Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Nem tudom, én az alapból beállított nehéségen csináltam végig katonával, úgy, hogy már jópárszor végigvittem elõtte, szóval mindennel tisztában voltam. Nem tudom, mennyi küldetés maradhatott ki, de nem hiszem, hogy túl sok 😊

CSAK a Fradi

blackcalibra
Nekem majd 50 óra volt, és szerintem hagytam benn mellék küldetést is sajna.
Terminátor14
6 óra alatt végig lehet csinálni, ha sietsz és persze mindenre tudod a megoldást. De semmi értelme, van egy csomó érdekes mellékküldetés meg egyéb okosságok.

Én nagyjából 25 órát töltöttem el vele mindennel együtt. De lehet ennél többet is.

CSAK a Fradi

ez a játék télleg ennyire rovid?mármint a fo torténet?
mert nézem a PC Gurun a végigjátszást és 5 oldalba belefért mármint ilyen keskeny oldalba😄mert lényegében ahogy olvastam hogyha végigmész a novérián a féroszon és az utána kovetkezo bolygon(nem tom mi a neve)akk már majdnem vége van:S

PSN ID:misi2mezei

Én is úgy tolom, de sztem a végére semmilyen se leszek. Mert kb annyi az egész, h mindig a legfelsõre, vagy legalsóra kell nyomni. De ha unszimpatikus valaki (és lehet) akkor megölöm 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Atkamon
Nem baj... simán ki tudod maxolni a "jót" is, ha néha csiálsz "rossz" dolgokat is.

na már megvan😊a képméretarány nem volt áttálitva Widescreen re😄
most már jo😛
am lenne 1 kérdésem ha jo akarok lenni baj hogy véletlenul csináltam valami rosszat?XD

Maxtreme
Érdekes pl a játékon belül nálam sincs 1440x900. Ellenben a külön indítható konfigurációs panelbe igen.
Szal próbáld ott.

Jani21
Esetleg próbáld meg a játék konfigurációs eszközével beállítani a felbontást. Ez az indításkor megjelenõ ablakban a játék indítása gomb alatt van (talán beállítások néven). Egyébként én is 1680x1050 felbontáson játszom. Amúgy az érdekes, hogy neked ilyesmi felbontás jelenik meg csak felcserélt sorral, oszloppal (1050x1680).

mármint minden játékotfeltudok tenni annyira csak ezt nem.

hát VGA driver a legujabb ami van Gforce 9800GT re.a monitorét nemtom de minden mást betudok álitani annyira csak ezt nem😞

Atkamon
Nem tom, én 1680x1050-ben játszok, nekem mûködik.

Videókari driver? Monitor driver?

sziasztok nem tudja valaki,hogy miért nincs a játékban 1680x1050 es felbontás?:Smert nem találom a beálitásoknál😞
csak 1050x1680 ast találtam de ha azt teszem be akk elkezd ilyen fekete képernyo kibe lépkedni szoval értitek hogy értem😄
mert most valamilyen kisseb felbontáson van más minden maxon de igy kicsit kockásak az emberek szemei és ez elég idegesito....
pls help!elore is thx.

Jani21
Kösz a tippet!<#worship> Nem is gondoltam volna, hogy ilyen egyszerû.

A DRM hiánya volt az egyetlen ok amiért a CD Projektes változatot vettem. Csak már bánom mert azóta ahhoz is van deaktiváló cucc...
Lehet amúgy angol nyelvet választani csak ne autorunból telepítsd hanem a setup.exe-t futtasd a DVDrõl.

Why so serious?

Én???????? Ne viccelj már, ezt is angolul játszottam. 😊

Why so serious?

Jani21
A CD Projekt-nek köszönhetjük, hogy nem az EA féle aktivációs másolásvédelemmel jött ki a játék, és így nem kell szenvedni a limittel illetve a deaktivációval se. Persze így kell a DVD, de kinek melyik a szimpatikusabb.

