Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valahogy lehetne részletesebben videóbeállításokat állítani? Mert nekem a 4 mag miatt nem megy a MassEffectConfig :S

Positive Mental Attitude

Jól telepakoltad! 😊
Én mindig szoktam hagyni pár giga helyet azért.

BattleTag: zydar#2910

triplet
Már megoldottam. Igazam volt, nem volt elég hely a C-n😄.

Lehet, hogy írásvédett lett valamiért a Documents mappád!

BattleTag: zydar#2910

Jani21
Gondolom nem eredeti a játékod.

triplet
Na, sikerült megoldani. Hát azt kell mondjam hogy még egy ilyen jó játékot nem láttam még soha😊. Viszont nem menti el a játékot. Be van kapcsolva az automatikus mentés, és amikor ment a játék kiírja hogy nem sikerült elmenteni és hogy próbálkozzak újra.
Miért? Nem lenne elég hely a C-n?

a CDProject oldalárol szedtem le de azt írták,hogy a patch nem kell mert benne van a DLC ben.

PSN ID:misi2mezei

Sikerült rájönnöm, a windows biztonsági központban engedélyezni kell a fiókok felügyeletét és akkor jó lesz

Positive Mental Attitude

A megfelelõ verziójú DLC-t tetted fel? Fenn van a patch is?

Ha a magyar/orosz (magyarán CDProject-es) változat van akkor a kiadó oldalán megtalálod a file-t és azt tedd fel (patch is mehet).

Ha egyéb változatod van (angol/USA/német) akkor az ahhoz tartozó patch-et majd eztán a DLC-t tedd fel.

Ha ezek nem stimmelnek akkor nem is lesz a játékon belül megtalálható az új helyszín (mellesleg ki lesz "plakátolva" keresned sem kell).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

triplet
Nekem is ugyan ez a problémám😊.

Hello
Lenne egy olyan problémám, hogy ha elindítom a mass effectet, akkor bejön egy sötét kép, és nem tölt semmit...
Olvastam rá egy olyan megoldást, hogy indítsam el, rendszergazdaként, és nem tudom úgy elindítani, mert a Tulajdonságok-->Kompatibilitás fülnél alul a kis négyzet szürke...
Valami megoldás?

Positive Mental Attitude

na itt márcsak az a gond,hogy nincs olyan menupont,hogy Letoltheto tartalom sehol sem a beálitásoknál sem sehol mindent átnéztem😞
csak akkor van amikor elinditom a játékot és kijon olyan kis menu ahol lehet álitgatni de ha ott megyek rá akk felmegy a masseffect.com ra szoval az semmi...

Jani21
Nézd meg, hogy a játékon belül a letölthetõ tartalmak menüpontban szerepel-e a DLC (Beállítások->Letölthetõ tartalom). Itt egyébként le is írja, hogy hova kell menni. Szóval ha ott nem szerepel a DLC, akkor nem jó valmai.

ja ez mind szép és jo de nekem nincs olyan rendszer az exodus csillaghalmazban,hogy Asgard😞
csak az Utopia van ami eredetileg is más nincs ugyhogy nem érek semmit a végigjátszással:S
azért thx!

Atkamon
vegyétek ugy,hogy nem mondtam semmit😞
nincs ott sem semmi uj:Scsak az Utopia nevu rendszer de az eddig is volt...sztetek probáljam meg mégegyszer feltenni a DLC-t?
de a játék mappájában ahova telepitettem ott van 1 mappa aminek az a neve,hogy DLC vagy az enm számit?

Jani21
Örülök neki. Akkor a magyar változatban is maradt az Exodus csillaghalmaz név, azt hittem másképp fordították.

Atkamon
De még jelölve is van a csillaghalmaz a galaxistérképen...

jah hogy az a Exodus Csillaghalmazban van?😄azthittem hogy 1 teljesen ujat kapokXDakk azért nem találtam....
thx a segitséget😊

Jani21
A játék menüjében a letölthetõ tartalmak menüpontban látszódik a DLC? Ha ott szerepel, akkor rendben települt, csak te nem találod a csillagtérképen. Itt egy link, hogy hol található meg (Exodus Csillaghalmaz->Asgard). Sajnos a magyar megfelelõit nem tudom az elnevezéseknek.

nem kaptam 1 uj csillag képet sem vagy mit:Sugyanazok vannak meg amik járnak a fo kuldetéssel szoval nincs1 olyan sem ami eddig nemvolt😞mi lehet a baj?rendesen felinstaláltam meg minden de semmi...

DLC lesz, de sokára, én is írtam e-mailt.
A válasz:

Kedves Dávid!

A letölthetõ DLC nem kompatibilis a magyar verzióval. A csomag lokalizációja a cégünkön kívülálló okokból nem várható a következõ 1 - 2 hónapban. Pontos dátumot egyenlõre nem tudok mondani.

Üdvözlettel
CD Projekt Support

"Everything that happens, happens for a reason"

de nem kaptam uj csilagképet sem rendszert😞nem változott semmi:S
azthittem hogy az a Verseny az idovel a DLC mert az nemvolt a havernak oszt lehet csak nem emlékezett rá...

Optimus Prime
Csak röpködj rendszerrõl-rendszerre. A Bring Down the Sky nem tartozik a fõ küldetések közé, szal az 5. Flotta fog róla tájékoztatni, ha épp abban a rendszerben jársz. X57-es aszteroida a Terra Nova környékén, a csilag képet már nem tudom.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

na felraktam az 1. DLC-t,oda megyek a térképhez és hiv a tanács és azt a kuldetést adja,hogy verseny az idovel ez már a DLC?mert a haver nem emlékszett ilyenre😛
na de itt jon a baly nemtom mit kell tenni😞megoltem beneziát és azután vagyok már még maradt a férosz és a vermárde elotte meg akarom csinálni ezt de nemtom hova kell menni😞azt irja,hogy nézzem át a novériát a féroszt az artemis taut és a vermárt de a novérián nincs semmi sehol pls help mit kell?
elore is thx!

