11074
  • Pretorian
    Hi. Szerintem nincsen. A 2 sem támogatja a gémpadot, kicsi az esély rá, hogy lesz még olyan peccs, ami magával hozza ezt a funkciót is.
  • Pretorian
    DLC-ket is lenyomtad?
  • Richardix
    hát lefosom a tarkómat :P
    2. végigjátszásra el akartam érni a 60-at. minden mellékküldit megcsináltam (sztem) és a játék végén voltam lvl 59 és 21k xp kellett a 60-hoz (59-60-ra 180k kell összesen szal...)
    még1x nem viszem ki, az 1x biztos.
  • Mathiasse
    sziasztok.
    Van valami megoldás pc-re amivel játszható a játék x360 gamepaddal?
  • DJviolin
    Megoldva.
  • DJviolin
    Sziasztok!

Ma újra felraktam a mass effect-et és szerettem volna folytatni a régi mentéseimmel (1.01 patch + bring down the sky dlc). Ma feltelepítettem a játékot, ráraktam a bdts dlc-t az 1.01-es patchal és még ráraktam az 1.02-es patchot. Bemásolom a mentéseimet, de valamiért a menüben nem látszik a dlc (config ablakban igen!) és nem tudom elindítani semelyik mentésemet sem. valaki tudna segíteni?
  • duke81
    Hi!
    Már a 3. végigjátszásnál tartok a legnehezebb szinten és megvan az összes medálom is a képességmedálokon kívül.. nagyon szeretném megszerezni de nem adja be akárhányszor használom őket. 75X kéne mindet de egyiket sem értem el pedig J
    JÓVAL többször elsütöttem már őket.. mi lehet a probléma? ja és az pl az MI-hekkelést gépeken használom, az idegsokkot szerves ellenfeleken stb.. szóval ez sem lehet a probléma. lehet hogy bug van a játékban? valaki eljutott már idáig hogy ilyen problémái legyenek?
  • Atkamon
    Ja tényleg olyat lehet, hogy egy-egy képességet kin használjanak, de utána vajon csak azt az egy ellent támadják, amíg meg nem hal?
  • Dzsabba
    Értem, akkor ezt még meg kell szoknom.
    Köszönöm segítségeteket.
  • Richardix
    amikor taktikai módba vagy (space) akkor a jobb egérgombot lenyomva tudod "becélozni" hogy hova támadjanak.
  • Atkamon
    Szerintem itt nem lehet azt, hogy ki kit támadjon, de mondjuk ebben a játékban nincs is szükség annyi stratégiai tervezésre, mint a Dragon Age-ben. (nem játszottam DA-el, csak vidókat láttam) Ez inkább ilyen gyors tempójú akciódúsabb lövöldözés csak.
  • Dzsabba
    Akkor a dragon age után ez egy röpke játék lesz:)
    Tényleg még egy kérdés, már kipróbáltam és nem tudtam úgy irányítani a csapatot mint a dragon age-ben,csak annyit tudtam állítani hogy ki milyen módon támadjon de hogy ki kit támadjon azt már nem, most én nem veszek észre valamit vagy csak ennyit lehet állítani?
  • Atkamon
    Nekem átlagos sebességgel 25 óra volt, aki nagyon részletesen vitte végig annak volt 35-40 is.
  • Dzsabba
    Sziasztok.

Kb hány órás a játék idő?
  • Szolnokboy1
    köszi
  • Gubberx
    itt egy
  • Szolnokboy1
    ha valakinek van eredeti Mass Effect 1 eladó, az írjon PM-et, érdekelne. köszi.
  • Richardix
    ... a helyi csillaghalmaz az a Holdas mellékküldi...
    a DLC az Exodus csillaghalmazba van.
  • koschwarz
    "helyi csillag", úgy keresd.
  • Gubberx
    köszi szépen
  • Rage47
    a csillagtérképen lévö új bolygó a dlc
  • Gubberx
    Üdv, a Bring down the Sky dlc feltelepítés után a játékon belül hol érhető el? előre is köszi :)
  • NiGhTM4R3
    MassEffect.exe 1.02
    MassEffectLauncher.exe 1.01
    MassEffectConfig.exe 1.02
    UninstallMassEffect.exe 1.03

Kicsit kusza :D
  • csoli31
    Én meg még akkor sem öltem meg, mikkor a renegát-ot akartam kimaxolni. Lehet bennem van a hiba, mert túl jószívű vagyok?!
  • Rage47
    launcherben kiirja a verziót a beállitásoknál a Game fülön
  • NiGhTM4R3
    Hali srácok
    A játékban hol mutatja a verziószámot?
    Mert elvileg feltettem az 1.01, és utána az 1.02-es javítást, de sosem lehet tudni. :]
    Most kezdem a játékot mert elég sok jót hallottam róla, és nem akarom bugosan játszani, mert ugye a javítások elég sok dolgot változtatnak benne.
  • Piszkos  Fred
    :D:D
  • wedge31
    Én állandoan lelöttem a ragyást egy csapatba elég egy kemény gyerek és az nálam mindig shepard.
  • Piszkos  Fred
    Azért ahogy Wrexet ismerem, még egyszer felkelt volna és 100km-es körzetben szétlő mindent ami mozog :D
    Biztosra ment :D
  • Rage47
    még halála után is belelő párat, a mocsok:D
  • Richardix
    én soha nem ölném meg wrexet.. ő a kedvencem a csapatból :P
    még akkor se öltem meg, amikor egy ízig-vérig gonosz karaktert csináltam...
  • Piszkos  Fred
    Most mi ebben a különleges?:D
  • Rage47
    szeretjük Asht... xD
  • ollie
    Már miért ne lenne értelme? Én is crackelem minden játékom, hogy ne kelljen CD/DVD-t használni. Így sem az adathordozó, sem az olvasó nem degradálódik. Szerencsére manapság már egyre ritkábban van rá szükség, mert a legtöbb játéknál már nincs CD/DVD check.
  • Richardix
    jah az nekemis feltűnt.. és tetszik :)
    Csak az nem tetszik, hogy a BDtS-t nem tudom felrakni, illetve fel tudom, csak tiszta hanghibás lesz a gamma, és az tökreszar :( Nincs vmi ötlet?
  • Richardix
    megvenni aztán crackelni.. hát ennek így sokértelme van :P
    am nemtom.. rakd újra, hátha megjavul...
  • Terminátor14
    Ez így van rendjén, mert általában ha már van fent egy driver, akkor az újabb telepítője előbb letörlni a régi drivert, aztán újra kell indítani, hogy feltegye az újat...
  • duke81
    Hali!
    Van egy olyan gondom a játékkal, hogy nem adja meg a képességekért járó eredmény medálokat. elvileg minden képességet 75X kéne elsütni és megvan.. de én akár hányszor használom nincs semmi. a szabotázst példáúl már vagy 300X elnyomtam harc közben.
    volt valakinek ilyen gondja már? esetleg megoldás?
    köszi
  • Optimus Prime
    Igen. De azt hittem ez csak nálam jelentkezik. Hogy először a modellek, majd effektek végül a textúrák töltődnek be. Ez nála igaz a BioShock, Frontlines: Fuel of War, Mass Effect, Unreal Torunament 3 játékokra. Egyedül a Mirror's Edge nem ilyen és ott a töltés is csak 5 mp.
  • wedge31
    Az Infiltrator a másodikban is elég ütösnek igérkezik a cloak miatt de mint eddig a többi kasztot ezt is teljesen átalakitoták ,majd meglátjuk milyen irányba sül el a dolog.