Egyedüli bajom csak az, hogy a játék nyelvét nem lehet kiválasztani. A gépelési hibák zavarnak, a magyar szöveg néha nem fér ki, van olyan is, hogy a karakter sokkal többet mond annál, mint ami magyarul feliratozva van, lefordítatlan angol mondat. A kedvencem, amin jót kacagtam, hogy az elsõ DLC-ben Speckónak fordították a Spectre-t. Gondolom másvalaki volt a fordító, de erre igazán odafigyelhettek volna.

Akkor viszont ne is sírdogálj, hogy valaki töltse fel a magyar nyelvi fájlokat. <#ravasz1>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Nem is fogom többet. 😊

Why so serious?

wedge31
Persze ,ez eddig is igy volt nem muszáj itthon vásárolnod a játékokat.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ettõl most érezzem jobban magam? 😊 Annyira leszarom amúgy kinek a hibája, de ha egy játéknál ez van akkor a többinél is ez lesz amit a CD Projekt ad ki nálunk, máshol pedig más, nekem pedig ennyit nem ér. Magyarítás nem érdekel, szóval rendelhetem külföldrõl is a normális verziót.

Why so serious?

wedge31
Nem a CD Projektesek hibája hogy a Bioware összeállt az EA-val emiatt van a kavarás.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Optimus Prime
Szerintem, ha rajtuk múlik nem lesz. Hisz nincs olyan rendszerük, amivel fizetõsen tudnák eladni. Max, ha lemezen kiadják.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

No, CD Projektesek azt mondják nem tudják mikor lesz magyar változathoz 2. DLC vagy hogy egyáltalán lesz-e. Akkor várom a törtet és az is biztos, hogy CD Projekt által kiadott játékot se veszek többet. Witcher 2-t kivéve. 😊

Why so serious?

Rage47
nekem nem sikerült magyarítani az EA Store-s verziómat, szal minden okés<#vigyor>
ettõl függetlenül szerintem nem veszem meg 5 euroért ezt a "kiegészítést"
asszem valami 2-3 óra lövöldözésrõl szól az egész
Nem is az 5 dolcsi a baj, hanem az, hogy valószínûleg az elsõhöz hasonlóan ez se mûködne a CD Projektes magyar változattal.

Why so serious?

Warez se megy vele ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Rage47
+ DLC
5 dolcsiért<#szomoru2>
rotator
Kijött az új patch, javították Garrus fejét, meg egy csomó dolgot. Persze a magyar változattal nem mûködik...

Calver
ollé
1 milla pénz felhalmozása után.

"The trees move. Do you not see it?"

Spectre cuccok mikortól nyílnak meg ? Ill ~ mennyibe kerülnek?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Terminátor14
Teljesen mind1, celeron proci egyszerûen nem játékra való. 😊
Sajnos ez van.

CSAK a Fradi

Optimus Prime
Hm, fura, mert eddig nagyon kevés játéknál volt gondom. Még a Crysis demója is elég élvezhetõ közepes grafikán, az új Call of Juarez demója simábban fut, mint a régi. Eddig egyedül a Batmanes játék demója szenvedett csont minimumon, tiszta slow-mo az egész.<#idiota>
A hangot eleve szoftveresre vettem, mert régi a hangkártya. Csak 2006-nál régebbieknél merem használni az EAX-et. RAM bõvítésre gondoltam, de ige ritka már a 533 MHz-es. A patchet azonnal feldobtam. Egyébként még az is iga, hogy 1440x900-on futtatom.<#rolleyes>

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Oksa kösz.
1: Nekem is ugyanez volt ott minden alkalommal, szerintem nem is lehet semmi csinálni.
2: Az specifikusan renegade küldetése, ha paragon karaktered van akkor nem tudod megcsinálni.

Why so serious?

