Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Gondolom nem eredetivel jatszol.
Tudom, hogy itt nincs warez, de ugye a patchelest kovetoen patch-elt tort exe-t hasznaltal, es nem az eredeti installhoz tartozot?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
a napokban kezdtem el jatszani a jatek elso reszevel pc-n es egy erdekessegbe utkoztem, remelem nem vagyok egyedul a problemaval: egyszeruen nem mukodik a command menu. felhozom a space-el es nem tudok utasitasokat kiadni sehova klikkelni rajta.a quick slots-hoz se tudok semmit huzni. van esetleg valami megoldas a problemara? eleg erdekes igy jatszani. elore is koszi😊
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Egyébként a Progra Files mappás nem tudom telepíteni a játékot, íme. Nem katasztrófa, csak érdekes. :S
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Why so serious?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Valaki törölje le, legyen kedves.
http://screenshots.teamxbox.com/gallery/2066/Final-Fantasy-XIII/p1/
Ráadásu úgy tûnik ez fotó, a valáóságban sokkal jobbak a színes és nem ilyen recés a kép ...
Már alig várom, hogy megjelenjen.
És az FMV-ktõl amúgy is le fog esni az állunk 😄
én egy másik win egyik particiojára raktam példul
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
"The trees move. Do you not see it?"
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Racism is a weapon of mass destruction!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Remélem a harmadik részben ismét komolyabb szerepet kap.
idióta krogan Feroson...én ezen szakadtam ...vártam, hátha dühében megpróbálja szétverni vagy felrobbantani 😄
legalábbis szerintem.
Erõsen sunáznám kategória. Nem csoda, hogy még kék bõrrel és csápokkal a fején is elég vonzó karakter lett.
Neeeeeem nekem neeeem jön be ez a játék nyüstöltem pár órát de...
Valakinek 1000Ft-ért kell? <#vigyor>#vigyor>pm-et dobjon!
Tehasut: nem 'sajna' lezúzom újra, nem para 😄DDD kösz a választ 😄
amikor kijött, akkor próbáltam még ki, és valahogy nem éreztem rá az ízére...aztán most beszereztem és nekiültem...nem kicsit akadás, reggelente egy órával korábban kelek hogy meló elõtt egy 40-50percet még nyomhassam 😄
lvl60 csak a második végigjátszás során lehetek, az világos...de ahoz hogy ME2be importáláskor lvl5ön kezdjem egy kis pluszt tõkével, elég ha csak lvl60 vagyok, vagy végig is kell játszani másodszorra?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
képet is berakok, fõleg h bemutassam átlag ME1-es gnómokhoz képest milyen gecijól néz ki a karakterem <#hehe>#hehe>
meg még egy másik szögbõl
"The issue where PCs with NVIDIA GeForce 8xxx and above video cards were experiencing random General Protection Fault crashes appears to have been fixed with the GeForce 182.06+ drivers. Please ensure when playing Mass Effect that all PC drivers are up to date."
innen
vagy még sokan emlegették, h bizonyos integrált hangkártyákkal le kell venni hardveres gyorsítást. ezen túl... passz, google, vagy bioware fórumokon nézelõdj.