Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Amugy en 64 bites Win7-en jatszok vele, eddig minden gond nelkul.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Erdekes, mert nekem meg csak a patch felpakolasa utan volt hajlando elindulni, mert az elejen meg gondja volt a 4 magos procikkal.

Gondolom nem eredetivel jatszol.
Tudom, hogy itt nincs warez, de ugye a patchelest kovetoen patch-elt tort exe-t hasznaltal, es nem az eredeti installhoz tartozot?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

windows 7 32bit. probaltam kompatibilitasi modban ill adminisztratorkent futtatni nem igazan valt be semmi eddig:/
ollie
Milyen oprendszer?

megtettem,azzal egyszeruen el se indul a jatek.semmi hibauzenet,csak nem indul
MrStokes
Ha meg nem tetted, utolso patch-et erdemes feltenned, hatha segit a dolgon.

hali,
a napokban kezdtem el jatszani a jatek elso reszevel pc-n es egy erdekessegbe utkoztem, remelem nem vagyok egyedul a problemaval: egyszeruen nem mukodik a command menu. felhozom a space-el es nem tudok utasitasokat kiadni sehova klikkelni rajta.a quick slots-hoz se tudok semmit huzni. van esetleg valami megoldas a problemara? eleg erdekes igy jatszani. elore is koszi😊
Optimus Prime
Ezt vágom, de a Program Files mappába nem hagyja telepíteni. Bárhova máshova igen. miért? Csak nálam van így? XP SP3 32 bit.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Kori
A C elött van egy + jel katt arra és elméletileg legördül a lista

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Atkamon
Megnézhetted volna a linket😄 Final Fantasy XIII

ennek mi a neve ? mármint milyen játékból van a shot?:

Atkamon
Hát ott azt írja, hogy nincs engedélyed abba a mappába telepíteni.

Optimus Prime
Számok viszont nagyon hajaznak az ME betûtípusára. 😄

Egyébként a Progra Files mappás nem tudom telepíteni a játékot, íme. Nem katasztrófa, csak érdekes. :S

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Furcsa is volt. 😄 De ez meg az egyetlen játék amiért komolyan elgondolkodtam egy konzol vételén...

Why so serious?

Pretorian
Én már kezdtem tényleg megijedni, h a boxos verzió ennyire különbözik a pc-s tõl lol. 😄

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Bocs, rossz totyik.
Valaki törölje le, legyen kedves.

A nagy ilyedségre, néhány boxos screenshot:

http://screenshots.teamxbox.com/gallery/2066/Final-Fantasy-XIII/p1/

Ráadásu úgy tûnik ez fotó, a valáóságban sokkal jobbak a színes és nem ilyen recés a kép ...

Már alig várom, hogy megjelenjen.
És az FMV-ktõl amúgy is le fog esni az állunk 😄

Kori
oda telepíted ahova akarod
én egy másik win egyik particiojára raktam példul

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Optimus Prime
Bár már lehet volt téma, konkrét választ nem kaptam rá. Miért nem lehet a magyar kiadást a Progam Files mappába telepíteni? (Eredeti játék és adminisztrátor vagyok XP-n)

Glutamin
Köszi!

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Glutamin
Most sikerült végeznem. Hamarosan nekivágok majd a 2. résznek. Karakter hogyan tudom majd átvinni?

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Atkamon
Én is így vagyok, most mindent máshogy akarok megcsinálni az 1ben, hogy lássam, milyen hatással lesz a 2re😄

Pretorian
Most végeztem a kettõvel, de megint úgy érzem, hogy el kell kezdenem újra az elsõ résztõl. Hiába, ez eddig a valaha készült legjobb sci-fi sorozat. Period. <#vigyor2>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Calver
mühahaha <#vigyor1>

gfreak
jesssz 😄DD lenne duplicate kepesseg...ami a vegen triplicate lenne...harom nagy kekfaszu Sheparddal lehetne futkarozni 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

SötétBarom
Vagy az elsõ asarit, nagy kék fasszal. Õ lenne Dr. Manhattan <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

gfreak
hmm...aztán a ME4ben már Shepard és Liara porontyával nyomhatnánk...mondjuk akkor nem lehetnénk férfi karakterrel...mondjuk a Cerberus Shepard és Liara génjeit begyûjtve egy illegális kísérlet kereteiben létrehozná az elsõ igazi asari-ember ötvözetet 😄

Glutamin
Hehe, vagy majd szül egy kis aszárit😄 Valamit biztos csavarnak majd a sztorin még.

