Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha rosszul irtam a neveket bocsi

S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.

nekem segítség kéne azon a protián bolygón ahol Sharen becsukta elõttünk az ajtót. A gond az hogy sehogy sem találom az utat voltam a fönti részen voltam a lenti részen aktiváltam a "robotkutyákat" visszakerültem a fenti részhez és nem találom az utat, tud valaki segíteni?

S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.

Terminátor14
Ja, kezdjük azzal, hogy le sem szállhatsz a fellegvár területére engedély nélkül 😊 Meg hogy a tanácsot sem látogathatja csak úgy senki sem, és legtöbb esetben csak hologramokon keresztül komunikálsz velük még te is. Úgyhogy ne akarj hülyeségeket belemagyarázni a dolgokba 😄

CSAK a Fradi

na mindegy már, jó ez is.
egyébként nem rossz játék, el lehet vele lenni.
eddig annyi zavaró volt, hogy a fellegváron alig voltak emberek, sokkal nagyobb nyüsgésre számítottam. plusz katonák is alig voltak, pl a tanácshoz ennyi erõvel akárki odamehetne azt heló, vagy megölheti õket bárki, semmi védelem nem volt ott, csak úgí simán lehet mászkálni.

Atkamon
Hát pedig ott van az elején, hogy "Egyéni karakter kiválasztása" vagy valami hasonló...

nekem is gyanús. de esküszöm nem találtam ilyet az elején 😊

Terminátor14
Vicces, bírom az ilyen figyelmes embereket 😄D

Ha csak elindítottad, akkor alapból katona vagy.

CSAK a Fradi

beszivárgó? 😊 honnan tudom, hogy én mi vagyok? az elején nem láttam ilyen opciót, kiválasztottam shepard-öt azt már indult is a sztori.

Tudod te használni az assault rifle-t és a shotit is csak nem lesznek pontosak.

A sniper-t meg majd azután tudod fejleszteni, hogy fejlesztetted egy bizonyos pontig a pisztoly skill-t. De ha végignézed a pisztolytnál a skill csíkot (megnézed azokat a kis ikonokat amik a csíkon vannak és elolvasod a mellékelt szöveget) akkor ez ki kell derüljön mert leírja a program. Vagy ha nem ott akkor a sniper csíknál. De legrosszabb esetben még mindig elõveheted a kézikönyvet amit a játékod mellé kaptál.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

nos... harc közben nem, de sztori szerint lehetnek halálozások...
Atkamon
Mindig felállnak, amikor vége a harcnak.

Rash87
Lemaradt,h miért? 😄

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Nekem meg olyan kérdésem lenne,hogy beszivárgó osztályban vok,s csak pisztoly-t tudok használni :\ Mesterlövészt még fejleszteni se tudom.

Én most kezdtem el az elsõ részt, olyan kérdésem lenne, hogy a csapattársak sose halnak meg? Mert látom, hogyha lelövik õket utána ismét felállnak.

Üdv!
Úgy gondolom, hogy a DualCore1.8, 2GB RAM, Nvidia8800GTS 320-al azért az ajánlott környékén mozgom, mégis ha mindent leveszek minimumra, még akkor is állatira beszaggat. Természetesen a legfrissebb driver van fent. Igaz Win7 alatt vagyok. Ez lehet gond?
Elõre is köszi

kicsit több önállóság? köszi 😛
Atkamon
Csk egyre tudsz leszállni...

TheGrinder
Köszönöm Szépen. 😊

wedge31
Therum.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TheGrinder
Knossoson belül még van 5 bolygó: Archanes, Zakrosz, Thérum, Faisztosz és Armeni. Ezek közül melyiken van Liara?

TheGrinder
Köszönöm Szépen a gyors választ!!! 😄

wedge31
Knossos.

TheGrinder
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Amikor meg kell keresni Liarát, akkor el kell repülni az Artemis Tau naprendszerbe, És a naprendszeren belül melyig bolygóra kell elrepülni? Van négy: Athén, Spárta, Makedón és Knossos.

Calver
itt van leírva melyik elõtörténetet mit módosít
kasztok, röviden, angol néven, magyart leginkább tippelem csak:
Soldier (Katona): unalmas. nagyon.
Infiltrator (Beszivárgó): Soldier és Engineer tökéletes keveréke, majdnem annyira jól bírja a megpróbáltatást mint a Soldier, fegyverekben semmiben nem marad el tõle (pisztoly sebez a legjobban ugyanis), és hozzá megvan szinte minden lényeges Engineer skillje. ha AI Hacking-et berakod bónusznak, minden. az élmezõnyben a helye, mert táp, bár nekem nem favoritom.
Engineer (Mérnök): nagyon nem remekel harcban, így gyenge.
Vanguard: Singularity bónusz skillel tudja az Adept összes hasznos dolgát, csak jobban ért a fegyverekhez, nehezebb páncélban mozog, és "csöppet" nehezebb megölni. favorit kasztom, vele a legszórakoztatóbb a játék szvsz.
Adept (Adeptus?): Assault Rifle bónusz skillel sokan õrá esküsznek, hasonló az élmény mint Vanguard-dal, csak egyel több CC, cserébe csak könnyû páncél.
Sentinel (gõzöm sincs): Adept és Engineer keveréke... az elsõ részben pocsék. (cserébe a második részben õk uralják a játékot)

"The trees move. Do you not see it?"

wedge31
Beszivárgó nekem is az egyik kedvenc nem lesz gond vele.

Csak segít beleélni magad a szerepbe, meg néha visszaköszönnek ezek az infók.

