11074
-
#8953 Hi. Szerintem nincsen. A 2 sem támogatja a gémpadot, kicsi az esély rá, hogy lesz még olyan peccs, ami magával hozza ezt a funkciót is. -
#8952 DLC-ket is lenyomtad? -
Richardix #8951 hát lefosom a tarkómat :P
2. végigjátszásra el akartam érni a 60-at. minden mellékküldit megcsináltam (sztem) és a játék végén voltam lvl 59 és 21k xp kellett a 60-hoz (59-60-ra 180k kell összesen szal...)
még1x nem viszem ki, az 1x biztos. -
Mathiasse #8950 sziasztok.
Van valami megoldás pc-re amivel játszható a játék x360 gamepaddal? -
DJviolin #8949 Megoldva. -
DJviolin #8948 Sziasztok!
Ma újra felraktam a mass effect-et és szerettem volna folytatni a régi mentéseimmel (1.01 patch + bring down the sky dlc). Ma feltelepítettem a játékot, ráraktam a bdts dlc-t az 1.01-es patchal és még ráraktam az 1.02-es patchot. Bemásolom a mentéseimet, de valamiért a menüben nem látszik a dlc (config ablakban igen!) és nem tudom elindítani semelyik mentésemet sem. valaki tudna segíteni? -
duke81 #8947 Hi!
Már a 3. végigjátszásnál tartok a legnehezebb szinten és megvan az összes medálom is a képességmedálokon kívül.. nagyon szeretném megszerezni de nem adja be akárhányszor használom őket. 75X kéne mindet de egyiket sem értem el pedig J
JÓVAL többször elsütöttem már őket.. mi lehet a probléma? ja és az pl az MI-hekkelést gépeken használom, az idegsokkot szerves ellenfeleken stb.. szóval ez sem lehet a probléma. lehet hogy bug van a játékban? valaki eljutott már idáig hogy ilyen problémái legyenek?
-
#8946 Ja tényleg olyat lehet, hogy egy-egy képességet kin használjanak, de utána vajon csak azt az egy ellent támadják, amíg meg nem hal? -
Dzsabba #8945 Értem, akkor ezt még meg kell szoknom.
Köszönöm segítségeteket. -
Richardix #8944 amikor taktikai módba vagy (space) akkor a jobb egérgombot lenyomva tudod "becélozni" hogy hova támadjanak. -
#8943 Szerintem itt nem lehet azt, hogy ki kit támadjon, de mondjuk ebben a játékban nincs is szükség annyi stratégiai tervezésre, mint a Dragon Age-ben. (nem játszottam DA-el, csak vidókat láttam) Ez inkább ilyen gyors tempójú akciódúsabb lövöldözés csak. -
Dzsabba #8942 Akkor a dragon age után ez egy röpke játék lesz:)
Tényleg még egy kérdés, már kipróbáltam és nem tudtam úgy irányítani a csapatot mint a dragon age-ben,csak annyit tudtam állítani hogy ki milyen módon támadjon de hogy ki kit támadjon azt már nem, most én nem veszek észre valamit vagy csak ennyit lehet állítani? -
#8941 Nekem átlagos sebességgel 25 óra volt, aki nagyon részletesen vitte végig annak volt 35-40 is. -
Dzsabba #8940 Sziasztok.
Kb hány órás a játék idő? -
#8939 köszi -
#8938 itt egy -
#8937 ha valakinek van eredeti Mass Effect 1 eladó, az írjon PM-et, érdekelne. köszi. -
Richardix #8936 ... a helyi csillaghalmaz az a Holdas mellékküldi...
a DLC az Exodus csillaghalmazba van. -
#8935 "helyi csillag", úgy keresd. -
#8934 köszi szépen -
#8933 a csillagtérképen lévö új bolygó a dlc -
#8932 Üdv, a Bring down the Sky dlc feltelepítés után a játékon belül hol érhető el? előre is köszi :) -
NiGhTM4R3 #8931 MassEffect.exe 1.02
MassEffectLauncher.exe 1.01
MassEffectConfig.exe 1.02
UninstallMassEffect.exe 1.03
Kicsit kusza :D -
csoli31 #8930 Én meg még akkor sem öltem meg, mikkor a renegát-ot akartam kimaxolni. Lehet bennem van a hiba, mert túl jószívű vagyok?! -
#8929 launcherben kiirja a verziót a beállitásoknál a Game fülön -
NiGhTM4R3 #8928 Hali srácok
A játékban hol mutatja a verziószámot?
Mert elvileg feltettem az 1.01, és utána az 1.02-es javítást, de sosem lehet tudni. :]
Most kezdem a játékot mert elég sok jót hallottam róla, és nem akarom bugosan játszani, mert ugye a javítások elég sok dolgot változtatnak benne. -
#8927 :D:D -
#8926 Én állandoan lelöttem a ragyást egy csapatba elég egy kemény gyerek és az nálam mindig shepard. -
#8925 Azért ahogy Wrexet ismerem, még egyszer felkelt volna és 100km-es körzetben szétlő mindent ami mozog :D
Biztosra ment :D -
#8924 még halála után is belelő párat, a mocsok:D -
Richardix #8923 én soha nem ölném meg wrexet.. ő a kedvencem a csapatból :P
még akkor se öltem meg, amikor egy ízig-vérig gonosz karaktert csináltam... -
#8922 Most mi ebben a különleges?:D -
#8920 szeretjük Asht... xD
-
#8917 Már miért ne lenne értelme? Én is crackelem minden játékom, hogy ne kelljen CD/DVD-t használni. Így sem az adathordozó, sem az olvasó nem degradálódik. Szerencsére manapság már egyre ritkábban van rá szükség, mert a legtöbb játéknál már nincs CD/DVD check. -
Richardix #8916 jah az nekemis feltűnt.. és tetszik :)
Csak az nem tetszik, hogy a BDtS-t nem tudom felrakni, illetve fel tudom, csak tiszta hanghibás lesz a gamma, és az tökreszar :( Nincs vmi ötlet? -
Richardix #8913 megvenni aztán crackelni.. hát ennek így sokértelme van :P
am nemtom.. rakd újra, hátha megjavul... -
#8903 Ez így van rendjén, mert általában ha már van fent egy driver, akkor az újabb telepítője előbb letörlni a régi drivert, aztán újra kell indítani, hogy feltegye az újat... -
duke81 #8888 Hali!
Van egy olyan gondom a játékkal, hogy nem adja meg a képességekért járó eredmény medálokat. elvileg minden képességet 75X kéne elsütni és megvan.. de én akár hányszor használom nincs semmi. a szabotázst példáúl már vagy 300X elnyomtam harc közben.
volt valakinek ilyen gondja már? esetleg megoldás?
köszi -
#8887 Igen. De azt hittem ez csak nálam jelentkezik. Hogy először a modellek, majd effektek végül a textúrák töltődnek be. Ez nála igaz a BioShock, Frontlines: Fuel of War, Mass Effect, Unreal Torunament 3 játékokra. Egyedül a Mirror's Edge nem ilyen és ott a töltés is csak 5 mp. -
#8886 Az Infiltrator a másodikban is elég ütösnek igérkezik a cloak miatt de mint eddig a többi kasztot ezt is teljesen átalakitoták ,majd meglátjuk milyen irányba sül el a dolog.