11074
-
#9513 Vedd meg a Liarás DLC-t a 2-höz, és akkor Liarával is összejöhetsz a 2ben is:) Bár aza DLC nem megy a magyar verzióval sajnos... -
#9512 Na jó akkor úgy fogalmazok, hogy ha a 3 ban hűséges maradok ahoz akivel az első részben össze jöttem akkor tuti máshogy fog alakulni a sztori, bár már egy hete próbálom össze hozni hány féle variáco lehet a 3. részre, és simán lehet annyi amit egyszer ovlastam hogy több mint 1000 történet variácio sülhet ki. -
#9511 Nem megcsalás a 2ben a sztori szerint, ha összejössz valakivel... -
#9510 Az igen csak már előre akarok csinálni egy mentést a 3-ba és ugye ha az egybe össze jövök valakivel, a kettőben megcsalom, és akkor nem tom mi lesz a vége, de ha az egyben nem jövök össze senkivel, akkor nem csalok meg senkit a 2-ben Mirandával vagy Talival -
#9509 Patcheket tedd fel és menni fog. CDproject.hu-n fenntvannak.
#9508: Hát ha nem beszélgettél sokat Liarával, akkor nem lesz románc... De mondjuk attól, hogy az 1ben van románc, a 2ben még ugyanúgy összejöhetsz valakivel, a sztori engedi :) -
#9508 Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy volt egy kis balhé liara és ash között, hogy döntsem el kit választok, én ashet választottam, de ha a Vermari küldetésen mégis őt hagyom meghalni akkor össze jövök Liarával vagy nem? Csak mert nem igen akartam románcolni most, hogy maradjon a 2. részre. -
Robcuskilla #9507 sziasztok,
Tudtok megoldást arra, hogy miért nem indul el 64 bit vitsa home premium alatt a mass effect ( 1 )...? bejön a kis menü, aztán csak dobja a hibaüzi mikor indítaná, hogy leáll, szevasz... ez elég gáz, jade empire-nél is ezt csinálta...
köszi -
#9506 A 2 megjelenése óta tudjuk, hogy készül :) -
Csillagf3nyke #9505 Készül a Mass Effect 3?
http://www.demonicplayer.hu/2010/11/17/ea-mezesmadzag-jon-a-mass-effect-3/ -
#9504 röviden:
katona: jobb esetben nem alszol be közbe. tényleg rettenetesen unalmas. na meg infiltrator gyakorlatilag ugyanolyan jó pofozógép, szóval...
adeptus: ha sok repülő ellenfelet akarsz látni, akkor előre. kicsit törékeny.
sentinel (tippem sincs magyar nevéről), mérnök: magas labda, de inkább kihagyom... maradjunk annyiba h nem kezdőknek való.
infiltrator (beszivárgó?): ha tech erők a kenyered, ő a legjobb választás. legjobb fegyver képzettségek, minden fontos tech erő, és gyakorlatilag úgy gyak mint egy katona.
vanguard (élharcos? harci adeptus?): fuckyeah. biotikus erőkkel szétken mindenkit, viselhet táp páncélt, remekül lehet vele pisztollyal irtani, és úgy globálban gusztustalanul erős. nálam favorit. ha megfejeled egy Singularity (megint passz magyar névről) bónusz erővel, akkor gyakorlatilag kapsz egy arcátlanul feltápolt adeptust.
szóval tápság és legjobb móka bizony infiltrator/vanguard fronton van. -
#9503 Szerintem szörnyű unalmas a katona... Semmi extra képessége nincs, csak megy és lő... Én legelősör adeptussal mentem, azt imádtam... Bár azt sem szereti mindenki. -
#9502 Ha először játszol akkor katona. Vele lehet a legjobban haladni, sokféle fegyvert tud használni és sok életereje van. Ha már jobban megy a játék akkor lehet próbálgatni bonyolultabb kasztokat is. -
horthy #9501 Milyen karakterrel érdemes karriert kezdeni ?
Mérnök ? Katona ? Mesterlövész ? stb -
#9500 Space-t lenyomod és beállítod a géppityut
omnigél kell a nyitogatáshoz
mellékre nem emlékszem de ha harcossal vagy akkor gyilkolni kell mint az őrült
csapatodból legyen müszaki beállítottságu valaki és akkor tudod nyitni a ládákat
szintlépést te csináld ne automatikus legyen -
horthy #9499 Most kezdtem a játékot két napja !
Volna egy pár kérdésem !
Hol tudom beállitani azt hogy a harcos csajszi gépfegyvert használjon ne pedig mesterlövészpuskát ! Mert akármit csinálok az inventory-ba mindig automatikusan a mesterlövészpuskát veszi elő !
Az omnigél mire jó mennyire fontos ?
Van egy melléküldetés amiben egy elrabolt ürhajon valami elnököt kell megmenteni a kalozoktol és ott valami biokinetikus támadást használnak ellenem hogyan védekezzek ellene ?
