Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSAK a Fradi
Én nagyjából 25 órát töltöttem el vele mindennel együtt. De lehet ennél többet is.
CSAK a Fradi
mert nézem a PC Gurun a végigjátszást és 5 oldalba belefért mármint ilyen keskeny oldalba😄mert lényegében ahogy olvastam hogyha végigmész a novérián a féroszon és az utána kovetkezo bolygon(nem tom mi a neve)akk már majdnem vége van:S
PSN ID:misi2mezei
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
most már jo😛
am lenne 1 kérdésem ha jo akarok lenni baj hogy véletlenul csináltam valami rosszat?XD
Szal próbáld ott.
csak 1050x1680 ast találtam de ha azt teszem be akk elkezd ilyen fekete képernyo kibe lépkedni szoval értitek hogy értem😄
mert most valamilyen kisseb felbontáson van más minden maxon de igy kicsit kockásak az emberek szemei és ez elég idegesito....
pls help!elore is thx.
Lehet amúgy angol nyelvet választani csak ne autorunból telepítsd hanem a setup.exe-t futtasd a DVDrõl.
Why so serious?
Why so serious?
Egyedüli bajom csak az, hogy a játék nyelvét nem lehet kiválasztani. A gépelési hibák zavarnak, a magyar szöveg néha nem fér ki, van olyan is, hogy a karakter sokkal többet mond annál, mint ami magyarul feliratozva van, lefordítatlan angol mondat. A kedvencem, amin jót kacagtam, hogy az elsõ DLC-ben Speckónak fordították a Spectre-t. Gondolom másvalaki volt a fordító, de erre igazán odafigyelhettek volna.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Why so serious?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Why so serious?
ettõl függetlenül szerintem nem veszem meg 5 euroért ezt a "kiegészítést"
asszem valami 2-3 óra lövöldözésrõl szól az egész
Why so serious?
5 dolcsiért<#szomoru2>#szomoru2>
1 milla pénz felhalmozása után.
"The trees move. Do you not see it?"
A hangot eleve szoftveresre vettem, mert régi a hangkártya. Csak 2006-nál régebbieknél merem használni az EAX-et. RAM bõvítésre gondoltam, de ige ritka már a 533 MHz-es. A patchet azonnal feldobtam. Egyébként még az is iga, hogy 1440x900-on futtatom.<#rolleyes>#rolleyes>
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
2: Az specifikusan renegade küldetése, ha paragon karaktered van akkor nem tudod megcsinálni.
Why so serious?
2.a Hádész Gamma csillaghalmazban a Plutuszon van egy erõd ami egy Krogan hadúré és oda sehogy se tudtam bejutni. Aki ide bejutott vagy tudja mit kell csinálni az kérem írjon.
És megjegyzem eredeti Mass Effectem van és már a második végigjátszásban vagyok!
Optimus Prime:
Nem a hangkártya lesz a hibás elhiheted. Nagyon kevés a RAM de inkább a procid az igazi probléma. Ez a játék nagyon proci igényes és a memóriát is zabálná kilószámra. Celeron proci mondjuk eleve nem való játékok alá (csak nagyon kényszerhelyzetben), mert nagyon gyenge, hiába a magas órajel ettõl még kevés.
Ha jót akarsz magadnak, akkor a DxDiag-ban vedd le alapra a hang gyorsítást, meg a játékon belül vedd vissza software-esre a hangot a hardware-esrõl. Ez sokat javítana egy ennyire gyengus gép teljesítményén.
Amúgy patch és DLC fenn van? Pár hibát ezek is javítanak.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Igen, mind a proci, mind a vga low end már, de a proci nagyon, de nagyon. Ráadásul több memória is kellene.
Inkább technikai gondokkal kapcsolatos kérdéseim lennének. A játék közepes grafikán is néha csúnyán belaggol, elveszik a zene vagy épp párbeszéd közben egy-egy mondat elcsuklik.
A gépem: Celeron D 3 GHz, 1.5 GB RAM DDR2, Geforce 8600 GT 256 MB. Bár a sok hang bug lévén én a hangkártyámra gyanakszom integrált ALC861.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Milky Way > Local Cluster > Sol system (link)
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.