúra casht vagy frissítsd a VGA drivert.

Garrus arca ilyen. De direkt? Úgy értem nem kis baki és az Xbox verzióban is ilyen? :)
  • Bleach2
    Gránátot hol lehet szerezni?
  • gyuszi junior
    Hellósztok!
    Kérnék egy kis segítséget.Amikor felmentem a normandiára meg akarom nyitni a csillagtérképet,akko csak azt látom hogy tejút,kígyó csillagköd ..stb a többi meg fekete képernyő.(A játék eredeti)
    Remélem tudtok segíteni.
  • Atkamon
    Garrus arcát kicsit elcseszték, ez egy ismert hiba a játékban...
  • NeoExDeath
    Ja egy kérdésem is volna. Mindkét patch-et feltettem. Valamiért néha az az érzésem, hogy Garrus arcának textúráival valami nem stimmel. Ezt arra alapozom, hogy a többi turián karakter sokkal kidolgozottabb arcot, festést kapott. Garrus arca gyárilag ilyen hományos, vagy valami még mindig nem teljes? Nem zavaró, csak azért mégis.
  • NeoExDeath
    Hát pont hogy nem, tökéletes a játék gamepaddal. Kb annyi probléma van vele amit leírtam. Egyébként baromira nem XBOX kontrollerről van szó, ahogy valaki említette. Egy Logi Rumblepad2-vel tolom, királyság, nekem így a legkényelmesebb. Amúgy a game nem támogat semmilyen kontrollert ahogy én figyeltem, azonban a Logitech Profiler ezt a gond nélkül áthidalja.
  • koschwarz
    mondjuk én ezt a történet-továbbvitelt úgy képzeltem eddig, hogy tökmindegy, megmented-e a tanácsot vagy sem, vagy kit javasolsz ember-képviselőnek, úgyis meg lehet oldani "íróilag", hogy ne kelljen azokkal a karakterekkel dolgozni. asszem eleve 2 évvel később játszódik majd a 2. rész, tehát lehetnek új tanácstagok, a javasolt képviselő meghalhat, stb. vagy, ha pl. nem mentetted meg a tanácsot, akkor legfeljebb új skineket és hangokat is raknak a tanácstagoknak a programba, de a lényeg és az események úgyis ugyanazok maradnak.
  • JethroHUN
    Ja ez jó ötlet, de pont emiatt már az ME2 történet vonala is teljesen más lesz, legalábbis az elején. Mert ugye megint meg kell menteni a galaxist és az mindegy hogy kik adják a questeket hozzá :)
  • Atkamon
    A skillek szerintem kb nullázódni fognak, a szinted meg a képességek a legkissebb ok arra, hogy használd a mentéseket az 1ből...
  • koschwarz
    na ez már más. akkor mégiscsak jó, hogy megőriztem!
  • ShaiHulud
    azert emiatt megeri majd atvinni imo:

"At this point we have revealed that the save game import system will carryover all your decisions and plot decisions from ME1 into ME2. Did you save the Council? Who survived Virmire? And how did you handle your most ardent fan? We don’t want to list everything out and spoil the surprises we have in store for you, but rest assured you will be pleased when you see just how much carries over into Mass Effect 2."

vagyis par story szalat atviszel a folytatasba.
  • koschwarz
    ezen én is csodálkoztam. a most végigjátszott katonámmal pl. gyakorlatilag csak a mesterlövészpuskás, a pisztolyos és a heal skilleket nem "sikerült" kifejleszteni maxra.

miután megvolt a gépkarabélyos skill maxon, onnantól kezdve csak passzióból fejlesztettem a shotit is.
  • koschwarz
    nekem ugyan megvan a mentésem, de szerintem nem fogom importálni. oké, az elején valamivel könnyebb lesz a játék, de ennyi. pár óra játék után szerintem már nem lesz jelentősége. és én nem is akarom, hogy könnyű legyen a játék, inkább nehezebb.
  • koschwarz
    lesz még alkalmad alakítani a sorsukat...
  • MrAndree
    Simán fel lehet menni 50-ről 60-ra egy végigjátszás alatt. Persze mindent meg kell csinálni (DLC-t is), de nekem így már a Virmire végére meglett insanity-n. De semmivel nem ad kevesebb XP-t normalon se amúgy, csak úgy meg kihívás nem lett volna benne. :)
  • Atkamon
    Próbáld ki...
  • Optimus Prime
    Igen is, meg nem is. :)
  • Knabb
    nem
  • totyak
    A játék vége felé, amikor Kaidan és Ashley között kell választani, ott csak annyi a lényeg, hogy akit választok, az marad életben, vagy van más dolog is?
    Választás után Saren-nal küzdhetek majd meg?
  • wedge31
    Ez pénzt ,omnigélt meg a megnyitott bonusz talenteket jelent tehát annyi a különbség 50 és 60 között amenyivel ezekböl többet nyitsz meg.
  • JethroHUN
    a 60. szintet elérte már vki? veteránnál nehezebb szinten lehetséges annyi xp-t ösze szedni nem? Az olvastam hogy ha lv50en fejezed be akkor a ME2 ben bonuszokat kapsz, ha importálod a mentésed. És ha 60. akk mi jár :D