11074
  • Trantorius
    Csak egyet lehet?:O
  • Atkamon
    LOL sehogy :D
  • Trantorius
    Hello!
    Mikor végigvittem a játékot mindvégig beszélgettem mind a 2 csajjal de végül csak Liarát sikerült megfektetnem, ez miért van? Kihagytam valamit? Hogy lehet mind a 2 csajt megfektetni?
  • ktomi22
    :( .. kár.. pc verzio meg nem futna el kb pc-men (arra vettem direkt boxot) ..azert thx a valaszt :)
  • Hoz_Hun
    Nincs.
  • ktomi22
    hy.. ide irom, mer konzolos topik kihalt már rég..
    konzolon van magyar felirat a gémbe? .. nem tudjatok?
  • readswift
    Na és a HUD-ot is elkéne tüntetni, utána lennének jó screenshotjaink. Privi, akár fizetek is.
  • readswift
    Aki segít nekem kieditálni a kékfényes idegesítően villogó lens flare effekteket cfg-ből, vendégem pár sörre.
  • Risu Führer
    értem köszi
  • ollie
    Csak warez verziónál van ilyen.
  • Risu Führer
    ja tudom hogy túlmelegednek csak valamikor nem hűlnek le.ezt egy újraindítással tom csak kiküszöbölni.
  • Fenrir
    Olyan bug viszont volt, hogy egy fegyver soha nem hűlt le miután túlmelegedett. Azt hiszem, hogy fegyvert kell akkor váltani.
  • Optimus Prime
    Az nem bug, a fegyverek alapból túlmelegednek. Van upgrade, amivel ezt csökkenteni lehet, de van olyan is, ami egy lövéstől túlhevíti.
  • Risu Führer
    a fegyvertúlmelegedési bugot hogyan lehet kijavíntani?
  • Atkamon
    Az a kör mindig ott van, akkor is, ha azt a küldetést nem veszed fel. Azért van ott, hogy Avina elmondja, hogy ne zavard.
  • mans
    Voltam ott is,pedig csak az lehet az utolosó,mert ott van az a kör az örzőn,amit már vizsgáltam azokon már nincs amikor közelítek feléjük.Mind1 max kimarad az a rész.
  • csoli31
    Voltál már ott ahol a Normandy dokkol? Mert ott is van egy őrző. Szerintem azt hagytad ki.
  • Atkamon
    Attól, hogy a VI azt mondja, hogy ne zavard őket, még scannelted. Máshol lesz az utolsó.
  • mans
    Nálam nincs olyan a középső egérgombra raktam a használt,az irányitás menübe nincs más,csak a 1 2 3 stb ami gyorsbillentyü,arra hogy rakom rá?
  • PiszkosFred
    Ismert problema :) Csak szkenneld (van ra gyorsbillentyu), ne "hasznald". Ugy engedni fogja.
  • mans
    Most az örzőket keresgélem,már megvan 20 de az utolsó épp a hologrammcsaj mellett van és ha vizsgálnám akkor megszólal hogy ne zavarjam az őrzőt,ez mi az isten?
  • Calver
    attól függ... ha végigrohansz csak a főszálon, tudtommal olyan 7-8 óra alatt le lehet zúzni - de nem érdemes. ha "szöszmötölsz", mellékküldetéseket csinálsz, egyebek, simán van olyan hosszú mint második rész, sőt, talán még hosszabb is.
  • mans
    ok kösz,amúgy milyen hosszú a game? a második résszel azért elvoltam egy darabig.
  • PiszkosFred
    Ha te vagy a kapitany, akkor csak siman hasznald csillagterkepet, es jelold ki a rendszert-bolygot-stb. Bolygo fuggo a dolog, mit tudsz ott csinalni. Vagy van rajta allomas, es bedokkolsz. Vagy a kis tatuval dob le Joker, es akkor ezzel derited fel a terepet, nyersanyagok, bazisok, ellenfelek, egyeb feladatok utan. Vagy abszolute nem tudsz mit kezdeni vele, es csak par nyersanyagot tudsz max nyerni a bolygo atvizsgalasaval, ez altalaban automatikus, nem kell leszalni hozza.

