Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.
S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.
CSAK a Fradi
egyébként nem rossz játék, el lehet vele lenni.
eddig annyi zavaró volt, hogy a fellegváron alig voltak emberek, sokkal nagyobb nyüsgésre számítottam. plusz katonák is alig voltak, pl a tanácshoz ennyi erõvel akárki odamehetne azt heló, vagy megölheti õket bárki, semmi védelem nem volt ott, csak úgí simán lehet mászkálni.
Ha csak elindítottad, akkor alapból katona vagy.
CSAK a Fradi
A sniper-t meg majd azután tudod fejleszteni, hogy fejlesztetted egy bizonyos pontig a pisztoly skill-t. De ha végignézed a pisztolytnál a skill csíkot (megnézed azokat a kis ikonokat amik a csíkon vannak és elolvasod a mellékelt szöveget) akkor ez ki kell derüljön mert leírja a program. Vagy ha nem ott akkor a sniper csíknál. De legrosszabb esetben még mindig elõveheted a kézikönyvet amit a játékod mellé kaptál.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Glory, Glory Man. United!
Úgy gondolom, hogy a DualCore1.8, 2GB RAM, Nvidia8800GTS 320-al azért az ajánlott környékén mozgom, mégis ha mindent leveszek minimumra, még akkor is állatira beszaggat. Természetesen a legfrissebb driver van fent. Igaz Win7 alatt vagyok. Ez lehet gond?
Elõre is köszi
Lenne egy kérdésem: Amikor meg kell keresni Liarát, akkor el kell repülni az Artemis Tau naprendszerbe, És a naprendszeren belül melyig bolygóra kell elrepülni? Van négy: Athén, Spárta, Makedón és Knossos.
kasztok, röviden, angol néven, magyart leginkább tippelem csak:
Soldier (Katona): unalmas. nagyon.
Infiltrator (Beszivárgó): Soldier és Engineer tökéletes keveréke, majdnem annyira jól bírja a megpróbáltatást mint a Soldier, fegyverekben semmiben nem marad el tõle (pisztoly sebez a legjobban ugyanis), és hozzá megvan szinte minden lényeges Engineer skillje. ha AI Hacking-et berakod bónusznak, minden. az élmezõnyben a helye, mert táp, bár nekem nem favoritom.
Engineer (Mérnök): nagyon nem remekel harcban, így gyenge.
Vanguard: Singularity bónusz skillel tudja az Adept összes hasznos dolgát, csak jobban ért a fegyverekhez, nehezebb páncélban mozog, és "csöppet" nehezebb megölni. favorit kasztom, vele a legszórakoztatóbb a játék szvsz.
Adept (Adeptus?): Assault Rifle bónusz skillel sokan õrá esküsznek, hasonló az élmény mint Vanguard-dal, csak egyel több CC, cserébe csak könnyû páncél.
Sentinel (gõzöm sincs): Adept és Engineer keveréke... az elsõ részben pocsék. (cserébe a második részben õk uralják a játékot)
"The trees move. Do you not see it?"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Positive Mental Attitude
Egyébként kaszt szempontjából melyik a legjobb? Magyar változat van meg,s ez alapján a Beszivárgó-t választottam,amelyik távcsövest tart a kézében,remélem jól döntöttem 😊 Illetve ez az elõélet h mit csinált,stb,ez befolyásol majd valamit a játék folyamán?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A fejlõdési renszert eléggé átdolgozták a 2. részben, ott már nem lehet olyan nagyon elrontani a karaktereket. De azért persze biztos, ami biztos alapon az auto szintlépést illik kikapcsolni 😊
CSAK a Fradi
Akkor asszem elcsesztem h a társaknál Automatán hagytam a szintlépést!
Na mindegy elkezdem a 2-õt,ott már óvatosabb leszek!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
2. A local cluster-ben van (magyarul valami helyi csillagköd lehet)
3. akkor valszeg te nem állítottad manual-ra a szintlépést a többi karakternél. Én pl. Tali-nál toltam ki a kódfejtést max-ra, így mindent ki tudtam nyitni.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
2: Ha magyarul játszól, akkor Helyi renszert keress. (asszem)
3: Nem a csíkokat kell nézni, fejleszteni kell egy teches karit, a megfelelõ tulajdonság kimaxolásával.
CSAK a Fradi
Lenne viszont pár kérdésem:
1.Hogyan lehet behozni a Liarás sexjelenetet?
2.Van egy mellékküldetésem h a Naprendszerbe a Föld holdján öljem meg az elvadult VI-ost!Ezt nem igazán találtam meg!?
3.Vannak olyan tárgyak amiket nem tudok kinyitni,mert azt irja h túl alacsony a technikai képzettség!Azt nem értem h hogyan lehet ezt növelni,mert hiába rakok bármilyen karaktert a csapatba akkor is csak félig van a technikai erö!?
Köszönöm ha válaszzoltok!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Tudom hogy megéri, de lehet hogy nem tetszik.
A problémámra valami megoldás ezen kívül?
Ja és amikor telepitem a magyaritást, akkor próbáltam azt is hogy egy üres mappába teleíptem, de semmit se másol bele csak egy uninstall fájlt.....
PS3 Slim 250 PC
Ma feltelepítettem a Mass Effectet.
Feltettem az orosz patchet. majd a magyarítást.
Ezt követõen elindítottam és ott ahol annak kéne lennie hogy press a key, csak számok vannak.
Össze visszaság az egész, ezt követõen hibajelentéssel kidob.
Mit csináltam rosszul? Mit hagytam ki?
Elõre is kösz.
PS3 Slim 250 PC
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Mass Effect 2 honnan fogja tudni hogy végigvittem az 1-et így?? Vagy leszarja hogy végigvittem mindenféle állást betölt vagy hogy van ez?
Next PC upgrade: 2022
Why so serious?