Optimus Prime
Akkor örüljünk a magyar verziónak, mert van magyar felirat akinek ez szükséges - és nincs EA-féle másolásvédelem. Vagy, aki teheti cserélje le külföldi kiadásra. Vagy a patch és az DLV nem ér ennyit, inkább várjunk a 2-re.

A patchre azért várnék, mert van pár dolog amin talán javítana.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Jani21
Itt nem csak a nyelvi különbségeken múlik a patch, hanem a másolásvédelmen is. Lévén a CDProjekt enyhébb másolásvédelemmel adta ki, mint az EA. Valamint az is okozhatja a késést, hogy a CDProjekt-nek nem juttatták el korábban a patch-et. Vagy az EA így bünteti, amiért neki sikerült megszerezni a kiadási jogokat. Hû de sokat spekuláltam <#vigyor3>. Arra akarok rámutatni, hogy sok minden állhat a háttérben, amirõl nem tudunk.

Szerintem nem érdemes várni a javításra, ugyanis a hivatalos fórumokat olvasva a patch nem igazán javítja a felsorolt problémákat, valamint inkább gondokat okoz. A DLC is vegyes fogadtatásban részesült.

simon7108: A 2. DLC-hez kell a patch. Azonban mivel az új DLC fizetõs lett és az EA saját digitális hálózatán terjeszti, nem sok esélyt látok magyar kiadásra.

Hol lehet petíciót indítani a CD Projektnek?

Ezt ugye nem gondolják komolyan. Akkor legalább angolul fel lehessen rakni.Azt persze nem tudják megoldani.

na ez marhajo😞nemhogy inkább forditva lenne😄nemkell nekunk patch inkább DLC-t kérunk!!!

Optimus Prime
Lesz patch, csak DLC nem. 😞
Írtam a CDProjektnek és ezt a választ kaptam:

Kedves Ferenc!

Rajtunk kívülálló okokból akadnak gondok a patch lokalizációjával, mindent megpróbálunk hogy minél hamarabb megjelenjen a javítás. A patch biztosan meg fog jelenni, de sajnos dátumot nem tudok mondani.

Üdv
CD projekt Support

Csak menet közben tudod játszani. Ha végigvitted a játékot utána már nem. Szóval még mindenképp azelõtt tedd fel.

Why so serious?

thx és ezt azután tudom játszani ha kivittem az alapszorit vagy ha most felteszem akk már tudom is vinni a + kuldetéseket?

Jani21
Például innen letöltheted a magyar verziót.

thx a válaszokat!amugy honnan tudom letolteni az elso DLC-t?persze magyarul😊

Jani21
1. Nem.
2. Pontosan nem tudom azok milyen fegyverek, de a legjobbak az adott fegyvertípusból az X-es számúak és a legjobb fegyverek pedig Fantom (Spectre) felszerelés közé tartoznak. (Ha jól tudom a megtalált fegyverek szintje függ a karaktered szintjétõl). A legjobb Fantom felszerelés eléréséhez különbözõ feltételeknek teljesülnie kell info itt
3. Igen.

na még lenne 3 kérdésem😄
1.az kihatással lesz a torténetre,hogy a novérián nem adtam oda a fegyvereket opold nak,hanem annak aki segit nekunk😄(persze oszt megtartottam a fegyokatXD)
2.lesznek azoknál jobb fegyverek?
3.az 1. kiegészitot le lehet tolteni ingyenesen?
elore is thx a válaszokat😊

Én is hallottam az új patchrõl, és várni fogok. Az elsõ kiegészítõ is angolul jött ki és egy idõ múlva azt is magyarra fordították ezé sztem megéri egy kicsit várni...... Am sztem az elsõ kiegészítõ is fasza lett!
Atkamon
hát ja... pajzsokat kell lövöldözni...

Optimus Prime
Az egyik legunalmasabb és legidegesítõbb küldetés. 😊

Atkamon
Hát egy van, amikor a Holdra kell menni kiiktatni egy "megvadult" számítógéprendszert.

akk azért nem találtam😄
és ott lehet valamit csinálni?mármint a mi naprendszerunkben?vannak mellékkuldetések?

Calver
pontosabban 20-as szint után, akkor specializálódsz.

"The trees move. Do you not see it?"

Optimus Prime
Tényleg rövid a játék, én napi 3-4 óra játék mellett kb. 1 hé alatt végig vittem. De hülyeség volt, egy rakás mellékküldetés van. A legegyszerûbb sorra menni a rendszereken. De a Citadellán is sok a küldetés és a lehetõség. A mi Naprendszerünk csak pár vagy egy fõ küldetés teljesítése után látható a térképen.

Helyi rendszer/Sol

Szép magyar fordítás 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Calver
tejút <#nezze>
angolul itt

"The trees move. Do you not see it?"

Terminátor14
Ha jól sejtem, magyarul tolod...
Olyat keress, hogy Helyi rendszer.

CSAK a Fradi

azt vágom😄de amikor ott vagyok a galaxis térkép nél melyik galaxisba kell mennem vagy hogy van ez?

Van az a nagy sárga fent, amit nappal lehet látni. Nappal. Ezért is hívják Napnak (vagyis épp fordítva, de ettõl tekintsünk el). A Föld, mint olyan, a Naprendszerben található.
a Föld melyik rendszerben vagy miben van?😄mert régebben a haveromnál megtaláltam de elfelejtettem hol van:S