Ha pedig nem te vagy a kapitany, akkor elobb legyel az :)
  • Evoluti0N
    Ha eljutsz Fellegvárba és ott teljesíted a főküldetési szálat, akkor a kapitány átadja neked a hajót és onnantól kezdve te szabod meg az úticélt.
  • mans
    Hi

Most kezdtem el az első részt,a galaxistérképen mikor tudok majd keresgélni?mert azt írja hogy csak a kapitány adhat uticélt.
  • MerlinW
    Szükséged van a hajóra, hogy odajuss, tehát ez logikusan csak a kinevezésed után történhet meg.
  • kr1szmester
    miért lehet az, hogy win 7 van fönt és szaggat mint a disznó, de párbeszédek alatt nem. régen tökéletesen ment, még ugyan úgy win 7en is. nem értem. a 2 is megy max beállításokkal.

és csak nekem nem látja a BDTS-t? felrakom a patchet, a DLC-vel együtt, crack is rendben de nem jó. felraktam az 1.02 patchet hátha, de még nem kaptam üznetet(lehet még az elején vagyok nagyon? mert még csak most jöttem a Fellegvárba, bár előző végigjátszásaim során sem ismerte nagyon fel :D
  • MerlinW
  • strebacom
    Wazze......................
  • MerlinW
    CDProject, nem Galaxis, tessék.
    Tavaly december óta itt a leírás:)
  • strebacom
    Hol???? Linket!!!
  • MerlinW
    Nem jelent meg magyarul, de a CD Galaxis oldalán mindig is le volt írva, hogyan lehet telepíteni a magyar verzióra.
  • Evoluti0N
    A Pinnacle Station DLC végül megjelent magyarul? Vagy lehet valahogy trükközni a magyar verzióval, h menjen vele az angol verziójú DLC?
  • Hoz_Hun
    Biztos, hogy nem becsempészte. Azt írja a honlapján a CD Projekt-nél dolgozik és játékokat fordít le. Gondolom ő fordította a Mass Effectet. Simán beszerkezthette a saját novelláját.
    Nem tudom a licencek hogy szólnak, de feltételezem írásra nem kaptak jogot. De végül is ez nem olyan regény, hanem hangulatcsináló.
    Nekem nincs is ezzel bajom. Hanem az hogy feltüntethette volna valahol, hogy ez nem eredeti anyag.
    Vagy a dobozra fel van írva, hogy exclusive CD Projekt tartalommal (vagy valami ilyesmi)?
    Szerintem megtévesztő, hogy egyben van a hivatalos ME Codexel egy nem hivatalos novella és ez sehol sincs jelezve.
  • mascarun
    Nyilván volt valamiféle engedélye vagy pedig felkérték.
    Nem hiszem hogy csak úgy fogta magát és hozzáköltötte majd valamilyen úton módon belecsempészte a dobozokba.....
  • Hoz_Hun
    Jó hogy betetted ide. Csak néztem hogy mi ez. Mivel nekem eredeti collectors-os változat van meg (XBox360) angliából, ez nem volt benne. Nem is tudtam, hogy ez mi és nálam miért nincs benne. Még a Galactic Codex-em is teljes (nem pedig kivonat), Art book, meg mindenféle jó cucc volt hozzá, de novella nem. Ráadásul sose hallottam Indira Myles-ről az eredeti BioWares helyeken sem említik sehol.

Aztán rájöttem, hogy ez csak a magyar kiadványhoz van, mert ezt egy magyar írónő írta. Így peresze, hogy az eredeti (angol nyelvű) változatokban ez nincsen benne. Szóval Indira Myles polgári nevén Kolozsvári Zsófia.
    Amúgy ezt szabad? Csak úgy hozzákölteni egy novellát egy játékhoz és együtt forgalmazni a kiadvánnyal?
    Na mindegy, köszönjük neki, el fogom olvasni.
  • bunny
    Köszönöm a segítséget, ez a space funkció valahogy kimaradt, így egy csomó minden egyszerűbb :D
  • Atkamon
    Spcae-t nyomsz folyamatosan, ott vannak a képességeid, azokból bármelyiket drag and droppolhatod a bal felső sarokban lévő gyorsindítóba és akkor bármikor megnyomhatod a megfelelő számot, és rögtön támad, nem kell a space-t használni.
  • bunny
    Tompítás a neve a kérdéses skillnek. Ennek a gyorsindító menünek a használatát is elmondhatnád, nem bírtam rájönni miként lehet oda felpakolni és mit is lehet pontosan felrakni.