Positive Mental Attitude

Rash87
Közben szerencsére rájöttem. A parancsok menü gombjai megegyeztek az irányító gombokkal,ezért pittyegett😄
Egyébként kaszt szempontjából melyik a legjobb? Magyar változat van meg,s ez alapján a Beszivárgó-t választottam,amelyik távcsövest tart a kézében,remélem jól döntöttem 😊 Illetve ez az elõélet h mit csinált,stb,ez befolyásol majd valamit a játék folyamán?

wedge31
Mondtam volna ha tudok de sajnos nem tudok ez valami bill hibának tünik de ez csak tipp.

Rash87
S erre van vmi megoldás? :\
(1.02es patch fent van)

wedge31
Nem ,nem normális.

Rash87
Még csak most kezdtem el játszani a játékkal,de az normális hogy minden irány váltásnál mikor megnyomom az irány gombokat,pittyeg egyet? :S 10 perc után elég idegesítõ.

Terminátor14
Nincs mit.

A fejlõdési renszert eléggé átdolgozták a 2. részben, ott már nem lehet olyan nagyon elrontani a karaktereket. De azért persze biztos, ami biztos alapon az auto szintlépést illik kikapcsolni 😊

CSAK a Fradi

Attelee
Köszi a választ!
Akkor asszem elcsesztem h a társaknál Automatán hagytam a szintlépést!
Na mindegy elkezdem a 2-õt,ott már óvatosabb leszek!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

megelõztél 😊

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

1. Beszélgetni kell vele sokat, és az utolsó fõküldi elõtt lehet megfektetni (ha jól emlékszem).
2. A local cluster-ben van (magyarul valami helyi csillagköd lehet)
3. akkor valszeg te nem állítottad manual-ra a szintlépést a többi karakternél. Én pl. Tali-nál toltam ki a kódfejtést max-ra, így mindent ki tudtam nyitni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Terminátor14
1: Ez szerintem elég egyértelmû 😊 Beszélj vele sokat, és persze legyél kedves meg miegymás, és akkor jönni fog a dolog magától. Viszont választanod kell, hogy Õ vagy Ash.

2: Ha magyarul játszól, akkor Helyi renszert keress. (asszem)

3: Nem a csíkokat kell nézni, fejleszteni kell egy teches karit, a megfelelõ tulajdonság kimaxolásával.

CSAK a Fradi

Attelee
Sziasztok!Most vittem végig a játékot,és eléggé magával ragadott.
Lenne viszont pár kérdésem:
1.Hogyan lehet behozni a Liarás sexjelenetet?
2.Van egy mellékküldetésem h a Naprendszerbe a Föld holdján öljem meg az elvadult VI-ost!Ezt nem igazán találtam meg!?
3.Vannak olyan tárgyak amiket nem tudok kinyitni,mert azt irja h túl alacsony a technikai képzettség!Azt nem értem h hogyan lehet ezt növelni,mert hiába rakok bármilyen karaktert a csapatba akkor is csak félig van a technikai erö!?
Köszönöm ha válaszzoltok!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Atkamon
Jó, itt meg két helyen is fel van tüntetve, hogy NO WAREZ.

Elõbb kipróbálnám, és ha bejön megveszem.
Tudom hogy megéri, de lehet hogy nem tetszik.

A problémámra valami megoldás ezen kívül?

Ja és amikor telepitem a magyaritást, akkor próbáltam azt is hogy egy üres mappába teleíptem, de semmit se másol bele csak egy uninstall fájlt.....

PS3 Slim 250 PC

Atkamon
Vedd meg. Nem drága, és nagyon megéri.

Üdv!

Ma feltelepítettem a Mass Effectet.

Feltettem az orosz patchet. majd a magyarítást.
Ezt követõen elindítottam és ott ahol annak kéne lennie hogy press a key, csak számok vannak.
Össze visszaság az egész, ezt követõen hibajelentéssel kidob.

Mit csináltam rosszul? Mit hagytam ki?

Elõre is kösz.

PS3 Slim 250 PC

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nagyon szépen köszönöm! <#eljen> <#worship>

IMYke2.0.0.0
A "Serpent Nebula" = Kígyó Csillagköd.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Aki a magyar nyelvûvel játszott attól kérdezném, hogy a végén a fõgonosz ahol van, annak a rendszernek mi a neve magyarul? <#confused> Angolul Serpent Nebula a neve a rendszernek, de magyarul mi? Köszi annak, aki tudja. <#worship>

Piszkos  Fred
A mentéses mappában létre kell hozni egy ME1 nevû mappát, és én abba pakoltam bele az összes mentést, és ha új játékot kezdesz, akkor kiírja hogy milyen karakterek vannak abban a mappában, meg hogy mi történt a tanáccsal, Wrexszel, és egyébként a mellékküldiknek is lesz szerepe a második részben.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Piszkos  Fred
Vagy meg kell csinálni Wrex személyes küldijét.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

a játék végén lementi a karakteredet, és kezdhetsz vele új játékot, vagy importálhatod is Mass Effect 2-be... természetesen nem rendes mentésrõl van szó, hisz mi értelme a játék vége után menteni? 😛
grebber
Hm ez érdekes végigvittem és a végén nincs mentés semmi.
Mass Effect 2 honnan fogja tudni hogy végigvittem az 1-et így?? Vagy leszarja hogy végigvittem mindenféle állást betölt vagy hogy van ez?

Next PC upgrade: 2022

Pedig röhejesen egyszerû. Folyamatosan mozogni kell és lõni, hozzád se ér.

Why so serious?