Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Positive Mental Attitude
Én mindig szoktam hagyni pár giga helyet azért.
BattleTag: zydar#2910
BattleTag: zydar#2910
Miért? Nem lenne elég hely a C-n?
PSN ID:misi2mezei
Positive Mental Attitude
Ha a magyar/orosz (magyarán CDProject-es) változat van akkor a kiadó oldalán megtalálod a file-t és azt tedd fel (patch is mehet).
Ha egyéb változatod van (angol/USA/német) akkor az ahhoz tartozó patch-et majd eztán a DLC-t tedd fel.
Ha ezek nem stimmelnek akkor nem is lesz a játékon belül megtalálható az új helyszín (mellesleg ki lesz "plakátolva" keresned sem kell).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Lenne egy olyan problémám, hogy ha elindítom a mass effectet, akkor bejön egy sötét kép, és nem tölt semmit...
Olvastam rá egy olyan megoldást, hogy indítsam el, rendszergazdaként, és nem tudom úgy elindítani, mert a Tulajdonságok-->Kompatibilitás fülnél alul a kis négyzet szürke...
Valami megoldás?
Positive Mental Attitude
csak akkor van amikor elinditom a játékot és kijon olyan kis menu ahol lehet álitgatni de ha ott megyek rá akk felmegy a masseffect.com ra szoval az semmi...
csak az Utopia van ami eredetileg is más nincs ugyhogy nem érek semmit a végigjátszással:S
azért thx!
nincs ott sem semmi uj:Scsak az Utopia nevu rendszer de az eddig is volt...sztetek probáljam meg mégegyszer feltenni a DLC-t?
de a játék mappájában ahova telepitettem ott van 1 mappa aminek az a neve,hogy DLC vagy az enm számit?
thx a segitséget😊
A válasz:
Kedves Dávid!
A letölthetõ DLC nem kompatibilis a magyar verzióval. A csomag lokalizációja a cégünkön kívülálló okokból nem várható a következõ 1 - 2 hónapban. Pontos dátumot egyenlõre nem tudok mondani.
Üdvözlettel
CD Projekt Support
"Everything that happens, happens for a reason"
azthittem hogy az a Verseny az idovel a DLC mert az nemvolt a havernak oszt lehet csak nem emlékezett rá...
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
na de itt jon a baly nemtom mit kell tenni😞megoltem beneziát és azután vagyok már még maradt a férosz és a vermárde elotte meg akarom csinálni ezt de nemtom hova kell menni😞azt irja,hogy nézzem át a novériát a féroszt az artemis taut és a vermárt de a novérián nincs semmi sehol pls help mit kell?
elore is thx!
A patchre azért várnék, mert van pár dolog amin talán javítana.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Szerintem nem érdemes várni a javításra, ugyanis a hivatalos fórumokat olvasva a patch nem igazán javítja a felsorolt problémákat, valamint inkább gondokat okoz. A DLC is vegyes fogadtatásban részesült.
simon7108: A 2. DLC-hez kell a patch. Azonban mivel az új DLC fizetõs lett és az EA saját digitális hálózatán terjeszti, nem sok esélyt látok magyar kiadásra.
Írtam a CDProjektnek és ezt a választ kaptam:
Kedves Ferenc!
Rajtunk kívülálló okokból akadnak gondok a patch lokalizációjával, mindent megpróbálunk hogy minél hamarabb megjelenjen a javítás. A patch biztosan meg fog jelenni, de sajnos dátumot nem tudok mondani.
Üdv
CD projekt Support
Why so serious?
2. Pontosan nem tudom azok milyen fegyverek, de a legjobbak az adott fegyvertípusból az X-es számúak és a legjobb fegyverek pedig Fantom (Spectre) felszerelés közé tartoznak. (Ha jól tudom a megtalált fegyverek szintje függ a karaktered szintjétõl). A legjobb Fantom felszerelés eléréséhez különbözõ feltételeknek teljesülnie kell info itt
3. Igen.
1.az kihatással lesz a torténetre,hogy a novérián nem adtam oda a fegyvereket opold nak,hanem annak aki segit nekunk😄(persze oszt megtartottam a fegyokatXD)
2.lesznek azoknál jobb fegyverek?
3.az 1. kiegészitot le lehet tolteni ingyenesen?
elore is thx a válaszokat😊
és ott lehet valamit csinálni?mármint a mi naprendszerunkben?vannak mellékkuldetések?
Szép magyar fordítás 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
angolul itt
"The trees move. Do you not see it?"