gfreak
tuti jön vissza 😄 és mivel az egyben jól össze is jöttünk, és a kettõben meg hûséges voltam (bár igazából Talival akartam volna összejönni, de vele az egyben nem lehetett sajnos 😄 )remélem a háromban majd díjazza...mondjuk vmi egetrengetõ asari biotikus képességgel, ami Shepard only lesz (mármint az asarikat leszámítva) 😄

Glutamin
Nekem is valami ilyesmi ugrott be elsõre<#worship>

Remélem a harmadik részben ismét komolyabb szerepet kap.

húbazdmeg! <#merges2><#szeret>

gfreak
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

idióta krogan Feroson...én ezen szakadtam ...vártam, hátha dühében megpróbálja szétverni vagy felrobbantani 😄

Calver

Glutamin
Na az meg ki is?

-nagy kár hogy a mexikói vendégmunkás jobban átjön mint õ : DD

Glutamin
Õ lenne pontosan Liara:

Erõsen sunáznám kategória. Nem csoda, hogy még kék bõrrel és csápokkal a fején is elég vonzó karakter lett.

chalezlopez
PH-n ment pü!

Vamos Argentina!

berczely
Visszatértem!

Neeeeeem nekem neeeem jön be ez a játék nyüstöltem pár órát de...

Valakinek 1000Ft-ért kell? <#vigyor>pm-et dobjon!

gfreak
jah, megatláltam már, köszi 😄 meg azt is hogy az in progress mentéseket nem lehet importálni 😄 szóval asszem amrad a lvl 5x 😄

Calver
az meg csak harmadik végigjátszás során lesz használható, ha már végigtoltad hardcore-on <#nyes> (ami ugye elsõ végigjátszás után lesz használható)

gfreak
csak gondoltam nekiszaladok insane-en is 😄DD

Calver
aha... szerintem karakteredet csak a végén menti ki egy külön fájlba, szóval nem hinném. de eleve, miért akarsz lvl 60-as karaktert? az a +4 szint (de inkább csak +2, egy végigjátszással lazán 50 leszel) közel sem ér meg annyi órányi extra szenvedést.

gfreak
dehogy cheatelem fel magam...csak hogy ha lvl60 leszek még mielõtt másodszorra is elérnék a játék végére, ha importálom ME2-be, akkor is jár-e a bónusz lvl+zseton+nyersanyag, vagy csak akkor ha másodszorra is végigjátszom...

Tehasut: nem 'sajna' lezúzom újra, nem para 😄DDD kösz a választ 😄

Calver
mármint ha felcsíteled magad lvl 60-ra, akkor kapod-e a +4 szintet? passzolom.

Tehasut
hát sajna végig kell játszanod
gfreak
sajnos ez sem megoldás, nálam is sokszor dob ilyet 9800GT-vel...még szerencse hogy minden második sarkon mentek egyet 😄

amikor kijött, akkor próbáltam még ki, és valahogy nem éreztem rá az ízére...aztán most beszereztem és nekiültem...nem kicsit akadás, reggelente egy órával korábban kelek hogy meló elõtt egy 40-50percet még nyomhassam 😄

lvl60 csak a második végigjátszás során lehetek, az világos...de ahoz hogy ME2be importáláskor lvl5ön kezdjem egy kis pluszt tõkével, elég ha csak lvl60 vagyok, vagy végig is kell játszani másodszorra?

SötétBarom
Hm. Miután feltettem a kérdést kipróbáltam a "futtatás rendszergazdaként" fedõnevû bûvész trükköt, és jónak tûnt.. :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Calver
btw két szerintem remek mod - egynek az alapból undorító Medium Colossus Armor átalakítva Asari Commando páncéljához hasonlóra (innen nyúlva), valamint Garrus arcának átalakítása rendes, éles textúrára, ahelyett az alacsony felbontású hányás helyett.

képet is berakok, fõleg h bemutassam átlag ME1-es gnómokhoz képest milyen gecijól néz ki a karakterem <#hehe>

meg még egy másik szögbõl

Calver
patchek fent vannak, meg legfrissebb driverek? erre tippelnék egynek:
"The issue where PCs with NVIDIA GeForce 8xxx and above video cards were experiencing random General Protection Fault crashes appears to have been fixed with the GeForce 182.06+ drivers. Please ensure when playing Mass Effect that all PC drivers are up to date."
innen

vagy még sokan emlegették, h bizonyos integrált hangkártyákkal le kell venni hardveres gyorsítást. ezen túl... passz, google, vagy bioware fórumokon nézelõdj.