Harcos karakterrel vagyok nem tudok minden ládát kinyitni kodot feltörni , a csapat tud ebben segiteni ??
Szintlépésnél a csapatot automatikusra érdemes-e állitani vagy hogy érdemes ezt beállitani ?
-
Evoluti0N #9498 Olyan sok felesleges loot van a játékban, amiket el tudsz majd adni (omnigélből is tele leszel nekik köszönhetően), h nekem minden végigjátszás felénél, háromnegyedénél 9999999 (vagy mennyi, szal a max elérhető mennyiségű) pénzem volt. -
#9497 Már azért is kapsz pénzt ha lelősz vmit. -
#9496 lemész bolygókra, megölsz dolgokat, eladod amit találsz náluk. kb így. -
mzoleeeex #9495 Srácok pénzt lehet valahogy szerezni küldetéseken kívül? -
steweee #9494 nos, a gépkarabély nem annyira hatékony mint hittem amíg adeptussal voltam. kimaxolva is hagy némi kívánnivalót maga után a dolog, távolra is inkább pisztoly használok, mert a mesterlövészfegyvehez még nem ért. az viszont tetszik hogy le lehet ütni az ellenfeleket, de azért az furcsa és nem is jó, hogy a harci kutyát is leüti néhány pontos képzettséggel. mégha legalább wrax döntené le őket... -
Chipii #9493 A biotikus cuccok nagyon hatékonyak, legjobb, ha mindkét csapattársad legalább részben biotikus. Ha az egyikük Alenko, akkor ezzel letudtad a tech részét is. Neked meg általában az lesz a dolgod, hogy a magatehetlenül lebegő/repülő/pattogó ellenfelekre vadkacsavadászatot rendezz:) -
#9492 healer... -
steweee #9491 na hát egyenlőre nekem nagyon nem jött be a harci adeptus. meglátjuk később mi lesz. hihetetlen amúgy, hgoy egy ennyire jó játéknál hogy nem lehet azt megcsinlálni, hoyg normálisan harcoljon a két mellettem lévő társ. rájöttem hogy egy engineer+healer mindenképpen jól jön, akit már a legelején megkapunk srácot, mivel úgyis halál nyomorékok harcban, mindent nekem kell úgyis szétlőni. kár hogy hallgattam a pc guru leírásában a harci adeptust javasolták. azon kívül iszonyat gány magyarul, és nekem meg ez a verzióm van meg. ha végigjátszom még1x, csak angolul fog történni... -
#9490 Jah ott csapat érték számít, neked nem kell ahhoz Engineerer menni h ajtókat nyiss ki, arra ott van Tali pl. -
steweee #9489 na pár kérdés
a kódfejtésnél, gyógyításnál meg iylenek a csapat legnagyobb értékét számolja ?
a tároló szekréynnél azt írja ki, hogy kevés a képzettségem. azzal mit lehetne kezdeni ?
a megfélemlítés vagy elbájolás ugyanarra jó, csak más a viszonyulás az aktuális npc-hez, vagy különféle helyzetekben lesz azért jelentősége, hogy valakit csak kedvesen vagy csak erőszakosan lehet meggyőzni -
steweee #9488 köci, már találtam is beszerzési helyet hozzá...
:) -
#9487 Bring Down tha Sky (Zúgjon az ég), Pinaccle Station (ez nem magyar) -
steweee #9486 milyen kiegészítők, dlc-k jelentek már meg hozzá ?
mi az utolsó patch ? -
#9485 Nekrofiliának hívják:) -
bunny #9484 Hehe, ti nem vagytok normálisak :) Trantorius itt röhögtem vagy fél percet... -
#9483 A Mass Effect után valószínűleg több millióan. -
Trantorius #9482 Jobban jártál Liarával, Ash egy fapicsa, -(SPOILER)-a második részben is hogy elhajt!:P
+ Liara kék, hányan mondhatják el hogy megdöntött egy kék bőrű csajt:D -
#9481 Ilyen is van? Én elsőre Liarával jöttem, össze. Asht akartam, de egy témában kicsit rosszul válaszoltam - First Contact War azt hiszem - nem könnyű eset a csaj. -
Prof William #9480 Sőt ha mindkettővel sokat beszélgetsz oda is jönnek hozzád egy bejátszásban hogy akkor most mi van kit választasz? -
Trantorius #9479 Partyba akartam vágni őket majd az oldalamon kettőjükkel felmenni a hídra mint egy strici!:D -
Trantorius #9478 Nekem is eddig csak kecskékkel jött össze, azért is lepődtem meg mikor bejártam az egész univerzumot és egy nyamvadt kecskét sem találtam, pedig hozzájuk lenne már tapasztalatom!:P;) -
#9477 Nem elég Liara? Jobb mint az a csúnya Ash -
#9476 Ne légy telhetetlen, ember. Van, akinek a valóságba egy se megy. -
Trantorius #9475 Beszarás, mik ki nem derülnek!:P -
#9474 Hát igen basszus:D Itt szerelemről van szó...