Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elnézést ha szabályt szegtem, de titeket érdekelhet!
"The trees move. Do you not see it?"
de ha csak a kettõbe akarod importálni, akkor lényegtelen - 50-59 +2 szintet ad, 60-nál van csak változás.
társak küldetése pedig elõjön ha beszélsz velük Normandy-n - de csak Wrex és Garrus ad így külön, specifikusan küldetést. ha Tali-ét is meg akarod csinálni, elõször ezt az assignment-et kell végigvinned, és utána tudsz neki pár számára hasznos adatot adni.
De nem a csapatba vételre gondoltam hanem hogy játék közben ne haljon meg. Ehhez van egy küldetés elvileg.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Az érdekelne hogy egyszeri végigjátszásnál mekkora szintet lehet elérni?
És a társak küldetését hogy és miként lehet elõhozni? Fõleg Wrex érdekelne.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
tényleg.
ezután csapattárs nyögni fog egy ilyesmit, h "I think we're clear, Shepard." (legalábbis Garrus ezt mondja) és ollé, mehet a quicksave.
quickload elõvarázsolását meg #9092-as hszben leírtam.
amugy nem baj, hogy le vagy maradv, a jatek még ma is megállja a helyét szerintem, és itt a 2ik rész ami elõtt jó ha végigtolod az elsõ részt!
anti hero
Most kezdtem el ismerkedni a jatekkal. (Igen, tudom, hogy 1-2 evvel le vagyok maradva, de sebaj!) Feltunt, hogy nem lehet akarhol, es akarmikor menteni. Az elejen meg mintha tudtam volna parszor gyorsmentest csinalni, de a legutobbi par ora jatek alatt abszolut nem engedett menteni. Kicsit idegesito volt a dolog, mert mar mentem volna aludni, de meg tovabb kellett jatszanom egy jelentos tortenesig, ahol is automatikusan mentett a jatek.
Valaki be tudna avatni a mentes rejtelmeibe? <#rolleyes>#rolleyes>
Csak en vagyok ennyire bena, vagy tenyleg ennyire le van korlatozva a mentes? Mi a trukkje?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
-Keeperek a citadellában-
Még a játék elején kapunk egy olyan küldetést, hogy scanneljük be az összes keepert. Elég sunyi helyekre tudnak elbújni ezért itt egy lista, hogy hol találhatóak meg. Angol verziót ismerem csak, így ahol ötletem sem volt minek nevezhették, ott hagytam az angolt 😊
-PRESIDIUM-
- 4 található a Citadel Towerben
1, A legfelsõ szinten bal oldalt (ha szembeállsz a tanáccsal)
2, Az utazó terminál mellett, ahol megkaptad a küldetést
3, Az elõzõtõl balra, Kahoku admirális után a székek mögött
4, a központi szinten a jobb oldalon (ha szembeállsz a felsõ szinttel)
- Citadel Tower elõtt, Avina mellett
- A kereskedõ negyednél (Financial district) hátul van egy lépcsõ, ott fent a bal oldalon
- A követségi társalgó hátsó erkélyén (embassy lounge)
- A követségi társalgótól visszafelé balra lesz még egy szoba, ott hátul
- A volus és elcor követségen (néha láthatatlan!) a sarokban
- A Consort's Chambers és a Financial District között a lépcsõ közelében
- A Consort's Chambers bejáratánál
- A Ward Access bejáratánál
-WARDS-
- Hátul egy kisebb szobában a Presidium-Wards összekötõ folyosónál
- Chora's Den és a Presidium Access lift közötti vöröses folyosóban
- A felsõ piac hátsó sarkában
- A Flux-ban, hátul a nyerõgépeknél
- A Med Clinic mögött hátul (nem bent)
- A C-Sec Academy bejáratánál
- A C-Sec Academy közlekedési felügyeleténél a korlát mögött (traffic control room)
- A C-Sec Academy "igénybevételi irodájában" (requisition office)
- A Normandy dokkjában hátul a rács mögött
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
katt ide
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Segítsetek nekem ebben!
Elõre is köszönöm!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
szerintem nem, de ez nem 100%
nehezsegi szintet viszont a jatek elejen tudsz valasztani és ha vegigtolod a jatekot akkor uj nehezsegi szint lesz elerheto (ugyemlekszem)
anti hero
2. csak úgy. szóval Ilos elõtt szvsz.
Lenne pár rövid kérdésem:
1. Végigvittem a játékot és az érdekelne, hogy újra lehet-e kezdeni azzal a karakterrel, amelyikkel befejeztem?
2. A 2. DLC, a Pinnacle Station területére csak úgy lehet eljutni, ha van egy korábbi mentésünk, mikor még lehet használni a Galaxy Map-ot vagy a játék befejezése után is elérhetõ?
Bindings=(Name="F9",InputMode=BIO_INPUT_MODE_NONE,Command="LoadGame karakter_neve00_QuickSave",Control=False,Shift=False,Alt=False)
1. dokumentumokon belül \BioWare\Mass Effect\Config mappában megnyitod a BIOInput.ini fájlt
2. kitörlöd az "FKEY_F9.txt",Control=False,Shift=False,Alt=False)" és AFKEY_F9.txt",Control=False,Shift=False,Alt=True) sorokat (legalábbis nekem csak így mûködött)
3. majd beraksz egy ilyet a Bindings=(Name="F9"-el kezdõdõ sor helyére:
Bindings=(Name="F9",InputMode=BIO_INPUT_MODE_NONE,Command="LoadGame karakter_neve00_QuickSave",Control=False,Shift=False,Alt=False)
karakter neve természetesen az a név amit te adtál a saját kis karakterednek.
Why so serious?
Why so serious?
Nincs mit!
Richardix: Ismert hiba, vagy tedd fel a legújabb patchet, vagy próbálkozz másik vga driverrel. Illetve olyat is olvastam annó itt, hogy csak az egyik cfg fájlt kell átírni, olvass utána esetleg 😊
CSAK a Fradi
Végigvittem a 2-t és újra kedvet kaptam az 1-hez. Viszont a Therumon (Liara ásatása) a talajon nem jelenik meg a textúrák jó fele.. feketeség van helyette, a lávafolyók se látszanak... elég zavaró, és aggasztó hogy miért csinálja.. miért csinálja? 😞
CSAK a Fradi
Amikor olyan dolgot találok amihez elektronikai tudás kell, nekem pedig ilyen nincs mivel katona vagyok. van rá valami esély, hogy mégis megvizsgáljam ezeket a dolgokat? a csapattársamat esetleg lehet utasítani ilyesmire?
CSAK a Fradi
egy kérdés: kyle atya hol van? mert azon abban a kis épületben tuti nincs.
Ez amúgy egy elég egyszerû rész, csak egy irányba tudsz menni, szal nem tudom merre tévedhettél el. Ha jól emlékszem, akkor majd fel kell menned "lifttel" egy magasabban lévõ helyre, ott ügyködsz kicsit és utána indulhatsz a Mékóval tovább. A terület egyik végébõl juss el a másikba, kb ez a lényeg. 😊
Már ha épp Ilos-on vagy, mert a leírásból nem tudtam teljes bizonysággal rájönni.😊
CSAK a Fradi