Üdv! Nekem két bolygóval van problémám: 1. az Armstrong Csillagködben a Hong rendszer Casbin bolygóján van egy rész amit körbe állnak a gethek és a térkép elvileg kérdõjelként jelzi ki, de miután mindenkit kipusztítottam semmit sem lehet csinálni és marad a kérdõjel. Aki ezzel a jelenséggel találkozott az kérem írja meg, hogy itt mi a teendõ.
2.a Hádész Gamma csillaghalmazban a Plutuszon van egy erõd ami egy Krogan hadúré és oda sehogy se tudtam bejutni. Aki ide bejutott vagy tudja mit kell csinálni az kérem írjon.
És megjegyzem eredeti Mass Effectem van és már a második végigjátszásban vagyok!
Az a VGA teljesen elégséges ehhez a játékhoz. Nekem is ilyen van és minden maximumon mûködik a 8600GT-vel is (nem minimál felbontásban!). A többi viszont igaz. 😊

Optimus Prime:
Nem a hangkártya lesz a hibás elhiheted. Nagyon kevés a RAM de inkább a procid az igazi probléma. Ez a játék nagyon proci igényes és a memóriát is zabálná kilószámra. Celeron proci mondjuk eleve nem való játékok alá (csak nagyon kényszerhelyzetben), mert nagyon gyenge, hiába a magas órajel ettõl még kevés.
Ha jót akarsz magadnak, akkor a DxDiag-ban vedd le alapra a hang gyorsítást, meg a játékon belül vedd vissza software-esre a hangot a hardware-esrõl. Ez sokat javítana egy ennyire gyengus gép teljesítményén.

Amúgy patch és DLC fenn van? Pár hibát ezek is javítanak.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

ollie
Low end géped van, mit vársz?
Igen, mind a proci, mind a vga low end már, de a proci nagyon, de nagyon. Ráadásul több memória is kellene.

Terminátor14
Ugyan biztosat én sem tudok mondani, de az a proci elég kevés lehet a játék alá.

CSAK a Fradi

Optimus Prime
Üdv! Egy hete vettem a játékot és ma be is fejeztem. 😊 Igen, kicsit elkapkodtam, mert sok mellékküldetés is volt, de majd legközelebb.
Inkább technikai gondokkal kapcsolatos kérdéseim lennének. A játék közepes grafikán is néha csúnyán belaggol, elveszik a zene vagy épp párbeszéd közben egy-egy mondat elcsuklik.
A gépem: Celeron D 3 GHz, 1.5 GB RAM DDR2, Geforce 8600 GT 256 MB. Bár a sok hang bug lévén én a hangkártyámra gyanakszom integrált ALC861.

Fec papa
Kösz a segítséget, sikerült megtalálni. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

CptObvious
Itt keresd:
Milky Way > Local Cluster > Sol system (link)

Helyi naprendszer ha jól emlékszem!

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Fec papa
Nekem annyi lenne a kérésem, hogy jön egy üzenet a Naprendszerbõl, hogy a Holdon megvadult valami szerkezet és azt kéne kiiktatnom, de hogy jutok el a Naprendszerben, néztem a csillagtérképet, de nem találom. :S

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

proway
Heló. Fantom nehéz páncélt nem tudjátok hogy merre találnék vagy valami ötlet ?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

IMYke2.0.0.0
Ha a csapatodban képes rá valaki, akkor a fõkaraktered automatikusan ki tudja nyitni. Ha nincs ilyen csapattagod, ill. Te nem vagy rá képes, akkor nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok nemrég kezdtem el játszani a játékkal harci aspektus karakterrel. Lenne egy kérdésem, hogy a pályákon vannak külonbözõ ládák amit kódfejtéssel vagy omigéllel lehet kinyitni. Esetleg valamelyik csapattag ki tudja nyitni ezeket vagy nekem kell mindegyikkel szenvednem? Némelyikhez nem is enged oda mert nincs fejlettebb kódtörö képességem.
nr1ranger
köszi

There is no peace. There is only WAR!

Calver
nincs is, csak gránátok. azok modjait lehet cserélgetni.

"The trees move. Do you not see it?"

nr1ranger
Hali, mostanában kezdtem el a játékot, az lenne a kérdésem, hogy magát a gránátvetõt tudom cserélni, vagy csak a modot bene? Mert külön így gránátvetõt mint fegyvert nem találtam.

There is no peace. There is only WAR!